Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 38201 - 38220 Napsat příspěvek
reaguje na: Sigi
Smutné, ale i tak krásný věk. Škoda, že v sobě jako Ridley nenašel na staré kolena ještě trochu síly, aby svou filmografii obohatil.
Odešla významná osobnost, která výrazně zasáhla do filmové tvorby 20. století.
680315
Smutné, ale i tak krásný věk. Škoda, že v sobě jako Ridley nenašel na staré kolena ještě trochu síly, aby svou filmografii obohatil. Odešla významná osobnost, která výrazně zasáhla do filmové tvorby 20. století.
680312
1 0
reagovat
reaguje na: Sigi
Praveze treba a vela:(((
680313
Praveze treba a vela:(((
680312
2 0
reagovat

Diskova kronika

Miloš Forman :- :- netřeba slov 
680312
Miloš Forman *:-* *:-* netřeba slov 
Diskova kronika
0 0
reagují: Clavius, Gorecki
reagovat

Bookzone: Ernest Cline - Armada

Tak jsem si to "peklo" přečetl ještě jednou, když to teda musí zfilmovat a můžu říct, že se směrem k podprůměru otočí kniha přesně na straně 149. Do tý doby to jakž takž jde, ale pak už každých cca dvacet stran víte co se na dalších dvaceti stane a dokážete i uhodnout jak to skončí. Ovšem to by uhodl i průměrný hráč AZ kvízu. Takže to nejlepší co z téhle knížky vypadne je Raid The Arcade Mix co poslouchá hlavní hrdina i jeho táta vždy když zapadne do kokpitu F-16....ehm herní konzole.
Hodnocení něco mezi 1 a 10 hvězdama podle toho kolik Vám je.8)
680277
Tak jsem si to "peklo" přečetl ještě jednou, když to teda musí zfilmovat a můžu říct, že se směrem k podprůměru otočí kniha přesně na straně 149. Do tý doby to jakž takž jde, ale pak už každých cca dvacet stran víte co se na dalších dvaceti stane a dokážete i uhodnout jak to skončí. Ovšem to by uhodl i průměrný hráč AZ kvízu. Takže to nejlepší co z téhle knížky vypadne je [url=https://www.youtube.com/watch?v=8BODmlt6SKo]Raid The Arcade Mix[/url] co poslouchá hlavní hrdina i jeho táta vždy když zapadne do kokpitu F-16....ehm herní konzole. Hodnocení něco mezi 1 a 10 hvězdama podle toho kolik Vám je.*8)*
Bookzone: Ernest Cline - Armada
1 0
reagovat
Cival koupil Břínka = Břínek vyměkl. A to jsem si myslel, že nastane pravej opak.
680238
[url=https://www.instagram.com/p/BhcdLCyg_Tm/?taken-by=tmbkofficial]Cival koupil Břínka = Břínek vyměkl.[/url] A to jsem si myslel, že nastane pravej opak.
0 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Jsem to spatne napsal.... MOS je skvely film, to co nasledovalo bylo peklo...
680228
Jsem to spatne napsal.... MOS je skvely film, to co nasledovalo bylo peklo...
680190
3 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Zapisujem si to do výrazového slovníku :D
680222
Zapisujem si to do výrazového slovníku *:D*
680221
0 0
reagovat
reaguje na: vZeč
All credits to speedy.mail ?)
680221
All credits to speedy.mail *?)*
680220
0 0
reagují: pepo
reagovat
:+ MoS ma novou definici :D
680220
*:+* MoS ma novou definici *:D*
680213
0 0
reagují: Kostěj
reagovat
Díky. Výhrady k němu máme všichni, ale je to pořád solidní popkorn a dobrá zábava. :+
680216
Díky. Výhrady k němu máme všichni, ale je to pořád solidní popkorn a dobrá zábava. *:+*
680213
3 0
reagovat
"Jakž-takž super film" je můj novej oblíbenej termín :D:D:+
...a v případě MoS opravdu přesnej.
680213
"Jakž-takž super film" je můj novej oblíbenej termín *:D**:D**:+* ...a v případě MoS opravdu přesnej.
2 -3
reagují: vZeč, speedy.mail
reagovat
Snyder si umi osefovat urvany magory... I will find him a This is sparta jsou stripky, ktery si clovek zapamatuje, i kdyz uz vi z filmu uplny prd.
680206
Snyder si umi osefovat urvany magory... I will find him a This is sparta jsou stripky, ktery si clovek zapamatuje, i kdyz uz vi z filmu uplny prd.
3 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
MoS je super ale pak to šlo do kopru :( Poslední dobrý věci co z toho univerza vzešly jsou trailery na Suicide Squad a Comic-Con trailer na BVS :o
680199
MoS je super ale pak to šlo do kopru *:(* Poslední dobrý věci co z toho univerza vzešly jsou trailery na Suicide Squad a Comic-Con trailer na BVS *:o*
680190
8 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
za mě link
680191
za mě https://www.youtube.com/watch?v=L7OMcF0f0SQ
680187
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
A co se tam posralo? Jsem měl za to, že je to jakž takž super film.
680190
A co se tam posralo? Jsem měl za to, že je to jakž takž super film.
680188
1 0
reagují: (=LIFTY=), pytlik
reagovat
Shannonuv Zod byl tak krasne prepaleny a pritom skvele zahrany zaporak... Jeho afektovane "I will find him!" mam v hlave doted... Jak se to sakra mohlo tak pos.at?
680188
Shannonuv Zod byl tak krasne prepaleny a pritom skvele zahrany zaporak... Jeho afektovane "I will find him!" mam v hlave doted... Jak se to sakra mohlo tak pos.at?
6 -1
reagují: speedy.mail
reagovat
Nejlepsi trailer na ceskej film? link
680187
Nejlepsi trailer na ceskej film? http://www.youtube.com/watch?v=-2-tNNn7j9o
1 -1
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Sleduju a je to dobrý. :+
680178
Sleduju a je to dobrý. *:+*
680167
0 0
reagovat
U traileru MoS: 

"TonyClifton
17.04.2013 10:36:29
to score je především obrovská nuda nudoucí..."

:D

Ten trailer, jak se odrazí pěstí od země jsem viděl v 3D před tehdy Gatsbym a málem jsem si u toho cvrnknul. 

Teď se koukám na bonusy blúčka a jak se to mohlo takhle posrat celý? :-
680177
U traileru MoS:  "[url=http://profil.moviezone.cz/TonyClifton]TonyClifton[/url] 17.04.2013 10:36:29 to score je především obrovská nuda nudoucí..." *:D* Ten trailer, jak se odrazí pěstí od země jsem viděl v 3D před tehdy Gatsbym a málem jsem si u toho cvrnknul.  Teď se koukám na bonusy blúčka a jak se to mohlo takhle posrat celý? *:-*
1 0
reagovat
Trailerová kampaň MoS je asi nejlepší, kterou jsem kdy zažil. To byly strašný perly.
680173
Trailerová kampaň MoS je asi nejlepší, kterou jsem kdy zažil. To byly strašný perly.
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se