Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 38021 - 38040 Napsat příspěvek
Vrchol militantního atheisty určitě není Dawkins. Stačí si matně vybavit, jak zastánci "vědeckýho atheismu" zacházeli s věřícíma. SteKi je hustej, že ví jak to s tím bohem je, zeptal bych se, jak to zjistil, ale byl bych zklamanej. Disketova snaha vyřešit theodiceu je ale hodná výsměchu, to zas SteKimu nechávám.

(můj mobil je veřejně k sehnání na internetu)

Pax!
682663
Vrchol militantního atheisty určitě není Dawkins. Stačí si matně vybavit, jak zastánci "vědeckýho atheismu" zacházeli s věřícíma. SteKi je hustej, že ví jak to s tím bohem je, zeptal bych se, jak to zjistil, ale byl bych zklamanej. Disketova snaha vyřešit theodiceu je ale hodná výsměchu, to zas SteKimu nechávám. (můj mobil je veřejně k sehnání na internetu) Pax!
1 -2
reagují: BarryLyndon, Disketa1, SteKi
reagovat
reaguje na: SteKi
Tohle je ale slovíčkaření a dobře to víš.
682654
Tohle je ale slovíčkaření a dobře to víš.
682650
0 -4
reagovat
reaguje na: Kostěj
Vrchol militantního ateisty je Richard Dawkins, vrchol militantního věřícího je Abu Bakr al-Baghdadi
682653
Vrchol militantního ateisty je Richard Dawkins, vrchol militantního věřícího je [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Bakr_al-Baghdadi]Abu Bakr al-Baghdadi[/url]. 
682651
2 0
reagovat

Co je ještě horší než náboženskej fanatik / horlivec?

Fanatickej / horlivej ateista.
682651
Fanatickej / horlivej ateista.
Co je ještě horší než náboženskej fanatik / horlivec?
4 -7
reagují: BarryLyndon
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ok idem to povedat detom na onkologiu, ze mozu byt kludne, lebo ich ma noh nadalej rad nakolko im to cim prechadzaju sposobil clovek.
682650
Ok idem to povedat detom na onkologiu, ze mozu byt kludne, lebo ich ma noh nadalej rad nakolko im to cim prechadzaju sposobil clovek.
682649
1 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: kubqo
Všechny uvedené jevy nezpůsobuje Bůh, nýbrž člověk. Nejhorší je, když se člověk chová zrůdně a tvrdí, že to dělá ve jménu Boha.
682649
Všechny uvedené jevy nezpůsobuje Bůh, nýbrž člověk. Nejhorší je, když se člověk chová zrůdně a tvrdí, že to dělá ve jménu Boha.
682645
3 -5
reagují: SteKi
reagovat
Ak ktokoľvek verí a uznáva, že existuje nejaká božská entita, ktorá dovoľuje také násilie, tyraniu, ..................... chudobu atď., tak má väčší problém než len to že verí vo fiktívne osoby...
682645
Ak ktokoľvek verí a uznáva, že existuje nejaká božská entita, ktorá dovoľuje také násilie, tyraniu, ..................... chudobu atď., tak má väčší problém než len to že verí vo fiktívne osoby...
682641
5 -7
reagovat
Jenom si dovolím poznamenat, že být věřící opravdu neznamená, že ten člověk je automaticky náboženským fanatikem. Veřejné vystupování náboženských fanatiků a fundamentalistů je sice mediálně vděčné, ale to neznamená, že by takoví byli všichni věřící na světě. A u mě ten náboženský fanatismus fakt nenajdete, stále jsem zůstal velmi liberálním člověkem. Nesoudím lidi, jestli jsou věřící nebo ateisté, případně lidé jiné víry než křesťanské.
682641
Jenom si dovolím poznamenat, že být věřící opravdu neznamená, že ten člověk je automaticky náboženským fanatikem. Veřejné vystupování náboženských fanatiků a fundamentalistů je sice mediálně vděčné, ale to neznamená, že by takoví byli všichni věřící na světě. A u mě ten náboženský fanatismus fakt nenajdete, stále jsem zůstal velmi liberálním člověkem. Nesoudím lidi, jestli jsou věřící nebo ateisté, případně lidé jiné víry než křesťanské.
5 -4
reagují: kubqo
reagovat
Nemáte někdo mobil na Marvina?
682636
Nemáte někdo mobil na Marvina?
2 -6
reagovat
Doporucuju libovolny dil South Parku, ktery se zameruje na nejake nabozenstvi... Nikdo neumi cloveku tak vtipnym zpusobem otevrit oci, jako Parker a Stone...
682632
Doporucuju libovolny dil South Parku, ktery se zameruje na nejake nabozenstvi... Nikdo neumi cloveku tak vtipnym zpusobem otevrit oci, jako Parker a Stone...
3 -5
reagovat
Boh neexistuje a kazde nabozenstvo je vymysel a klamstvo
682630
Boh neexistuje a kazde nabozenstvo je vymysel a klamstvo
10 -9
reagovat
Víra je něco jako přirození. Je super nějakou mít, ale není příliš vhodný ohánět se s ní na veřejnosti a už tuplem ji cpát dětem.

Ale to se samozřejmě nevztahuje na jedince, který jsou tak v prdeli, že si raději nechají i nadávat, protože je to aspoň nějaká reakce ?)
682631
Víra je něco jako přirození. Je super nějakou mít, ale není příliš vhodný ohánět se s ní na veřejnosti a už tuplem ji cpát dětem. Ale to se samozřejmě nevztahuje na jedince, který jsou tak v prdeli, že si raději nechají i nadávat, protože je to aspoň nějaká reakce *?)*
7 -4
reagovat
reaguje na: Axis
Jo, to mě tenkrát hodně namíchlo a stále si stojím za tím, že to od Stracha bylo maximálně hloupé. Ale i moje tehdejší reakce o vystoupení byla hloupá, ale docházelo mi to postupně. Dneska bych s výkřikem o vystoupení z církve ven nešel, ale holt jsem silný cholerik a podobné věci jako tričko s Weinsteinem mě dokážou pořádně rozzlobit, protože to beru jako zlehčování násilí na ženách. Nicméně neboj se, nikam nevystupuju, stále zůstávám na té naší katolické lodi a jsem už o poznání klidnější. A to prozření nebylo nijak náhlé, ale postupné. Za těch sedm měsíců jsem ušel fakt dlouhou cestu. A pořád mám co objevovat. A i když je víra v mnohém privátní, neznamená to, že bych o tom nemohl nebo nesměl mluvit.
682627
Jo, to mě tenkrát hodně namíchlo a stále si stojím za tím, že to od Stracha bylo maximálně hloupé. Ale i moje tehdejší reakce o vystoupení byla hloupá, ale docházelo mi to postupně. Dneska bych s výkřikem o vystoupení z církve ven nešel, ale holt jsem silný cholerik a podobné věci jako tričko s Weinsteinem mě dokážou pořádně rozzlobit, protože to beru jako zlehčování násilí na ženách. Nicméně neboj se, nikam nevystupuju, stále zůstávám na té naší katolické lodi a jsem už o poznání klidnější. A to prozření nebylo nijak náhlé, ale postupné. Za těch sedm měsíců jsem ušel fakt dlouhou cestu. A pořád mám co objevovat. A i když je víra v mnohém privátní, neznamená to, že bych o tom nemohl nebo nesměl mluvit.
682626
3 -4
reagovat
Vážně míněný dotaz: Mlhavě si vzpomínám, že jsi tu kdysi psal jak tě namíchnul Strach (myslí tu reakci na triko s Weinsteinem) a vážně uvažuješ, že kvůli tomu vystoupíš z církve, protože i on je věřící. Takže teď jsem zmatenej...Kdysi jsi nastoupil do vlaku prozření, pak vystoupil, prohlédl, provedl sebekritiku a znovu nastoupil? Nebo jak to bylo? To jen abychom v to měli jasno, když nás oblažuješ s tak vnitřní a privátní věcí jako je víra v boha...bohy.
682626
Vážně míněný dotaz: Mlhavě si vzpomínám, že jsi tu kdysi psal jak tě namíchnul Strach (myslí tu reakci na triko s Weinsteinem) a vážně uvažuješ, že kvůli tomu vystoupíš z církve, protože i on je věřící. Takže teď jsem zmatenej...Kdysi jsi nastoupil do vlaku prozření, pak vystoupil, prohlédl, provedl sebekritiku a znovu nastoupil? Nebo jak to bylo? To jen abychom v to měli jasno, když nás oblažuješ s tak vnitřní a privátní věcí jako je víra v boha...bohy.
682608
5 -1
reagovat
Původně jsem chtěl postnout tohle link

Ale připomnělo mi to vtip, jak jede v metru černoch na vozíčku, čte si noviny v hebrejštině. Přijde k němu Kohn a ptá se:
"Vy račte být Žid?"
Černoch mu teplým hlasem odpoví:
"No to by mi tak ještě scházelo brouku!"
682625
Původně jsem chtěl postnout tohle http://oi65.tinypic.com/9qwcr6.jpg Ale připomnělo mi to vtip, jak jede v metru černoch na vozíčku, čte si noviny v hebrejštině. Přijde k němu Kohn a ptá se: "Vy račte být Žid?" Černoch mu teplým hlasem odpoví: "No to by mi tak ještě scházelo brouku!"
2 -4
reagovat
reaguje na: Kostěj
Tvůj příspěvek vyznívá, jako by to bylo něco náhlého, ale to je omyl. Ve skutečnosti to trvalo několik měsíců a v současné době je to tuším už nějaký sedmý měsíc, co jsem do toho čtení plně ponořen. Věř tomu, že nic lepšího jsem ani udělat nemohl. Když jsem tu v době Velikonoc psal o ježíšovských filmech, tak to bylo právě proto. Tenkrát se tu na tohle téma rozvinula diskuse, při níž už někteří možná tušili. Teď to tedy jasně vědí všichni. :)
682624
Tvůj příspěvek vyznívá, jako by to bylo něco náhlého, ale to je omyl. Ve skutečnosti to trvalo několik měsíců a v současné době je to tuším už nějaký sedmý měsíc, co jsem do toho čtení plně ponořen. Věř tomu, že nic lepšího jsem ani udělat nemohl. Když jsem tu v době Velikonoc psal o ježíšovských filmech, tak to bylo právě proto. Tenkrát se tu na tohle téma rozvinula diskuse, při níž už někteří možná tušili. Teď to tedy jasně vědí všichni. *:)*
682612
2 -6
reagovat
Tyvole, největší attention whore Moviezone se dala na víru :D.

Úplně si představuju, jak se u toho oklepal; něco jako když si Thanos zasadí další Infinity gem do rukavice. A ozval se u toho nějakej klasickej videoherní DING!, jako při přechodu na vyšší úroveň.
682612
Tyvole, největší attention whore Moviezone se dala na víru *:D*. Úplně si představuju, jak se u toho oklepal; něco jako když si Thanos zasadí další Infinity gem do rukavice. A ozval se u toho nějakej klasickej videoherní [url=https://www.youtube.com/watch?v=TOCzmSPbf2E]DING![/url], jako při přechodu na vyšší úroveň.
11 0
reagovat

Bookzone

Od poslední čtvrtiny loňského roku, kdy jsem se de facto vrátil k víře, nedám z ruky Jeruzalémskou bibli. Tu knihu jsem si zamiloval a nedám na ni dopustit. Člověk si tam toho najde fakt hodně. Bible je i přes své stáří stále živým literárním dílem. Čtení bible mě hodně naplňuje a díky tomu jsem takový klidnější. Velký podíl na tom má i moje aktivní (byť nepříliš častá) účast na mších.  Jsou to opravdu nádherné zážitky. Nejenfilmy jest živ člověk a já jsem rád, že se zde můžeme bavit i o knížkách. Je to zde můj takový religion coming out, ale třeba MarvinP o mně tohle ví už dávno. Čtení bible je něco fascinujícího a doporučuju všem občas do Písma aspoň trochu nakouknout. Dělá to z vás lepší lidi. :+
682608
Od poslední čtvrtiny loňského roku, kdy jsem se de facto vrátil k víře, nedám z ruky [url=https://www.jeruzalemskabible.cz/]Jeruzalémskou bibli[/url]. Tu knihu jsem si zamiloval a nedám na ni dopustit. Člověk si tam toho najde fakt hodně. Bible je i přes své stáří stále živým literárním dílem. Čtení bible mě hodně naplňuje a díky tomu jsem takový klidnější. Velký podíl na tom má i moje aktivní (byť nepříliš častá) účast na mších.  Jsou to opravdu nádherné zážitky. Nejenfilmy jest živ člověk a já jsem rád, že se zde můžeme bavit i o knížkách. Je to zde můj takový religion coming out, ale třeba [b]MarvinP[/b] o mně tohle ví už dávno. Čtení bible je něco fascinujícího a doporučuju všem občas do Písma aspoň trochu nakouknout. Dělá to z vás lepší lidi. *:+*
Bookzone
4 -17
reagují: DarkSith, Axis
reagovat
682569
[url=https://youtu.be/sY5MmhLQBng]Oh Sheep![/url]
1 0
reagovat

musiczone

holy shit ten nový klip Childish Gambino - This is America je teda niečo!
682564
holy shit ten nový klip Childish Gambino - This is America je teda niečo!
musiczone
6 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se