|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 37881 - 37900
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1894
- 1895
- 1896
- .
- 7152
- 7153
Kdyz uz teda resime ty skvele trailery na horsi filmy - kde mate vubec nejvetsi rozptyl? To znamena fantasticka upoutavka - maximalne prumerny film...
|
reagovat
|
reaguje na:
pepo
Jeden ceskej tam dam a abych rekl pravdu, tenkrat jsem nejcasteji poustel Bobule ... link (ano, dneska uz je mi ta pisnicka taky protivna, ale tenkrat...) Tim samozrejme nerikam, ze by to bylo nejlepsi. Ale opravdu nekdo videl tu upoutavku na Hepnarovou treba 5x?
P.S. Kdyz uz o ceskejch - jeste Tmavomodrej svet ma paradni trailer, kterej se da take videt opakovane link
UPDATE: A ty Bobule by koukam taky splnili kriteria "super trailer - ne tak film"
P.S. Kdyz uz o ceskejch - jeste Tmavomodrej svet ma paradni trailer, kterej se da take videt opakovane link
UPDATE: A ty Bobule by koukam taky splnili kriteria "super trailer - ne tak film"
|
reagovat
|
Zacinam uvazovat, ze topka bude trochu konkretnejsi... "TOP 11 traileru, ktere byly lepsi nez samotne filmy"... Protoze Speed racer, Cloud Atlas, Terminator Salvation, Clash of the Titans, Sucker Punch - No je jich dost
|
reagují:
KARLOS
|
reagovat
|
reaguje na:
speedy.mail
Jako určitě, ale třeba já mám veliký problém s těma prodlouženýma trailerama právě v tom, že ztrácí tah na bránu. Všeobecně mám raději teasery, respektive takové ty jejich prolnutí, jako je Prometheus IMAX trailer, Azkabaní teaser, atd.
A tahle ukázka mi imponuje taky zvoleným hudebním doprovodem...
A tahle ukázka mi imponuje taky zvoleným hudebním doprovodem...
|
reagovat
|
Prometheus!!! A samozrejme cerveny kapitan trailer 2 a 3. Tie som videl nescetnekrat

|
reagovat
|
TOP Diskuze
19Kosti a skalp: V.I.M. 16Resident Evil: Necenzurovaný teaser 15Pět švestek: Trailer 13Víkendový výplach #869 o Spielbergovi a Predátorovi 11Michael dobyl světová kina! Miliarda je ale hodně vysoko 8První reakce: Mortal Kombat II je lepší než jednička. Ve všem! 86 gramů: Trailer 6Nespoutaný Django se vrátí. A bude u toho i Zorro! 5Nejlepší trailery roku 2025 4Téma: Co všechno odhalil trailer na epickou Dunu: Část třetí?

).
K RE jsem zatím indiferentní, trailer mě nějak nenavnadil, ale to může být mobilem, moc jsem toho tam neviděl