Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3441 - 3460 Napsat příspěvek
reaguje na: Vault_13
Coldplay
947308
Coldplay
947301
2 0
reagovat
  • Coldplay
947305
[list][*][b]Coldplay[/b][/*][/list]
947301
1 0
reagovat
Z podcastů:

Cival: S kým by ses podíval na Četníka v New Yorku?

Baldýnský: S Adolfem Hitlerem. Pustil bych mu to 4x dokola a řekl mu, a tihle vás porazili!
947304
Z podcastů: Cival: S kým by ses podíval na Četníka v New Yorku? Baldýnský: S Adolfem Hitlerem. Pustil bych mu to 4x dokola a řekl mu, a tihle vás porazili!
14 0
reagovat
  • Metallica 
  • Taylor Swift
  • Kdokoliv, kdo mluví a vydává to za hudbu 
  • Všichn, kdo jsou naživu, poslouchám jenom mrtvý lidi
947303
[list][*][b]Metallica [/b][/*][*][b]Taylor Swift[/b][/*][*][b]Kdokoliv, kdo mluví a vydává to za hudbu [/b][/*][*][b]Všichn, kdo jsou naživu, poslouchám jenom mrtvý lidi[/b][/*][/list]
947301
0 -3
reagují: Memphis, pepo
reagovat
reaguje na: Kostěj
Všechny herce a herečky už jste tu zmínili, takže to stočím do hudby:

Marek Ztracený
Mandrage
Lucie Vondráčková
947301
Všechny herce a herečky už jste tu zmínili, takže to stočím do hudby: [b]Marek Ztracený Mandrage Lucie Vondráčková[/b]
947161
2 0
reagovat
reaguje na: Papricek
Zdravim Ostravaka ) Jako já se u Jackpotu poprvé i smál (i když tam byla spousta pasáží, kdy bylo vidět, co má být jakože vtipem, ale úsměv ani smích to ve mně nevyvolalo), podruhé už moc ne, když jsem to náhodou viděl.

Podle mě umí být Kozub dost vtipný a dobře vypointovaný (celá ta grupa), ale vypustili toho ven prostě moc, 50 % - 70 % mělo zůstat v šuplíku a přepracovat, nebo rovnou vyhodit do koše. Na jeden poklad připadá tuna balastu. Prostě velký nepoměr mezi kvalitou a kvantitou. Což mě trochu mrzí, protože na těch povedených věcech je vidět, že to umí promyslet a provést tak, aby to fungovalo.
947300
Zdravim Ostravaka ) Jako já se u Jackpotu poprvé i smál (i když tam byla spousta pasáží, kdy bylo vidět, co má být jakože vtipem, ale úsměv ani smích to ve mně nevyvolalo), podruhé už moc ne, když jsem to náhodou viděl. Podle mě umí být Kozub dost vtipný a dobře vypointovaný (celá ta grupa), ale vypustili toho ven prostě moc, 50 % - 70 % mělo zůstat v šuplíku a přepracovat, nebo rovnou vyhodit do koše. Na jeden poklad připadá tuna balastu. Prostě velký nepoměr mezi kvalitou a kvantitou. Což mě trochu mrzí, protože na těch povedených věcech je vidět, že to umí promyslet a provést tak, aby to fungovalo.
947191
2 0
reagovat
Tak já se též přidám. Nikdy jsem nechápal, to nadšení pro Rychle a zběsile a také nerozumím tomu, jak něco takového mohlo dostat 10 dílů, ne-li víc.
Já po prvním díle dal 2*, abych neurazil a věděl jsem, že ta série je pro mě mrtvá a zcela zbytečná ke sledování. 
947295
Tak já se též přidám. Nikdy jsem nechápal, to nadšení pro [b]Rychle a zběsile[/b] a také nerozumím tomu, jak něco takového mohlo dostat 10 dílů, ne-li víc. Já po prvním díle dal 2*, abych neurazil a věděl jsem, že ta série je pro mě mrtvá a zcela zbytečná ke sledování. 
2 0
reagovat
reaguje na: connor
Díky. Takových hot takes by se u mě našlo opravdu hodně, nejen o filmech. :D:+
947288
Díky. Takových [i]hot takes[/i] by se u mě našlo opravdu hodně, nejen o filmech. *:D**:+*
947284
1 0
reagovat
Oka sice mi přijde, že každý z vás minimálně jednou řekl věc, se kterou proste nemůžu být v zenu a občas mi to přijde, že se předháníte kterou modlu pochčijete. 
Ale za sebe: Social Network
Byl jsem tenkrát celkem nahypen, supr trailer. Dokonce se tam mihnul Justin Timberlake, kterého jsem taky poslouchal. Fincher, takže jistota. No a po projekci na Černým Mostě ve Village Cinema , jsem se cejtil tak prázdnej. Jasny viděl jsem tam to řemeslo. Herecky výkony mi přišli cajk. Ale proste mi nesedla ta báchorka o nerdovi, kterému buchta dala kopačky , a on zhrzeně vymyslel apku na hodnocení buchet, a náhodou tím založil Fejs a pak se Pudil s partnerem o podíl . Bylo to chladný, postavy nesympatický. A já to mu dal snad 5/10
Je fakt, že mě proste nezajímal Zuckerberg a to platí doteď, jakkoliv Facebook používám , nezajímá mě jeho život, totéž mám o Jobsovi. Viděl jsem když to někde běželo tu verzi s Ashtonem Kutcherem. Hele neurazilo mě to. Ale vůbec mě nezajímá Steve Jobs a to iPhone používám taky. A Fassbendera neuvidím asi nikdy 
947286
Oka sice mi přijde, že každý z vás minimálně jednou řekl věc, se kterou proste nemůžu být v zenu a občas mi to přijde, že se předháníte kterou modlu pochčijete.  Ale za sebe: [b]Social Network [/b]Byl jsem tenkrát celkem nahypen, supr trailer. Dokonce se tam mihnul Justin Timberlake, kterého jsem taky poslouchal. Fincher, takže jistota. No a po projekci na Černým Mostě ve Village Cinema , jsem se cejtil tak prázdnej. Jasny viděl jsem tam to řemeslo. Herecky výkony mi přišli cajk. Ale proste mi nesedla ta báchorka o nerdovi, kterému buchta dala kopačky , a on zhrzeně vymyslel apku na hodnocení buchet, a náhodou tím založil Fejs a pak se Pudil s partnerem o podíl . Bylo to chladný, postavy nesympatický. A já to mu dal snad 5/10 Je fakt, že mě proste nezajímal Zuckerberg a to platí doteď, jakkoliv Facebook používám , nezajímá mě jeho život, totéž mám o Jobsovi. Viděl jsem když to někde běželo tu verzi s Ashtonem Kutcherem. Hele neurazilo mě to. Ale vůbec mě nezajímá Steve Jobs a to iPhone používám taky. A Fassbendera neuvidím asi nikdy 
0 0
reagovat
Co myslíte, pochopila to přivítání správně? :D:+
947285
Co myslíte, pochopila to [url=https://dennikn.sk/4729246/simkovicovu-vo-vychodnej-opakovane-vypiskali-nebojim-sa-pana-spievali-jej-folkloristi-video/?fbclid=IwY2xjawLT51FleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFmY2E2NEg0YkZTQ09WMndzAR768JUFVmFlMw_1S2UrtxvaZLxU51LmT4WftnQJiT1R6hftfyAlPmq7mkP1jA_aem_zfL3cx7V9sZEUGDeaHl4hg]přivítání[/url] správně? *:D**:+*
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nepopulární/kontroverzní názor na něco. 
947284
Nepopulární/kontroverzní názor na něco. 
947283
1 0
reagují: Disketa1
reagovat
Co je to hot takes?
947283
Co je to [i]hot takes[/i]?
0 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Memphis
To neni hot takes, ja ani nemám slovo pro něco takového 😀
947281
To neni hot takes, ja ani nemám slovo pro něco takového 😀
947239
1 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
tvl :D:D:D Já to nepřeceňuju v nějakých pomyslných žebříčcích, pro mě je to top film. Jeden z mých "5 nej" apod.
Takže za mě je Interstellar fakt hodně hot take.
947278
tvl *:D**:D**:D* Já to nepřeceňuju v nějakých pomyslných žebříčcích, pro mě je to top film. Jeden z mých "5 nej" apod. Takže za mě je Interstellar fakt hodně hot take.
947248
2 0
reagovat
reaguje na: connor
nick mam presne podľa toho filmu :D 
947276
nick mam presne podľa toho filmu *:D* 
947272
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ježiš, Keira! Ta mi z toho výčtu vypadla... :D8)
947275
Ježiš, Keira! Ta mi z toho výčtu vypadla... *:D**8)*
947273
0 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Že Eastwood imho není moc dobrý režisér jsem tu už nedávno psal, takže určitě Million Dollar Baby  a Gran Torino. To samé platilo o Joe Wrightovi za Pýchu a předsudek a Pokání, ale tam mi nesedla asi hlavně samotná látka a jeho další filmy jsou super. A Scorsese je od konce devadesátek taky nahoru dolů, občas pecka, ale mezi tím nepovedený remake Departed a Hugo.

Parazit je dobrý film, ale ten hype, nedejbože špičky best of žebříčků, jsou u něj také mimo.
947273
Že Eastwood imho není moc dobrý režisér jsem tu už nedávno psal, takže určitě Million Dollar Baby  a Gran Torino. To samé platilo o Joe Wrightovi za Pýchu a předsudek a Pokání, ale tam mi nesedla asi hlavně samotná látka a jeho další filmy jsou super. A Scorsese je od konce devadesátek taky nahoru dolů, občas pecka, ale mezi tím nepovedený remake Departed a Hugo. Parazit je dobrý film, ale ten hype, nedejbože špičky best of žebříčků, jsou u něj také mimo.
947246
0 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Dravci, to se možná tady kolegovi, co tuhle diskuzi rozjel, nebude líbit. Jaká náhoda. :D
947272
Dravci, to se možná tady kolegovi, co tuhle diskuzi rozjel, nebude líbit. Jaká náhoda. *:D*
947270
0 0
reagují: Ravenous
reagovat
Šmane, to je teprv hot take. Takže tu padá bída koukám na věci, kterejm jsem rozdal pětikvalty :D já si to moc nevylepšim, ale zpatra jsem vytahal z hlavy kousky, co jsou víceméně velebené, ale mě ve své době totálně minuly. A zároveň si je chci po letech dát znovu, protože heslovitě:

Jako ucho jsem byl vykulenej ze Spielbergovic Ryana, pak jsem viděl v tv ukázku s plejádou hvězd na Malickovu Tenkou červenou linii a ne, vůbec. Uběhlo přes 20 let, Terence mě uzemnil výborným Na prahu války, tak to někdy zkusím s linií zas. Když jsem zmínil Stevena, Mnichov jsem tehdy dokoukal jen díky tý berličce „Přinesl jsem si disk z půjčovny, tak to dokoukám“, ale neptejte se mě proč. K mému zklamání, velmi často v různých žebříčcích nej narážím na Opilí láskou. Taky nic, taky to chci po fůře let vidět, protože tu Andersonovu tvorbu jsem doháněl až zpětně. A chci se dostat podruhé k Dravcům s Guyem Pearcem (na ty taky narážím v horor žebříčcích často). Co už znovu nedám, to jsou Ženy sobě. Ten samý člověk, co mi furt připomíná Vykolejenou, tak adoruje i tohle a já se mu vždycky omluvím, ať drží myšlenku, že si jen odběhnu dřepnout na umyvadlo, abych dostal nominaci :) Ty první čtyři ale někdy chci dát.
947270
Šmane, to je teprv hot take. Takže tu padá bída koukám na věci, kterejm jsem rozdal pětikvalty *:D* já si to moc nevylepšim, ale zpatra jsem vytahal z hlavy kousky, co jsou víceméně velebené, ale mě ve své době totálně minuly. A zároveň si je chci po letech dát znovu, protože heslovitě: Jako ucho jsem byl vykulenej ze Spielbergovic Ryana, pak jsem viděl v tv ukázku s plejádou hvězd na Malickovu [b]Tenkou červenou linii[/b] a ne, vůbec. Uběhlo přes 20 let, Terence mě uzemnil výborným Na prahu války, tak to někdy zkusím s linií zas. Když jsem zmínil Stevena, [b]Mnichov [/b]jsem tehdy dokoukal jen díky tý berličce „Přinesl jsem si disk z půjčovny, tak to dokoukám“, ale neptejte se mě proč. K mému zklamání, velmi často v různých žebříčcích nej narážím na [b]Opilí láskou[/b]. Taky nic, taky to chci po fůře let vidět, protože tu Andersonovu tvorbu jsem doháněl až zpětně. A chci se dostat podruhé k [b]Dravcům [/b]s Guyem Pearcem (na ty taky narážím v horor žebříčcích často). Co už znovu nedám, to jsou Ženy sobě. Ten samý člověk, co mi furt připomíná Vykolejenou, tak adoruje i tohle a já se mu vždycky omluvím, ať drží myšlenku, že si jen odběhnu dřepnout na umyvadlo, abych dostal nominaci :) Ty první čtyři ale někdy chci dát.
0 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
to je za mňa preceňpvané, ale nie až tak, stále je to dobrý a kreatívny film.  Skôr je na ňom cítiť režijná a scenáristická nezrelosť. Za každú cenu sa tam toho tvorcovia snažili narvať čo najviac a robiť mindfuck stále väčší a väčší - kvantita nejde vždy ruka v ruke s kvalitou. Za mňa 75% a som za ten film rád, hoci nemám potrebu či chuť si ho púšťať znova. 
947266
to je za mňa preceňpvané, ale nie až tak, stále je to dobrý a kreatívny film.  Skôr je na ňom cítiť režijná a scenáristická nezrelosť. Za každú cenu sa tam toho tvorcovia snažili narvať čo najviac a robiť mindfuck stále väčší a väčší - kvantita nejde vždy ruka v ruke s kvalitou. Za mňa 75% a som za ten film rád, hoci nemám potrebu či chuť si ho púšťať znova. 
947261
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se