Já nechci být žádný hnidopich, ale imo by ho to setkání stejně pravděpodobně sklamalo. I při vší dobré konstalaci hvězd (podaří se ti překonat všechno, co Ted píše, hvězda nebude nalitá, nasraná, unavená a bude svolná :D ) předpokládám, že kluk není fanouškem Chrise, ale prostě Kapitána. V tom je imo diametrální rozdíl. Pak je ale možná dobré pouvažovat nad nějakou alternativou, když už chceš klučinovi dopřát celoživotní zážitek. Třeba něco, co zapojí jakože Kapitána, ale to už je spíš z ranku divokých nápoadů, které se realizují ještě hůš, než sehnání toho podpisu :) .
A i kdyby to byl Chris, pak ty očekávání jsou většinou v očích děcek trošku jiné. YT může být siceplné videí, kdy nějací fotbalisti přišli na narozeninovou párty třináctiletému klukovi, ale dost možná to bude díky tomu, že ten kluk bude plešatý od chemy a tohle všechno zajistí nějaká dobročinná organizace (nic proti tomu, to se mi zdá jako smysluplné využití popularity daných hvězd).
Imo škoda, že u nás nění něco ala San Diego Con – prostě akce, na které je absolutní tutovka ty hvězdy potkat, a jako bonus se většinou a zpravidla stylizují do svých postav. To by ukojilo dušičku asi úplně každému. Letenky do Ameriky ale zrovna levné nejsou, já vím.
reaguje na:
davidb
|
reagovat
|