Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 24761 - 24780 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Myslím, že neudělal nic špatného. 8)
809361
Myslím, že neudělal nic špatného. *8)*
809357
8 -5
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: HAL
If a black 17 year old had crossed state lines while armed, attended a pro-life protest and shot 3 people, he wouldn’t have made it to trial.

Takže asi tak. V tomhle to tkví. A proto je to na zvracení. 
809360
If a black 17 year old had crossed state lines while armed, attended a pro-life protest and shot 3 people, he wouldn’t have made it to trial. Takže asi tak. V tomhle to tkví. A proto je to na zvracení. 
809359
4 -9
reagují: HAL
reagovat
No však říkám že je kokot. Ale za to by neměl jít na doživotí do vězení. Lidé na něj útočili a on utíkal a bránil se, to je co se u toho soudu řešilo.

A jak moc tu situaci vytvořil... nevytvořili ji náhodou taky ti protestující co šli vypalovat obchody které on bránil? (první chlap na něj zaútočil potom co Kyle šel s hasičákem na jeho oheň - taky to byl odsouzený pedofil, takže mi ho líto moc není)
809359
No však říkám že je kokot. Ale za to by neměl jít na doživotí do vězení. Lidé na něj útočili a on utíkal a bránil se, to je co se u toho soudu řešilo. A jak moc tu situaci vytvořil... nevytvořili ji náhodou taky ti protestující co šli vypalovat obchody které on bránil? (první chlap na něj zaútočil potom co Kyle šel s hasičákem na jeho oheň - taky to byl odsouzený pedofil, takže mi ho líto moc není)
809357
10 -2
reagovat
reaguje na: studo
Snad nebudou v lockdownu
809358
Snad nebudou v lockdownu
809355
5 0
reagovat
Mohl zůstat doma. V tom je celý ten problém, vůbec tam nemusel být, vůbec si tam nemusel vozit zbraň, vůbec nemusel tu situaci vytvořit.
809357
Mohl zůstat doma. V tom je celý ten problém, vůbec tam nemusel být, vůbec si tam nemusel vozit zbraň, vůbec nemusel tu situaci vytvořit.
809356
5 -10
reagují: DarkSith, HAL
reagovat
reaguje na: verbst
Všichni na které vystřelil na něj útočili, přičemž po tom prvním už utíkal směrem k polici.
809356
Všichni na které vystřelil na něj útočili, přičemž po tom prvním už utíkal směrem k polici.
809354
9 -3
reagují: do_Od
reagovat
Prve reakcie kritikov (ziadnych Marvel fanboyov) na Don't look up. A vsetko praise across the board, cast vynikajuci (DiCaprio, Lawrence, Streep...) vyborny humor, nenudi to, satira 150% a vraj vynikajuci song od Ariany Grande.
Dont Look Up + Matrix + Spidey to budu nadherne Vianoce :+ 
(plus predpriprava v podobe Witchera)
809355
[url=https://www.indiewire.com/2021/11/dont-look-up-first-reactions-brilliant-dicaprio-1234680515/]Prve reakcie[/url] kritikov (ziadnych Marvel fanboyov) na Don't look up. A vsetko praise across the board, cast vynikajuci (DiCaprio, Lawrence, Streep...) vyborny humor, nenudi to, satira 150% a vraj vynikajuci song od Ariany Grande. Dont Look Up + Matrix + Spidey to budu nadherne Vianoce *:+*  (plus predpriprava v podobe Witchera)
10 0
reagují: speedy.mail
reagovat
Jaký sebeobrany? 
809354
Jaký sebeobrany? 
809353
2 -6
reagují: HAL
reagovat
LOL. Že se tohle vůbec dostalo před soud, tenhle případ je definice velmi dobře zdokumentované sebeobrany.

Ale taky dokonalá sbírka kokotů na obou stranách, sledovat ten proces bylo dobře bizarní.
809353
LOL. Že se tohle vůbec dostalo před soud, tenhle případ je definice velmi dobře zdokumentované sebeobrany. Ale taky dokonalá sbírka kokotů na obou stranách, sledovat ten proces bylo dobře bizarní.
809352
10 -1
reagovat
Opět se mi jednou chce z amerického právního systému zvracet.
809352
Opět se mi jednou chce z amerického právního systému [url=https://deadline.com/2021/11/kyle-rittenhouse-verdict-1234875528/]zvracet[/url].
6 -9
reagují: CAPS_LOCK, HAL
reagovat

šipky (elektronické,soft)

Není tu nějaký profi hráč? Koupili jsme si profi automat Diaomond darts 3 na takové to domácí žvýkání, a nějak nemůžu postoupit v levelu up, tj většinou třeba triple 20 trefím jednou a dvakrát těsne nad/pod, nějakej odkaz na video tutorial step by step od základu jako je postoj až po já nevím co :D ? Jaký šipky si vybrat, váhu atd. jsem si už načetl a vychytal, jde mi o techniku hry/hodu/míření.
809323
Není tu nějaký profi hráč? Koupili jsme si profi automat Diaomond darts 3 na takové to domácí žvýkání, a nějak nemůžu postoupit v levelu up, tj většinou třeba triple 20 trefím jednou a dvakrát těsne nad/pod, nějakej odkaz na video tutorial step by step od základu jako je postoj až po já nevím co :D ? Jaký šipky si vybrat, váhu atd. jsem si už načetl a vychytal, jde mi o techniku hry/hodu/míření.
šipky (elektronické,soft)
5 0
reagovat
Anytime :D
809309
Anytime *:D*
809308
2 -1
reagovat
reaguje na: Milosh
Jo, tak to bylo jinde. Nejspíš na fcb :D Dík.
809308
Jo, tak to bylo jinde. Nejspíš na fcb *:D* Dík.
809307
3 -1
reagují: Milosh
reagovat
Pravdu jsi měl, ale to schytání se teda moc nekonalo link
809307
Pravdu jsi měl, ale to schytání se teda moc nekonalo https://www.moviezone.cz/komentar/800982
809298
2 -1
reagovat
Fakt že jo :o
link
809301
Fakt že jo *:o* https://cdn.imageupload.workers.dev/zOzSoHjU_Screenshot_20211118-225759_Cupace.jpg
809296
2 -1
reagovat
:D:D BTW docela jsem to tu tenkrát schytal za to, že Klusák docela sprostě zneužívá očividně nemocnýho člověka... 

Chápu to správně, že jsem měl pravdu?? :D:D
809298
*:D**:D* BTW docela jsem to tu tenkrát schytal za to, že Klusák docela sprostě zneužívá očividně nemocnýho člověka...  Chápu to správně, že jsem měl pravdu?? *:D**:D*
809296
2 -2
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Jisté paralely tam budou. 
Asi bývalí spolubojovníci za čistotu, nyní pyšnící se zlatým špendlíkem!
809297
Jisté paralely tam budou.  Asi bývalí spolubojovníci za čistotu, nyní pyšnící se zlatým špendlíkem!
809295
2 -3
reagovat
Viděl někdy někdo Caina a Babiše jr. spolu v jedný místnosti?
809296
Viděl někdy někdo Caina a Babiše jr. spolu v jedný místnosti?
5 -2
reagují: AndyKaufman, verbst
reagovat
Já se budu ještě chvilku bavit a pak to tady probanuju, jo? 

Mimochodem jsem jediný, komu to připadá jak ten rozhovor s Landou? 
809295
Já se budu ještě chvilku bavit a pak to tady probanuju, jo?  Mimochodem jsem jediný, komu to připadá jak ten rozhovor s Landou? 
16 -1
reagovat
reaguje na: DanteAlighieri
Ne, protože jsi evidentně psychicky nemocný a potřebuješ odbornou pomoc. ;)
809294
Ne, protože jsi evidentně psychicky nemocný a potřebuješ odbornou pomoc. *;)*
809293
5 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se