|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 24521 - 24540
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1226
- 1227
- 1228
- .
- 7093
- 7094
Je mi z toho vsetkeho smutno, ako sa toto moze stat v 2022, ale ked tu mame pravo na akoze slobodu slova, dezinformacii, nakoniec aj stvania a ked psychopati ako blaha, ktorí by mali sedet si zvysuju politicke preferencie kovidom a obrannou zmluvou s usa
|
reagovat
|
reaguje na:
Cinefil
ale ze ten jen vetsi kokot nedved zustane? Vsak on tam drzel pesana po spatnym ms..ten mel jit jako prvni
|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Stejne je zajimavy, jak clovek vidi minulost zruzovele a budoucnost cernocerne. Fakt bych ted rekl, ze moje superuzkosti v breznu 2020 byly v pohode oproti ted. Ale ne. Bylo to stejne na hovno. Sakra musime byt silny a hlavne jednotny.
|
reagovat
|
Já nesympatizuji s rusy. Každá válka mě sere. Ty dopady budou strašny. Jen mě překvapuje že Evropa a Nato pořád sedí a čumí. Amík ten se směje protože si myslí že přes ten velkej rybník k němu žádnej kámen nepřileti.
Jestli se spojí rus a čiňaň jako že to tak vypadá tak je konec blíž než si myslíme.
Jestli se spojí rus a čiňaň jako že to tak vypadá tak je konec blíž než si myslíme.
|
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
Hokej
Aspoň jedna pozitivní zpráva dnes - Pešán se Špačkem a Strakou odstoupili z vedení hokejové reprezentace. Snad stihneme včas najít dobrého trenéra do MS.
|
reagovat
|
reaguje na:
kyller
Spíš výborná strategie. Protože teď můžou ohrožovat Evropu radioaktivnim odpadem. Resp držet Ukrajinu v šachu.
|
reagovat
|
reaguje na:
Disketa1
prisahám, že to nie je kampaň na môj film. Upozorňujem, lebo ten čurák môjho hlavného hrdinu veľmi pripomína
ale je to samozrejme scary as fuck, že takýto ľudia existujú

ale je to samozrejme scary as fuck, že takýto ľudia existujú
|
reagovat
|
reaguje na:
Disketa1
Tento zkurvený čurák by měl okamžitě vyfasovat nejmíň 25 let za vlastizradu, pokud to není troll, jakože podle jeho profilu asi ne.
|
reagovat
|
reaguje na:
Jardus
Myslím, že většina dvanáctiletých kluků má mnohem více rozumu než tenhle přestárlý a hormony nabitý puberťák.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
77Melania: Recenze 2130 filmů, které vám v roce 2026 nesmí ujít 16Válečné monstrum: Trailer 15Spasitel: Final Trailer 15The Adventures of Cliff Booth: Teaser 61Téma: 50 filmů před Star Wars, které musíte vidět (2/5) 10Den odhalení: Super Bowl Spot 10Víkendový výplach #858 o Predátorovi a Resident Evil 9Trailerové hody ze Super Bowlu 2026 9Star Wars: Mandalorian a Grogu: Super Bowl Spot