Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 23721 - 23740 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
nie je možné že je to fake... oscary sa už aj oficiálne ospravedlnili.
823268
nie je možné že je to fake... oscary sa už aj oficiálne ospravedlnili.
823264
1 -1
reagovat

131 příspěvků

O co sem přišel?
823265
O co sem přišel?
131 příspěvků
2 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Fakt je to alopecie? Já si vygooglil jak vypadají lidi co tím trpí a to je zbaví buď vlasů uplně s kořínky jako novináře Drahoňovského nebo mají příšerné lysiny, ona to měla rovnoměrně oholené strojkem ala Fullmetal Jacket. 

Navíc má Will Smith docela sílu, kvůli Alimu měl normálně boxerské zápasy a prý trénuje pořád. Rock bezprostředně potom začal mluvit před úderem se šklebil jak kdyby to čekal  a nesnažil se tomu vyhnout. link

Celé je to nějaké podivné...
823264
Fakt je to alopecie? Já si vygooglil jak vypadají lidi co tím trpí a to je zbaví buď vlasů uplně s kořínky jako novináře Drahoňovského nebo mají příšerné lysiny, ona to měla rovnoměrně oholené strojkem ala Fullmetal Jacket.  Navíc má Will Smith docela sílu, kvůli Alimu měl normálně boxerské zápasy a prý trénuje pořád. Rock bezprostředně potom začal mluvit před úderem se šklebil jak kdyby to čekal  a nesnažil se tomu vyhnout. https://imgur.com/0TLwvfG Celé je to nějaké podivné...
823254
4 0
reagují: HAL, Muel
reagovat
reaguje na: Memphis
Nedali mu ani nominaci a ještě se na pódiu v přímém přenosu mlátí kvůli jeho filmu :))
823259
Nedali mu ani nominaci a ještě se na pódiu v přímém přenosu mlátí kvůli jeho filmu *:))*
823258
6 0
reagovat
reaguje na: pepo
Co spravili Ridleymu?
823258
Co spravili Ridleymu?
823201
3 0
reagují: HAL
reagovat
Btw. Jada neprodělala rakovinu, ale má alopecii.
823254
Btw. Jada neprodělala rakovinu, ale má alopecii.
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Šest sošek pro Dunu je krásné, byť jsem si přál šťastnou sedmičku. Uvidíme, jak dopadne druhá část. Každopádně se mi přenos docela líbil (až na moderátorky a incident Willa Smithe a Chrise Rocka). Jinak jsem se snažil krotit a doufám, že mi HAL ten jeden nechtěný moment odpustí. A snad Cival při psaní oscarové módní policie ocení ten Timothéeho oblek. :+
823253
Šest sošek pro Dunu je krásné, byť jsem si přál šťastnou sedmičku. Uvidíme, jak dopadne druhá část. Každopádně se mi přenos docela líbil (až na moderátorky a incident Willa Smithe a Chrise Rocka). Jinak jsem se snažil krotit a doufám, že mi HAL ten jeden nechtěný moment odpustí. A snad Cival při psaní oscarové módní policie ocení ten Timothéeho oblek. *:+*
5 -2
reagovat
Coda je super překvapení. 
823252
Coda je super překvapení. 
4 -1
reagovat
823251
https://twitter.com/schwab_mr/status/1508277066705297409?s=20&t=FlKPe9pshg1IGsW1e5d3ow
2 -1
reagovat
No... Oscarový film to fakt není :D
Nevím, asi si chtěli odškrtnout další políčko za inkluzi minorit :))

Ale tak Duna má šest sošek, Power of Dog a Drive my Car taky neodešli s prázdnou, není to špatné.
823250
No... Oscarový film to fakt není *:D* Nevím, asi si chtěli odškrtnout další políčko za inkluzi minorit *:))* Ale tak Duna má šest sošek, Power of Dog a Drive my Car taky neodešli s prázdnou, není to špatné.
5 -1
reagovat
Nejlepší film? Ne, nečekal jsem to. Velké překvapení. A asi bych to měl vidět.
823248
Nejlepší film? Ne, nečekal jsem to. Velké překvapení. A asi bych to měl vidět.
2 -1
reagovat
Ohlušujúci potlesk.
823247
Ohlušujúci potlesk.
5 0
reagovat
Zobudte Teda!!!! :D
823246
Zobudte Teda!!!! *:D*
8 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nežer to tak.
823245
Nežer to tak.
823243
5 -1
reagovat
CODA je tam!
823244
CODA je tam!
2 -1
reagovat
Děkuji Jessice Chastain za její proslov. :+
823243
Děkuji Jessice Chastain za její proslov. *:+*
2 -3
reagují: Milosh
reagovat
Najlepší bol ten ročník ked na pár minut vyhral LaLaLand aby mu to následne vyfúkol Moonlight :D
823242
Najlepší bol ten ročník ked na pár minut vyhral LaLaLand aby mu to následne vyfúkol Moonlight *:D*
4 -1
reagovat
reaguje na: Milosh
:D
823241
*:D*
823239
3 0
reagovat
reaguje na: Milosh
ale naopak jeden z najpredvídateľnejších ročníkov posledných rokov :+
823240
ale naopak jeden z najpredvídateľnejších ročníkov posledných rokov *:+*
823239
2 0
reagovat
Konečně po dlouhý době aspoň trochu zajímavej ročník:D. Smith odchází domu s dvouma plešounama.
823239
Konečně po dlouhý době aspoň trochu zajímavej ročník*:D*. Smith odchází domu s dvouma plešounama.
12 0
reagují: HAL, Muel
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se