"já jim to právo neupírám, ale tleskat jim za to nebudu, ani je nebudu považovat za relevantní" - což je naprosto v pořádku.
link - celá diskuze se rozpoutala tímto komentářem a tvou reakcí na něj. Přečti si to znovu a možná pochopíš, proč se tu celou dobu bavíme... protože jsi (opakovaně) reagoval s tím kdo a na základě čeho se může jak vyjadřovat (a to jsou leaky, a to je youtube, a to je anti sjw... ) Přičemž já od začátku jen řekl, že to jsou "neobjektivní a nefér recenze", ale že na subjektivní nuly mají lidi plné právo a nic to z nich nedělá (nebudu je za to urážet). Já s těmi recenzemi ani nesouhlasím (zatím jediná věc, co mě naštvala z plot hole pohledu byla že Joel zapomněl jak se chovat k cizím lidem - ok, řekněme že vyšel ze cviku - ale hlavně jak ho Abbie chladnokrevně a hlavně sadisticky zabila, poté co jí zachránil život jinak je to celkem super), ale jedna věc je nesouhlasit a druhá věc je tvrdit, že to píšou "debilové"/"píčusové" a celkově podrývat jakoukoli kritiku ne na základě jejího obsahu, ale toho kdo kde a jak ji řekl.
Stejně tak bych rád dodal, že mluvím o principu, tzn dát last of us nulu, protože se mi nelíbí scénář. Nikde netvrdím, že to platí pro všechny nuly co to kde kdy dostalo (neškatulkuju). Mám totiž pocit, že to sis v tom možná domyslel při prvním čtení.
reaguje na:
do_Od
|
reagovat
|

. Opět vše házíš do pytle "toxic fandom" a tím to pro tebe končí. Obraťme tedy list, poslal jsem tady link se dvěmi recenzemi - je to druhá a třetí nej recenze na metacriticu (první je v jiném jazyce) a já si stojím za tím, že to není ani "debilita", ani to nepsali "píčusové". Pokud ty s tím nesouhlasíš, tak reaguj na tyto dvě recenze a jejich obsah, ne na lidi co je psali, nebo na jiné lidi kteří taky dali nulu - obhaj si, že to jsou debilové, že jejich názor je nevalidní...