Nemám jak jinak reagovat než odkázáním tě zpět na to co jsem psal naposledy. Kromě toho, že teda obě "recenze" ke hře, která má mít přes 30 hodin, byly postnuté v den jejího vydání, tak u obou je hlavní problém příběh. Proč, protože s ním dotyční nesouhlasí, protože si ho nárokovali a protože si mysleli, že se bude vyvíjet jinak a on se tak nevyvíjel a tak se naštvali a šli na internet napsat rozzuřenou recenzi, jak si to ti zlí vývojáři dovolili, sáhnout na jejich milované postavy, a neudělat s nimi to, co si v hlavě vysnili. Já jim to právo neupírám, ale fakt jim za to tleskat nebudu, ani je nebudu považovat za relevantní.
Kdybych měl vyzobávat, tak zmizení puzzlí je lež, svět dvojky je navíc daleko otevřenější a láká k většímu průzkumu, gameplay se vyleštil a přidaly se do něj nové prvky, po deseti hodinách jsem ještě nenarazil na jedinou plot hole (zkus mi prosím, když to hraješ taky, nějakou vybrat a napsat, jsem zvědavý, co lidé považují za plot hole), a tak dál. Netvrdím, že každá negativní recenze bude mimo, ale když už si někdo dá tu práci, aby o té hře řekl něco relevantního, tak pak zjistím, že ho nebavila jednička nebo má co se her týče úplně jiný vkus. To je jako řídit se recenzí na cestu kolem Země někým, kdo si myslí, že Země je placatá.
reaguje na:
Gonzi
|
reagují:
Gonzi
|
reagovat
|
. Opět vše házíš do pytle "toxic fandom" a tím to pro tebe končí. Obraťme tedy list, poslal jsem tady link se dvěmi recenzemi - je to druhá a třetí nej recenze na metacriticu (první je v jiném jazyce) a já si stojím za tím, že to není ani "debilita", ani to nepsali "píčusové". Pokud ty s tím nesouhlasíš, tak reaguj na tyto dvě recenze a jejich obsah, ne na lidi co je psali, nebo na jiné lidi kteří taky dali nulu - obhaj si, že to jsou debilové, že jejich názor je nevalidní...