reaguje na:
kubqo
Sú to tzv. access media, ktoré píšu vždy pozitívne o dôležitých značkách veľkých spoločností, pretože by inak mohli stratiť exkluzívny prístup hlavne k novinárskym demám, rozhovorom apod. A to si nemôžu dovoliť. Toto je to, čo sa myslí tým, keď niekto v dnešnej dobe hovorí o platených recenziách.
|
reagovat
|

Prosím, pouč mě, jak je nekritické chválení píčovin na internetu v dnešní době strašně populární a zejména jak se to aplikuje v praxi na takovém příkladu jako je The Last of Us 2, dík.
Nezdalo sa mi že by to bolo nejak lacné. Je to vlastne všetko len o tých sympatiách k tým postavám. Mňa napríklad sralo keď som aj pozeral nejaké streamy, tak tam neustále v komentároch vyskakovalo čosi o výzore Abby, že je to škaredá mrcha a podobne, nikto z tých ľudí jej nedal ani najmenšiu šancu aby na ňu zmenil názor, ja viem že streamy väčšinou pozerajú mladí povrchní ľudia ale také reči že zabi sa, skoč z okna, bodaj by zdochla alebo neustále narážky na jej výzor a svaly a podobne ma jednoducho hrozne mrzeli. Proste tí ludia ju odsúdili a už si k nej cez tú svoju nenávisť nedokázali nájsť cestu, nevravím že to je prípad každého kto to hodnotí slabšie alebo tvoj, to vôbec nie, ale je to smutné a niečo na tom bude. Ja chápem že za tým bude určite aj to čo urobila na začiatku ale niekedy mi to prišlo proste už prehnané. A vlastne aj kopa tých streamerov, keď som napríklad videl Piewdiepiea s akou nechuťou za ňu hral a ako sa o nej vyjadroval tak sa ani nedivím že to tak rozdelilo hráčsku komunitu.
Vždyť je to jen pitomý CoD. Jak to že to má tolik?!