Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 7161 - 7180 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
do_Od nás chce všechny akorát nasrat...

Alespoň v mém případě se mu to daří :D
748893
do_Od nás chce všechny akorát nasrat... Alespoň v mém případě se mu to daří *:D*
748884
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak minimálně denně ušetříš cestu do-z práce, pak se k tomu přidají různé odpolední aktivity atd... a lidi neví co s časem :D Taky čekám, že v prosinci prasknou porodnice :D:D:D
748891
Tak minimálně denně ušetříš cestu do-z práce, pak se k tomu přidají různé odpolední aktivity atd... a lidi neví co s časem *:D* Taky čekám, že v prosinci prasknou porodnice *:D**:D**:D*
748886
2 0
reagují: verbst
reagovat
Konečně jsem se dostal k Uncharted kolekci, zkusil jsem jedničku, po asi dvou hodinách jsem to vzdal a teď tavím naprosto dokonalý herní bond film jménem Uncharted 4.
748890
Konečně jsem se dostal k Uncharted kolekci, zkusil jsem jedničku, po asi dvou hodinách jsem to vzdal a teď tavím naprosto dokonalý herní bond film jménem [b]Uncharted 4[/b].
6 0
reagovat
Děkuju! :D
748889
Děkuju! *:D*
748886
1 0
reagovat
Titanfall 2
748887
Titanfall 2
1 0
reagovat
Ehm, nemá se na homeofficu taky pracovat? :D
748886
Ehm, nemá se na homeofficu taky pracovat? *:D*
7 0
reagují: Gonzi, verbst
reagovat
reaguje na: Cinefil
Age of Empires a Black Mesa - ať žijí remastery. 

A občas mezi tím i, jako už posledních pár let, Elite:Dangerous
748885
Age of Empires a Black Mesa - ať žijí remastery.  A občas mezi tím i, jako už posledních pár let, Elite:Dangerous
748882
1 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Division 2, Warlords of New York. Zase mě to chytlo :) furt chci znovu projít i první Last of Us než vyjde dvojka, ale to bych pak ještě ve volných chvílích nesměl pařit Hearthstone Battlegrounds a WoWko. :D

Ať žije karanténa.
748884
Division 2, Warlords of New York. Zase mě to chytlo :) furt chci znovu projít i první Last of Us než vyjde dvojka, ale to bych pak ještě ve volných chvílích nesměl pařit Hearthstone Battlegrounds a WoWko. *:D* Ať žije karanténa.
748882
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Steam hlásí rekordní počet přihlášených. Co hrajete v těchto časech vy? Já drtím nesmrtelný GTA Online. :))
748882
Steam hlásí rekordní [url=https://refresher.cz/81987-Steam-v-jednu-chvili-zaznamenal-rekordnich-20-milionu-lidi-Kvuli-koronaviru-se-tato-cisla-jeste-zvysi]počet přihlášených[/url]. Co hrajete v těchto časech vy? Já drtím nesmrtelný GTA Online. *:))*
0 0
reagují: (=LIFTY=), Snipsley, HAL, do_Od
reagovat
A je to potvrzené od Sony, Horizon Zero Dawn výjde v létě na PC. 
748057
A je to potvrzené od Sony, Horizon Zero Dawn výjde v létě na PC. 
7 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Doufam jen, ze neodlozi last of us 2 a toto nebude "nahrada". Jinak samozrejme natesenost :+
747559
Doufam jen, ze neodlozi last of us 2 a toto nebude "nahrada". Jinak samozrejme natesenost *:+*
747521
0 -1
reagovat
Muj sen vyplnen, otevreny svet, samurajove a ceske titulky8)
747537
Muj sen vyplnen, otevreny svet, samurajove a ceske titulky*8)*
747521
2 -1
reagovat

Ghost of Tsushima Story Trailer

Vyjde 26. června!:o

Sony se loučí s PS4 ve velkém stylu.
747521
[url=https://youtu.be/rTNfgIAi3pY]Vyjde 26. června![/url]*:o* Sony se loučí s PS4 ve velkém stylu.
Ghost of Tsushima Story Trailer
8 -1
reagují: Cross, (=LIFTY=)
reagovat

Black Desert Online

Na Steamu teď free to keep kvalitní MMO: link
746961
Na Steamu teď free to keep kvalitní MMO: https://store.steampowered.com/app/582660/
Black Desert Online
0 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Já to bral ohledně konzol. Vytvářet nové úrovně do řady oblíbených konzolových her šlo už na NES, ale až ten Little Big Planet na PS 3 vše posunul na zcela novou úroveň, hlavně tedy její druhý díl, v jehož editoru bylo možné vytvářet i nové menší hříčky. Do té doby bylo na konzolích prakticky nemyslitelné, že si budou sami hráči vytvářet své vlastní hry a sdílet je ostatním. Microsoft to zkusil s Project Spark, ale ten skončil v propadlišti dějin.
746380
Já to bral ohledně konzol. Vytvářet nové úrovně do řady oblíbených konzolových her šlo už na NES, ale až ten Little Big Planet na PS 3 vše posunul na zcela novou úroveň, hlavně tedy její druhý díl, v jehož editoru bylo možné vytvářet i nové menší hříčky. Do té doby bylo na konzolích prakticky nemyslitelné, že si budou sami hráči vytvářet své vlastní hry a sdílet je ostatním. Microsoft to zkusil s Project Spark, ale ten skončil v propadlišti dějin.
746361
0 0
reagovat
Nepřeháněl bych to s tím "gamechanger", ale vypadá to jako další z parádních možností jak vytvářet hry, takže snad dobrý entry level nástroj pro kreativce. Podobně jako vznikaly úžasné věci v Minecraftu, Gmodu, v prehistorických dobách třeba Game Maker, nebo v trochu jiné podobě tradiční herní modding.
746361
Nepřeháněl bych to s tím "gamechanger", ale vypadá to jako další z parádních možností jak vytvářet hry, takže snad dobrý entry level nástroj pro kreativce. Podobně jako vznikaly úžasné věci v Minecraftu, Gmodu, v prehistorických dobách třeba Game Maker, nebo v trochu jiné podobě tradiční herní modding.
746009
0 -2
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Dreams Launch Trailer PS4

Doslova gamechanger. Cokoli si představíte, můžete stvořit. Hru, film , obrazy, sochy nebo skládát hudby.

Někdo už začal dělat na Fallout 4

Fantazie.
Kolik budoucích vývojářů asi dostane nabídky od studií, až se to rozběhne.
746009
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Btj6Ziu_QpU]Dreams Launch Trailer PS4 [/url] Doslova gamechanger. Cokoli si představíte, můžete stvořit. Hru, film , obrazy, sochy nebo skládát hudby. [url=https://www.youtube.com/watch?v=VWsWdp7VUMw]Někdo už začal dělat na Fallout 4[/url] Fantazie. Kolik budoucích vývojářů asi dostane nabídky od studií, až se to rozběhne.
3 0
reagují: HAL
reagovat

The Divison 2

Na uPlay, Xbox/PSN jen za 3 éčka.
746006
Na uPlay, Xbox/PSN jen za 3 éčka.
The Divison 2
0 0
reagovat
U Fallen Order je gamepad skvelej (a to rikam jako dlouholety zastance hrani na mysi a klavesnici), u KCD jsem se od gamepadu vratil k mysi a dokonce jsem mel meziclanek, kdy jsem na souboje bral do ruky gamepad, ale to me omrzelo a imho se ty souboje daji naucit opravdu dobre i s mysi, jen to chce bohuzel trenovat. Ted gamepad vyuzivam i u RDR2 a stoji to za to.
745728
U Fallen Order je gamepad skvelej (a to rikam jako dlouholety zastance hrani na mysi a klavesnici), u KCD jsem se od gamepadu vratil k mysi a dokonce jsem mel meziclanek, kdy jsem na souboje bral do ruky gamepad, ale to me omrzelo a imho se ty souboje daji naucit opravdu dobre i s mysi, jen to chce bohuzel trenovat. Ted gamepad vyuzivam i u RDR2 a stoji to za to.
745725
1 -1
reagovat

Gamepad k PC

Tak jsem si u Jedi pořád nějak nezvykl na soubojový systém. Zvyk je železní košile a já bych tam nejradši hopsal jako Kyle Katarn v Jedi:Outcast :+

Ale co jsem četl, o dost lepší je to s gamepadem. Já k PC gamepad nemám a pak mám v plánu Kingdom Come, kde jsou prý také souboje bez gamepadu za trest. Opravdu se to i tam tak vyplatí? Díky

Jako upřímně, gamepad jsem měl naposledy u PS1 :D Ale kvůli 2 hrám už bych si to asi i koupil a beztak teď všechno hraju na sedačce s bezdrátovou klávesnicí a myší....
745725
Tak jsem si u Jedi pořád nějak nezvykl na soubojový systém. Zvyk je železní košile a já bych tam nejradši hopsal jako Kyle Katarn v Jedi:Outcast *:+* Ale co jsem četl, o dost lepší je to s gamepadem. Já k PC gamepad nemám a pak mám v plánu Kingdom Come, kde jsou prý také souboje bez gamepadu za trest. Opravdu se to i tam tak vyplatí? Díky Jako upřímně, gamepad jsem měl naposledy u PS1 *:D* Ale kvůli 2 hrám už bych si to asi i koupil a beztak teď všechno hraju na sedačce s bezdrátovou klávesnicí a myší....
Gamepad k PC
0 -1
reagují: yeniczek
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist