Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12261 - 12280 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Nefnukej na me furt s boomery. Davam tomu 6.5/10 a je to moc dlouhy a nezapre "inspiraci" Safdie brothers. Jestli se to na csfd zastavi mezi 64-68%, tak to bude naprosto legitimni... At uz na tom, Vysehradu apod. delali vasi znami nebo ne. ;)
863505
Nefnukej na me furt s boomery. Davam tomu 6.5/10 a je to moc dlouhy a nezapre "inspiraci" Safdie brothers. Jestli se to na csfd zastavi mezi 64-68%, tak to bude naprosto legitimni... At uz na tom, Vysehradu apod. delali vasi znami nebo ne. ;)
863502
9 -3
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Včera jsem to viděl poprvé. Je to fakt skvělý. Výborný. Obzvláště na ten náš rybníček. Adama znám, až ho zase potkám, tak mu musím poděkovat regulérně. Zatleskal bych mu ve stoje někde ve Varech. Osobně bych to nemusel mít až tak vyhrocený a doslovný, ale naprosto to chápu. 

EDIT: A ten hip hop jsem teda nevnímal skoro vůbec, leč mi nevadí. Vlastně bych to nikdy nenazval jako film o hip hopu hah. Hodně na mě působila ta druhá karta, kterou v Praze znám dobře.
863503
Včera jsem to viděl poprvé. Je to fakt skvělý. Výborný. Obzvláště na ten náš rybníček. Adama znám, až ho zase potkám, tak mu musím poděkovat regulérně. Zatleskal bych mu ve stoje někde ve Varech. Osobně bych to nemusel mít až tak vyhrocený a doslovný, ale naprosto to chápu.  EDIT: A ten hip hop jsem teda nevnímal skoro vůbec, leč mi nevadí. Vlastně bych to nikdy nenazval jako film o hip hopu hah. Hodně na mě působila ta druhá karta, kterou v Praze znám dobře.
863502
4 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ten film je skvělej, shodlo se na tom myslím dost relevantních lidí tady i v okolí, právem to posbíralo nějaké ceny, a jak píšeš, že se to zaprděným Čechům neschopným dohlédnout dál než na špičku vlastního nosu případně boomerům jako Joker nelíbí, není zase takový překvapení. Smutný to je ale bez debat. A jak Cival správně sdílel i na Twitter, je to úplně ten samej případ Everything Everywhere All At Once.
863502
Ten film je skvělej, shodlo se na tom myslím dost relevantních lidí tady i v okolí, právem to posbíralo nějaké ceny, a jak píšeš, že se to zaprděným Čechům neschopným dohlédnout dál než na špičku vlastního nosu případně boomerům jako Joker nelíbí, není zase takový překvapení. Smutný to je ale bez debat. A jak Cival správně sdílel i na Twitter, je to úplně ten samej případ Everything Everywhere All At Once.
863500
5 -5
reagovat
ja hip hop úplne nenávidím a tá kultúra okolo toho mi príde strašne funny (a tu sa mi to na 100% potvrdilo). ale ten film je skvelý
863501
ja hip hop úplne nenávidím a tá kultúra okolo toho mi príde strašne funny (a tu sa mi to na 100% potvrdilo). ale ten film je skvelý
863500
7 -2
reagovat
reaguje na: pepo
Indikátor toho, že je v našem rybníčku smrad ale teplo i divákům a roky se z toho nevyhrabeme. 
Mých 20 sledovaných na MZ vychází tak na 82-85 %. Koukám, že většina negativních recenzí to prostě nepochopila jako Dan Vávra, který jich tam podle data docela dost nahnal svým negativním sdílením na sociálních sítích. 
Trochu mi to často přijde jako si stěžovat, že "My děti ze stanice ZOO" glorifikují tvrdé drogy. 

"V dnešní době dělat veledílo ze sračky natočené na ajfouna? Rozklepaný obraz a příšerný zvuk, některým dialogům není rozumět a z toho, čemu ano, je na blití. Vygumovaná fetka, která má u sebe snad všechny drogy světa, chce vydělat peníze na výrobě drogy stylem jak kočička s pejskem vařili dort (za to jsem váhal s jednou hvězdou, ale nakonec jsem si to rozmyslel). Cíl je dostat se k pomalovanému exotovi, který pomůže s novým hitem/shitem. Nemám rád hip hop ani lidi, který ho tvoří."

Taky nemám rád hiphop, ale ten film je výbornej. 
863500
Indikátor toho, že je v našem rybníčku smrad ale teplo i divákům a roky se z toho nevyhrabeme.  Mých 20 sledovaných na MZ vychází tak na 82-85 %. Koukám, že většina negativních recenzí to prostě nepochopila jako Dan Vávra, který jich tam podle data docela dost nahnal svým negativním sdílením na sociálních sítích.  Trochu mi to často přijde jako si stěžovat, že "My děti ze stanice ZOO" glorifikují tvrdé drogy.  "V dnešní době dělat veledílo ze sračky natočené na ajfouna? Rozklepaný obraz a příšerný zvuk, některým dialogům není rozumět a z toho, čemu ano, je na blití. Vygumovaná fetka, která má u sebe snad všechny drogy světa, chce vydělat peníze na výrobě drogy stylem jak kočička s pejskem vařili dort (za to jsem váhal s jednou hvězdou, ale nakonec jsem si to rozmyslel). Cíl je dostat se k pomalovanému exotovi, který pomůže s novým hitem/shitem. Nemám rád hip hop ani lidi, který ho tvoří." Taky nemám rád hiphop, ale ten film je výbornej. 
863488
5 -2
reagují: do_Od, pepo
reagovat

Raketak

Za me nejslabsi Pixarovka od Onward. Na maloktery film tak presne plati pravidlo "hezke, ale k hovnu" 
Vlastne tam az na stokrat okopirovane hratky s casem a jejich dopad na okoli nic zajimaveho nebylo. A odhaleni zaporaka uz vubec nedavalo smysl. 
To i Red vicemene pro holky me bavilo vic. 
Feel good dobrodruzstvi jako u Lucy jsem tam vubec necitil...
863495
Za me nejslabsi Pixarovka od Onward. Na maloktery film tak presne plati pravidlo "hezke, ale k hovnu"  Vlastne tam az na stokrat okopirovane hratky s casem a jejich dopad na okoli nic zajimaveho nebylo. A odhaleni zaporaka uz vubec nedavalo smysl.  To i Red vicemene pro holky me bavilo vic.  Feel good dobrodruzstvi jako u Lucy jsem tam vubec necitil...
Raketak
6 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Jak jsem tipoval... A imo docela zaslouzene. V posledni dobe tady nejak podezrele vychazi nadseny recenze na ceske veci, ale u vetsiny z nich to fakt nevidim. :/
863490
Jak jsem tipoval... A imo docela zaslouzene. V posledni dobe tady nejak podezrele vychazi nadseny recenze na ceske veci, ale u vetsiny z nich to fakt nevidim. :/
863488
9 -4
reagovat
Banger na csfd už v modrej. ach jo
863488
Banger na csfd už v modrej. ach jo
5 -2
reagují: AndyKaufman, The Joker
reagovat
reaguje na: speta.jr

9/10

Jasně, jednička má stále srdíčko a pejska, ale  čtverka je zdaleka nejlepší film a to ve všech ohledech. Například kamera je tady vyloženě na Oscara (kameraman už jednoho plešouna má), dialogové scény jsou poprvé od jedničky snesitelné, Bill Skarsgard je super záporácký Švéd mluvící Francouzskou Američtinou, Donnie Yen stále ne a ne ztratit Top formu a vtipný přízvuk a pak je tu akce, která začne poněkud vlažně a repetitivně v Japonsku, aby v ještě v tomže segmentu postavila proti sobě Sanadu a Yena, čímž to vystřelí nad průměr a z této hladiny už nespadne zpět. Sekvence v Berlíně je absolutní strop a v Paříži spadne brada všem - "dronový" oblet kroužícího Mustanga je za mě nejhustější záběr za posledních pár let. Kdo si doteď ale nezvykl na trochu dementní fantasy příběh, tak si za mě nemá na co stěžovat. Za mě je to asi nejlepší adaptace neexistujícího anime s hernímy prvky a neustálým pomrkáváním na fanoušky Reevesova "díla".  
863471
Jasně, jednička má stále srdíčko a pejska, ale  čtverka je zdaleka nejlepší film a to ve všech ohledech. Například kamera je tady vyloženě na Oscara (kameraman už jednoho plešouna má), dialogové scény jsou poprvé od jedničky snesitelné, Bill Skarsgard je super záporácký Švéd mluvící Francouzskou Američtinou, Donnie Yen stále ne a ne ztratit Top formu a vtipný přízvuk a pak je tu akce, která začne poněkud vlažně a repetitivně v Japonsku, aby v ještě v tomže segmentu postavila proti sobě Sanadu a Yena, čímž to vystřelí nad průměr a z této hladiny už nespadne zpět. Sekvence v Berlíně je absolutní strop a v Paříži spadne brada všem - "dronový" oblet kroužícího Mustanga je za mě nejhustější záběr za posledních pár let. Kdo si doteď ale nezvykl na trochu dementní fantasy příběh, tak si za mě nemá na co stěžovat. Za mě je to asi nejlepší adaptace neexistujícího anime s hernímy prvky a neustálým pomrkáváním na fanoušky Reevesova "díla".  
9/10
863459
6 0
reagovat
reaguje na: duro
No ved toto!:-:D
863463
No ved toto!*:-**:D*
863384
1 0
reagovat

John Wick 4

Zatim prvni dojmy:
1. Ano je to novy benchmark.
2. Oscara za kameru.
3. At se vyserou na petku a udelaj nejake akcni sci-fi. Klidne remake klasiky.
863459
Zatim prvni dojmy: 1. Ano je to novy benchmark. 2. Oscara za kameru. 3. At se vyserou na petku a udelaj nejake akcni sci-fi. Klidne remake klasiky.
John Wick 4
9 0
reagují: speta.jr
reagovat
Psal jsem to tady asi před půl rokem. :D8)
863450
Psal jsem to tady asi před půl rokem. *:D**8)*
863444
3 -1
reagovat
reaguje na: holub109
Jaktože o tom neteportoval MKMZ? :o
863444
Jaktože o tom neteportoval MKMZ? *:o*
863436
3 0
reagují: MKMZ
reagovat
Liv Tyler se vrací do MCU, v Capovi 4 si zopakuje svou roli z Incredible Hulka. Vzhledem k obsazení Harrisona Forda jako generála Rosse zde asi bude hrát Hulk určitou roli. Docela bych se těšil, ale režisér a současný stav MCU ve mně nevzbuzuje moc důvěry 
863436
Liv Tyler se vrací do MCU, v Capovi 4 si zopakuje svou roli z Incredible Hulka. Vzhledem k obsazení Harrisona Forda jako generála Rosse zde asi bude hrát Hulk určitou roli. Docela bych se těšil, ale režisér a současný stav MCU ve mně nevzbuzuje moc důvěry 
8 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Martin Scorsese’s “Killers of the Flower Moon,” a historical drama about the serial targeting and murder of members of
the oil-rich Osage tribe, will open in limited theaters starting Oct. 6.
The film will then have a wide release on Oct. 20.
863429
Martin Scorsese’s “Killers of the Flower Moon,” a historical drama about the serial targeting and murder of members of the oil-rich Osage tribe, will open in limited theaters starting Oct. 6. The film will then have a wide release on Oct. 20.
6 0
reagovat

JW4

Podle toho, co Stahelski říká v rozhovorech, jsou ty odkazy na grotesku zcela úmyslné. Ostatně ve starších dílech jsou scény, kdy jsou filmy Bustera Keatona promítané na zeď budovy nebo na reklamních bannerech. (Já si toho do teď nevšiml.)

Jinak jasně, Keanu je starý, ale rozhodně mi nepřišlo, že by se ve čtyřce hýbal hůře než ve starších dílech. Možná dokonce naopak, protože má víc natrénováno.

K samotnému filmu: Já se bavil, ale vyložené nadšení se nedostavilo. Možná se mi dokonce trojka líbila víc. (Ale budu si je muset všechny projet znova.) Paradoxně mě bavily dialogové scény, ale krátil bych na akci. Zejména scéna na schodech mi přišla hodně dlouhá.
863410
Podle toho, co Stahelski říká v rozhovorech, jsou ty odkazy na grotesku zcela úmyslné. Ostatně ve starších dílech jsou scény, kdy jsou filmy Bustera Keatona promítané na zeď budovy nebo na reklamních bannerech. (Já si toho do teď nevšiml.) Jinak jasně, Keanu je starý, ale rozhodně mi nepřišlo, že by se ve čtyřce hýbal hůře než ve starších dílech. Možná dokonce naopak, protože má víc natrénováno. K samotnému filmu: Já se bavil, ale vyložené nadšení se nedostavilo. Možná se mi dokonce trojka líbila víc. (Ale budu si je muset všechny projet znova.) Paradoxně mě bavily dialogové scény, ale krátil bych na akci. Zejména scéna[spoiler] na schodech[/spoiler] mi přišla hodně dlouhá.
JW4
6 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
To je umelecká štylizácia! :D
863384
To je umelecká štylizácia! *:D*
863373
1 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gonzi
... knížky).:D
863383
... knížky).*:D*
863380
2 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Jdu až dnes, ale ta repetetivnost byla už ve dvojce. Strašně moc tu sérii žeru, ale ten reálný styl střílení dost výrazně omezuje paletu. Ostatně proto si pamatuju spíš přestřelky z jedničky a z dalších dílů spíš ty ostatní věci (koně, psy, nože, auta, motorky...)
Tedy, ne že bych to vnímal vyloženě jako kritiku. "1x za dva roky" se toho fakt nepřežeru a dokud zbytek Hollywoodu bude produkovat co produkuje, tak u Wicka pořád budu mlaskat štěstím.:+
863380
Jdu až dnes, ale ta repetetivnost byla už ve dvojce. Strašně moc tu sérii žeru, ale ten reálný styl střílení dost výrazně omezuje paletu. Ostatně proto si pamatuju spíš přestřelky z jedničky a z dalších dílů spíš ty ostatní věci (koně, psy, nože, auta, motorky...) Tedy, ne že bych to vnímal vyloženě jako kritiku. "1x za dva roky" se toho fakt nepřežeru a dokud zbytek Hollywoodu bude produkovat co produkuje, tak u Wicka pořád budu mlaskat štěstím.*:+*
863346
4 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: okkac
Pri scene v zavere ako sa asi minutu kotulal dolu celym schodiskom k Sacre Coeur, spolu s kamosom sme sa ako jedini rehotali na cele kino ako na najlepsom kusku Bustera Keatona.:D

Ale inac trochu suhlas so SteKim. Hoci som sa celkovo asi bavil, hned prvy suboj v Japonsku uz bol na mna strasne repetitivny a nudny. Jedine Dragons Breath scena to trochu pozdvihla. Nevedel som sa skratka odosobnit od toho, ze v scene kde sa niekolko typkov maruje sekerami okolo nich dementne a nerusene tancuju nejake manicky (v jednotke to uhrali aspon tak, ze tam bol hluk a nebolo pocut vystrely, potom tam uz bol chaos), ze okolo Vitazneho obluka jazdia sami sociopati/psychopati, ze v zavere siroko daleko nie je jedineho policajta. Ja chapem, ze to je ucelove a nikto sa nehra na realizmus absolutne v nicom, ale vytrhava to zo zazitku. Je to taka obdoba uncanny valley a tento film sa v nej pre mna uplne stratil.
863373
Pri scene v zavere ako [spoiler]sa asi minutu kotulal dolu celym schodiskom k Sacre Coeur[/spoiler], spolu s kamosom sme sa ako jedini rehotali na cele kino ako na najlepsom kusku Bustera Keatona.*:D* Ale inac trochu suhlas so SteKim. Hoci som sa celkovo asi bavil, hned prvy suboj v Japonsku uz bol na mna strasne repetitivny a nudny. Jedine Dragons Breath scena to trochu pozdvihla. Nevedel som sa skratka odosobnit od toho, ze v scene kde sa niekolko typkov maruje sekerami okolo nich dementne a nerusene tancuju nejake manicky (v jednotke to uhrali aspon tak, ze tam bol hluk a nebolo pocut vystrely, potom tam uz bol chaos), ze okolo Vitazneho obluka jazdia sami sociopati/psychopati, ze v zavere siroko daleko nie je jedineho policajta. Ja chapem, ze to je ucelove a nikto sa nehra na realizmus absolutne v nicom, ale vytrhava to zo zazitku. Je to taka obdoba uncanny valley a tento film sa v nej pre mna uplne stratil.
863368
7 0
reagují: duro
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se