Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12301 - 12320 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
Asi jen 2x me to vytrhlo ze je to hnusne, jinak to cgi bylo realisticke. Ja to srovnavam s Gatsbym/Austealii, ktere jsou hnusne skoro komplet.
863168
Asi jen 2x me to vytrhlo ze je to hnusne, jinak to cgi bylo realisticke. Ja to srovnavam s Gatsbym/Austealii, ktere jsou hnusne skoro komplet.
863157
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: speta.jr
Nejmíň digi? Však tam byla každá scéna s digi prvky. :D Akorát v typickém Bazově pozlátku, že to nevadilo.
863157
Nejmíň digi? Však tam byla každá scéna s digi prvky. *:D* Akorát v typickém Bazově pozlátku, že to nevadilo.
863150
3 0
reagují: speta.jr
reagovat

Elvis 9/10

K dokonalosti to má daleko, ale za mě Luhrmanův nejlepší film. Nejvíc při zemi, nejmíň digi a nejlíp sestřihaná věc za hodně dlouhou dobu. Moulin rouge promine, ale já dám vždy přednost hudebnímu filmu před muzikálem. Začne to a hodně dlouho dobu jede na plné obrátky, pak se o trochu začne točit v kruhu, ale v podstatě nikdy nezačne byť trochu nudit.
863150
K dokonalosti to má daleko, ale za mě Luhrmanův nejlepší film. Nejvíc při zemi, nejmíň digi a nejlíp sestřihaná věc za hodně dlouhou dobu. Moulin rouge promine, ale já dám vždy přednost hudebnímu filmu před muzikálem. Začne to a hodně dlouho dobu jede na plné obrátky, pak se o trochu začne točit v kruhu, ale v podstatě nikdy nezačne byť trochu nudit.
Elvis 9/10
13 -3
reagují: Cinefil
reagovat

Oběť 6/10

Slušný střelivo pro všechny slušnočechy a obhájce samoživitelek.
Bohužel film poměrně rychle prozradí svá tajemství a pak tak už tak nějak plyne a nic zajímavějšího nepřinese. Škoda.
863141
Slušný střelivo pro všechny slušnočechy a obhájce samoživitelek. Bohužel film poměrně rychle prozradí svá tajemství a pak tak už tak nějak plyne a nic zajímavějšího nepřinese. Škoda.
Oběť 6/10
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jako jasně, ale tohle je 4. díl a první s potitulkovou scénou :D
863128
Jako jasně, ale tohle je 4. díl a první s potitulkovou scénou *:D*
863126
3 0
reagovat
reaguje na: Vardant
U Avatara jsme googlili, jestli uz muzeme jit.
863126
U Avatara jsme googlili, jestli uz muzeme jit.
863125
2 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: Haggar
Tohle by spíš měla na YT dávat studia sama nebo mají před filmem dát upozornění, že bude scéna po titulkách...
863125
Tohle by spíš měla na YT dávat studia sama nebo mají před filmem dát upozornění, že bude scéna po titulkách...
863113
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: hroubek
Zkouknuto. Já myslel, že pár dní po premiéře se to ještě na YT aktivně blokuje.
863113
Zkouknuto. Já myslel, že pár dní po premiéře se to ještě na YT aktivně blokuje.
863105
1 0
reagují: Vardant
reagovat
SZ
863105
SZ
863101
1 0
reagují: Haggar
reagovat
Je to na YT
863104
Je to na YT
863101
1 0
reagovat
U Wicka? Sakra, kdo to má tušit? Já odešel. :( Nechceš hodit do spoiler tagu, o co šlo?
863101
U Wicka? Sakra, kdo to má tušit? Já odešel. :( Nechceš hodit do spoiler tagu, o co šlo?
863070
1 0
reagují: hroubek, Vardant
reagovat

Kiss biografický film

V roku 2024 na Netflixe, ale aj v kinách uvidíme biografický film o skupine Kiss. Na jednej strane sa teším, keďže je to jedna z mojich top kapiel, budú sfilmované prvé 4 roky, ale točí to rejža Pirátov 4ky, čo mi teda dosť brzdí nadšenie. Na druhej strane ak to dobre vypáli, určite by boli aj sequely, nakoľko Kissaci sú priekopníci v dojení značky. link
863084
V roku 2024 na Netflixe, ale aj v kinách uvidíme biografický film o skupine Kiss. Na jednej strane sa teším, keďže je to jedna z mojich top kapiel, budú sfilmované prvé 4 roky, ale točí to rejža Pirátov 4ky, čo mi teda dosť brzdí nadšenie. Na druhej strane ak to dobre vypáli, určite by boli aj sequely, nakoľko Kissaci sú priekopníci v dojení značky. http://www.valhalla.sk/?p=29200&fbclid=IwAR07o6SL19_lsH03PA1dN1Oag3XaHAl9HFu0OsH9FUf0NGiubEMcbC1Gxo8
Kiss biografický film
3 0
reagovat
reaguje na: rollman69
Já taky. Sice bych se nebránil jisté komornosti, ale to co uvidíš jsou Top akční scény. 
863073
Já taky. Sice bych se nebránil jisté komornosti, ale to co uvidíš jsou Top akční scény. 
863071
2 0
reagovat
Jdu dnes. Podle všeho budu spokojený, ne-li nadšený. Já pro tyhle akční nářezy mám slabost.
863071
Jdu dnes. Podle všeho budu spokojený, ne-li nadšený. Já pro tyhle akční nářezy mám slabost.
863070
2 0
reagují: hroubek
reagovat
Jinak POZOR JE TAM POTITULKOVÁ SCÉNA, která může být dost zásadní pro budoucnost. 
863070
Jinak POZOR JE TAM POTITULKOVÁ SCÉNA, která může být dost zásadní pro budoucnost. 
863054
4 0
reagují: Haggar, rollman69
reagovat
reaguje na: departed
Nemyslím si, že se pojede podle stejné šablony. Mohlo by se jednat o jinou věc s jinými herci. Napadla mě např. Uvízlá lanovka nebo tak. Sami tvůrci prohlásili, že nechtějí opakovat premisu z jedničky. 
863069
Nemyslím si, že se pojede podle stejné šablony. Mohlo by se jednat o jinou věc s jinými herci. Napadla mě např. Uvízlá lanovka nebo tak. Sami tvůrci prohlásili, že nechtějí opakovat premisu z jedničky. 
863059
1 0
reagovat
reaguje na: rollman69
Omg... Jak chtějí udělat pokračování? Nějaký nápady na námět?? Vylezou na další věž a budou opět bojovat o život?

Tím se snažím říct, že pokračování u tohohle typu filmu je píčovina a totální kokotina.
863059
Omg... Jak chtějí udělat pokračování? Nějaký nápady na námět?? Vylezou na další věž a budou opět bojovat o život? [spoiler]Tím se snažím říct, že pokračování u tohohle typu filmu je píčovina a totální kokotina.[/spoiler]
863034
3 0
reagují: rollman69
reagovat
Já teď vyšel z kina a v zásadě souhlasím. Sice mi chvíli trvalo, než mě to ze začátku zaháčkovalo, ale jinak parádní pokračování s kulervoucí poslední hodinou. Za mě asi nejlepší díl série (možná proto, že je první, co jsem viděl v kině) a klidně bych těch 9/10 dal. Užil jsem si to daleko víc, než jsem čekal:+
863055
Já teď vyšel z kina a v zásadě souhlasím. Sice mi chvíli trvalo, než mě to ze začátku zaháčkovalo, ale jinak parádní pokračování s kulervoucí poslední hodinou. Za mě asi nejlepší díl série (možná proto, že je první, co jsem viděl v kině) a klidně bych těch 9/10 dal. Užil jsem si to daleko víc, než jsem čekal*:+*
863054
3 0
reagovat

John Wick 4

Velkolepý akční film, který akční scény a souboje posouvá zas o kus dál a je radost je sledovat. Prakticky platí to, co platilo u druhého a třetího dílu. Akce je TOP, příběh trošku horší. Budovaní mytologie z mého pohledu funguje dobře a sekvence z Japonska je v tomto ohledu velmi povedená. Bohužel po příběhové stránce je to pořád dokola to samé - jestli Vám to vadí, tak na to si každý musí udělat názor sám. My jako diváci se nikdy pořádně nedozvíme jak to celé organizace funguje, kdo jí ve skutečnosti vede atd. Prostě si tvůrci na jakýkoliv problém vymyslí řešení a nějakou postavu, jenž jde Wickovi po krku. Po herecké stránce velmi dobrý. Nové postavy fungují hodně parádně a jsou svěžím oživením příběhu. Trochu mě mrzelo, že Wick je tady jako superhrdina. To, co zde zažije by nerozchodili ani největší tvrďáci od Marvelu a DC. Sekvence v Paříži je úžasně natočená, ale to od tržení od reality je tady až moc znatelné - a při tom by stačilo, aby se objevili policisté, hasiči nebo se lidé chovali jako lidé. John Wick 4 je super akční film, u kterého jeho tempo není vůbec znát a krásně uteče. Má několik chyb, ale pokud tuhle sérii máte rádi, tak budete spokojený. 8/10
863054
Velkolepý akční film, který akční scény a souboje posouvá zas o kus dál a je radost je sledovat. Prakticky platí to, co platilo u druhého a třetího dílu. Akce je TOP, příběh trošku horší. Budovaní mytologie z mého pohledu funguje dobře a sekvence z Japonska je v tomto ohledu velmi povedená. Bohužel po příběhové stránce je to pořád dokola to samé - jestli Vám to vadí, tak na to si každý musí udělat názor sám. My jako diváci se nikdy pořádně nedozvíme jak to celé organizace funguje, kdo jí ve skutečnosti vede atd. Prostě si tvůrci na jakýkoliv problém vymyslí řešení a nějakou postavu, jenž jde Wickovi po krku. Po herecké stránce velmi dobrý. Nové postavy fungují hodně parádně a jsou svěžím oživením příběhu. Trochu mě mrzelo, že Wick je tady jako superhrdina. To, co zde zažije by nerozchodili ani největší tvrďáci od Marvelu a DC. Sekvence v Paříži je úžasně natočená, ale to od tržení od reality je tady až moc znatelné - a při tom by stačilo, aby se objevili policisté, hasiči nebo se lidé chovali jako lidé. John Wick 4 je super akční film, u kterého jeho tempo není vůbec znát a krásně uteče. Má několik chyb, ale pokud tuhle sérii máte rádi, tak budete spokojený. [b]8/10[/b]
John Wick 4
6 0
reagují: hroubek, holub109
reagovat

John Wick 3

Dal jsem  si poprvé od premiéry opáčko trojky, jako přípravu na čtyřku a je to pořád parádní. Tempo na mě fungovalo lépe, než na poprvé a totéž mohu říci i o akci, kterou jsem si více užil. Trošku mám problém s příběhem, ale to je ten nejmenší problém filmu. 8/10
863053
Dal jsem  si poprvé od premiéry opáčko trojky, jako přípravu na čtyřku a je to pořád parádní. Tempo na mě fungovalo lépe, než na poprvé a totéž mohu říci i o akci, kterou jsem si více užil. Trošku mám problém s příběhem, ale to je ten nejmenší problém filmu. [b]8/10[/b]
John Wick 3
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se