Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12221 - 12240 Napsat příspěvek
reaguje na: okkac
Myslím, že je to někdo jiný. Zběžně jsem projel ještě pár dalších a ty už mi nepřijdou tak dobré.
863848
Myslím, že je to někdo jiný. Zběžně jsem projel ještě pár dalších a ty už mi nepřijdou tak dobré.
863845
1 0
reagovat
Pustil jsem si Ace in the Hole (1951) od Billyho Wildera, od kterýho jste možná viděli Někdo to rád horké nebo Sunset Boulevard.

Režisér, co se narodil za Rakouska-Uherska a pak se dost významně zapsal v Hollywoodu. Fantastickej film o korupci, sobectví, touze po moci a slávě, morálce a snaze přehnanýho kapitalismu bejt ve všem první a na všem udělat, co nejvíc peněz.

Kirk Douglas v naprosto vrcholný formě podává fakt živočišnej a věrnej výkon a celý to vlastně táhne sám společně s perfektní režií pana Wildera. Celý je to plný skvělejch one linerů nebo dialogů, který poukazujou na amorální situaci, kterou právě sledujem, a na kterou se balí víc a víc amorálních figurek, přiživujících se na jednom nešťastníkovi.

Pořád je to vysoce aktuální a to jsme o dobrých 70 let dál. Četl jsem na to pár komentářů, kdy to někomu přišlo až příliš extrémní, ale za mě je to naprosto přesné i s tím doslovným koncem hlavního hrdiny.

Myslím, že 85 % tomu sluší naprosto ukázkově. Pro mě jako vystudovaného žurnalistu, a pokryteckého kritika money-oriented směru našeho světa, který ale směle konzumuje jeho produkty, to se mnou pravděpodobně zůstane celý život.
863847
Pustil jsem si Ace in the Hole (1951) od Billyho Wildera, od kterýho jste možná viděli Někdo to rád horké nebo Sunset Boulevard. Režisér, co se narodil za Rakouska-Uherska a pak se dost významně zapsal v Hollywoodu. Fantastickej film o korupci, sobectví, touze po moci a slávě, morálce a snaze přehnanýho kapitalismu bejt ve všem první a na všem udělat, co nejvíc peněz. Kirk Douglas v naprosto vrcholný formě podává fakt živočišnej a věrnej výkon a celý to vlastně táhne sám společně s perfektní režií pana Wildera. Celý je to plný skvělejch one linerů nebo dialogů, který poukazujou na amorální situaci, kterou právě sledujem, a na kterou se balí víc a víc amorálních figurek, přiživujících se na jednom nešťastníkovi. Pořád je to vysoce aktuální a to jsme o dobrých 70 let dál. Četl jsem na to pár komentářů, kdy to někomu přišlo až příliš extrémní, ale za mě je to naprosto přesné i s tím doslovným koncem hlavního hrdiny. Myslím, že 85 % tomu sluší naprosto ukázkově. Pro mě jako vystudovaného žurnalistu, a pokryteckého kritika money-oriented směru našeho světa, který ale směle konzumuje jeho produkty, to se mnou pravděpodobně zůstane celý život.
5 0
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: Memphis
On je i další kanál co je pak v suggestions AI presidents a tam hodnoti Star Wars nebo Marvel ale netuším jestli je to ten samý tvůrce nebo někdo další.
863845
On je i další kanál co je pak v suggestions AI presidents a tam hodnoti Star Wars nebo Marvel ale netuším jestli je to ten samý tvůrce nebo někdo další.
863843
1 0
reagují: Memphis
reagovat

Fantastic Four

Našla scénáristu; je jím Josh Friedman (Avatar 2, Válka světů /1. iterace/, Dark Fate, Black Dahlia, Řetězová reakce). Asi nijak nevybočuje ze současného MCU trendu. 
863844
Našla scénáristu; je jím Josh Friedman (Avatar 2, Válka světů /1. iterace/, Dark Fate, Black Dahlia, Řetězová reakce). Asi nijak nevybočuje ze současného MCU trendu. 
Fantastic Four
2 0
reagovat
Má na kanálu ještě video, kde hodnotí filmy Tarantina, a to je snad ještě lepší. :D:+
863843
Má na kanálu ještě video, kde hodnotí filmy Tarantina, a to je snad ještě lepší. *:D**:+*
863795
1 0
reagují: okkac
reagovat
Na AppleTV už je Tetris!
Těším se! Vypadalo to skvěle! 
863842
Na AppleTV už je Tetris! Těším se! Vypadalo to skvěle! 
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
je a hraje u ní song od J Colea, což je pecka, i když na Rocky IV montáž samozřejmě nemá 
863822
je a hraje u ní song od J Colea, což je pecka, i když na Rocky IV montáž samozřejmě nemá 
863811
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To je snad v těchhle filmech povinnost ne? :D V trojce byla určitě.
863815
To je snad v těchhle filmech povinnost ne? *:D* V trojce byla určitě.
863811
1 0
reagovat
Je v Creedech nejaka sexy montaz jako v Rockym IV?

I kdyz asi v dnesni dobe bude spis podbarvena nejakym Fish sticks hipecem.
863811
Je v Creedech nejaka sexy montaz jako v [url=https://youtu.be/A_hLdPRsssE]Rockym IV? [/url] I kdyz asi v dnesni dobe bude spis podbarvena nejakym Fish sticks hipecem.
2 0
reagují: holub109, Vardant
reagovat
'Obama, are u fucking retarded?'
'Donald you moronic toad.' 

Bozie :D
863808
'Obama, are u fucking retarded?' 'Donald you moronic toad.'  Bozie *:D*
863795
3 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Budeš se divit, ale skutečný box má ještě neuvěřitelnější příběhy. :) 

btw ve věznicích v USA se boxuje jak blázen, třeba Danny Trejo se takhle vypracoval a nechali ho boxovat soutěžní zápasy i mimo San Quentin. Není to žádný underground ala Juri Bojka, ale normální kvalitní klub, který by závidělo libovolné místo v ČR. 
863805
Budeš se divit, ale skutečný box má ještě neuvěřitelnější příběhy. :)  btw ve věznicích v USA se boxuje jak blázen, třeba Danny Trejo se takhle vypracoval a nechali ho boxovat soutěžní zápasy i mimo San Quentin. Není to žádný underground ala Juri Bojka, ale normální kvalitní klub, který by závidělo libovolné místo v ČR. 
863799
6 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Ano, srandamač na kterej Mayweather přistoupil, jen aby si vydělal na důchod a i tak udělal z Paula fackovacího panáka je skoro úplně to samý, jako když týpek z lochu porazí světovýho šampiona.
863804
Ano, srandamač na kterej Mayweather přistoupil, jen aby si vydělal na důchod a i tak udělal z Paula fackovacího panáka je skoro úplně to samý, jako když týpek z lochu porazí světovýho šampiona.
863802
4 -1
reagovat
Jak může youtuber, kterej většinu života nic nedělal, nastoupit po pár zápasech proti bývalému šampionovi těžké váhy? Jak kdyby se v realitě neděly stejný ne-li bizarnější věci...

(Damian měl do těch 20 let s boxem aspoň nějaké zkušenosti a na kontě i mládežnický titul)
863802
Jak může youtuber, kterej většinu života nic nedělal, nastoupit po pár zápasech proti bývalému šampionovi těžké váhy? Jak kdyby se v realitě neděly stejný ne-li bizarnější věci... (Damian měl do těch 20 let s boxem aspoň nějaké zkušenosti a na kontě i mládežnický titul)
8 -2
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: Muel
Kdyby to bylo zábavný jako Rocky III nebo IV, tak klidně. V tomto ultramegasupervážném podání to moc nejde.
863801
Kdyby to bylo zábavný jako Rocky III nebo IV, tak klidně. V tomto ultramegasupervážném podání to moc nejde.
863800
4 -1
reagovat
reaguje na: Milosh
akože asi by som si to radšej užil a tieto veci tak trocha neriešil no - vypnúť hlavu sa tomu hovorí ;)
863800
akože asi by som si to radšej užil a tieto veci tak trocha neriešil no - vypnúť hlavu sa tomu hovorí *;)*
863799
1 0
reagují: Milosh
reagovat

Creed III

V úterý jsem to ještě chytnul v kině a teď toho hodně lituju. Panebože jak se může film, ve kterym 40 letej týpek vyjde po dvaceti nebo kolika letech z lochu a v prvnim zapase vybojuje titul, brát tak vážně?
863799
V úterý jsem to ještě chytnul v kině a teď toho hodně lituju. Panebože jak se může film, ve kterym 40 letej týpek vyjde po dvaceti nebo kolika letech z lochu a v prvnim zapase vybojuje titul, brát tak vážně?
Creed III
2 -7
reagují: AndyKaufman, Muel
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já jsem na to chtěl jít, ale kvůli směnám mi to nevycházelo. Navíc to v pardubickém Cinestaru nedávají, a Cinema City se mi nechce podporovat pokud to není nezbytně nutné. 

Ale chápu kam míříš.
863796
Já jsem na to chtěl jít, ale kvůli směnám mi to nevycházelo. Navíc to v pardubickém Cinestaru nedávají, a Cinema City se mi nechce podporovat pokud to není nezbytně nutné.  Ale chápu kam míříš.
863793
2 -2
reagovat
Týpek pomocí AI dělá videa, kdy spolu hovoři Obama, Trump a Biden na nějaké téma. Tady sestavují žebříček filmů Christophera Nolana a je to celkem prdel to poslouchat link
863795
Týpek pomocí AI dělá videa, kdy spolu hovoři Obama, Trump a Biden na nějaké téma. Tady sestavují žebříček filmů Christophera Nolana a je to celkem prdel to poslouchat https://www.youtube.com/watch?v=DMgZkFWUCRQ
6 0
reagují: Memphis, studo
reagovat
reaguje na: hroubek
Nevím no, ještě se to dá podpořit v kinech, ten film si to zaslouží...
863793
Nevím no, ještě se to dá podpořit v kinech, ten film si to zaslouží...
863791
2 -1
reagují: hroubek
reagovat
Creed III jen venku.
863791
Creed III jen venku.
4 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se