Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12241 - 12260 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Tak tady byla autokorekce jeste mirna, narozdil od prepisovani slova flashback:D
863539
Tak tady byla autokorekce jeste mirna, narozdil od prepisovani slova flashback*:D*
863538
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ja ho obcas prectu, pise hezky. Kazdopadne u kazdyho jeho prispevku mam pocit, ze to pise jako casting na redaktora MZ, dava si podezrele zalezet :D
863538
Ja ho obcas prectu, pise hezky. Kazdopadne u kazdyho jeho prispevku mam pocit, ze to pise jako casting na redaktora MZ, dava si podezrele zalezet :D
863537
10 -1
reagují: Cinefil, Svaťoš, (=LIFTY=)
reagovat
Dnes se zase k necemu priznavame ohledne uzivatelu? Dobre. Nikdy nectu Poluxe, protoze jeho prispevky v diskuzich u clanku jsou delsi, nez clanky samotne:D
863537
Dnes se zase k necemu priznavame ohledne uzivatelu? Dobre. Nikdy nectu Poluxe, protoze jeho prispevky v diskuzich u clanku jsou delsi, nez clanky samotne*:D*
5 0
reagují: hroubek, TedGeorge
reagovat
reaguje na: the dark knight
Tak uvidím další týden jak to bude na tom Amazonu.
863535
Tak uvidím další týden jak to bude na tom Amazonu.
863527
1 0
reagovat
reaguje na: okkac
Nejjistější je počkat na Blu-Ray.:)

Teoreticky by ses k tomu měl dostat automaticky při koupi na iTunes/Apple TV, ale na jejich webu není nikde dopředu napsaný, že je to i s bonusy - to je psané jenom v tiskovkách a klipech. Ale podle všeho není Avatar ještě u nás na VOD dostupný, VB ho má třeba na Amazonu (včetně bonusů) až od příštího týdne.
863527
Nejjistější je počkat na Blu-Ray.*:)* Teoreticky by ses k tomu měl dostat automaticky při koupi na iTunes/Apple TV, ale na jejich webu není nikde dopředu napsaný, že je to i s bonusy - to je psané jenom v tiskovkách a klipech. Ale podle všeho není Avatar ještě u nás na VOD dostupný, VB ho má třeba na Amazonu (včetně bonusů) až od příštího týdne.
863523
2 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: do_Od
Tak to nemyslím, že jste podezřele hodní, ani vás neobviňuju z klientelismu. :)

I když je pravda, že mám pocit, že by jinak Cival některá díla svých hostů hrozně vyhlásil : ) Ale to je něco kapku jiného....
863525
Tak to nemyslím, že jste podezřele hodní, ani vás neobviňuju z klientelismu. *:)* I když je pravda, že mám pocit, že by jinak Cival některá díla svých hostů hrozně vyhlásil : ) Ale to je něco kapku jiného....
863518
2 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Kdy si ale najdeš něco hezkýho na Avatarovi? :D
863524
Kdy si ale najdeš něco hezkýho na Avatarovi? *:D*
863521
2 0
reagovat
Pokud někdo bude vědět jak nejlépe se LEGÁLNĚ dostat k těm 3 hodinám bonusů Avatara, tak to ocením. Která platforma apod.
863523
Pokud někdo bude vědět jak nejlépe se LEGÁLNĚ dostat k těm 3 hodinám bonusů Avatara, tak to ocením. Která platforma apod.
6 0
reagují: the dark knight
reagovat
Tak já vám zase jednou řeknu, jak se to má, jo? :D:D

Joker má nakoukáno a brblá skoro na všechno. Oprávněně? Asi. Celkově je prostě strašně negativní.  Já si radši najdu něco hezkýho na čemkoliv, než takhle "žít" :D
do_Od je zase moc woke a sluníčkovej a v některejch věcech tak strašně zabedněně "US levičácky liberální", že bych se posral. :D

Ode zdi ke zdi. 

A abych nezapomněl - Avatar je shit, Villeneuve přecěňovanej, Nolanovky nejsou co bejvaly, Epizoda VIII je geniální, Pancharti nejlepší Tarantino, Bond stojí za něco až s Craigem a ještě nějaký moje letitý kontroverze 8)

A Banger v životě neuvidím. 

PEACE! 
863521
Tak já vám zase jednou řeknu, jak se to má, jo? *:D**:D* Joker má nakoukáno a brblá skoro na všechno. Oprávněně? Asi. Celkově je prostě strašně negativní.  Já si radši najdu něco hezkýho na čemkoliv, než takhle "žít" *:D* do_Od je zase moc woke a sluníčkovej a v některejch věcech tak strašně zabedněně "US levičácky liberální", že bych se posral. *:D* Ode zdi ke zdi.  A abych nezapomněl - Avatar je shit, Villeneuve přecěňovanej, Nolanovky nejsou co bejvaly, Epizoda VIII je geniální, Pancharti nejlepší Tarantino, Bond stojí za něco až s Craigem a ještě nějaký moje letitý kontroverze *8)* A Banger v životě neuvidím.  PEACE! 
12 -14
reagují: Milosh, connor
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Il Boemo nikdo extra nechválí, nebo o tom aspoň nevím. Jako nevšímám si, že bychom tu k českým filmům byli "podezřele" hodní, spíš když se jednou za uherskej rok vyloupne taková výrazná věc jako Banger, tak to prostě oceníme. Jestli se na tom někdo z nás podílel nebo ne, to je v tu chvíli to poslední, co řešíme. Nebo aspoň já, nemluvím za ostatní.
863518
Il Boemo nikdo extra nechválí, nebo o tom aspoň nevím. Jako nevšímám si, že bychom tu k českým filmům byli "podezřele" hodní, spíš když se jednou za uherskej rok vyloupne taková výrazná věc jako Banger, tak to prostě oceníme. Jestli se na tom někdo z nás podílel nebo ne, to je v tu chvíli to poslední, co řešíme. Nebo aspoň já, nemluvím za ostatní.
863517
4 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
Já myslím, že Joker má docela nakoukáno a i když někdy brblá víc, tak u něj je to kritika docela oprávněná a není to vypichování nesouvisejících žánrových elementů s kvalitou filmu. 

Zase na druhou stranu vy v redakci docela chválíte Il Boemo, ne? A u toho bych se posral zase já... A to světe div se točím ve Spotify vážnou hudbu násobně oproti gangsta rapu...
863517
Já myslím, že Joker má docela nakoukáno a i když někdy brblá víc, tak u něj je to kritika docela oprávněná a není to vypichování nesouvisejících žánrových elementů s kvalitou filmu.  Zase na druhou stranu vy v redakci docela chválíte Il Boemo, ne? A u toho bych se posral zase já... A to světe div se točím ve Spotify vážnou hudbu násobně oproti gangsta rapu...
863502
10 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: The Joker
To stopro zas.:D A pak bude psát jak pán.:+
863516
To stopro zas.*:D* A pak bude psát jak pán.*:+*
863515
1 -2
reagovat
Tak treba z toho infantilniho projevu jednou vyrostes, no...
863515
Tak treba z toho infantilniho projevu jednou vyrostes, no...
863514
19 -3
reagují: Godlike
reagovat
Trhá mi to žíly, přitom já se tvým boomerováním občas dost bavím. ?)
863514
Trhá mi to žíly, přitom já se tvým boomerováním občas dost bavím. *?)*
863513
2 -16
reagují: The Joker
reagovat
Ani ne. Ja si tady o tobe celou dobu myslim porad to samy... Ci-li jsem nikdy neprecetl ani zadnou ze tvych recenzi. Asi tak, no. ;)
863513
Ani ne. Ja si tady o tobe celou dobu myslim porad to samy... Ci-li jsem nikdy neprecetl ani zadnou ze tvych recenzi. Asi tak, no. ;)
863512
16 -1
reagovat
To ses hezky rozkopal takhle při dopoledni ;) zabrnkal jsem na nervy? 
863512
To ses hezky rozkopal takhle při dopoledni *;)* zabrnkal jsem na nervy? 
863511
2 -16
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ale mne je 40ti kilovej do od a jeho vkus ditete dost ukradenej... ;)
863511
Ale mne je 40ti kilovej do od a jeho vkus ditete dost ukradenej... ;)
863510
22 -3
reagovat
Jeste to muzes zachranit, napis, ze se ti libilo Cherry :D
863510
Jeste to muzes zachranit, napis, ze se ti libilo Cherry :D
863509
7 0
reagovat
Aha, tak fnukej dal, no. ;)
863509
Aha, tak fnukej dal, no. ;)
863508
9 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
Větší boomer než ty tady snad byl už jen ten zabanovanej týpek, jehož nick mi teď vypadl, co si doslova stěžoval na každej novej film. :) Fakt, co se přehnané kritiky ke všemu novému týče, jseš zdejší král. 

edit. Hasta! Jesus, tohle by mi nedalo spát, kdybych si nevzpomněl. :D
863508
Větší boomer než ty tady snad byl už jen ten zabanovanej týpek, jehož nick mi teď vypadl, co si doslova stěžoval na každej novej film. *:)* Fakt, co se přehnané kritiky ke všemu novému týče, jseš zdejší král.  edit. Hasta! Jesus, tohle by mi nedalo spát, kdybych si nevzpomněl. *:D*
863505
2 -11
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se