Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12201 - 12220 Napsat příspěvek
Pěkný animovaný krátký film z období mafie a prohibice zasazeny do kočkoidní verze Lackadaisy
863997
Pěkný animovaný krátký film z období mafie a prohibice zasazeny do kočkoidní verze [url=https://youtu.be/vffu6FG4YP4]Lackadaisy[/url]
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Počkej, nadávat se má mně :D
863990
Počkej, nadávat se má mně *:D*
863985
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Jako ze jsem mel hned strelit no. 19 nebo no. 25 nebo jak? Ale dal jsem si ted tu praci a na csfd ma Kubrick jen tri filmy s nizsim % a ty zaroven maji i dost nizky pocet hodnoceni, ci-li to je jak ty vase 'prvni reakce' a "jedna z nejlepsich marvelovek", ne? :)
863987
Jako ze jsem mel hned strelit no. 19 nebo no. 25 nebo jak? Ale dal jsem si ted tu praci a na csfd ma Kubrick jen tri filmy s nizsim % a ty zaroven maji i dost nizky pocet hodnoceni, ci-li to je jak ty vase 'prvni reakce' a "jedna z nejlepsich marvelovek", ne? :)
863985
2 0
reagovat
Top 50 filmů za posledních 25 let je pro jeden z nejlepších filmů jednoho z nejlepších režisérů všech dob teda fakt pochvala. :D
863985
Top 50 filmů za posledních 25 let je pro jeden z nejlepších filmů jednoho z nejlepších režisérů všech dob teda fakt pochvala. *:D*
3 -1
reagují: Barv666, The Joker
reagovat

EWS

Ty postelovy dialogy jsou cringe jak prase, ale v 16 to pro me byl z pochopitelnych duvodu nejlepsi film ever.
863963
Ty postelovy dialogy jsou cringe jak prase, ale v 16 to pro me byl z pochopitelnych duvodu nejlepsi film ever.
EWS
3 0
reagovat
Eyes Wide Shut, urcite za me v Top50 nejlepsich filmu posledniho 1/4 stoleti. Takze jeste jednou mi tady bude nekdo tvrdit ze jsem negativni, protoze jsem "neloviskoval" nejaky priblbly brand / blockbuster... :)):)) Jinak si teda myslim, ze zrovna tohle nejde natocit jinak nez odtazite, tzv "chladne". ;)
863961
Eyes Wide Shut, urcite za me v Top50 nejlepsich filmu posledniho 1/4 stoleti. Takze jeste jednou mi tady bude nekdo tvrdit ze jsem negativni, protoze jsem "neloviskoval" nejaky priblbly brand / blockbuster... *:))**:))* Jinak si teda myslim, ze zrovna tohle nejde natocit jinak nez odtazite, tzv "chladne". *;)*
11 -3
reagovat

Eyes Wide Shut (nechci hodnotit)

Úžasné, opravdu obdivuhodné! Kubrick to dokázal! Opravdu se mi to až nechce věřit, že i film plný sexu a erotiky dokázal natočit tak studený, bez emocí, a ano - impotentní. Hele, fakt mi je jedno jak moc mě zmínusujete za to, jak nechápu genialitu toho filmu, protože já tuhle hru hrát nehodlám.
863959
Úžasné, opravdu obdivuhodné! Kubrick to dokázal! Opravdu se mi to až nechce věřit, že i film plný sexu a erotiky dokázal natočit tak studený, bez emocí, a ano - impotentní. Hele, fakt mi je jedno jak moc mě zmínusujete za to, jak nechápu genialitu toho filmu, protože já tuhle hru hrát nehodlám.
Eyes Wide Shut (nechci hodnotit)
7 -9
reagují: HAL
reagovat
Creed III je venku ke stažení. Nechápu proč tak brzy, když film pořád v kinech vydělává dost slušné peníze 
863952
Creed III je venku ke stažení. Nechápu proč tak brzy, když film pořád v kinech vydělává dost slušné peníze 
3 0
reagovat

Knock on cabin 7/10

Slusna jednohubka. Jestli bude MNS davat aspon takove snimky jednou za tri pokusy, tak proc ne. Bautista uz predcil Rocka a i kdyz nikdy asi nedosahne takoveho vehlasu a asi taky nikdy nedostane zadne oceneni, je mi jeho vyber roli a snaha mnohem sympatictejsi.
863937
Slusna jednohubka. Jestli bude MNS davat aspon takove snimky jednou za tri pokusy, tak proc ne. Bautista uz predcil Rocka a i kdyz nikdy asi nedosahne takoveho vehlasu a asi taky nikdy nedostane zadne oceneni, je mi jeho vyber roli a snaha mnohem sympatictejsi.
Knock on cabin 7/10
6 -1
reagovat

Sleepers 1996

Velmi intenzivní zážitek. Pustil jsem si to po brouzdání po Netflixu a vůbec nevěděl o co půjde, což bylo vlastně jen dobře. První půlka je totiž fantastická. Ta druhá už mi subjektivně nepřišla tak výborná, ale pořád sakra dobrá. Obsazení je geniální, to samé hudba. Velká kvalitka, jen je to fakt docela slušná depka
863931
Velmi intenzivní zážitek. Pustil jsem si to po brouzdání po Netflixu a vůbec nevěděl o co půjde, což bylo vlastně jen dobře. První půlka je totiž fantastická. Ta druhá už mi subjektivně nepřišla tak výborná, ale pořád sakra dobrá. Obsazení je geniální, to samé hudba. Velká kvalitka, jen je to fakt docela slušná depka
Sleepers 1996
3 0
reagovat

Equalizer 3

Synopse je venku 8)8) Tady
863922
Synopse je venku *8)**8)* [url=https://www.joblo.com/the-equalizer-3-plot-revealed-denzel-takes-on-the-mafia/]Tady[/url]
Equalizer 3
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Jo, kdybych musel vybrat, tak fakt spíš JB.
863914
Jo, kdybych musel vybrat, tak fakt spíš JB.
863913
1 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
To bylo vždycky lepší, než Pulp Fiction. :+
863913
To bylo vždycky lepší, než Pulp Fiction. *:+*
863902
2 -1
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Barv666
Je to velká pecka, odjakživa mě bavil... no a jak jsem později nakoukal filmografii Pam Grier, tak to je pak ještě úplně jiný level :)
863907
Je to velká pecka, odjakživa mě bavil... no a jak jsem později nakoukal filmografii Pam Grier, tak to je pak ještě úplně jiný level *:)*
863902
3 -1
reagovat

Jackie Brown 10/10

Neviděl jsem strašně dlouho, ale jak tu bylo co je nejlepší film TT, tak jsem nějak nechápal, proč je zrovna JB tak často dost dole, pustil si ji - a prostě jste úplně vedle, ten film nemá chybu, a jediné, co ho mohlo srážet, že to je dost jiné, než PF. Jenže to bylo/je přeci právě super, že TT nejede znovu a znovu tak nějak to samé, že se dokáže tak přeladit.
863902
Neviděl jsem strašně dlouho, ale jak tu bylo co je nejlepší film TT, tak jsem nějak nechápal, proč je zrovna JB tak často dost dole, pustil si ji - a prostě jste úplně vedle, ten film nemá chybu, a jediné, co ho mohlo srážet, že to je dost jiné, než PF. Jenže to bylo/je přeci právě super, že TT nejede znovu a znovu tak nějak to samé, že se dokáže tak přeladit.
Jackie Brown 10/10
7 -3
reagují: verbst, HAL
reagovat

Světlonoc

15.dubna na Jednotke. Kviff.tv ukazuje až datum 7.7. :D
863889
15.dubna na Jednotke. Kviff.tv ukazuje až datum 7.7. *:D*
Světlonoc
3 0
reagovat

Princezna zakletá v čase 2

Je na Prima+ link a DVD/Blu-ray
863887
Je na Prima+ https://www.iprima.cz/filmy/princezna-zakleta-v-case-2 a DVD/Blu-ray
Princezna zakletá v čase 2
1 0
reagovat

Tetris

Hodně fajn záležitost, kterou jsem si dost užil. Úvodní půl hodinka je parádní, pak se trochu zvolní, aby to pak mělo výborně vystavěné finále. Dobrý a povedený film. 7,5/10
863885
Hodně fajn záležitost, kterou jsem si dost užil. Úvodní půl hodinka je parádní, pak se trochu zvolní, aby to pak mělo výborně vystavěné finále. Dobrý a povedený film. 7,5/10
Tetris
6 0
reagovat
reaguje na: holub109
Pojistku smrti jsem neviděl, takže díky, mrknu se!
863851
Pojistku smrti jsem neviděl, takže díky, mrknu se!
863849
2 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Wilder byl prostě jinde. Svědek obžaloby, Sabrina, Byt a ohromná spousta dalších pecek. Já od něj asi nejvíc žeru Pojistku smrti. Geniální film a asi nejlepší noir, co jsem viděl 
863849
Wilder byl prostě jinde. Svědek obžaloby, Sabrina, Byt a ohromná spousta dalších pecek. Já od něj asi nejvíc žeru Pojistku smrti. Geniální film a asi nejlepší noir, co jsem viděl 
863847
3 0
reagují: Godlike
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se