Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11161 - 11180 Napsat příspěvek

Bod obnovy

Jsem rád, že jsem vyrazil do kina a podpořil to. Ten film je totiž technicky fakt vynikající a tvůrci si s celým světem vyhráli více, než jsem vůbec doufal. Bohužel scénář už taková pecka není a dialogy často dost šustí papírem. Tak nějak tušíte, kam to bude směřovat. I přesto jsem se ale relativně bavil, jen měl celou dobu pocit, že kdyby se scénář trochu vymazlil, tak z toho mohl být dost výborný film. Už kvůli tomu audiovizuálnímu zpracování ale návštěvy nelituji. Snad bude podobně zajímavých kousků v naší zemi jen a jen přibývat
881527
Jsem rád, že jsem vyrazil do kina a podpořil to. Ten film je totiž technicky fakt vynikající a tvůrci si s celým světem vyhráli více, než jsem vůbec doufal. Bohužel scénář už taková pecka není a dialogy často dost šustí papírem. Tak nějak tušíte, kam to bude směřovat. I přesto jsem se ale relativně bavil, jen měl celou dobu pocit, že kdyby se scénář trochu vymazlil, tak z toho mohl být dost výborný film. Už kvůli tomu audiovizuálnímu zpracování ale návštěvy nelituji. Snad bude podobně zajímavých kousků v naší zemi jen a jen přibývat
Bod obnovy
7 -1
reagovat

Bod obnovy

Krásně to vypadá, hudba je luxusní, a výprava správně velkolepá...jen ten scénář si takovou péči neužil(ha ha). Moc kriminálních scífek jsem zatím neviděl, ale už jen těch pár, co ano, má s Bodem obnovy velké množství vztyčných bodů, takže každá jedna postava je okamžitě čitelná(podivínský CEO, nečestný polda, tvrdohlavý polda s tragickou minulostí), film pomaličku prochází všemi storybeaty a twisty, a závěrečné poselství jsme slyšeli už mnohokrát...tu sedmičku(i přesto, že mi to spíš vychází na šestku/pětku) tomu ale přesto dám, protože je moc fajn vidět, jak mladí tvůrci sehnali finance, a pracovali spoustu let na slušném a žánrovém filmu, než aby ty peníze investovali do deseti komedií s poprcávajícím Langmajerem nebo Kozubem hrajícím retarda. A jsem za to moc rád...
7/10
881458
Krásně to vypadá, hudba je luxusní, a výprava správně velkolepá...jen ten scénář si takovou péči neužil(ha ha). Moc kriminálních scífek jsem zatím neviděl, ale už jen těch pár, co ano, má s Bodem obnovy velké množství vztyčných bodů, takže každá jedna postava je okamžitě čitelná(podivínský CEO, nečestný polda, tvrdohlavý polda s tragickou minulostí), film pomaličku prochází všemi storybeaty a twisty, a závěrečné poselství jsme slyšeli už mnohokrát...tu sedmičku(i přesto, že mi to spíš vychází na šestku/pětku) tomu ale přesto dám, protože je moc fajn vidět, jak mladí tvůrci sehnali finance, a pracovali spoustu let na slušném a žánrovém filmu, než aby ty peníze investovali do deseti komedií s poprcávajícím Langmajerem nebo Kozubem hrajícím retarda. A jsem za to moc rád... [b]7/10[/b]
Bod obnovy
6 -1
reagovat
reaguje na: fabec
Z finančního pohledu dává úplný remake největší smysl.
881433
Z finančního pohledu dává úplný remake největší smysl.
881424
1 0
reagovat
reaguje na: fabec
ideálny by bol remake filmu. A s Washingtonomv hlavnej úlohe by to bolo celkom ňuňu
881425
ideálny by bol remake filmu. A s Washingtonomv hlavnej úlohe by to bolo celkom ňuňu
881424
6 0
reagovat

Westworld

Bude film Westworld. Aktuálně se zatím asi ani neví, jestli bude navazovat na seriál, nebo ho bude komplet ignorovat a pojede si svoje.
881424
Bude film Westworld. Aktuálně se zatím asi ani neví, jestli bude navazovat na seriál, nebo ho bude komplet ignorovat a pojede si svoje.
Westworld
2 0
reagují: Memphis, pepo
reagovat
reaguje na: duro
Taky jsem to tam úplně nevidel. Je to svěží twist na obruslené "banda nezodpovědnych adolescentů si zahrává s ničivou okultní silou" a má to zajímavě vymyšlenej konec. O moc víc bych tomu nepřiznal. Ale nenudil jsem se.
881394
Taky jsem to tam úplně nevidel. Je to svěží twist na obruslené "banda nezodpovědnych adolescentů si zahrává s ničivou okultní silou" a má to zajímavě vymyšlenej konec. O moc víc bych tomu nepřiznal. Ale nenudil jsem se.
881322
1 -2
reagovat

Záhada modrého expresu (2005)

Na téhle poirotovce mě baví nejen celkové rozluštění, kdo je vrah, ale taky to, že se děj z valné většiny odehrává ve vlaku. Kombinace detektivky ve vlaku je přesně to, co jako milovník cestování vlakem zkrátka můžu. David Suchet je v tomto období ve vrcholné formě.
881379
Na téhle poirotovce mě baví nejen celkové rozluštění, kdo je vrah, ale taky to, že se děj z valné většiny odehrává ve vlaku. Kombinace detektivky ve vlaku je přesně to, co jako milovník cestování vlakem zkrátka můžu. David Suchet je v tomto období ve vrcholné formě.
Záhada modrého expresu (2005)
6 -1
reagovat
reaguje na: Muel
Když to srovnám s většinou jiné tvorby, tak je to strašně super, jen mi ty dva přišly víc nekompromisní. Jo, taky se hodně těším!
881378
Když to srovnám s většinou jiné tvorby, tak je to strašně super, jen mi ty dva přišly víc nekompromisní. Jo, taky se hodně těším!
881373
2 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
a práve tento lanthimos mi sadol fakt najviac. i keď favoritku doceňujem po nejakej dobre o niečo viac. mega sa teším na jeho poor things. :+
881373
a práve tento lanthimos mi sadol fakt najviac. i keď favoritku doceňujem po nejakej dobre o niečo viac. mega sa teším na jeho poor things. *:+*
881370
3 -1
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Řekne, ale nikde není typická dialogová výměna.
881372
[spoiler]Řekne, ale nikde není typická dialogová výměna.[/spoiler]
881369
2 0
reagovat

The Killing of a Sacred Deer (7/10)

Třetí setkání s Lanthimosem nedopadlo tak dobře, jako u Humra a Špičáku. Film, jakkoli je ve srovnání s běžnou produkcí stále velmi jiný, není takový ve srovnání s těmito dvěma... jako by se do tvorby Yorgose trochu vplížila jistá podbízivost a tak trochu prvoplánová efektnost... Stále je to velmi zajímavé, jen prostě při srovnání s jeho ranější tvorbou ne tak působivé v tom, v čem vynikal. Hvězdy Farrella a Kidman zcela suverénně zastiňuje skvělý Barry Keoghan.
881370
Třetí setkání s Lanthimosem nedopadlo tak dobře, jako u Humra a Špičáku. Film, jakkoli je ve srovnání s běžnou produkcí stále velmi jiný, není takový ve srovnání s těmito dvěma... jako by se do tvorby Yorgose trochu vplížila jistá podbízivost a tak trochu prvoplánová efektnost... Stále je to velmi zajímavé, jen prostě při srovnání s jeho ranější tvorbou ne tak působivé v tom, v čem vynikal. Hvězdy Farrella a Kidman zcela suverénně zastiňuje skvělý Barry Keoghan.
The Killing of a Sacred Deer (7/10)
3 -1
reagují: Muel
reagovat
reaguje na: okkac
První větu řekne hrdinka v hodině a pěti minutách (soustředil jsem se na to a stopoval si:D) Fakt jsem si myslel, že je němá. 
881369
První [spoiler]větu řekne hrdinka v hodině a pěti minutách (soustředil jsem se na to a stopoval si*:D*) Fakt jsem si myslel, že je němá. [/spoiler]
881367
2 0
reagují: okkac
reagovat

No One Will Save You

V podstatě souhlas. Emzáci jsou nevíc generic design ever, ale ten film mne  celkem bavil. Z traileru jsem čekal home invasion po celou dobu, ale tady to jde několikrát opačně, než bych čekal. Chápu, že to někdo sundá, ale zas to není úplně generický film o mimozemské invazi nebo typ Znamení, kdy si nechávají emzáky na poslední chvíli. Tady jeji jich dost a v plné nahotě :D , hlavní hrdinka dělá přesně to, co jsem si říkal, že by měla udělat a konec je už spíše satirického rázu.
A až v půlce filmu jsem si uvědomil, že tam nejsou absolutně žádné dialogy!!!
881367
V podstatě souhlas. Emzáci jsou nevíc generic design ever, ale ten film mne  celkem bavil. Z traileru jsem čekal home invasion po celou dobu, ale tady to jde několikrát opačně, než bych čekal. Chápu, že to někdo sundá, ale zas to není úplně generický film o mimozemské invazi nebo typ Znamení, kdy si nechávají emzáky na poslední chvíli. Tady jeji jich dost a v plné nahotě :D , hlavní hrdinka dělá přesně to, co jsem si říkal, že by měla udělat a konec je už spíše satirického rázu. A až v půlce filmu jsem si uvědomil, [spoiler]že tam nejsou absolutně žádné dialogy!!![/spoiler]
No One Will Save You
881302
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Bylo mi těch vetřelců až líto. Nejvíc marní návštěvníci ever :D
881364
[spoiler]Bylo mi těch vetřelců až líto. Nejvíc marní návštěvníci ever *:D*[/spoiler]
881302
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Skoro jako by to ani nepsal on.
881353
Skoro jako by to ani nepsal on.
881312
1 0
reagovat
reaguje na: duro
tyjo takovej hajp mě teda od tebe zaskočil..do kategorie špičkovej horor bych to fakt nevrazil..vlastně mi to moc jako horor ani nepřišlo a třeba takové Hereditary je v tom teroru a napětí uplně jinde.. nebo u Barbariana sem musel měnit trenky
Je to originální a svěží má to neokoukaný námět a je to dobře natočený ale vrchol to má v polovině a pak už mi to přišlo bez tempa a nemělo to čím překvapit což vhledem k tomu, že tomu všemu předcházela značná expozice..tak vlastně ani jako výbornej film bych to nenazval:D
881330
tyjo takovej hajp mě teda od tebe zaskočil..do kategorie špičkovej horor bych to fakt nevrazil..vlastně mi to moc jako horor ani nepřišlo a třeba takové Hereditary je v tom teroru a napětí uplně jinde.. nebo u Barbariana sem musel měnit trenky Je to originální a svěží má to neokoukaný námět a je to dobře natočený ale vrchol to má v polovině a pak už mi to přišlo bez tempa a nemělo to čím překvapit což vhledem k tomu, že tomu všemu předcházela značná expozice..tak vlastně ani jako výbornej film bych to nenazval*:D*
881322
2 -3
reagovat

Talk to me

Nielen špičkový horor, ale celkovo výborný film. :+
881322
Nielen špičkový horor, ale celkovo výborný film. *:+*
Talk to me
10 -1
reagují: MarvinP, dreamy
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D:+
881313
*:D**:+*
881312
3 0
reagovat
reaguje na: Adventurer
Nenechte se odradit, fakt je to dobrý 
881312
Nenechte se odradit, fakt je to dobrý 
881310
10 -1
reagují: Memphis, Barv666
reagovat

Continental Divide

link

kdysi před nedávnem to tady asi TedGeorge postoval.Doporučoval.
Z nudy jsem si to pustil a rozhodně doporučuju.
Zapomenutá 80' romantická komedie.
John Belushi v jeho poslední roli absolutně parádní.
Do Blair Brown se zamilujete okamžitě (zrzkofilové 2x)
Budu muset mrknout pak na nějaký další filmy s ní.
Tahle herečka byla dost v pozadí jiných blondýn a brunet z té doby...

Když pak v úvodních titulcích nabíhali jména tvůrců jako Lawrence Kasdan, Steven Spielberg, Michael Apted tak jsem tomu ani nevěřil. :)):+

Je to hodně feelgood film :D8):+:+

podobnej film např. Doktor Hollywood s M.J. Foxem :))) 
881310
https://www.csfd.cz/film/271-propastny-rozdil/prehled/ kdysi před nedávnem to tady asi TedGeorge postoval.Doporučoval. Z nudy jsem si to pustil a rozhodně doporučuju. Zapomenutá 80' romantická komedie. John Belushi v jeho poslední roli absolutně parádní. Do Blair Brown se zamilujete okamžitě (zrzkofilové 2x) Budu muset mrknout pak na nějaký další filmy s ní. Tahle herečka byla dost v pozadí jiných blondýn a brunet z té doby... Když pak v úvodních titulcích nabíhali jména tvůrců jako Lawrence Kasdan, Steven Spielberg, Michael Apted tak jsem tomu ani nevěřil. *:))**:+* Je to hodně feelgood film *:D**8)**:+**:+* podobnej film např. Doktor Hollywood s M.J. Foxem :))) 
Continental Divide
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se