Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6101 - 6120 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Fakt bych chtel vedet, co na to Craigova manzelka Rachel Weisz :D
920384
Fakt bych chtel vedet, co na to Craigova manzelka Rachel Weisz *:D*
920379
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
Plakát k novému filmu Luky Guadagnina Teplouš. Za mě velká paráda a čekám podobně velkou filmovou událost jako Dej mi své jméno. :+
920379
[url=https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/464622026_10237194331186832_8900554720646005869_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_ohc=KP5rAZYDTQ4Q7kNvgGy4w5i&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fprg1-1.fna&_nc_gid=AOnPT9am-k0L5a1_rT_LLqx&oh=00_AYDF2JcQn2kIyBuxr9tzu9ocojWOU74KfB-AvQPP6Xon4w&oe=6721CC64]Plakát[/url] k novému filmu Luky Guadagnina Teplouš. Za mě velká paráda a čekám podobně velkou filmovou událost jako Dej mi své jméno. *:+*
0 -1
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
A já čekal, kdy tam vyskoči něco parodické, jako že opravdu si z toho děláme srandu, ale oni to asi myslí vážně, co? :D
920378
A já čekal, kdy tam vyskoči něco parodické, jako že opravdu si z toho děláme srandu, ale oni to asi myslí vážně, co? *:D*
920372
0 0
reagovat
The Carpenter trailer

Wha?

An adopted viking orphan becomes a carpenter's apprentice to Jesus. The orphan, Oren, fights as a side hustle. His experience training as a carpenter with Jesus as his mentor changes his lifestyle.

:D To je jak něco ze SNL.
920372
[url=https://www.youtube.com/watch?v=yWfRDjtcwuw]The Carpenter trailer [/url] Wha? An adopted viking orphan becomes a carpenter's apprentice to Jesus. The orphan, Oren, fights as a side hustle. His experience training as a carpenter with Jesus as his mentor changes his lifestyle. *:D* To je jak něco ze SNL.
0 -1
reagují: Demonic8
reagovat
Je to jeho Alter ego!
920370
Je to jeho Alter ego!
0 0
reagovat
Asi už diskovatim, ale tohle chci mít ve vitrínce. BarryLyndon to tu kdysi hypeoval a za to mu musim poděkovat. 
920369
Asi už diskovatim, ale [url=https://viavision.com.au/shop/dersu-uzala-1975-imprint-collection-158/]tohle[/url] chci mít ve vitrínce. BarryLyndon to tu kdysi hypeoval a za to mu musim poděkovat. 
0 0
reagovat
reaguje na: His-Dudeness
Co je to za podívej záběr v 1.44? :o
920365
Co je to za podívej záběr v 1.44? *:o*
920354
0 -1
reagovat
Dokumentaristi jsou zoufalci jako Benjamin Berman. U Errola Morrise se divim, že se dožil tak vysokého věku a že ho třeba na křižovatce nepřejelo auto. Nadšenej jsem byl z Woodlands Dark and Days Bewitched. 
920357
Dokumentaristi jsou zoufalci jako Benjamin Berman. U Errola Morrise se divim, že se dožil tak vysokého věku a že ho třeba na křižovatce nepřejelo auto. Nadšenej jsem byl z Woodlands Dark and Days Bewitched. 
0 0
reagovat
reaguje na: His-Dudeness
Kde má blonďatou hřívu?
920356
Kde má blonďatou hřívu?
920354
1 0
reagovat

Wiliam Tell trailer

link

:+:+:+:+:+
V lednu v kinech 8)
920354
https://youtu.be/S5lR6dRFh6o?si=G8TMdBJbgWMv3TXB *:+**:+**:+**:+**:+* V lednu v kinech *8)*
Wiliam Tell trailer
3 0
reagují: MarvinP, Memphis
reagovat

24.10. Peanut Butter Solution (1985)

Potřeboval jsem se přesvědčit, jestli jsem to v mládí taky viděl. Nemyslím si, takže nostalgické hodnota, která ten film povyšuje do červených čísel, nefungovala. 
I na "pohadku" strašně divný film.
Ale že se z hlavního zaporaka na konci stal Walter White, to mě pobavilo.
Já měl jiné osobní strachy - Chucky, ovci z Věřte nevěřte a leaserove sochy z Nekonečného příběhu (Gmork mi přišel roztomilý)
920352
Potřeboval jsem se přesvědčit, jestli jsem to v mládí taky viděl. Nemyslím si, takže nostalgické hodnota, která ten film povyšuje do červených čísel, nefungovala.  I na "pohadku" strašně divný film. Ale že se z hlavního zaporaka na konci stal Walter White, to mě pobavilo. Já měl jiné osobní strachy - Chucky, ovci z Věřte nevěřte a leaserove sochy z Nekonečného příběhu (Gmork mi přišel roztomilý)
24.10. Peanut Butter Solution (1985)
3 0
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Dellamorte Dellamore je jeden z mojich najoblubenejsich filmov ale ako tu uz bolo povedane, tak to nema nic spolocne s giallo.
920351
Dellamorte Dellamore je jeden z mojich najoblubenejsich filmov ale ako tu uz bolo povedane, tak to nema nic spolocne s giallo.
920329
2 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Hlavně ať to nevidí naše Dlužena, jinak vyprodukuje něco obdobného s Babišem ...
920347
Hlavně ať to nevidí naše Dlužena, jinak vyprodukuje něco obdobného s Babišem ...
920346
3 0
reagovat

Trump spasiteľ

link

Tak ale toto je choré už :D Doslova sekta
920346
https://www.reddit.com/r/facepalm/s/0fptfsWVgR Tak ale toto je choré už *:D* Doslova sekta
Trump spasiteľ
2 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: verbst
Prý má být Wick v kině v rámci výročí 10 let.
920344
Prý má být Wick v kině v rámci výročí 10 let.
920339
1 0
reagovat

John Wick

Kdo by kdy hledal spojitost mezi herečkou jako je Eva Longoria a filmem jako je John Wick? 

link
920339
Kdo by kdy hledal spojitost mezi herečkou jako je Eva Longoria a filmem jako je John Wick?  https://www.businessinsider.com/eva-longoria-producer-john-wick-2024-10
John Wick
7 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
"Jako posmutnělá sténografka, kterou bližně sleduje Argento", hádám...
920338
"Jako posmutnělá sténografka, kterou bližně sleduje Argento", hádám...
920337
2 0
reagovat
Jak se čte moč?
920337
Jak se čte moč?
920336
1 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: the dark knight
Giallo je výplach. Moč, kterou si čteš na lehátku u moře a nevadí ti pištění dětí. Jestli je v odstavcích nebo v bublinách na tom zas tak nezáleží ?)
920336
Giallo je výplach. Moč, kterou si čteš na lehátku u moře a nevadí ti pištění dětí. Jestli je v odstavcích nebo v bublinách na tom zas tak nezáleží *?)*
920333
0 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
V čem je prosím tě Dellamorte Dellamore giallo? Nesplňuje jediné kritérium kromě toho, že je to z Itálie. 
920333
V čem je prosím tě Dellamorte Dellamore giallo? Nesplňuje jediné kritérium kromě toho, že je to z Itálie. 
920329
0 0
reagují: GuidoA.
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se