Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6141 - 6160 Napsat příspěvek
reaguje na: Demonic8
Fun fact - v originále roli Billa hraje Jack Nicholson.
Jinak je tohle nejlepší role Stevea Martina.
920181
Fun fact - v originále roli Billa hraje Jack Nicholson. Jinak je tohle nejlepší role Stevea Martina.
920177
2 0
reagují: Gacy, Ravenous, Demonic8
reagovat
reaguje na: Demonic8
link Na tohle si VŽDYCKY vzpomenu přesně ve chvíli, kdy otevřu hubu u zubaře a nemůžu se smát.
920180
https://www.youtube.com/watch?v=gzsrooteAZw Na tohle si VŽDYCKY vzpomenu přesně ve chvíli, kdy otevřu hubu u zubaře a nemůžu se smát.
920177
2 0
reagovat

U zubare

Už jsem si říkal, že by to na YouTube nebylo :D Little shop of horrors - dentist
920177
Už jsem si říkal, že by to na YouTube nebylo *:D* [url=https://youtu.be/XB7R0ZxNgC4?si=cvvZpcoUcFcyUARL]Little shop of horrors - dentist[/url]
U zubare
0 0
reagují: (=LIFTY=), Gonzi
reagovat
Šťastný budu až ... Criterion vydá Happiness. Pokud je smyslem života odejít s vytahanou bránicí, tak mám splněno :D
920174
Šťastný budu až ... Criterion vydá [url=https://youtu.be/H3ClksD4JXk?si=wIv-ylnK-BwQuMT1]Happiness[/url]. Pokud je smyslem života odejít s vytahanou bránicí, tak mám splněno *:D*
0 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Dělají. Snad... Ale pořád není finální scénář a ani nemají režiséra.

Teď jsem k tomu našel ještě:
"The real reason why #Blade isn’t getting done is because the story is
disconnected from the rest of the Multiverse Saga. Same goes for Armor Wars, Nova, etc. It’s not that they’re not getting made, they’re getting pushed to make room for Multiversal stories."

"Not make room, because they ain’t adding other movies to replace Blade’s slot. FOCUS SOLELY on Multiversal Stories is what I meant to say."
"He (Ali) has a whole arc set up with Midnight Sons and the Supernatural side of the MCU. DS2, WBN, Moon Knight, Agatha and Ironheart only have scratched the surface of what’s coming. That is the only thing that’s kept him attached."
a
Marvel Studios is reportedly fast-tracking the ‘MIDNIGHT SONS’ film with a director search currently underway.
920171
Dělají. Snad... Ale pořád není finální scénář a ani nemají režiséra. Teď jsem k tomu našel ještě: [spoiler][url=https://x.com/AlexFromCC/status/1848836195520016557?t=fvfVyjyBLZ72gtr0XixUfQ&s=19]"The real reason why #Blade isn’t getting done is because the story is disconnected from the rest of the Multiverse Saga. Same goes for Armor Wars, Nova, etc. It’s not that they’re not getting made, they’re getting pushed to make room for Multiversal stories."[/url] "Not make room, because they ain’t adding other movies to replace Blade’s slot. FOCUS SOLELY on Multiversal Stories is what I meant to say." "He (Ali) has a whole arc set up with Midnight Sons and the Supernatural side of the MCU. DS2, WBN, Moon Knight, Agatha and Ironheart only have scratched the surface of what’s coming. That is the only thing that’s kept him attached." a Marvel Studios is reportedly fast-tracking the ‘MIDNIGHT SONS’ film with a director search currently underway. [/spoiler]
920165
2 0
reagovat
Loser. Jednou provždy loser. ?):D
920169
Loser. Jednou provždy loser. *?)**:D*
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak ona je to power fantasy.
"hele, on je looser, úplně jako já, ale dívej se, co v něm dřímá, možná jako ve mě" A Wick ti tohle zrovna nenabídne :D.
Každopádně jj, jako film mě to zajímá jen jako akční komedie a moc vtipné mi to nepřišlo. Bohužel spíš cringe. A jako celek to působí dost Netflixovsky (jako takový žánrový fast food na jeden večer, nenadchne a neurazí a po konzumaci člověk zapomene, že to vůbec měl).
920167
Tak ona je to power fantasy. [i]"hele, on je looser, úplně jako já, ale dívej se, co v něm dřímá, možná jako ve mě"[/i] A Wick ti tohle zrovna nenabídne *:D*. Každopádně jj, jako film mě to zajímá jen jako akční komedie a moc vtipné mi to nepřišlo. Bohužel spíš cringe. A jako celek to působí dost Netflixovsky (jako takový žánrový fast food na jeden večer, nenadchne a neurazí a po konzumaci člověk zapomene, že to vůbec měl).
920144
1 0
reagovat
reaguje na: RingMan
Dělají na tom vůbec?:DUž jsem o tom fakt dlouho neslyšel...
920165
Dělají na tom vůbec?*:D*Už jsem o tom fakt dlouho neslyšel...
920161
0 0
reagují: RingMan
reagovat
reaguje na: do_Od
Jo to mám podobně, teda hlavně u tohoto traileru kde mě celkově vibe toho filmu vůbec nezaujal - právě až na akční scény protože ty vypadají zajímavě a rád je uvidím. 
920162
Jo to mám podobně, teda hlavně u tohoto traileru kde mě celkově vibe toho filmu vůbec nezaujal - právě až na akční scény protože ty vypadají zajímavě a rád je uvidím. 
920160
2 0
reagovat

Blade

Příští rok nebude. Místo něj půjde do kin Predátor s Elle Fanning.

2026 je za mě nejzazší rok, dál už se na to vyserou.
920161
[url=https://deadline.com/2024/10/blade-predator-badlands-disney-release-dates-1236144383/]Příští rok nebude[/url]. Místo něj půjde do kin Predátor s Elle Fanning. 2026 je za mě nejzazší rok, dál už se na to vyserou.
Blade
0 -1
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: HAL
To není o tom, že bych mu nevěřil, že si plno věcí nedělá sám a že to nedělá dobře, mluvím o typu filmů, který mě už nebaví. A sem bohužel Love Hurts přesně spadá, všechno už jsem to viděl několikrát jinde.
920160
To není o tom, že bych mu nevěřil, že si plno věcí nedělá sám a že to nedělá dobře, mluvím o typu filmů, který mě už nebaví. A sem bohužel Love Hurts přesně spadá, všechno už jsem to viděl několikrát jinde.
920158
4 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: do_Od
U Ke Huy Quana bych se zmatené akce fakt nebál, leda by nad ním stál neschopný režisér, on není jak Odenkirk nebo Liam Neeson aby potřeboval dvacet střihů na přeskočení plotu - v akčních scénách v Everything Everywhere neměl žádný problém, však taky roky dělá vrcholově bojová umění a dělal i choreografa akčních scén.
920158
U Ke Huy Quana bych se zmatené akce fakt nebál, leda by nad ním stál neschopný režisér, on není jak Odenkirk nebo Liam Neeson aby potřeboval dvacet střihů na přeskočení plotu - v akčních scénách v Everything Everywhere neměl žádný problém, však taky roky dělá vrcholově bojová umění a dělal i choreografa akčních scén.
920151
11 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tomu herci přeju úspěch, ale ten žánr filmů "z obyčejného týpka se vyklube drsný zabiják a veškerá akce je hrozně rychlá, aby nebylo poznat, že už je dotyčnému přes 50" se mi začíná zajídat. 
920151
Tomu herci přeju úspěch, ale ten žánr filmů "z obyčejného týpka se vyklube drsný zabiják a veškerá akce je hrozně rychlá, aby nebylo poznat, že už je dotyčnému přes 50" se mi začíná zajídat. 
920144
5 0
reagují: HAL
reagovat
Nobody verze "kluk z Indiana Jonese"
Nevím no, už mě ta osmá variace na "looser najednou zjisti, ze umí kopat" nějak neláká. 
920144
[url=https://youtu.be/frYVyUDIwiE?si=hkQ2m0ql77uJL07g]Nobody[/url] verze "kluk z Indiana Jonese" Nevím no, už mě ta osmá variace na "looser najednou zjisti, ze umí kopat" nějak neláká. 
1 0
reagují: Gonzi, do_Od
reagovat

Pulp Fiction v kině

Je pořád strašně super. Je ale zajímavé to sledovat v angličtině a pořád slyšet ty české hlášky :D:D:D
920140
Je pořád strašně super. Je ale zajímavé to sledovat v angličtině a pořád slyšet ty české hlášky *:D**:D**:D*
Pulp Fiction v kině
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Co byla příčina? Kuří voko?
920139
Co byla příčina? [spoiler]Kuří voko?[/spoiler]
920137
3 0
reagovat
Ja som sa tiez vratil zo The Substance a asi budem jeden z mala ale za mna sklamanie. Mozno za to mozu prehnane ocakavania, mozno za to moze, ze som ocakaval nieco ine, zatial neviem povedat. Niekto tu raz napisal, ze si to vytiera rit s Cronenbergom starym aj mladym a to teda rozhodne nie. Scena ked sa Elisabeth chystala na rande bol pre mna highlight filmu a to v co som dufal. Skoda, ze ten psychologicky aspekt bol tak upozadeny na ukor komedie.
920138
Ja som sa tiez vratil zo The Substance a asi budem jeden z mala ale za mna sklamanie. Mozno za to mozu prehnane ocakavania, mozno za to moze, ze som ocakaval nieco ine, zatial neviem povedat. Niekto tu raz napisal, ze si to vytiera rit s Cronenbergom starym aj mladym a to teda rozhodne nie. Scena ked sa Elisabeth chystala na rande bol pre mna highlight filmu a to v co som dufal. Skoda, ze ten psychologicky aspekt bol tak upozadeny na ukor komedie.
4 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Ne, ale událo se to v Českejch Budějovicích :D Tak už je to dobře 17 let, podle mě to teďka fakt dělají už trochu jinak, ale přesně takhle si na to pamatuju.

Ještě vím, že tam měli strašně těžkou mašinu, kterou mi nasadily na oko. Uplne me drtila ti kosti, ktere mate kolem oka a pocitove mela snad pul tuny. Machrovali tenkrat, že to je nejmodernejsi equipment v republice.

Problém byl, že když sem tam byl poprvé, tak mě rozkapali oči, čekal sem v čekárně a když už sem měl jít dovnitř, tak mi doktor řekl, ať se nezlobím, ale něco je se strojem špatně, mám jet domů a vrátit se za dva tejdny :D Asi trochu pionýrský doby.

Na druhou stranu - v té době se chlubili tuším 95 % uspesnosti bez komplikaci. Pak to celý trvalo tak patnáct minut a od té doby bez jedinýho problému. Velikánská uleva, zadny kontaktni cocky, zadny brejle, proste spravena vada a SVOBODAAAA!
920137
Ne, ale událo se to v Českejch Budějovicích :D Tak už je to dobře 17 let, podle mě to teďka fakt dělají už trochu jinak, ale přesně takhle si na to pamatuju. Ještě vím, že tam měli strašně těžkou mašinu, kterou mi nasadily na oko. Uplne me drtila ti kosti, ktere mate kolem oka a pocitove mela snad pul tuny. Machrovali tenkrat, že to je nejmodernejsi equipment v republice. Problém byl, že když sem tam byl poprvé, tak mě rozkapali oči, čekal sem v čekárně a když už sem měl jít dovnitř, tak mi doktor řekl, ať se nezlobím, ale něco je se strojem špatně, mám jet domů a vrátit se za dva tejdny :D Asi trochu pionýrský doby. Na druhou stranu - v té době se chlubili tuším 95 % uspesnosti bez komplikaci. Pak to celý trvalo tak patnáct minut a od té doby bez jedinýho problému. Velikánská uleva, zadny kontaktni cocky, zadny brejle, proste spravena vada a SVOBODAAAA!
920133
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Asi si na spraveni chuti pustím Nezvratny osud 5...
920136
Asi si na spraveni chuti pustím Nezvratny osud 5...
920128
0 0
reagovat

Filmová výzva - Zulu (2013)

Uspokojivá krimi. Pripomenulo dosť Traffic, filmárčinou aj témami, kvalitatívne za mňa na podobnej úrovni. Bloomovi mega sadne tento typ postavy, alkoholik, devkar, ale keď treba, ide do všetkého, čo sa pred ním postaví. Whitaker tiež super, trošičku cítiť nedostatočný rozpočet minimálne vizuálne, ale dobrým strihom a slušnými akčnými scénami je istá kvalita na mieste. Dejovo nič unikátne, ale nemôžem povedať, že som sa nudil.
920134
Uspokojivá krimi. Pripomenulo dosť Traffic, filmárčinou aj témami, kvalitatívne za mňa na podobnej úrovni. Bloomovi mega sadne tento typ postavy, alkoholik, devkar, ale keď treba, ide do všetkého, čo sa pred ním postaví. Whitaker tiež super, trošičku cítiť nedostatočný rozpočet minimálne vizuálne, ale dobrým strihom a slušnými akčnými scénami je istá kvalita na mieste. Dejovo nič unikátne, ale nemôžem povedať, že som sa nudil.
Filmová výzva - Zulu (2013)
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se