Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 49601 - 49620 Napsat příspěvek
Souhlas s Gonzim. BB je v porovnání s TDK celkem sračka. A Katie Holmes :-
555730
Souhlas s Gonzim. BB je v porovnání s TDK celkem sračka. A Katie Holmes *:-*
0 0
reagovat
okkac: No vacsine ludi by to bolo asi uz jedno, ale pani Clintonova by teda urcite nebola spokojna. A slecna Lewinska jak by smet.:D
555727
okkac: No vacsine ludi by to bolo asi uz jedno, ale pani Clintonova by teda urcite nebola spokojna. A slecna Lewinska jak by smet.*:D*
0 0
reagovat

Ad lista k Hangover II

To camoe Clintona by šlo dobře vytěžit, kdyby ho hrdinové chytli, jak by si nechal dělat blowjob od nějaké asistentky, bohužel většina lidí nemá smysl pro nekorektní humor. Škoda, že nevyšel ten Gibson, ten by mohl ve filmu zmlátit nějakého židovského rabína, ale to by také dost lidí těžko vydýchalo:))
555725
To camoe Clintona by šlo dobře vytěžit, kdyby ho hrdinové chytli, jak by si nechal dělat blowjob od nějaké asistentky, bohužel většina lidí nemá smysl pro nekorektní humor. Škoda, že nevyšel ten Gibson, ten by mohl ve filmu zmlátit nějakého židovského rabína, ale to by také dost lidí těžko vydýchalo*:))*
Ad lista k Hangover II
0 0
reagovat

verbst

Dle mého je BB poměrně o ničem - viděl jsem v kině a později z dvd, ale nikdy mě nenadchnul a spíše mě bavil, protože batman dostal solidní film. TDK jej ale zadupal do země a osobně mezi nimi vidím obrovský rozdíl. Celkově je pro mě BB jeden ze slabších kousků od Nolana (tzn pořád mnohem lepší než 90% filmů :D )

Píšu to, protože se celkem divím, že tě oba ohromily takhle v závěsu, kdy já bych si zpětně na BB nevzpomněl.
555723
Dle mého je BB poměrně o ničem - viděl jsem v kině a později z dvd, ale nikdy mě nenadchnul a spíše mě bavil, protože batman dostal solidní film. TDK jej ale zadupal do země a osobně mezi nimi vidím obrovský rozdíl. Celkově je pro mě BB jeden ze slabších kousků od Nolana (tzn pořád mnohem lepší než 90% filmů *:D* ) Píšu to, protože se celkem divím, že tě oba ohromily takhle v závěsu, kdy já bych si zpětně na BB nevzpomněl.
verbst
0 0
reagovat
Tak včera se mi poštěstilo na PFF v Brně skočit na oba Nolanovy netopejry. S rozmezím asi 30ti minut mezi BBa a TDK.
TO JE KURVA NÁŘEZ!
Jako viděl jsem to na DVD hodněkrát, ale kino je kino. To je prosttě neskutečný, co tam ten Nolan s hercama dělá.
A všichni tu milujou TDK, ale BB rozhodně je hned v závěsu. Ten film má snad jen jednu chybu: Málo Liama Neesona.

Prostě tohle byl skvělej nápad. Jak PFF, tak narvat ty dva filmy po sobě, do jednoho sálu. Dokonce jsem seděl jen na druhým konci řady :D

Kdo nebyl, prohloupil...
555721
Tak včera se mi poštěstilo na PFF v Brně skočit na oba Nolanovy netopejry. S rozmezím asi 30ti minut mezi BBa a TDK. TO JE KURVA NÁŘEZ! Jako viděl jsem to na DVD hodněkrát, ale kino je kino. To je prosttě neskutečný, co tam ten Nolan s hercama dělá. A všichni tu milujou TDK, ale BB rozhodně je hned v závěsu. Ten film má snad jen jednu chybu: Málo Liama Neesona. Prostě tohle byl skvělej nápad. Jak PFF, tak narvat ty dva filmy po sobě, do jednoho sálu. Dokonce jsem seděl jen na druhým konci řady *:D* Kdo nebyl, prohloupil...
0 0
reagovat

Kostěj

máš pravdu, viděl režisérskou verzi v domnění, že to bude jiný film, než v kině. Bohužel.
555705
máš pravdu, viděl režisérskou verzi v domnění, že to bude jiný film, než v kině. Bohužel.
Kostěj
0 0
reagovat

Kostěj

amen
555701
amen
Kostěj
0 0
reagovat

Robin Hood (DC)

What. The. Fuck?

Klady:
1)Chemie mezi Cate (úžasná jako vždy) a Russelem
2) Max von Sydow
3) závěrečný titulky

Zápory:
Prakticky všechno, co se ve filmu děje. Dosavadní rekord v počtu facepalmů na hodinu filmu padl a tiše se stydí se někde v koutě. Vím, že u hollywoodskejch (a obzvlášť historickejch) špektáklů člověk nemá moc přemýšlet a vychutnávat si tu bohatou výpravu a bomastičnost, ale tohle ne. Tohle prostě NE.
A nejvíc mě na tom mrzí, že tuhle strašlivou hovadinu natočil Ridley Scott, člověk, kterýho bych za úžasné Království Nebeské bránil ještě před třema hodinama do posledního dechu.
555683
What. The. Fuck? Klady: 1)Chemie mezi Cate (úžasná jako vždy) a Russelem 2) Max von Sydow 3) závěrečný titulky Zápory: Prakticky všechno, co se ve filmu děje. Dosavadní rekord v počtu facepalmů na hodinu filmu padl a tiše se stydí se někde v koutě. Vím, že u hollywoodskejch (a obzvlášť historickejch) špektáklů člověk nemá moc přemýšlet a vychutnávat si tu bohatou výpravu a bomastičnost, ale tohle ne. Tohle prostě [b]NE[/b]. A nejvíc mě na tom mrzí, že tuhle strašlivou hovadinu natočil Ridley Scott, člověk, kterýho bych za úžasné Království Nebeské bránil ještě před třema hodinama do posledního dechu.
Robin Hood (DC)
0 0
reagovat

BUCO

Ta úvodní scéna na přechodu se mně osobně fakt hodně líbí, holt budoucnost ?)
555673
Ta úvodní scéna na přechodu se mně osobně fakt hodně líbí, holt budoucnost *?)*
BUCO
0 0
reagovat

to Garland

ano ano ano... dakujem je to ono ..konecne po dvoch rokoch si mozmem vydychnut dakujem :-)
555671
ano ano ano... dakujem je to ono ..konecne po dvoch rokoch si mozmem vydychnut dakujem :-)
to Garland
0 0
reagovat

Úvod na Zemi nič moc, ale lov na bizónov špičkový. Väčší priesor pre Weaverovú a mladého náčelníka spôsobili, že to zavanie aj emóciami :+
555670
Úvod na Zemi nič moc, ale lov na bizónov špičkový. Väčší priesor pre Weaverovú a mladého náčelníka spôsobili, že to zavanie aj emóciami *:+*
0 0
reagovat

ttman347

Mal by to byť tento link
555669
Mal by to byť tento http://www.csfd.cz/film/31493-snowbound-the-jim-and-jennifer-stolpa-story/
ttman347
0 0
reagovat

hladam surne jeden film prosim pomoc

nazdar hosi.....potreboval by som najst jeden film je dost stary mozno aj okolo 15 rokov ...je to skutocny pribeh o mladej rodine s malym dietatom co na ceste na pohreb zabludia v sneznej burke a nemozu najst cestu spat ....je to presne ten isty pribeh ako v seriali *I shoudnt be alive* cast 2 vola sa *Lost in the Snow* ...lenze toto bol film davali ho aj na Markize ...dakujem pekne...dufam ze mi bude niekto schopny pomoct
555667
nazdar hosi.....potreboval by som najst jeden film je dost stary mozno aj okolo 15 rokov ...je to skutocny pribeh o mladej rodine s malym dietatom co na ceste na pohreb zabludia v sneznej burke a nemozu najst cestu spat ....je to presne ten isty pribeh ako v seriali *I shoudnt be alive* cast 2 vola sa *Lost in the Snow* ...lenze toto bol film davali ho aj na Markize ...dakujem pekne...dufam ze mi bude niekto schopny pomoct
hladam surne jeden film prosim pomoc
0 0
reagovat
No.. Ehm, právě jsem se dodíval na Muži, co nenávidí ženy a s čistým svdomím můžu říct, že je to jedna z top detektivek za poslední roky.... Velká spokojenost.:+
555660
No.. Ehm, právě jsem se dodíval na Muži, co nenávidí ženy a s čistým svdomím můžu říct, že je to jedna z top detektivek za poslední roky.... Velká spokojenost.*:+*
0 0
reagovat

Jeffy

Nechápu, kam tím míříš. Ale jinak bych dal druhým Transformerům šest hvězdiček. ?)
555656
Nechápu, kam tím míříš. Ale jinak bych dal druhým Transformerům šest hvězdiček. *?)*
Jeffy
0 0
reagovat
Tak teď už chápu, proč transformers 2 zde má 7* ?)
555655
Tak teď už chápu, proč transformers 2 zde má 7* *?)*
0 0
reagovat
to řekni Kulínskýmu :D
555653
to řekni Kulínskýmu :D
0 0
reagovat
Jedno pohlazení ve vlasech (které se mu navíc jenom zdálo), ještě neznamená, že je člověk pedofil.8)
555652
Jedno pohlazení ve vlasech (které se mu navíc jenom zdálo), ještě neznamená, že je člověk pedofil.*8)*
0 0
reagovat
a aspon ten pedofil pak byl?
555651
a aspon ten pedofil pak byl?
0 0
reagovat
On není homosexuál, jen mu učaroval polský mladík. Fascinoval ho svým zjevem, svými pohyby, svým charismatem. Visconti se zaměřoval ve svých filmech na rzpad člověka a Smrt v Benátkách je výjimečný film, zvlášť když obsahuje naprosto geniální hudbu, třetí a pátou symfonii Gustava Mahlera.
555650
On není homosexuál, jen mu učaroval polský mladík. Fascinoval ho svým zjevem, svými pohyby, svým charismatem. Visconti se zaměřoval ve svých filmech na rzpad člověka a Smrt v Benátkách je výjimečný film, zvlášť když obsahuje naprosto geniální hudbu, třetí a pátou symfonii Gustava Mahlera.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se