Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4921 - 4940 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Myslim tim, jak se hlavni postavy dokonale odkopaly tim koncertem na konci, takze asi ano :D
922600
Myslim tim, jak se hlavni postavy dokonale odkopaly tim koncertem na konci, takze asi ano :D
922595
1 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Myslíš ty na konci? :D
922596
Myslíš ty na konci? *:D*
922595
1 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Je to skvele, ale na besedu s tema hovadama co tam hrajou jsem radeji pak nezustal :D
922595
Je to skvele, ale na besedu s tema hovadama co tam hrajou jsem radeji pak nezustal :D
922593
1 0
reagují: TedGeorge, Demonic8
reagovat

Láska pod kapotou (2021)

O tomhle jsem věděl, ale nějak jsem to asi odignoroval (možná za to mohlo covidšílenstí) a dostal jsem k tomu až teď. Musím tvůrce pochváli za unikátní a zábavný dokument. Ten styl jakým to uchopili je parádní. Takový ten klasický obyčejný život, kdy se pachtíš pro své radosti a furt se děje něco, co ti nedovolí se příliš radovat.  
922593
O tomhle jsem věděl, ale nějak jsem to asi odignoroval (možná za to mohlo covidšílenstí) a dostal jsem k tomu až teď. Musím tvůrce pochváli za unikátní a zábavný dokument. Ten styl jakým to uchopili je parádní. Takový ten klasický obyčejný život, kdy se pachtíš pro své radosti a furt se děje něco, co ti nedovolí se příliš radovat.  
Láska pod kapotou (2021)
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: pepo
Tu jsem kdysi viděl, ale v klasické kterou jsem viděl včera se to dá vyložit jako ano i ne. Ale dvojka dá jasnou odpověď kdo je otec. 
922574
Tu jsem kdysi viděl, ale v klasické kterou jsem viděl včera se to dá vyložit jako ano i ne. Ale dvojka dá jasnou odpověď kdo je otec. 
922573
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
a nepovie sa to natvrdo v rozšírenej verzii jednotky? 
922573
a nepovie sa to natvrdo v rozšírenej verzii jednotky? 
922559
1 0
reagují: hroubek
reagovat
Já jedničku viděl před týdnem (pro Karlose, v tomhle je prodloužená verze stejná) a za mě to schválně nechali takhle nejednoznačný, aby na to mohli naroubovat pokračování. Nebo pokud ne nejednoznačný, tak minimálně implicitní. A jak teď čtu na wiki, tak Lucius byl odjakživa zamýšlen jako hlavní postava dvojky.
922570
Já jedničku viděl před týdnem (pro Karlose, v tomhle je prodloužená verze stejná) a za mě to [spoiler]schválně nechali takhle nejednoznačný, aby na to mohli naroubovat pokračování. Nebo pokud ne nejednoznačný, tak minimálně implicitní. A jak teď čtu na wiki, tak Lucius byl odjakživa zamýšlen jako hlavní postava dvojky.[/spoiler]
2 0
reagovat
Nice, snad to někdy v dohledné době uvidím :D:+
922567
Nice, snad to někdy v dohledné době uvidím *:D**:+*
922559
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Gladiátor II nám na to odpověděl jak to je. 
922559
Gladiátor II nám na to odpověděl jak to je. 
922532
2 0
reagují: pepo, KARLOS
reagovat
No já si teda nikdy nemyslel, že že by byl Lucius Maximův... IMO ten vstah byl víc platonický, jak real a to, jak ho chtěla sbalit a on ji odmítnul primárně kvůli manželce... Navíc když se na začátku bavili o zesnulém manželovi a v tu dobu stále čekající manželce, bylo vidět, že ztráta manžela stále bolí a že do Maxima "jde" víceméně pro staré dobré časy a ne, že by byl jediný vyvolený...
Ale je to echt dávno, co sem divel naposled, navíc to byla rozšířená, takže tam můžou být věci jinak oproti klasickému sestřihu.
922532
No já si teda nikdy nemyslel, že že by byl Lucius Maximův... IMO ten vstah byl víc platonický, jak real a to, jak ho chtěla sbalit a on ji odmítnul primárně kvůli manželce... Navíc když se na začátku bavili o zesnulém manželovi a v tu dobu stále čekající manželce, bylo vidět, že ztráta manžela stále bolí a že do Maxima "jde" víceméně pro staré dobré časy a ne, že by byl jediný vyvolený... Ale je to echt dávno, co sem divel naposled, navíc to byla rozšířená, takže tam můžou být věci jinak oproti klasickému sestřihu.
1 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Mě by to dávalo smysl, kdyby Luciovi bylo třeba 10-12, že to bylo v čase, než poznal manželku, ale takhle, když jsou oba stejně starý. Prostě mi Maximus nepřišel jako charakter, který by měl levobočka. Něco jako Ned Stark :D.

Ale asi máte všichni pravdu a já si to 23 let špatně vykládal. :D:D:D
922524
[spoiler]Mě by to dávalo smysl, kdyby Luciovi bylo třeba 10-12, že to bylo v čase, než poznal manželku, ale takhle, když jsou oba stejně starý. Prostě mi Maximus nepřišel jako charakter, který by měl levobočka. Něco jako Ned Stark *:D*.[/spoiler] Ale asi máte všichni pravdu a já si to 23 let špatně vykládal. *:D**:D**:D*
922523
3 0
reagovat
Já to bral vždy tak, že ona byla taková ta jeho poslední "láska" před manželkou, proto je dost možné, že to je jeho "starší" syn
922523
[spoiler]Já to bral vždy tak, že ona byla taková ta jeho poslední "láska" před manželkou, proto je dost možné, že to je jeho "starší" syn[/spoiler]
922520
2 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Tam je moment, kdy mu Lucilla řekne, že jejímu synovi je 8, a Maximus má syna, kterému je také 8. Nikdy jsem si nemyslel, že by Maximus měl milenku ve stejné době. Ale jako můžu se plést.
922520
[spoiler]Tam je moment, kdy mu Lucilla řekne, že jejímu synovi je 8, a Maximus má syna, kterému je také 8. Nikdy jsem si nemyslel, že by Maximus měl milenku ve stejné době. Ale jako můžu se plést.[/spoiler]
922517
1 0
reagují: Leefko
reagovat
Taky jsem to tak vždycky bral.
Prohlubovalo to víc nenávist Commoda vůči němu. 
922518
Taky jsem to tak vždycky bral. Prohlubovalo to víc nenávist Commoda vůči němu. 
922510
4 0
reagovat
Já včera taky koukal, a za mě je tam docela jasně naznačeno, že Lucius se narodil v době, kdy spolu měli pletky
922517
Já včera taky koukal, a za mě je tam docela jasně naznačeno, [spoiler]že Lucius se narodil v době, kdy spolu měli pletky[/spoiler]
922510
4 0
reagovat
Už je to nějaká doba, co jsem jedničku viděl naposledy, ale snad vždycky jsem věděl, že je to Maximův syn.
922512
Už je to nějaká doba, co jsem jedničku viděl naposledy, ale snad vždycky jsem věděl, že je to [spoiler]Maximův syn.[/spoiler]
922510
4 0
reagovat

Gladiátor 1

Dal jsem si opáčko před dvojkou a je to stále parádní historický velkofilm, který šlape. Scott má úžasné řemeslo, skvělé souboje, triky, které zestárly celkem se ctí. Jsou tu skvělí herci v hlavních i vedlejších rolí a moc dobře to táhnou. Je to hezky vyvážené na akci i politikaření. Jediné co mi trochu vadilo jsou ty zpomalovačky, neustále vize, a ty rozostřené záběry - chápu proč, ale celkem mě to vytrhávalo. Není to za čistou plnou palbu jako před lety, ale pořád je to velká pecka. 8,5/10  

PS: Celou dobu jsem si myslel, že Lucius je incestním synem mezi Commudusem a jeho ségrou. Ale teď jsem se někde dočetl, že je to Maximus junior, což mi vůbec nesedí ke charakteru postavy Maxima. Jak to tedy je??
922510
Dal jsem si opáčko před dvojkou a je to stále parádní historický velkofilm, který šlape. Scott má úžasné řemeslo, skvělé souboje, triky, které zestárly celkem se ctí. Jsou tu skvělí herci v hlavních i vedlejších rolí a moc dobře to táhnou. Je to hezky vyvážené na akci i politikaření. Jediné co mi trochu vadilo jsou ty zpomalovačky, neustále vize, a ty rozostřené záběry - chápu proč, ale celkem mě to vytrhávalo. Není to za čistou plnou palbu jako před lety, ale pořád je to velká pecka. [b]8,5/10   [/b]PS: [spoiler]Celou dobu jsem si myslel, že Lucius je incestním synem mezi Commudusem a jeho ségrou. Ale teď jsem se někde dočetl, že je to Maximus junior, což mi vůbec nesedí ke charakteru postavy Maxima. Jak to tedy je??[/spoiler]
Gladiátor 1
0 0
reagují: (=LIFTY=), Leefko, Memphis
reagovat

Gladiátor 2

Hezký ale k hovnu, 7/10 :(
922463
Hezký ale k hovnu, 7/10 :(
Gladiátor 2
6 0
reagovat
Čtyřiadevadesátiletý Clint Eastwood zabil dvě mouchy jednou ranou. Jimi jsou Soderberghův Schizopolis a Francisův Megalopolis. Tuto neděli obdrží za svůj nový film cenu Černé pandy. Prokázal mimořádnou úsporu energie a k tomu mu dopomohla i zdravá životospráva.
922434
Čtyřiadevadesátiletý Clint Eastwood zabil dvě mouchy jednou ranou. Jimi jsou Soderberghův Schizopolis a Francisův Megalopolis. Tuto neděli obdrží za svůj nový film cenu Černé pandy. Prokázal mimořádnou úsporu energie a k tomu mu dopomohla i zdravá životospráva.
1 -2
reagovat
reaguje na: pepo
Ano, po filmu jsem si pak Martyho hledal na čsfd a jak mám celkem rád Ernesta Borgnina a ta zápletka zní lákavě, přihodil jsem další kus na seznam :+
922398
Ano, po filmu jsem si pak [url=https://www.csfd.cz/film/39800-marty/recenze/]Martyho[/url] hledal na čsfd a jak mám celkem rád Ernesta Borgnina a ta zápletka zní lákavě, přihodil jsem další kus na seznam *:+*
922366
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se