Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4541 - 4560 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
ak hovoríš o Polly, tak to som vôbec nemyslel. Jej smrť je vyriešená pekne, hned v prvom dieli a zapadá do deja. To nemá nič spoločné s tým prešľapovaním na mieste a neskutočným bordelom, ktorý scenár predvádza zvyšok sezóny. Na toto sa nemá právo nikto vyhovárať. Tri štvrtiny scén sú tam čistá vata - načaté linky, rozširovanie lore, no absolútne odfláknuté a opustené namiesto toho, aby sa venovali hlavnému deju a nepriateľom z predšlej sezóny. Strašne je tam cítiť, že nevedia, čo s Tommym robiť dalej. Strašne. 
950883
ak hovoríš o [spoiler]Polly[/spoiler], tak to som vôbec nemyslel. Jej smrť je vyriešená pekne, hned v prvom dieli a zapadá do deja. To nemá nič spoločné s tým prešľapovaním na mieste a neskutočným bordelom, ktorý scenár predvádza zvyšok sezóny. Na toto sa nemá právo nikto vyhovárať. Tri štvrtiny scén sú tam čistá vata - načaté linky, rozširovanie lore, no absolútne odfláknuté a opustené namiesto toho, aby sa venovali hlavnému deju a nepriateľom z predšlej sezóny. Strašne je tam cítiť, že nevedia, čo s Tommym robiť dalej. Strašne. 
950820
0 0
reagovat

Sorry, Baby

Velmi silný režisérský debut, který, doufám, nastartuje režisérskou kariéru Evy Victor. Nepříjemné téma, které vysloveně vybízí k depkaření, totiž zpracovává mnohem více jako komedii, a to komedii velmi dobře napsanou a chytrou. Victor navíc nezapomíná na další vnitřnosti, a film tak může fungovat i jako sledování vztahu dvou kamarádek, který se mění, vyvíjí a je po celou dobu zábavný. Herecky je to paráda, samotná Victor je velmi charismatická a zábavně velkohubá v komediální rovině, a přesvědčivě dojemná a uvěřitelná v dramatické rovině. Všechny postavičky kolem ní působí velmi lidsky (s tím dobrým i špatným), navíc mají opravdu kvalitní a promakaný scénář, o který se můžou bez větších problémů opřít. Jediná výraznější výtka je tak snad jen mírná absence silnějšího děje s pointou, příp. silnější dramatické struktury, každopádně i jako pásmo výjevů z života jednoho napadaného člověka a velmi sebejistý debut to funguje nadmíru dobře.
8/10
950874
Velmi silný režisérský debut, který, doufám, nastartuje režisérskou kariéru Evy Victor. Nepříjemné téma, které vysloveně vybízí k depkaření, totiž zpracovává mnohem více jako komedii, a to komedii velmi dobře napsanou a chytrou. Victor navíc nezapomíná na další vnitřnosti, a film tak může fungovat i jako sledování vztahu dvou kamarádek, který se mění, vyvíjí a je po celou dobu zábavný. Herecky je to paráda, samotná Victor je velmi charismatická a zábavně velkohubá v komediální rovině, a přesvědčivě dojemná a uvěřitelná v dramatické rovině. Všechny postavičky kolem ní působí velmi lidsky (s tím dobrým i špatným), navíc mají opravdu kvalitní a promakaný scénář, o který se můžou bez větších problémů opřít. Jediná výraznější výtka je tak snad jen mírná absence silnějšího děje s pointou, příp. silnější dramatické struktury, každopádně i jako pásmo výjevů z života jednoho napadaného člověka a velmi sebejistý debut to funguje nadmíru dobře. [b]8/10[/b]
Sorry, Baby
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
SPIDER-MAN: BRAND NEW DAY

Vystupující pavučiny na obleku jako od Tobeyho a nechali tu jasně modrou barvu z minula.🤔
950861
[url=https://www.youtube.com/watch?v=QZ9XFKF_nD0]SPIDER-MAN: BRAND NEW DAY [/url] Vystupující pavučiny na obleku jako od Tobeyho a nechali tu jasně modrou barvu z minula.🤔
4 0
reagovat
Hot take: peaky blinders ztratili dech asi tak u druhé série 8)
950858
Hot take: peaky blinders ztratili dech asi tak u druhé série *8)*
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Najs, ale nevravel náhodou že chce ešte pri Peaky Blinders univerze ostať a dodať sériu alebo film zasadený do WW2? 
950825
Najs, ale nevravel náhodou že chce ešte pri Peaky Blinders univerze ostať a dodať sériu alebo film zasadený do WW2? 
950811
0 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
A co měl dělat, kdyz mu klíčová postava umřela mezi sezonami?
Na ty všechny komplikace je to úplně v pohodě a poslední díl je super, hlavně ten epilog mě docela odrovnal.
950820
A co měl dělat, kdyz mu klíčová postava umřela mezi sezonami? Na ty všechny komplikace je to úplně v pohodě a poslední díl je super, hlavně ten epilog mě docela odrovnal.
950814
3 0
reagují: Ravenous
reagovat
no, ak ho napíše ako poslednú sezónu Peaky, tak potěš prdel :o
950814
no, ak ho napíše ako poslednú sezónu Peaky, tak potěš prdel *:o*
950811
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Ho ho ho. Nového Bonda napíše Steven Knight (Peaky Blinders). 
950811
Ho ho ho. Nového Bonda napíše Steven Knight (Peaky Blinders). 
6 0
reagují: Tyller, Ravenous
reagovat

Sovereign (2025)

Trochu meh, mohlo to být lepší Offerman top, dtto Tremblay. Quaid tak nějak navíc? Jen mne asi bavilo poslouchat debilní kecy americké obdoby sekty vyznavačů Československa. Jeden vedoucích vyznavačů, nějaký Jan Macháček mi vyhrožoval lidovými soudy za haha smajlíka, když jsem mu odpověděl, že neuznávám autoritu korporace Československo, protože oficiálně neskončilo Rakousko-Uhersko na našem území, tak si mne radši zablokoval. 7/10
950810
Trochu meh, mohlo to být lepší Offerman top, dtto Tremblay. Quaid tak nějak navíc? Jen mne asi bavilo poslouchat debilní kecy americké obdoby sekty vyznavačů Československa. Jeden vedoucích vyznavačů, nějaký Jan Macháček mi vyhrožoval lidovými soudy za haha smajlíka, když jsem mu odpověděl, že neuznávám autoritu korporace Československo, protože oficiálně neskončilo Rakousko-Uhersko na našem území, tak si mne radši zablokoval. 7/10
Sovereign (2025)
2 0
reagovat

Fantastická čtyřka?

Fantastická mrdka. 

Naprosto tým doOd v Superman vs Fantastic 4.
950803
Fantastická mrdka.  Naprosto tým doOd v Superman vs Fantastic 4.
Fantastická čtyřka?
0 -4
reagovat

The Conjuring: Last Rites

Ačkoliv nový plakát působí trochu odbitě a nevypadá moc dobře, tak oficiální trailer je velmi slušný. Snad nedaly všechny dobré scény do traileru.
950799
Ačkoliv nový plakát působí trochu odbitě a nevypadá moc dobře, tak oficiální trailer je velmi slušný. Snad nedaly všechny dobré scény do traileru.
The Conjuring: Last Rites
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Hned jsem si vzpomněl na meme s trafikantkou.
950797
Hned jsem si vzpomněl na meme s trafikantkou.
950772
0 0
reagovat
Přitakávám k prvnímu, Chucka jsem ještě neviděl. Když jsem tuhle náhodou zjistil, že to při cestě do Prahy pořád ještě promítají, tak jsem na to šel s měsíčním odstupem znovu (naposledy mě takhle vyburcoval Babylon). A užíval jsem si to od začátku do konce, s Young Fathers v uších jako při první cestě z kina :+ 
950794
Přitakávám k prvnímu, Chucka jsem ještě neviděl. Když jsem tuhle náhodou zjistil, že to při cestě do Prahy pořád ještě promítají, tak jsem na to šel s měsíčním odstupem znovu (naposledy mě takhle vyburcoval Babylon). A užíval jsem si to od začátku do konce, s Young Fathers v uších jako při první cestě z kina *:+* 
950719
0 0
reagovat
reaguje na: Muf
Jojo Russel si přidá další přízvuk do sbírky 😀
950793
Jojo Russel si přidá další přízvuk do sbírky 😀
950791
0 0
reagovat

Džob

Gympl fenomén a jeden z TOP3 našich studijně hláškovacích filmů na přelomu základka / střední. Vejška takové klasické dojící pokračování, ale ve výsledku průměr. Ale Džob to posílá komplet do háje. Nedivim se Mádlovi, že se tak cukal. I-když pominu honipérské audiovizuální Vorlovi náměty, kdy z nějakého důvodu nabyl dojmu, že vystavět scénografii tak, že působí jedna část obrazu úplně vytaženě ze zadní poloviny, je nějakej super nápad. I-když pominu to, že nably dojmu, že dělat 99% na postsynchron a pak z nějakého důvodu uprosřed fimu vlepit scénu s kontaktním zvukem (což je najednou strašná rána, ta změna zvuku...). I-když pominu to, že je viditelně poznat, že 99% těch herců neumí pracovat s mikrofonem ve studiu a spousta scén tak hlasově vyznívá úplně jinak, než se tváří před kamerou...Spousta scén taky působi jak nějaká reportáž, nebo domáci video. A to včetně herectví. Vůbec nechápu, kde Vorel ty matláky vybírá (asi kámoši...nebo sponzoři, PP jede ve velkém). Tak i-když teda pominu tehle technické prvky, tak i tak se nedá odpustit spousta dalších věcí. Vorel viditelně točil film čistě pro sebe, ne pro diváky. Vůbec podle mě nepochytil to, co diváky na téhle série tak baví (Kraus má jen cameo. Ale pořád dává větší smysl, než totálně wtf pětisekundový statický - němý výstup Josefíkové). Z nějakého důvodu to natočil tak, že je to viditelně dělané pro novou generaci diváků a nepředpokládá, že diváci Gymplu s tím jakoby zestárli (V tomhle ohledu mu musím dát za pravdu, protože v kině bylo narváno děckama). Postavy tak z nějakého důvodu mluví jako totální dementni na úrovni speciální školy. O humor se obecně moc nesnaží a pokud nějaký je, tak je to klasický buranismus založený na sexismech a vulgaritách (Opět mu musim dát ale za pravdu, protože lidi v kině se váleli smíchy i jen při tom, když si na sebe postava natáhla masku...Takže je možná chyba jen ve mně). Hodně námětových dějových linek působí neskutečně nedotaženě. Minimálně tak půlka filmu působí tak, jako kdyby Vorel rovnou počítal s dalším dílem, kde ty věci dořeší. A totálně nejhorší je cliffhangerový závěr, za který by zasloužil regulérně nakopat do prdele.
950792
[b]Gympl[/b] fenomén a jeden z TOP3 našich studijně hláškovacích filmů na přelomu základka / střední. [b]Vejška[/b] takové klasické dojící pokračování, ale ve výsledku průměr. Ale [b]Džob[/b] to posílá komplet do háje. Nedivim se Mádlovi, že se tak cukal. I-když pominu honipérské audiovizuální Vorlovi náměty, kdy z nějakého důvodu nabyl dojmu, že vystavět [b]scénografii[/b] tak, že působí jedna část obrazu úplně vytaženě ze zadní poloviny, je nějakej super nápad. I-když pominu to, že nably dojmu, že dělat 99% na [b]postsynchron[/b] a pak z nějakého důvodu uprosřed fimu vlepit scénu s kontaktním zvukem (což je najednou strašná rána, ta změna zvuku...). I-když pominu to, že je viditelně poznat, že 99% těch herců neumí pracovat s mikrofonem ve studiu a spousta scén tak hlasově vyznívá úplně jinak, než se tváří před kamerou...Spousta scén taky působi jak nějaká reportáž, nebo domáci video. A to včetně herectví. Vůbec nechápu, kde Vorel ty matláky vybírá (asi kámoši...nebo sponzoři, PP jede ve velkém). Tak i-když teda pominu tehle technické prvky, tak i tak se nedá odpustit spousta dalších věcí. Vorel viditelně točil film čistě pro sebe, ne pro diváky. Vůbec podle mě nepochytil to, co diváky na téhle série tak baví ([b]Kraus má jen cameo[/b]. Ale pořád dává větší smysl, než totálně wtf pětisekundový statický - němý výstup [b]Josefíkové[/b]). Z nějakého důvodu to natočil tak, že je to viditelně dělané pro novou generaci diváků a nepředpokládá, že diváci Gymplu s tím jakoby zestárli (V tomhle ohledu mu musím dát za pravdu, protože v kině bylo narváno děckama). Postavy tak z nějakého důvodu mluví jako totální dementni na úrovni speciální školy. O humor se obecně moc nesnaží a pokud nějaký je, tak je to klasický buranismus založený na sexismech a vulgaritách (Opět mu musim dát ale za pravdu, protože lidi v kině se váleli smíchy i jen při tom, když si na sebe postava natáhla masku...Takže je možná chyba jen ve mně). Hodně námětových dějových linek působí neskutečně nedotaženě. Minimálně tak půlka filmu působí tak, jako kdyby Vorel rovnou počítal s dalším dílem, kde ty věci dořeší. A totálně nejhorší je cliffhangerový závěr, za který by zasloužil regulérně nakopat do prdele.
Džob
2 0
reagovat

Nuremberg Teaser

950791
[url=https://www.youtube.com/watch?v=vQfgXlH5ATk]Russel Crove jako Hermann Göring [/url]
Nuremberg Teaser
3 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: vladimirbartos9
Jo no vypadá to hůř než od Asylum 😀
950779
Jo no vypadá to hůř než od Asylum 😀
950756
1 0
reagovat
On bol oholený už v prvej Dune.  A vypadal tam ako Richard Genzer na steroidoch. :D 
950776
[spoiler]On bol oholený už v prvej Dune.  A vypadal tam ako Richard Genzer na steroidoch. *:D* [/spoiler]
950772
2 0
reagovat
Chudák, koukal jsem na to. Aktuálně jsem v podobném stavu před oholením, včera jsem chtěl, dneska do toho nejdu. 
950774
Chudák, koukal jsem na to. Aktuálně jsem v podobném stavu před oholením, včera jsem chtěl, dneska do toho nejdu. 
950772
0 0
reagovat

Jason Momoa

Se oholil na nataceni Dune 3... Nekteri budou asi confused :D
950772
[spoiler]Se oholil na nataceni Dune 3... Nekteri budou asi confused *:D*[/spoiler]
Jason Momoa
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se