|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 43961 - 43980
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2198
- 2199
- 2200
- .
- 2968
- 2969
Cedar Rapids
Vcelku pohodová komedie. Vyloženě oddechovka. Americká variace na Anděla na dovolené. 
Ed Helms přeevapivě neotravný, i když ze své role pařebníka moc nevystupuje. Vyloženě fajn John C. Reily a Anne Heche. Celkově ta ústřední čtveřice včetně noname černocha hodně fajn.
Jo a dost jsem cvakal mezi dabingem a originálem a dost mě pobavil překlad "asshole" jako "kundíra".
7/10

Ed Helms přeevapivě neotravný, i když ze své role pařebníka moc nevystupuje. Vyloženě fajn John C. Reily a Anne Heche. Celkově ta ústřední čtveřice včetně noname černocha hodně fajn.
Jo a dost jsem cvakal mezi dabingem a originálem a dost mě pobavil překlad "asshole" jako "kundíra".
7/10|
reagovat
|
WWZ
Ten film ma s knihou spolecne snad jen severokorejske trhani zubu, ne? :-)
|
reagovat
|
Právě jsem zjistil, že rozpočet kongeniálně dementního Pidihajzlíka bratrů Wayansových byl 64 milionů dolarů. Tedy víc než miliarda korun. My mind is blown, protože sem ten film viděl.
|
reagovat
|
Podle mě je to úplně jedno, protože ten film s knížkou má fakt společnýho naprostý minimum, takže ať to vidíte/čtete v jakýmkoli pořadí, je to fuk, protože ani jedno nijak nekazí to druhý.
|
reagovat
|
Tak já hádám, že je lepší se kouknout na akční film, který jsem si přes horší konec užil a pak si přečíst to, co říkáš.
Asi jeden z mála příkladů, kdy je lepší vidět pro klid duše první film.
Asi jeden z mála příkladů, kdy je lepší vidět pro klid duše první film. |
reagovat
|
Tak kdyby ses těšil na propracovaný horror o válce proti zombie, zpracovaný z několika různých pohledů, který se zabývá vládami, politikou, nepokoji atd. a dostal dost tupý akční film, tak bys byl asi taky dost zklamaný 

|
reagovat
|
Vardant
Já obecně nechápu to rozhořčení, co jsem do té knížky nakouknul, tak to neberu jako adaptaci, ale jako nakouknutí do toho světa z jiného úhlu, ale vím že se asi pletu a až to dočtu, uvidím to jinak. 

|
reagovat
|
kubqo
Film nemá s knížkou kromě názvu skoro nic společného. Aspoň jsem to někde četl.
|
reagovat
|
WWZ je opravdu parádní, což je přesně důvod, proč se na ten film nikdy nepodívám (zvlášť poté, co jsem si přečetl synopsi na wiki).
|
reagovat
|
Tony
Ja zrovná dávam knihu (WWZ) a je to božie. Na film som sa ešte neodvážil, ale plánujem potom spísať dačo keď bude mmať oboje za sebou.
|
reagovat
|
aj na hlwrptr aj deadline sa mi zdá pisali, ze film sám o sebe nebol majstrštik, ale že hudba a performances teda hlavne od ruffala boli super :) a k môjmu zoznamu som samozrejme zabudol ešte takú winsletku s Labor day-om :)
|
reagovat
|
Phil
Teď na to taky koukám. Mám pocit že to psali na Hollywoodreporteru a Deadline, ale možná sem byl jenom ovíněn napínavou aukcí o to, kdo to nakonec bude distribuovat v USA. Moje chyba 

|
reagovat
|
Ted
Kdes četl nadšený komentáře? Já zatim jenom zklamanej Collider (C+), rovněž zklamanej Gurdian (2/5) a na RT zatim 60%.
|
reagovat
|
studo
Souhlasím. Akorát se, bohužel, zapomene na Before Midnight.
A Can A Song Save Your Life samozřejmě tenhle rok bude. Jinak by Weinsteini vyhodili 7 milionu + 20ti milionovej závazek na PA do luftu. Tohle samozřejmě půjde do limitovaný distribuce o vánocích. A co sem zatím četl ty nadšený komentáře, tak se na to neskutečně těším. Bude to pecka všech pecek
A Can A Song Save Your Life samozřejmě tenhle rok bude. Jinak by Weinsteini vyhodili 7 milionu + 20ti milionovej závazek na PA do luftu. Tohle samozřejmě půjde do limitovaný distribuce o vánocích. A co sem zatím četl ty nadšený komentáře, tak se na to neskutečně těším. Bude to pecka všech pecek

|
reagovat
|
TheJoker
To Toronto sledujem hlavne teda kvôli tej oscar race a teda zatiaľ to vyzerá pár mesiacov pred nomináciami na 12 years a slave, gravity, dallas buyers club, Rush, Mandela, august: osage county( aj keď ten asi horúci až tak nebude), prisoners, American Hustle (ešte nebola žiadna premiéra), Can A Song Save Your Life? (ak ho dajú ešte tento rok) + nejaké tie prekvapenia ako inside Llewyn Davis, fruitvale station, before midnight, mud, her a podobne tiež môžu nejaké kategórie dať :)
|
reagovat
|
Dívám se, že z Toronta si pěkné ohlasy bere i The F Word, romance s Radcliffem z ranku (500) Days of Summer. Sice je mi jasné, že tohle se do naší distribuce nepodívá, ale povedených romancí je jinak skutečně málo...
|
reagovat
|
TOP Diskuze
73Odyssea: Trailer 2 16Víkendový výplach #870 o Conanovi a Star Wars 15Letní nářez 2026: Tutovky a megahity 13Smrtelné zlo: V plamenech: Necenzurovaný trailer 11Ďábel pokořil Michaela, kolosální propadák s Mackiem bude tratit miliardy 10Carolina Caroline: Trailer 9Kmotr 3: V.I.M. 8Star Wars: Mandalorian a Grogu: May 4th Trailer 8Na plný plyn: Trailer 20Resident Evil: Necenzurovaný teaser