. A že to video je prezentováno krkolomně ti neberu, ale je to taky cornerstone celého děje. Čímž mi jde o to, že ta kostra je solidní. Víc času by jí prospělo, protože by pak třeba divák ty emoce (např z toho videa) byl schopný prožívat víc... takže beru, že je ten film strašně uspěchaný a proto nestrhne. Ale "odpad"? To nevím.
reaguje na:
speta.jr
Já myslím, že ti roboti nemají mít emoce, ale během filmu prostě zjistíš, že mají "něco jako emoce". Však ten nový robot existuje aby sloužil. Pro toho robota je Superman smysl života, bůh, světlo jeho dne... Z druhé strany chatgpt taky nemá emoce, byť se tak někdy projevuje
. A že to video je prezentováno krkolomně ti neberu, ale je to taky cornerstone celého děje. Čímž mi jde o to, že ta kostra je solidní. Víc času by jí prospělo, protože by pak třeba divák ty emoce (např z toho videa) byl schopný prožívat víc... takže beru, že je ten film strašně uspěchaný a proto nestrhne. Ale "odpad"? To nevím.
. A že to video je prezentováno krkolomně ti neberu, ale je to taky cornerstone celého děje. Čímž mi jde o to, že ta kostra je solidní. Víc času by jí prospělo, protože by pak třeba divák ty emoce (např z toho videa) byl schopný prožívat víc... takže beru, že je ten film strašně uspěchaný a proto nestrhne. Ale "odpad"? To nevím.|
reagovat
|