Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4261 - 4280 Napsat příspěvek
Ok, chápu, že tohle nemohli pojmenovat Woman in Black.:D
928572
Ok, chápu, že [url=https://youtu.be/1s-Ko4J3mWs?si=F-nXdRItxjhf7fLO]tohle[/url] nemohli pojmenovat Woman in Black.*:D*
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: departed
Mně se líbil i příběh Little Hope z antologie Dark Pictures (navíc tam byl Will Poulter) ale u Until Dawn jsem byl zes.any nejvíc. 
928566
Mně se líbil i příběh Little Hope z antologie Dark Pictures (navíc tam byl Will Poulter) ale u Until Dawn jsem byl zes.any nejvíc. 
928565
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Máš pravdu, nepřiblížil, ale The Quarry mělo dost blízko. 🤏🏻
928565
Máš pravdu, nepřiblížil, ale The Quarry mělo dost blízko. 🤏🏻
928557
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Tohle nevypadá vůbec jako Until Dawn. Ale... premisa zní hodně zábavně a zajímavě. Takže bude záležet na kvalitě scénáře. 
"One year after her sister Melanie mysteriously disappeared, Clover and her friends head into the remote valley where she vanished in search of answers. Exploring an abandoned visitor center, they find themselves stalked by a masked killer and horrifically murdered one by one…only to wake up and find themselves back at the beginning of the same evening. Trapped in the valley, they’re forced to relive the nightmare again and again - only each time the killer threat is different, each more terrifying than the last. Hope dwindling, the group soon realizes they have a limited number of deaths left, and the only way to escape is to survive until dawn."
928558
Tohle nevypadá vůbec jako Until Dawn. Ale... premisa zní hodně zábavně a zajímavě. Takže bude záležet na kvalitě scénáře.  "One year after her sister Melanie mysteriously disappeared, Clover and her friends head into the remote valley where she vanished in search of answers. Exploring an abandoned visitor center, they find themselves stalked by a masked killer and horrifically murdered one by one…only to wake up and find themselves back at the beginning of the same evening. Trapped in the valley, they’re forced to relive the nightmare again and again - only each time the killer threat is different, each more terrifying than the last. Hope dwindling, the group soon realizes they have a limited number of deaths left, and the only way to escape is to survive until dawn."
928557
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Hra je super.
Vlastne nikdo z naslednovniku se ji uz kvalitou nepriblizil.
A hraje tam Remi Malek.
Ale tohle...
928557
Hra je super. Vlastne nikdo z naslednovniku se ji uz kvalitou nepriblizil. A hraje tam Remi Malek. Ale tohle...
928555
5 0
reagují: departed, connor
reagovat
reaguje na: hroubek
To zní hrozně, ach jo. Ale díky za info :+
928555
To zní hrozně, ach jo. Ale díky za info *:+*
928552
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Interaktivní hra kde mas osm postav a rozhoduješ se jak se budou chovat a rozhodovat, a Tvým cílem je přežít. Do toho je tam nějaké tajemství atd. 
928552
Interaktivní hra kde mas osm postav a rozhoduješ se jak se budou chovat a rozhodovat, a Tvým cílem je přežít. Do toho je tam nějaké tajemství atd. 
928551
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
O co jde v tom Until Dawn? Hru neznám, ctu tady najednou o hororu od Sandberga, kterej se odehrává v horské chatě a rád bych ten film hned viděl.
928551
O co jde v tom Until Dawn? Hru neznám, ctu tady najednou o hororu od Sandberga, kterej se odehrává v horské chatě a rád bych ten film hned viděl.
0 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: HAL
Zrovna Nezvratný osud měl nadšenou testovací projekci a příjde konečně s něčím úplně novým.
Režiséři taky budí naději, takže věřím, že z těchto filmů nejhorší nebude.
65% pro pokračování 5 nocí u Freddyho, jehož první díl je jeden z nejhorších filmů, co jsem viděl?
Apple Roklina v zelených? Wolf Man 66%?
No, povíme si na konci roku, ale já jsem na všechno s AI už všeobecně alergický.
928548
Zrovna Nezvratný osud měl nadšenou testovací projekci a příjde konečně s něčím úplně novým. Režiséři taky budí naději, takže věřím, že z těchto filmů nejhorší nebude. 65% pro pokračování 5 nocí u Freddyho, jehož první díl je jeden z nejhorších filmů, co jsem viděl? Apple Roklina v zelených? Wolf Man 66%? No, povíme si na konci roku, ale já jsem na všechno s AI už všeobecně alergický.
928546
2 0
reagovat
Bylo by to zajímavý, kdyby tutéž formu neudělal před osmy lety již zmiňovaný Happy Death Day, a kdyby se původní koncept hry tomuhle nápadu aspoň trochu přibližoval...
928547
Bylo by to zajímavý, kdyby tutéž formu neudělal před osmy lety již zmiňovaný Happy Death Day, a kdyby se původní koncept hry tomuhle nápadu aspoň trochu přibližoval...
928544
3 0
reagovat
No docela mě zajímá jak přesné to dlouhodobě bude. 
928546
No docela mě zajímá jak přesné to dlouhodobě bude. 
928545
0 0
reagovat
Bizárek je to měřítko AI.
928545
Bizárek je to měřítko AI.
928543
0 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: departed
Se hrou nemám zkušenost krom pár videí, ale tenhle popis mi zní jako Na hromnice o den více, ale slasher. Což zní vlastně docela zajímavě. 
928544
Se hrou nemám zkušenost krom pár videí, ale tenhle popis mi zní jako Na hromnice o den více, ale slasher. Což zní vlastně docela zajímavě. 
928542
0 0
reagují: Leefko
reagovat
Proč bizárek? Odpovídá to předchozím filmům režiséra. 
928543
Proč bizárek? Odpovídá to předchozím filmům režiséra. 
928537
0 0
reagovat
Takže přesně, jak jsem psal u článku tady na MZ - nejočekávanější filmy. Řekl jsem i Until Dawn, abych viděl, jak to zprzní a ono se jim to asi povede. :D Nápad sice zajímavý (pro horor), ale s Until Dawn to nemá společnýho nic. 
928542
Takže přesně, jak jsem psal u článku tady na MZ - nejočekávanější filmy. Řekl jsem i Until Dawn, abych viděl, jak to zprzní a ono se jim to asi povede. *:D* Nápad sice zajímavý (pro horor), ale s Until Dawn to nemá společnýho nic. 
928535
1 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Ale bizárek Kinobox AI tomu předpověděl příjemných 59%:D
928537
Ale bizárek [url=https://www.kinobox.cz/clanky/tema/44622-nejocekavanejsi-horory-2025]Kinobox AI[/url] tomu předpověděl příjemných 59%*:D*
928536
0 0
reagovat
Tak to je teda ale übersračka...
928536
Tak to je teda ale übersračka...
928535
0 0
reagovat
Takže z Until Dawn udělali Happy Death Day?:D
928535
Takže z [url=https://youtu.be/K7mf5T1YYOA?si=Hl2olzMnI2Lzq34R]Until Dawn[/url] udělali Happy Death Day?*:D*
0 0
reagují: departed, Leefko
reagovat
reaguje na: pytlik
Tak já film sice chválím, ale má pro mě spoustu chyb - ať záměrných a nebo nezáměrných. Nakonec jsem to měl mezi 6-7/10, ale jelikož jsem se tolik nenudil a ústřední dvojice je fakt dobrá, tak jsem šel na těch 7/10. 
928534
Tak já film sice chválím, ale má pro mě spoustu chyb - ať záměrných a nebo nezáměrných. Nakonec jsem to měl mezi 6-7/10, ale jelikož jsem se tolik nenudil a ústřední dvojice je fakt dobrá, tak jsem šel na těch 7/10. 
928508
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek

Čarodějka

S hodnocením souhlasím akorát by můj komentář vyzněl víc pochvalně než tvůj :)) Muzikálová čísla jsou na tom filmu to nejlepší i když třeba o proti Better Manovi poloviční. Potvrzuji, že scéna na bále je super a závěr je podle mě vynikající kde to nádherně graduje spolu se závěrečnou písní. 7+/10 :+
928508
S hodnocením souhlasím akorát by můj komentář vyzněl víc pochvalně než tvůj *:))* Muzikálová čísla jsou na tom filmu to nejlepší i když třeba o proti Better Manovi poloviční. Potvrzuji, že scéna na bále je super a závěr je podle mě vynikající kde to nádherně graduje spolu se závěrečnou písní. 7+/10 *:+*
Čarodějka
928492
1 -1
reagují: hroubek
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se