Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32561 - 32580 Napsat příspěvek
A není lepší počkat na oficiální Blu-ray nosič?
651353
A není lepší počkat na oficiální Blu-ray nosič?
0 0
reagovat
Musim se priznat, ze jsem to proklikal a nejak me presla chut se na to divat, pricemz nekvalitou toho ripu to bohuzel nebylo....
651351
Musim se priznat, ze jsem to proklikal a nejak me presla chut se na to divat, pricemz nekvalitou toho ripu to bohuzel nebylo....
0 0
reagovat

Spazz

Počkal bych si do 28. ta verze co je venku má špatnej framerate.
651350
Počkal bych si do 28. ta verze co je venku má špatnej framerate.
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Viz Warforum:
Zdrojem je dvojice redditorů, která o ripování nic neví a dostal se jim do spárů stream z CinePlexu.
Pěkné, jak se objevilo několik dalších verzí, které jsou snad ještě horší jak ta původní.

Počkejte si do úterka na WEB-DL a nebo o nějaký ten týden později na Blu-Ray.
651349
Viz Warforum: Zdrojem je dvojice redditorů, která o ripování nic neví a dostal se jim do spárů stream z CinePlexu. Pěkné, jak se objevilo několik dalších verzí, které jsou snad ještě horší jak ta původní. Počkejte si do úterka na WEB-DL a nebo o nějaký ten týden později na Blu-Ray.
Spazz
0 0
reagovat
ja som otvoril okno a nič som tam nevidel
651346
ja som otvoril okno a nič som tam nevidel
0 0
reagovat
BvS Extended Cut venku.............
651333
BvS Extended Cut venku.............
0 0
reagovat
Sleduju S tebou mě baví svět (1982) a Marie Poledňáková fakt neumí psát o ničem jiném než o sexu. :D
651343
Sleduju [b]S tebou mě baví svět (1982)[/b] a Marie Poledňáková fakt neumí psát o ničem jiném než o sexu. *:D*
0 0
reagovat
Tony: Souhlas s Gyllenhaalem. Když se dívám na těch jeho devět rolí od Prince z Persie, tak naprosto rozdílný charaktery, i vizuálně, a každýho z nich dal s přehledem. Ani jednou to nebylo over-the-top. Neskutečná herecká jistota.
651321
Tony: Souhlas s Gyllenhaalem. Když se dívám na těch jeho devět rolí od Prince z Persie, tak naprosto rozdílný charaktery, i vizuálně, a každýho z nich dal s přehledem. Ani jednou to nebylo over-the-top. Neskutečná herecká jistota.
0 0
reagovat
Všetko čo mám rád (1992)
Cesta slovenskej kinematografie do sračiek: kapitola prvá....

Ja, Olga Hepnarová (2016)
Veľmi fajn festivalovka, ktorá nenaštve no aj tak ide rovnako ako väčšina spiaznemých filmov jedným okom dnu, druhým von. Chcelo by to v prvej polovici pritlačiť na pílu a dať Olge viac dôvodov na nenávisť voči ľudom. Objasnenie motivácií totiž prichádza až príliš pozde. Ale inak sa mi to celkom páčilo. Formálne precízne , herecky výborné, príbehovo silné a nuda to väčšinou tiež nebola. 7/10

Hľadá sa Dory (2016)
Mohlo to byť strašne super, a v podstate aj je, no mrzeli ma tam tri veci. 1, je zbytočný 2, je o dosť slabší než jednička 3, je nezmyselne prepálený. Ak odhliadnem od vyššie napísaného, tak je to vynikajúci, zábavný a fakt dojímavý animák (asi polku filmu som prereval), aký vedia ukuchtiť jedine chlapci z Pixaru. Vizuálne FAMÓZNE, svižné s prekvapivo smutnou atmosférou. Ak máte prckov, okamžite do kina. A aj keď ich nemáte a nejaké to dieťa vo vás ostalo 8/10

Centrálna inteligencia (2016)
Je to také nič proti ničomu. Fajn postavy so slušnou vzájomnou chémiou v nezaujímavom filme, ktorý by celkom slušne mohol fungovať v 90. rokoch, no teraz je to dosť mimo. Niektoré fóry sú super, no dosť často prevláda hlušina. Ale dúfam, že to vráti do povedomia jednu nemenovanú pecku s Patrickom Swayzem 6/10
651293
Všetko čo mám rád (1992) Cesta slovenskej kinematografie do sračiek: kapitola prvá.... Ja, Olga Hepnarová (2016) Veľmi fajn festivalovka, ktorá nenaštve no aj tak ide rovnako ako väčšina spiaznemých filmov jedným okom dnu, druhým von. Chcelo by to v prvej polovici pritlačiť na pílu a dať Olge viac dôvodov na nenávisť voči ľudom. Objasnenie motivácií totiž prichádza až príliš pozde. Ale inak sa mi to celkom páčilo. Formálne precízne , herecky výborné, príbehovo silné a nuda to väčšinou tiež nebola. 7/10 Hľadá sa Dory (2016) Mohlo to byť strašne super, a v podstate aj je, no mrzeli ma tam tri veci. 1, je zbytočný 2, je o dosť slabší než jednička 3, je nezmyselne prepálený. Ak odhliadnem od vyššie napísaného, tak je to vynikajúci, zábavný a fakt dojímavý animák (asi polku filmu som prereval), aký vedia ukuchtiť jedine chlapci z Pixaru. Vizuálne FAMÓZNE, svižné s prekvapivo smutnou atmosférou. Ak máte prckov, okamžite do kina. A aj keď ich nemáte a nejaké to dieťa vo vás ostalo 8/10 Centrálna inteligencia (2016) Je to také nič proti ničomu. Fajn postavy so slušnou vzájomnou chémiou v nezaujímavom filme, ktorý by celkom slušne mohol fungovať v 90. rokoch, no teraz je to dosť mimo. Niektoré fóry sú super, no dosť často prevláda hlušina. Ale dúfam, že to vráti do povedomia jednu nemenovanú pecku s Patrickom Swayzem 6/10
0 0
reagovat

Demolition (2015)

Musím potvrdit nadšené reakce. Škoda č.1 že to většina lidí nepochpí, pravda dlouho není jasné o co a jaký žánr se jedná, ale to vůbec nevadí, naopak. Škoda č.2 že to zůstalo tak pod radarem, tohle mělo bodovat na cenách a mám pocit, že je Gylenhaal herecky uplně jinde, než zbytek mužské konkurence, odehrál to s neuvěřitelnou lehkostí a přitom se nepitvořil. 9/10

Eye in the Sky (2015)
Hodně malý a přes vojenskou tematiku nenápadný film. Famozně obsazený Alanem Rickmanem, Helen Mirren, Ianem Glenem (Ser Jorah Mormont), Barkhad Abdi (Look at me i am the captain now) a Aaron Paul, který už tak super není, chtěl bych napsat, že to herecky nedává, kdyby nepřehrával jako na divadelní zkoušce. Je to moc dobře natočené, bohužel mne jako starého cynika opravdu nebere tematika filmu a a stopadesáté záběry na roztomilou holčičku při atentátu na atentátníky se mnou nic nedělají a morální rozhodování jsem měl jasné. 7/10
651292
Musím potvrdit nadšené reakce. Škoda č.1 že to většina lidí nepochpí, pravda dlouho není jasné o co a jaký žánr se jedná, ale to vůbec nevadí, naopak. Škoda č.2 že to zůstalo tak pod radarem, tohle mělo bodovat na cenách a mám pocit, že je Gylenhaal herecky uplně jinde, než zbytek mužské konkurence, odehrál to s neuvěřitelnou lehkostí a přitom se nepitvořil. 9/10 [b]Eye in the Sky (2015)[/b] Hodně malý a přes vojenskou tematiku nenápadný film. Famozně obsazený Alanem Rickmanem, Helen Mirren, Ianem Glenem (Ser Jorah Mormont), Barkhad Abdi (Look at me i am the captain now) a Aaron Paul, který už tak super není, chtěl bych napsat, že to herecky nedává, kdyby nepřehrával jako na divadelní zkoušce. Je to moc dobře natočené, bohužel mne jako starého cynika opravdu nebere tematika filmu a [spoiler]a stopadesáté záběry na roztomilou holčičku při atentátu na atentátníky[/spoiler] se mnou nic nedělají a morální rozhodování jsem měl jasné. 7/10
Demolition (2015)
0 0
reagovat

popik

Včera jsem se díval na Equilibrium a je to pořád móc velká pecka! 8)
651291
Včera jsem se díval na Equilibrium a je to pořád móc velká pecka! *8)*
popik
0 0
reagovat
Nejlepší filmovej Fahrenheit je Equilibrium :D

Neeson by byl výborná volba.
651286
Nejlepší filmovej Fahrenheit je Equilibrium *:D* Neeson by byl výborná volba.
0 0
reagovat

Fahrenheit 451 (1966)

Knihu som dal na jeden záťah včera a bol som nadšený, bohužiaľ z filmu až tak nie. Nevadí mi, že nejde o doslovnú adaptáciu a film sa vydal iným smerom aj keď v určitých scénach doslovne cituje knihu. Bohužial herci doslova bez emócii a chémie medzi sebou, vykreslenie utopistického sveta tiež pokulháva aj keď futuristické metro/vlak potešilo.

Čo mi najviac vadilo je absencia Fabera a hlavne ten motív, že knihy v tomto filme mali hrať až druhoradú úlohu resp. byť prostriedkom na vykreslenie prečo sú tak dôležité alebo kam to ľudstvo dopracovalo, že knihy už nie sú potrebné. Samozrejme, že je to tam naznačené, ale čakal som proste viac.

Odporučil by som tak siahnuť po knihe alebo počkať na novú adaptáciu od HBO, ktorá sa začne točiť snáď už tento rok. Do role Fabera chcem určite L. Neesona.

5/10
651284
Knihu som dal na jeden záťah včera a bol som nadšený, bohužiaľ z filmu až tak nie. Nevadí mi, že nejde o doslovnú adaptáciu a film sa vydal iným smerom aj keď v určitých scénach doslovne cituje knihu. Bohužial herci doslova bez emócii a chémie medzi sebou, vykreslenie utopistického sveta tiež pokulháva aj keď futuristické metro/vlak potešilo. Čo mi najviac vadilo je absencia Fabera a hlavne ten motív, že knihy v tomto filme mali hrať až druhoradú úlohu resp. byť prostriedkom na vykreslenie prečo sú tak dôležité alebo kam to ľudstvo dopracovalo, že knihy už nie sú potrebné. Samozrejme, že je to tam naznačené, ale čakal som proste viac. Odporučil by som tak siahnuť po knihe alebo počkať na novú adaptáciu od HBO, ktorá sa začne točiť snáď už tento rok. Do role Fabera chcem určite L. Neesona. 5/10
Fahrenheit 451 (1966)
0 0
reagovat

Criminal

Neúnosná srajda bez špetky nadhledu a stejně jako u Triple 9 je škoda, že zrovna na tohle někdo dostal tak slušný cast. 3/10
651275
Neúnosná srajda bez špetky nadhledu a stejně jako u Triple 9 je škoda, že zrovna na tohle někdo dostal tak slušný cast. [b]3/10[/b]
Criminal
0 0
reagovat
Když někdo nepochopí Ayn Randovou, tak je to prostě tragédie no... "gross ideology" lol, kdo tohle napsal nemohl tu knížku mít ani v ruce. Ta knížka má tolik vrstev, že se zrovna Snyder nedostane ani pod první. To bude sračka, těším se :D :+
651274
Když někdo nepochopí Ayn Randovou, tak je to prostě tragédie no... "gross ideology" lol, kdo tohle napsal nemohl tu knížku mít ani v ruce. Ta knížka má tolik vrstev, že se zrovna Snyder nedostane ani pod první. To bude sračka, těším se *:D* *:+*
0 0
reagovat

GuidoA.

Ta posledná veta ma úplne dostala

"Fountainhead will be less about celebrating a gross ideology and more about how badass it is to see a guy design buildings in slow-motion. Even Ayn Rand (especially Ayn Rand) would agree that having Fountainhead protagonist Howard Roark constantly shirtless and covered in sweat would be an improvement on the original. " :D

Toto nie je látka pre Snydera a Hollywood, ale skôr pre klubové publikum.

Ešte teraz ma straší filmová trilógia Atlasu, ktorý pokrčil plecami, ktoré uvidelo svetlo sveta bohužiaľ. :-

Mad Men :+ ja tiež dúfam, že cez leto doklepnem posledné tri série
651273
Ta posledná veta ma úplne dostala "Fountainhead will be less about celebrating a gross ideology and more about how badass it is to see a guy design buildings in slow-motion. Even Ayn Rand (especially Ayn Rand) would agree that having Fountainhead protagonist Howard Roark constantly shirtless and covered in sweat would be an improvement on the original. " *:D* Toto nie je látka pre Snydera a Hollywood, ale skôr pre klubové publikum. Ešte teraz ma straší filmová trilógia Atlasu, ktorý pokrčil plecami, ktoré uvidelo svetlo sveta bohužiaľ. *:-* Mad Men *:+* ja tiež dúfam, že cez leto doklepnem posledné tri série
GuidoA.
0 0
reagovat
dva pozeri maj ocividne radi ayn. ja se tesim, az se po trunech konecne pustim do mad men. sorry the wire, ale na tebe si udelam cas az pozdeji.
651272
[link="http://www.avclub.com/article/zack-snyder-wants-adapt-fountainhead-idea-objectiv-233954"]dva[/link] [link="http://www.avclub.com/article/director-drive-has-new-film-he-hopes-challenges-go-238549"]pozeri[/link] maj ocividne radi ayn. ja se tesim, az se po trunech konecne pustim do [link="http://3495051.polldaddy.com/s/who-said-it-mad-men-characters-or-ayn-rand"]mad men[/link]. sorry the wire, ale na tebe si udelam cas az pozdeji.
0 0
reagovat
651203
[link="https://youtu.be/QF903RaKLvs"]mechanic: resurrection[/link] - trailer
0 0
reagovat
Podle traileru to vypadá na příliš mnoho umění, takže nic pro mě. :)
651184
Podle traileru to vypadá na příliš mnoho umění, takže nic pro mě. *:)*
0 0
reagovat
Lifty: Jj, Demolition je excelentni. Nejlepsi film od Big Short (v mych ocich, pochopitelne). :)
651181
Lifty: Jj, Demolition je excelentni. Nejlepsi film od Big Short (v mych ocich, pochopitelne). :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se