Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32601 - 32620 Napsat příspěvek

Popstar: Never Stop Never Stopping

Lonely Island mám rád, Hot Rod mi taky hodně sedl a pořádný komedie dneska už téměř nevznikají, takže za Popstar určitě palec nahoru. 8/10
650997
Lonely Island mám rád, Hot Rod mi taky hodně sedl a pořádný komedie dneska už téměř nevznikají, takže za Popstar určitě palec nahoru. [b]8/10[/b]
Popstar: Never Stop Never Stopping
0 0
reagovat

Carnal Knowledge (1971)

Vynikajúca vzťahovka so super hercami, scenárom aj réžiou (pár nápadov je fakt pecka). Síce to nie je tak efektné ako Closer, ani nie tak silné ako Virginia Woolfová, ale Nichols tieto látky zvládal parádne. 9/10
650937
Vynikajúca vzťahovka so super hercami, scenárom aj réžiou (pár nápadov je fakt pecka). Síce to nie je tak efektné ako Closer, ani nie tak silné ako Virginia Woolfová, ale Nichols tieto látky zvládal parádne. 9/10
Carnal Knowledge (1971)
0 0
reagovat
Wolverine měl perfektní začáteční historickou pasáž a.... Tím to končilo... Asi jak když jdete na záchod, tlačíte a je to strašně příjemné a pak přijde jen smrad a nadělení (pardon, zrovna jde v televizi South Park a díl s největším hovnem na světě...)
650934
Wolverine měl perfektní začáteční historickou pasáž a.... Tím to končilo... Asi jak když jdete na záchod, tlačíte a je to strašně příjemné a pak přijde jen smrad a nadělení (pardon, zrovna jde v televizi South Park a díl s největším hovnem na světě...)
0 0
reagovat

Sunny / Sseoni (2011)

Jeden z nej filmů, který jsem kdy viděl a obrovský překvápko. Naprosto parádní retro sonda do jihokorejského prostředí osmdesátek s 2 časově příběhovými liniemi. Fakt nechápu, jak mohla být taková hříčka takhle kvalitně zpracovaná a proč jsem nic podobného neviděl z našeho prostředí a vůbec Korea tehdejšího období neuvěřitelně zajímavá ve srovnání s tím, co tu bylo tou dobou u nás. Pravděpodobně jsem geograficky i genderově dost mimo cílovku, ale opravdu mne to chytlo u srdíčka. Obě sedmičky kamrádek špičkově obsazené i zahrané a na to, že jedna byla moc mladá a druhá moc stará mi přišly některé bohužel hot. :D 10/10
650933
Jeden z nej filmů, který jsem kdy viděl a obrovský překvápko. Naprosto parádní retro sonda do jihokorejského prostředí osmdesátek s 2 časově příběhovými liniemi. Fakt nechápu, jak mohla být taková hříčka takhle kvalitně zpracovaná a proč jsem nic podobného neviděl z našeho prostředí a vůbec Korea tehdejšího období neuvěřitelně zajímavá ve srovnání s tím, co tu bylo tou dobou u nás. Pravděpodobně jsem geograficky i genderově dost mimo cílovku, ale opravdu mne to chytlo u srdíčka. Obě sedmičky kamrádek špičkově obsazené i zahrané a na to, že jedna byla moc mladá a druhá moc stará mi přišly některé bohužel hot. *:D* 10/10
Sunny / Sseoni (2011)
0 0
reagovat
No jo, taky vzpomínáš na celou sekvenci s manželi Kentovými? :D
650932
No jo, taky vzpomínáš na celou sekvenci s manželi Kentovými? *:D*
0 0
reagovat
Prej v rámci možností super :D v rámci možností byl Wolverine jako postava super už v prvních X-Menech. Tudíž o x let později by člověk čekal, že ten rámec možností bude v jeho sólovce o něco dál, než hnusný (vyloženě k zblití) digidrápy, tragické akční scény, ještě tragičtější scénář a na dalších několik let pohřbené veškeré vedlejší postavy (hlavně teda Deadpool a Gambit). Ne, první Wolverine fakt nebyl v rámci možností super. Byla to sračka a jeden z nejhorších filmů (nejen z té série), jaké jsem v životě kdy viděl. Tfuj. :-
650931
Prej v rámci možností super *:D* v rámci možností byl Wolverine jako postava super už v prvních X-Menech. Tudíž o x let později by člověk čekal, že ten rámec možností bude v jeho sólovce o něco dál, než hnusný (vyloženě k zblití) digidrápy, tragické akční scény, ještě tragičtější scénář a na dalších několik let pohřbené veškeré vedlejší postavy (hlavně teda Deadpool a Gambit). Ne, první Wolverine fakt nebyl v rámci možností super. Byla to sračka a jeden z nejhorších filmů (nejen z té série), jaké jsem v životě kdy viděl. Tfuj. *:-*
0 0
reagovat
Jojo, první Wolverine byl tak super, že se ho zřekli sami producenti i Foxové. :D
650930
Jojo, první Wolverine byl tak super, že se ho zřekli sami producenti i Foxové. *:D*
0 0
reagovat
Prvý Wolverine je vrámci možností super. Určite lepší ako wtf dvojka. Už len kvôli Schreiberovi. :)
650929
Prvý Wolverine je vrámci možností super. Určite lepší ako wtf dvojka. Už len kvôli Schreiberovi. :)
0 0
reagovat
Zas tak spatny to neni, lehkej nadprumer co se tyce X-Men filmu. A prvni Wolverine vzdycky bude nejslabsi ze vsech X-Men filmu :)
650926
Zas tak spatny to neni, lehkej nadprumer co se tyce X-Men filmu. A prvni Wolverine vzdycky bude nejslabsi ze vsech X-Men filmu :)
0 0
reagovat
Som rád, že som to s X-Meni zabalil ihneď po First Class 8)
650913
Som rád, že som to s X-Meni zabalil ihneď po First Class *8)*
0 0
reagovat

The Joker

:+:+:+:+:+
650912
*:+**:+**:+**:+**:+*
The Joker
0 0
reagovat

X-Men. Apocalypse

Naprostá většina filmu na hraně sebeparodie, každá vztahová linka, dilema nebo i konkrétní scény už byly v minulých dílech a jen se k tomu přidala spousta digibordelu. Pamatuji si, jak byl deset let zpátky kritizován Ratner, ale oproti tomuhle používal CGI jen když to jinak nešlo a ve prospěch děje. Apocalypse jako záporák směšný a stopáž nechutně přepálená. DOFP mě nebavilo, ale scénář se aspoň dal brát vážně. Nejslabší X-Men (a to včetně Wolverine Origins). 4/10
650911
Naprostá většina filmu na hraně sebeparodie, každá vztahová linka, dilema nebo i konkrétní scény už byly v minulých dílech a jen se k tomu přidala spousta digibordelu. Pamatuji si, jak byl deset let zpátky kritizován Ratner, ale oproti tomuhle používal CGI jen když to jinak nešlo a ve prospěch děje. Apocalypse jako záporák směšný a stopáž nechutně přepálená. DOFP mě nebavilo, ale scénář se aspoň dal brát vážně. Nejslabší X-Men (a to včetně Wolverine Origins). [b]4/10[/b]
X-Men. Apocalypse
0 0
reagovat
Helen Mirren ve Fast 8 :D:+
650908
Helen Mirren ve Fast 8 *:D**:+*
0 0
reagovat

blood simple

to je strašná pecka, a to coenovcov až na pár výnimiek nemusím
650868
to je strašná pecka, a to coenovcov až na pár výnimiek nemusím
blood simple
0 0
reagovat
hail, caesar! (2016)
45% - co me od nich naposled bavilo? inside llewyn davis? ne. true grit? ne. a serious man? maybe. burn after reading ? nepamatuju. no country for old men? ne. the ladykillers? maj neco do sebe. intolerable cruelty¿ to je kurva co? the man who wasn't there? to je vono. az v roce 2001 je vzdalenej poradnej film. a kdyz uz poradnej, tak rovnou masterpiece. tady je ocividny, ze si proste chteli natocit sracku. a to se jim taky povedlo. nerikam, ze je to spatny. jenom, ze je to sracka. vsechno je tak hrozne in yo face. vtipny to prijde asi jednomu% populace. nebo mozna ctyrem. nevim. dostal sem chut na n-word.

blood simple (1984)
80% - asi jejich nejlepsi film. sere me, ze to muzu pouze rict, ale pocitit se mi to vylozene nepodarilo. mozna nekdy priste. krasnej film. vsechno je tak blood simple. to, co predved carter burwell, je famozni.
650867
hail, caesar! (2016) 45% - co me od nich naposled bavilo? inside llewyn davis? ne. true grit? ne. a serious man? maybe. burn after reading ? nepamatuju. no country for old men? ne. the ladykillers? maj neco do sebe. intolerable cruelty¿ to je kurva co? the man who wasn't there? to je vono. az v roce 2001 je vzdalenej poradnej film. a kdyz uz poradnej, tak rovnou masterpiece. tady je ocividny, ze si proste chteli natocit sracku. a to se jim taky povedlo. nerikam, ze je to spatny. jenom, ze je to sracka. vsechno je tak hrozne in yo face. vtipny to prijde asi jednomu% populace. nebo mozna ctyrem. nevim. dostal sem chut na [link="http://4.bp.blogspot.com/-JMZSESkV3jw/T8ryQO__-OI/AAAAAAAABJM/aixXIZQ6Re0/s640/Nostalghia01.png"]n-word[/link]. blood simple (1984) 80% - asi jejich nejlepsi film. sere me, ze to muzu pouze rict, ale pocitit se mi to vylozene nepodarilo. mozna nekdy priste. krasnej film. vsechno je tak blood simple. to, co predved carter burwell, je famozni.
0 0
reagovat

Bridge to Terabithia (2007)

Chcel som si po Warcrafte napraviť chuť nejakou fantasy, ale toto som nečakal. Tie trailery klamali telom tak veľmi, až odpromovali úplne iný film. Ale že úplne. V skutočnosti je to také My girl s myšlienkou požičanou z Nekonečného príbehu. Škoda, že to vyzerá ako film od Hallmarku, pretože s lepším vizuálom to mohla byť vážne pecka. Výborné detské dobrodružstvo, ktoré sa tvári úplne inak aké v skutočnosti je. Krutý zvrat je podaný prekvapivo citlivo, atmosféra je skvelá a herci si to užívajú. Veľmi príjemne prekvapenie. Veľmi silných 7/10
650866
Chcel som si po Warcrafte napraviť chuť nejakou fantasy, ale toto som nečakal. Tie trailery klamali telom tak veľmi, až odpromovali úplne iný film. Ale že úplne. V skutočnosti je to také My girl s myšlienkou požičanou z Nekonečného príbehu. Škoda, že to vyzerá ako film od Hallmarku, pretože s lepším vizuálom to mohla byť vážne pecka. Výborné detské dobrodružstvo, ktoré sa tvári úplne inak aké v skutočnosti je. Krutý zvrat je podaný prekvapivo citlivo, atmosféra je skvelá a herci si to užívajú. Veľmi príjemne prekvapenie. Veľmi silných 7/10
Bridge to Terabithia (2007)
0 0
reagovat

zdenda

Třeba tady.
650855
Třeba [link="https://vimeo.com/ondemand/bestbarinamerica"]tady[/link].
zdenda
0 0
reagovat

the best bar in amerika

dobrý den, prosím, kde se dá stáhnout film ? the best bar in amerika? děkuji!!!!!
650850
dobrý den, prosím, kde se dá stáhnout film ? the best bar in amerika? děkuji!!!!!
the best bar in amerika
0 0
reagovat

popik

ale hovno je to pecka!8)
650849
ale hovno je to pecka!*8)*
popik
0 0
reagovat
Nedávej tomu šanci. Je to hrozná sračka s humorem, kterej je buranskej a nechutnej, což by samo o sobě možná nevadilo, ale ono to bohužel není vůbec vtipný. :-:-
650848
Nedávej tomu šanci. Je to hrozná sračka s humorem, kterej je buranskej a nechutnej, což by samo o sobě možná nevadilo, ale ono to bohužel není vůbec vtipný. *:-**:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se