Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32521 - 32540 Napsat příspěvek

Disketa1

Nejlepší blockbuster všech dob tečka. :+

+ :+ za sledování Arnieho, on má hrozně skvělé sociální sítě
651708
Nejlepší blockbuster všech dob tečka. *:+* + *:+* za sledování Arnieho, on má hrozně skvělé sociální sítě
Disketa1
0 0
reagovat

Vary

The Fits 5/10
Life Animated 8/10
Belgica 8/10
Little Men 5/10
Swiss Army Man 10/10
Captain Fantastic 9,5/10
Paterson 6/10
Hunt for Wilderpeople 1/10
651707
[b]The Fits[/b] 5/10 [b]Life Animated[/b] 8/10 [b]Belgica[/b] 8/10 [b]Little Men[/b] 5/10 [b]Swiss Army Man[/b] 10/10 [b]Captain Fantastic[/b] 9,5/10 [b]Paterson[/b] 6/10 [b]Hunt for Wilderpeople[/b] 1/10
Vary
0 0
reagovat
Už je to 25 let. Bez tohoto filmu by se hollywoodská kinematografie vyvíjela jinak.
651706
Už je to [link="https://www.facebook.com/arnold/videos/10154191358251760/?pnref=story"]25 let[/link]. Bez tohoto filmu by se hollywoodská kinematografie vyvíjela jinak.
0 0
reagovat

Cabiriiny noci / Notti di Cabiria, Le (1957)

Spojení Guiletty Masiny a Felliniho je pro mne magické, ona je prostě rozkošná a poetikou se parádně hodí do Felliniho děl. V mých očích o trošku slabší, než La Strada, možná je to tím, že tomu chybí Antony Quinn, ale pořád moc pěkné. 9/10
651704
Spojení Guiletty Masiny a Felliniho je pro mne magické, ona je prostě rozkošná a poetikou se parádně hodí do Felliniho děl. V mých očích o trošku slabší, než La Strada, možná je to tím, že tomu chybí Antony Quinn, ale pořád moc pěkné. 9/10
Cabiriiny noci / Notti di Cabiria, Le (1957)
0 0
reagovat

5 to 7

Jo, je to hodně fajn. Má to několik problémů (vedlejší postavy mi moc nesedly, posledních snad 20 minut je řešeno jako jedna velká montáž atd.), ale zase tam člověk cítí to velké srdíčko a tak rozkošný ženský výkon, jaký tady podala Bérénice Marlohe, jsem už moc, moc dlouho neviděl. ?) Taková méně "hip" Summer, ale když se podívám, co jsem viděl nově za posledních šest měsíců, tak tohle je jasně do mojí Top3. :) 9/10
651703
Jo, je to hodně fajn. Má to několik problémů (vedlejší postavy mi moc nesedly, posledních snad 20 minut je řešeno jako jedna velká montáž atd.), ale zase tam člověk cítí to velké srdíčko a tak rozkošný ženský výkon, jaký tady podala Bérénice Marlohe, jsem už moc, moc dlouho neviděl. *?)* Taková méně "hip" Summer, ale když se podívám, co jsem viděl nově za posledních šest měsíců, tak tohle je jasně do mojí Top3. :) [b]9/10[/b]
5 to 7
0 0
reagovat

5 to 7 (2014)

Festivalová romanca ako lusk. Krásne zahraná so zaujímavou atmosférou. Bérénice Marlohe je bohyňa a Yelchina je veľká škoda. Jediný problém som mal okrem občas rozkolísaného tempa s tým, že vzťahy medzi postavami, mi hlavne v prvej polovici prišli tak mimózne, že som čakal kedy sa z toho vykľuje nejaký psychothriller prípadne nejaký zamotaný mindfuck. Žánrové vrcholy sú síce inde, no aj tak malé neznámea veľmi príjemne prekvapenie. Silnejších 8/10
651702
Festivalová romanca ako lusk. Krásne zahraná so zaujímavou atmosférou. Bérénice Marlohe je bohyňa a Yelchina je veľká škoda. Jediný problém som mal okrem občas rozkolísaného tempa s tým, že vzťahy medzi postavami, mi hlavne v prvej polovici prišli tak mimózne, že som čakal kedy sa z toho vykľuje nejaký psychothriller prípadne nejaký zamotaný mindfuck. Žánrové vrcholy sú síce inde, no aj tak malé neznámea veľmi príjemne prekvapenie. Silnejších 8/10
5 to 7 (2014)
0 0
reagovat

The Stoning of Soraya M.,(2008)

Maximálně působivý a znepokojivý snímek.....
.... a malá připomínka toho, že na světě ještě žijí stovky milionů v otřesných kulturně-legislativních podmínkách. Přesně ten typ snímku, kde od začátku do konce víte, co se stane, přesto se to tíživou formou valí kupředu a ani na vteřinu to nevybočí z premisy filmu perfektně věrné názvu, který zároveň slouží jako tldr shrnutí děje. Když se blížilo samotné kamenování, tak jsem měl z davového allahu akbar bobky, ufff...
Strašně zajímavá je i doba ve které se to odehrává, mocně mi to evokuje padesátá léta u nás a i složení vrstev, které se dostaly k moci je podezřele podobné a je fakt jedno jestli se to v jedné zemi ve jménu rudé knížky, v druhé ve jménu alláha. U nás jsme se s tím už díky bohu vypořádali, jinde ještě trpí. Přitom zvláštní, že v dobách tvrdé totality, se k nám z Teheránu vozily západní věci, které tu nebyly k dostání. Nicméně jsem strašně rád, že jsem se narodil v rasistické, xenofobní, misogynní a vůbec hrozně předsudkové a zkažené white male společnosti a ne třeba někde v Iránu nebo Sýrii.

Mimo tematiku a zdrcující filmovou gradaci mne uhranula (ne doslova!) Shohreh Aghdashloo, ta má na šedesátnici naprosto neuvěřitelné charisma a s jejím hlasem i sex appeal. Snad ji mimo štěků "teroristek" bude v západní tvorbě vidět více, zaslouží si to. Slabším povahám a ženám bych to asi uplně nedoporučoval. 10/10
651696
Maximálně působivý a znepokojivý snímek..... .... a malá připomínka toho, že na světě ještě žijí stovky milionů v otřesných kulturně-legislativních podmínkách. Přesně ten typ snímku, kde od začátku do konce víte, co se stane, přesto se to tíživou formou valí kupředu a ani na vteřinu to nevybočí z premisy filmu perfektně věrné názvu, který zároveň slouží jako tldr shrnutí děje. Když se blížilo samotné kamenování, tak jsem měl z davového allahu akbar bobky, ufff... Strašně zajímavá je i doba ve které se to odehrává, mocně mi to evokuje padesátá léta u nás a i složení vrstev, které se dostaly k moci je podezřele podobné a je fakt jedno jestli se to v jedné zemi ve jménu rudé knížky, v druhé ve jménu alláha. U nás jsme se s tím už díky bohu vypořádali, jinde ještě trpí. Přitom zvláštní, že v dobách tvrdé totality, se k nám z Teheránu vozily západní věci, které tu nebyly k dostání. Nicméně jsem strašně rád, že jsem se narodil v rasistické, xenofobní, misogynní a vůbec hrozně předsudkové a zkažené white male společnosti a ne třeba někde v Iránu nebo Sýrii. Mimo tematiku a zdrcující filmovou gradaci mne uhranula (ne doslova!) Shohreh Aghdashloo, ta má na šedesátnici naprosto neuvěřitelné charisma a s jejím hlasem i sex appeal. Snad ji mimo štěků "teroristek" bude v západní tvorbě vidět více, zaslouží si to. Slabším povahám a ženám bych to asi uplně nedoporučoval. 10/10
The Stoning of Soraya M.,(2008)
0 0
reagovat
Za poslední měsíc jsem znova viděl několik filmů Olivera Stonea (JFK, W., Vítězové a poražení, Narozen 4. července, The Doors, Nixon) a ten člověk je prostě tak moc, moc, moc dobrej režisér. Už aby tady byl Snowden a i když Stoneovi bude letos 70, tak snad ještě několik skvělých filmů přidá. :)

A v rámci dohánění restů jsem dal Scorseseho Počítání mrtvých - docela ubíjející a za střízliva dost obtížně koukatelné, ale za tu audiovizuální formu a připomínku, že Cage byl kdysi mooooc dobrý herec, to stojí vidět. 6/10
651695
Za poslední měsíc jsem znova viděl několik filmů Olivera Stonea (JFK, W., Vítězové a poražení, Narozen 4. července, The Doors, Nixon) a ten člověk je prostě tak moc, moc, moc dobrej režisér. Už aby tady byl Snowden a i když Stoneovi bude letos 70, tak snad ještě několik skvělých filmů přidá. :) A v rámci dohánění restů jsem dal Scorseseho Počítání mrtvých - docela ubíjející a za střízliva dost obtížně koukatelné, ale za tu audiovizuální formu a připomínku, že Cage byl kdysi mooooc dobrý herec, to stojí vidět. 6/10
0 0
reagovat

Apocalypse Now Redux

10/10. Svěží monument (ještě nikdy jsem to spojení nepoužil)
651684
10/10. Svěží monument (ještě nikdy jsem to spojení nepoužil)
Apocalypse Now Redux
0 0
reagovat

Anglický pacient (1996)

Melodramatické nic. Vraťte se ke Casablance, to je opravdové válečné melodrama.
651683
Melodramatické nic. Vraťte se ke Casablance, to je opravdové válečné melodrama.
Anglický pacient (1996)
0 0
reagovat

Listen to Me Marlon

Pár měsíců po Kurt Cobain: Montage of Heck další povedený a osobitý dokument a i když jsem se původně bál té formy, tak nakonec to šlo víc do hloubky než 99.9% veškeré filmové produkce. 8/10
651676
Pár měsíců po Kurt Cobain: Montage of Heck další povedený a osobitý dokument a i když jsem se původně bál té formy, tak nakonec to šlo víc do hloubky než 99.9% veškeré filmové produkce. [b]8/10[/b]
Listen to Me Marlon
0 0
reagovat
u mňa to bude asi prvý Malick pre ktorom nezaspím 8)
651675
u mňa to bude asi prvý Malick pre ktorom nezaspím *8)*
0 0
reagovat

Dylan Moran: Yeah, Yeah (2011)

Nebyl jsem nikdy extra fanda Morana a Black Books, byť jsem viděl asi všechny díly. ne že bych to považoval za špatné, ale taky nic geniálního. Ale tohle mi sedlo jako prdel na hrnec, ať už tu vykalenost hrál nebo ne. Jenom teda u takový komediální píčoviny vytáhnout mezi salvami smíchu myšlenky, jako jestli je strašidelnější představa, že si po vaši smrti povedou nejbližší hůře nebo lépe. Super hoďka a půl, doporučuju!!!9/10

Phar Lap (1983)
Ke koním mám takový vztah, že je mám radši ve střívku a s hořčicí, než abych tajně masturboval v sedle. Dostihový sport paradoxně považuju za určitou formu týrání. Tohle byl ale hodně super sportovní film, nic geniálního ani přelomového, ale strašně mne to bavilo sledovat.
7,5/10

Sousedi 2 (2016)
Půlku filmu jsem se cítil trapně za štáb, trochu větší půlku jsem se docela bavil. Humor, kreténský, scénář ještě kreténštější, ale něco prostě fungovalo. Chloë Grace Moretz jsem to opravdu nežral, ani jako komediální herečce ani jako ženské, vůbec mne nebavila.
5,5/10

Želvy Ninja 2 (2016)
Bavil jsem se daleko víc, než u ID4 nebo Warcraftu a to se mi do toho kina ani nechtělo. Nečekal jsem nic, dostal jsem docela fajn kulisu k vypití 4 piv. Je to výplachová píčovina pro 12 letý kluky. Hrozně mne bavil Rocksteady a Beebop, vůbec mne nebavila Megan Fox, její plastikový xicht je snad ještě horší, než její herecké schopnosti a komediální netalent. Vzít tam nějakou prsatici typu kate Upton by bylo možná lepčejší řešení. Docela bych to doporučil lidem, kterým nesedla jednička. příběhově je to vykradačka Transek 3 a Avengers, ale atmoškou je to hodně odlehčené a jiné. Bavil jsem se, sám se tomu divím.
7,5/10
651666
Nebyl jsem nikdy extra fanda Morana a Black Books, byť jsem viděl asi všechny díly. ne že bych to považoval za špatné, ale taky nic geniálního. Ale tohle mi sedlo jako prdel na hrnec, ať už tu vykalenost hrál nebo ne. Jenom teda u takový komediální píčoviny vytáhnout mezi salvami smíchu myšlenky, jako jestli je strašidelnější představa, že si po vaši smrti povedou nejbližší hůře nebo lépe. Super hoďka a půl, doporučuju!!!9/10 [b]Phar Lap (1983)[/b] Ke koním mám takový vztah, že je mám radši ve střívku a s hořčicí, než abych tajně masturboval v sedle. Dostihový sport paradoxně považuju za určitou formu týrání. Tohle byl ale hodně super sportovní film, nic geniálního ani přelomového, ale strašně mne to bavilo sledovat. 7,5/10 [b]Sousedi 2 (2016)[/b] Půlku filmu jsem se cítil trapně za štáb, trochu větší půlku jsem se docela bavil. Humor, kreténský, scénář ještě kreténštější, ale něco prostě fungovalo. Chloë Grace Moretz jsem to opravdu nežral, ani jako komediální herečce ani jako ženské, vůbec mne nebavila. 5,5/10 [b]Želvy Ninja 2 (2016)[/b] Bavil jsem se daleko víc, než u ID4 nebo Warcraftu a to se mi do toho kina ani nechtělo. Nečekal jsem nic, dostal jsem docela fajn kulisu k vypití 4 piv. Je to výplachová píčovina pro 12 letý kluky. Hrozně mne bavil Rocksteady a Beebop, vůbec mne nebavila Megan Fox, její plastikový xicht je snad ještě horší, než její herecké schopnosti a komediální netalent. Vzít tam nějakou prsatici typu kate Upton by bylo možná lepčejší řešení. Docela bych to doporučil lidem, kterým nesedla jednička. příběhově je to vykradačka Transek 3 a Avengers, ale atmoškou je to hodně odlehčené a jiné. Bavil jsem se, sám se tomu divím. 7,5/10
Dylan Moran: Yeah, Yeah (2011)
0 0
reagovat

pepo

u mňa zase prvý, ktorého uvidím :D
651654
u mňa zase prvý, ktorého uvidím *:D*
pepo
0 0
reagovat
vyzerá to nádherne, ale niečo mi vraví, že to bude prvý mallick, ktorého neuvidím
651650
vyzerá to nádherne, ale niečo mi vraví, že to bude prvý mallick, ktorého neuvidím
0 0
reagovat
directors talk: nicolas winding refn - nowness
651630
directors talk: [link="https://vimeo.com/171721951"]nicolas winding refn[/link] - nowness
0 0
reagovat
voyage of time - trailer
651627
[link="https://youtu.be/YVyWObJY9FQ"]voyage of time[/link] - trailer
0 0
reagovat
Bude dvojka Ralpha:+
651620
Bude dvojka Ralpha*:+*
0 0
reagovat
departed
nejvic me zajima ten novej dokument
651592
departed nejvic me zajima ten novej [link="https://www.rottentomatoes.com/m/de_palma/"]dokument[/link]
0 0
reagovat

Velký závod (2013)

Je to predvídateľné, je to ujeté (ale nie, tak moc ako sme u väčšiny francúzskych komédii zvyknutý), herci sa chovajú debilne ako sa to scénaru hodí, ale, čo nasrať. Ten film má proste srdiečko a včera mi to úplne spravilo náladu (alebo to bol ten Merlot, čo som pil) a naladilo na novú Tour de France aj keď z veľkých pretekov mám najradšej Vueltu. 8):+
651581
Je to predvídateľné, je to ujeté (ale nie, tak moc ako sme u väčšiny francúzskych komédii zvyknutý), herci sa chovajú debilne ako sa to scénaru hodí, ale, čo nasrať. Ten film má proste srdiečko a včera mi to úplne spravilo náladu (alebo to bol ten Merlot, čo som pil) a naladilo na novú Tour de France aj keď z veľkých pretekov mám najradšej Vueltu. *8)**:+*
Velký závod (2013)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se