Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32541 - 32560 Napsat příspěvek

Green Room

Jeden z posledních filmů s Yelchinem a solidní divočina. Saulniera mám po jeho Blue Ruin v hledáčku a s každým filmem mně jeho řemeslo příjde čím dál více lepší.

Patrick Stewart by mě nikdy nenapadl jako možný kandidát pro film, kde se nešetří gore záběry.

7/10
651580
Jeden z posledních filmů s Yelchinem a solidní divočina. Saulniera mám po jeho Blue Ruin v hledáčku a s každým filmem mně jeho řemeslo příjde čím dál více lepší. Patrick Stewart by mě nikdy nenapadl jako možný kandidát pro film, kde se nešetří gore záběry. 7/10
Green Room
0 0
reagovat

guido

Diky za ten zelandskej tip.

Ad Wave poměrně souhlas,ten jejich vyber jde taky uplne mimo me. A to jinak absolutně nic proti nim,jen asi jinačí vkus filmovej.
651576
Diky za ten zelandskej tip. Ad Wave poměrně souhlas,ten jejich vyber jde taky uplne mimo me. A to jinak absolutně nic proti nim,jen asi jinačí vkus filmovej.
guido
0 0
reagovat

guidoa

Nice, hned mam chut na nejakou de palmovku. Asi pujdu do Femme Fatale. Laka me to uz nejakou dobu, ale teprve az po cca trech letech si na to snad konecne udelam cas.
651575
Nice, hned mam chut na nejakou de palmovku. Asi pujdu do Femme Fatale. Laka me to uz nejakou dobu, ale teprve az po cca trech letech si na to snad konecne udelam cas.
guidoa
0 0
reagovat
tak treba what we do in the shadows me nijak extra nebavilo a kdykoliv mi ho nekdo doporucoval, tak sem mu zacpal hubu jinym kiwi filmem, kterej se mi libil stokrat vic. taky nechapu, jak nekoho muze bavit john michael mcdonagh, kdyz nesaha martinu mcdonaghovi ani po kotniky. kdyz sme u toho kiwi, tak misto varu pojedu spis do jiny prdele diky kiwi.com. jinak sracky se vztahovaly na ten wave vyber, kde fakt nejsem na stejny vlne. jinak z oldies me zaujala otevrena tlama a blue velvet.
651573
tak treba [link="https://www.rottentomatoes.com/m/what_we_do_in_the_shadows/"]what we do in the shadows[/link] me nijak extra nebavilo a kdykoliv mi ho nekdo doporucoval, tak sem mu zacpal hubu jinym kiwi filmem, kterej se mi libil stokrat [link="https://www.rottentomatoes.com/m/housebound/?search=housebound"]vic[/link]. taky nechapu, jak nekoho muze bavit john michael mcdonagh, kdyz nesaha martinu mcdonaghovi ani po kotniky. kdyz sme u toho kiwi, tak misto varu pojedu spis do jiny prdele diky kiwi.com. jinak sracky se vztahovaly na ten wave vyber, kde fakt nejsem na stejny vlne. jinak z oldies me zaujala otevrena tlama a blue velvet.
0 0
reagovat

KVIFF

Tak zaujaly mě téměř identický věci s přídavkem Little Men...nejvíc asi Hunt fo the Wilderpeople, Švýcarák a Jarmusch, ale na tří denní návštěvu mi nepřijde cca 6 filmů, co bych opravdu rád viděl, málo. Takže ze stejnejch surovin vařím jinej výsledek.
651571
Tak zaujaly mě téměř identický věci s přídavkem Little Men...nejvíc asi Hunt fo the Wilderpeople, Švýcarák a Jarmusch, ale na tří denní návštěvu mi nepřijde cca 6 filmů, co bych opravdu rád viděl, málo. Takže ze stejnejch surovin vařím jinej výsledek.
KVIFF
0 0
reagovat
kviff: pekny sracky. z traileru zaujalo jenom (2)the fits a (6)kaili blues. jinak me jeste odstupnovane zajima: (7)aaaaaaaah! (8)hunt for the wilderpeople (4)the handmaiden (9)pasolini (3)paterson (5)swiss army man (1)toni erdmann
651565
[link="http://www.rozhlas.cz/radiowave/celisti/_zprava/karlovarske-masarky-opet-v-akci-aneb-na-co-jit-ve-varech--1628507"]kviff[/link]: pekny sracky. z traileru zaujalo jenom (2)[link="https://www.rottentomatoes.com/m/the_fits_2016/"]the fits[/link] a (6)kaili blues. jinak me jeste odstupnovane zajima: (7)aaaaaaaah! (8)[link="https://www.rottentomatoes.com/m/hunt_for_the_wilderpeople/"]hunt for the wilderpeople[/link] (4)the handmaiden (9)pasolini (3)paterson (5)swiss army man (1)toni erdmann
0 0
reagovat
brian de palma in 6 minutes
651563
[link="https://youtu.be/yaKv5Kbpxcg"]brian de palma[/link] in 6 minutes
0 0
reagovat
Jinak venku už je konečně koukatelná verze Ultimate Cutu BvS, Blu-Ray až v půlce července nebo tak nějak.
651493
Jinak venku už je konečně koukatelná verze Ultimate Cutu BvS, Blu-Ray až v půlce července nebo tak nějak.
0 0
reagovat

TedGeorge

Bérénice, jasně že Bérénice. 8)
651486
Bérénice, jasně že Bérénice. *8)*
TedGeorge
0 0
reagovat

Thunderbolt a Lightfoot (1974)

Klasický Cimino. V každej jednej zložke filmárska dokonalosť, no v celku to trochu škrýpe 8/10
651482
Klasický Cimino. V každej jednej zložke filmárska dokonalosť, no v celku to trochu škrýpe 8/10
Thunderbolt a Lightfoot (1974)
0 0
reagovat

Willy Wonka & the Chocolate Factory (1971)

Dobré, ale odvarený z toho nie som. Burtonova verzia ma bavila viac. Bola lepšie zahraná, ohudbená, vizuálne namakanejšia, svižnejšia a maniakálnejšia. 6/10
651481
Dobré, ale odvarený z toho nie som. Burtonova verzia ma bavila viac. Bola lepšie zahraná, ohudbená, vizuálne namakanejšia, svižnejšia a maniakálnejšia. 6/10
Willy Wonka & the Chocolate Factory (1971)
0 0
reagovat

Brothers (2009)

Pekné to bolo, aj keď s výhradami. Originál som nevidel, takže neviem nakoľko sa upravovalo, no prišlo mi to strašne skratkovité. Hlavne v druhej polovici by som uvítal polhodinku navyše a možno by som bol absolútne nadšený. Inak silné, citlivé, veľmi dobre zahrané (aj keď Maguire občas nestíha).Škoda, že tento film kinami tak prešumel. Slabších 8/10
651477
Pekné to bolo, aj keď s výhradami. Originál som nevidel, takže neviem nakoľko sa upravovalo, no prišlo mi to strašne skratkovité. Hlavne v druhej polovici by som uvítal polhodinku navyše a možno by som bol absolútne nadšený. Inak silné, citlivé, veľmi dobre zahrané (aj keď Maguire občas nestíha).Škoda, že tento film kinami tak prešumel. Slabších 8/10
Brothers (2009)
0 0
reagovat

do_Od

Jane Hastings nebo Marlohe?
651473
Jane Hastings nebo Marlohe?
do_Od
0 0
reagovat
the girl with the dragon tattoo (2011)
75% - k tem severskejm srackam mam odpor. tohle je snad prvni, ktera me bavila. original sem videl, takze sem deji nevenoval pozornost a radsi sledoval vsechno kolem. fincherova muza rooney mara je bohyne. craiga mam taky rad. je to proste sympatak. pak to taky hrozne zveda duo trent reznor & atticus ross, takze sceny, ktery sem kdysi prozival, mely konecne naboj.
651442
the girl with the dragon tattoo (2011) 75% - k tem severskejm srackam mam odpor. tohle je snad prvni, ktera me bavila. original sem videl, takze sem deji nevenoval pozornost a radsi sledoval vsechno kolem. fincherova muza rooney mara je bohyne. craiga mam taky rad. je to proste [link="http://i3.irishmirror.ie/incoming/article3942235.ece/ALTERNATES/s615/Daniel-Craig-with-Steven-Gerrard.jpg"]sympatak[/link]. pak to taky hrozne zveda duo trent reznor & atticus ross, takze sceny, ktery sem kdysi prozival, mely konecne naboj.
0 0
reagovat
the fountainhead (1949)
100% - kralovsky sem se bavil. architekturu sem bohuzel nedostudoval (s profesorama sem si v jednom kuse vjizdel do vlasu a k tomu spousta jinejch osobnich problemu), ale furt k ni mam zatracene blizko. je to sice hroznej kolovratek, a tak mi pripadalo, ze to mam snad tri hodiny, ale presto je to strasne fajn. skvely hreci, reziserska prace taky perfetni, pokud teda cloveku nevadi, ze to natocil jako nehoraznej kyc, coz me rozhodne ne. kdyby se to bralo vazne, tak by to muselo mit prave ty tri hodiny a lip vystavenej scenar. v jedny scene sem tam uplne slysel westa ''but I'd rather be a dick than a swallower'' :D . doufam, ze to snyderovi vyjde, protoze tady mi obcas ty jeho zpomalovacky chybely. (quote)
651438
the fountainhead (1949) 100% - kralovsky sem se bavil. architekturu sem bohuzel nedostudoval (s profesorama sem si v jednom kuse vjizdel do vlasu a k tomu spousta jinejch osobnich problemu), ale furt k ni mam zatracene blizko. je to sice hroznej kolovratek, a tak mi pripadalo, ze to mam snad tri hodiny, ale presto je to strasne fajn. skvely hreci, reziserska prace taky perfetni, pokud teda cloveku nevadi, ze to natocil jako nehoraznej kyc, coz me rozhodne ne. kdyby se to bralo vazne, tak by to muselo mit prave ty tri hodiny a lip vystavenej scenar. v jedny scene sem tam uplne slysel westa ''but I'd rather be a dick than a swallower'' *:D* . doufam, ze to snyderovi vyjde, protoze tady mi obcas ty jeho zpomalovacky chybely. ([link="http://izquotes.com/quotes-pictures/quote-it-did-not-go-without-notice-that-ayn-rand-stood-beside-me-as-i-took-the-oath-of-office-in-the-alan-greenspan-233751.jpg"]quote[/link])
0 0
reagovat

Demolition

Tohle musí být vysněná role herců - zdemolovat všechno možné a ještě za to dostat zaplaceno.
Jinak tak realistické drama tady dlouho nebylo. Škoda toho zvratu s nemanželským dítětem, protože to zbytečně degraduje onu manželku, které mi bylo do té doby hrozně líto.
651387
Tohle musí být vysněná role herců - zdemolovat všechno možné a ještě za to dostat zaplaceno. Jinak tak realistické drama tady dlouho nebylo. Škoda toho zvratu [spoiler]s nemanželským dítětem, protože to zbytečně degraduje onu manželku, které mi bylo do té doby hrozně líto.[/spoiler]
Demolition
0 0
reagovat

Love and Friendship (2016)

Podepisuji Teda: pokud se vam na filmech/serialech podle Jane Austenove libi predevsim ony ironicke komentare pronasene tou bajecne sroubovanou anglictinou, budete spokojeni, ba nadseni. :+ Necekejte romantiku, tohle je proste rozkosne cynicke skrznaskrz - a ano, sir Martin si krade sceny pro sebe zpusobem nanejvys nevybiravym...:D
651385
Podepisuji Teda: pokud se vam na filmech/serialech podle Jane Austenove libi predevsim ony ironicke komentare pronasene tou bajecne sroubovanou anglictinou, budete spokojeni, ba nadseni. *:+* Necekejte romantiku, tohle je proste rozkosne cynicke skrznaskrz - a ano, sir Martin si krade sceny pro sebe zpusobem nanejvys nevybiravym...*:D*
0 0
reagovat

5 to 7

Ach můj bože. Zamiloval jsem se. :+ :+ :+
651370
Ach můj bože. Zamiloval jsem se. *:+* *:+* *:+*
5 to 7
0 0
reagovat

Vyloženě půvabná jednohubka, která sice ze začátku působí jaksi bez tváře a chuti, ale čase se rozjede do skoro až screwballovských rozměrů ze světa Jane Austenové. Nejenom díky kongeniálnímu volovi, siru Martinovi. Ten film samozřejmě stojí a padá na Lady Susan v podání Kate Beckinsale. Ta je tu tak neskutečně zlá, že jí budete chtít přehnout přes koleno a naplácat pořádně na holou. Velká škoda slabšího závěru, jinak bych šel ještě o stupínek výš. 8/10

P.S Nádherná angličtina. Nutno slyšet na vlastní uši.
P.P.S Chloe Sevigny překvapivě nevýrazná a vlastně zbytečná.
651368
Vyloženě půvabná jednohubka, která sice ze začátku působí jaksi bez tváře a chuti, ale čase se rozjede do skoro až screwballovských rozměrů ze světa Jane Austenové. Nejenom díky kongeniálnímu volovi, siru Martinovi. Ten film samozřejmě stojí a padá na Lady Susan v podání Kate Beckinsale. Ta je tu tak neskutečně zlá, že jí budete chtít přehnout přes koleno a naplácat pořádně na holou. Velká škoda slabšího závěru, jinak bych šel ještě o stupínek výš. [b]8/10[/b] P.S Nádherná angličtina. Nutno slyšet na vlastní uši. P.P.S Chloe Sevigny překvapivě nevýrazná a vlastně zbytečná.
0 0
reagovat
Nahodoou Pacific Rim ma skvely main theme link Jsem si ho dlouho pobrukoval
651366
Nahodoou Pacific Rim ma skvely main theme http://www.youtube.com/watch?v=1vU7XqToZso Jsem si ho dlouho pobrukoval
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se