Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32501 - 32520 Napsat příspěvek

JohnyD

Zařazeno na watchlist.
651905
Zařazeno na watchlist.
JohnyD
0 0
reagovat

Sideways (2004)

O tomto filme viem už od jeho vzniku, ale v kinách som ho vypustil (film o víne a premiéra v januári na Slovensku wtf :D ) a nechal som ho dozrieť vo svojej filmovej vinici spolu s Richebourg ročník ´61 a šetril som si ho pre nejakú špeciálnu príležitosť. Myslím, že 12 rokov je dostatočný čas na jeho okoštovanie.......

....som nadšený, jeden z najlepších filmov s vínnou tématikou (ta terminologická presnosť), životná rola P. Giamattiho, film o priateľstve, kríze osobného a profesného života, skvelých dialógov (scéna na terase a dialóg o víne je najlepšia romantická scéna ever a úplne ako vystrihnutá z reality, že by aj Linklater závidel), humoru (pri scéne s peňaženkou som sa smial jak blázon) a mnoho ďalšieho, ktorý sa odohráva na slnečných vinicách v Kalifornii.

Podobnú rozlúčku so slobodou si nechám líbit aj ja.

Ten film vo mne bude podľa mňa dozrievať ešte dlho a teším sa na opáčko.

10/10

Vcelku by ma zaujímal názor miestneho vinára Teda, ale vidím, že na csfd ešte nehodnotil. Ak si nevidel, mal by si ako milovník vína dohnať a potom sa podeliť o pocity či už verejne, alebo do vzkazníku, lebo by ma to vážne zaujímalo. 8)

PS: Oceňujem aj výber hercov a najmä herečiek, že nešlo o nejaké pekné tváričky a umeliny.
651902
O tomto filme viem už od jeho vzniku, ale v kinách som ho vypustil (film o víne a premiéra v januári na Slovensku wtf *:D* ) a nechal som ho dozrieť vo svojej filmovej vinici spolu s Richebourg ročník ´61 a šetril som si ho pre nejakú špeciálnu príležitosť. Myslím, že 12 rokov je dostatočný čas na jeho okoštovanie....... ....som nadšený, jeden z najlepších filmov s vínnou tématikou (ta terminologická presnosť), životná rola P. Giamattiho, film o priateľstve, kríze osobného a profesného života, skvelých dialógov (scéna na terase a dialóg o víne je najlepšia romantická scéna ever a úplne ako vystrihnutá z reality, že by aj Linklater závidel), humoru (pri scéne s peňaženkou som sa smial jak blázon) a mnoho ďalšieho, ktorý sa odohráva na slnečných vinicách v Kalifornii. Podobnú rozlúčku so slobodou si nechám líbit aj ja. Ten film vo mne bude podľa mňa dozrievať ešte dlho a teším sa na opáčko. 10/10 Vcelku by ma zaujímal názor miestneho vinára Teda, ale vidím, že na csfd ešte nehodnotil. Ak si nevidel, mal by si ako milovník vína dohnať a potom sa podeliť o pocity či už verejne, alebo do vzkazníku, lebo by ma to vážne zaujímalo. *8)* PS: Oceňujem aj výber hercov a najmä herečiek, že nešlo o nejaké pekné tváričky a umeliny.
Sideways (2004)
0 0
reagovat

Robinson Crusoe on Mars (1964)

Vizuálne je to slušné a rovnako aj ten ten koncept nie je úplne od veci. Celkom aj zaujme porovnanie ako sa s rovnakou témou vyrovnal Scott v Marťanovi o poldekády neskôr. Neviem ako boli na tom vedecké poznatky v dobe vzniku filmu, ale teraz je to ťažké WTF. To by však až tak nevadilo. Vadí prepálená dĺžka a pocit, že za štyri roky vznikli filmy ako Vesmírna Odysea a Planéta opíc. Ale inak je to celkom v pohode, aj keď až príliš poplatné dobe svojho vzniku. 6/10
651893
Vizuálne je to slušné a rovnako aj ten ten koncept nie je úplne od veci. Celkom aj zaujme porovnanie ako sa s rovnakou témou vyrovnal Scott v Marťanovi o poldekády neskôr. Neviem ako boli na tom vedecké poznatky v dobe vzniku filmu, ale teraz je to ťažké WTF. To by však až tak nevadilo. Vadí prepálená dĺžka a pocit, že za štyri roky vznikli filmy ako Vesmírna Odysea a Planéta opíc. Ale inak je to celkom v pohode, aj keď až príliš poplatné dobe svojho vzniku. 6/10
Robinson Crusoe on Mars (1964)
0 0
reagovat

shining

strasna bomba :+, a taká otázka, videl som europsky cut, prisiel som o moc?
651888
strasna bomba *:+*, a taká otázka, videl som europsky cut, prisiel som o moc?
shining
0 0
reagovat
batman v superman: dawn of justice (2016)
30% - dival sem se na to s devitiletym synovcem a je to fakt borec, ze to dal az do konce. tenhle gigantickej horseshit mel tak sestnact hodin subjektivniho casu. snazil sem se to od zacatku zlehcovat, ale stejne sem byl brzy umoren. na otazku, co znamena ten nazev, sem odpovedel: ''pamatujes na ant-mana? tak tady batman pomoci jeho technologie vleze supermanovi do prdele a pak se tam zvetsi, cimz ho zabije. no a podnazev znamena neco jako, ze tahle udalost vedla ke vzniku politicke strany jisteho japoncika''. tenhle emo film, kde si dva mamanci davaj po drzce je fakt na presdrzku. zaverecna scena s nejdebilnejsi postavou je fakt moc.
651874
batman v superman: dawn of justice (2016) 30% - dival sem se na to s devitiletym synovcem a je to fakt borec, ze to dal az do konce. tenhle gigantickej horseshit mel tak sestnact hodin subjektivniho casu. snazil sem se to od zacatku zlehcovat, ale stejne sem byl brzy umoren. na otazku, co znamena ten nazev, sem odpovedel: ''pamatujes na ant-mana? tak tady batman pomoci jeho technologie vleze supermanovi do prdele a pak se tam zvetsi, cimz ho zabije. no a podnazev znamena neco jako, ze tahle udalost vedla ke vzniku politicke strany jisteho japoncika''. tenhle emo film, kde si dva mamanci davaj po drzce je fakt na presdrzku. zaverecna scena s nejdebilnejsi postavou je fakt moc.
0 0
reagovat

pepo

to ale nevyvracia moje tvrdenie ;)
651842
to ale nevyvracia moje tvrdenie *;)*
pepo
0 0
reagovat
Tak kritici ve Státech jsou magoři, ti pořád hledají ve filmech nějaký komentář ke společnosti, politice a podobným hovadinám a potřebují se s filmem nějak zosobňovat. Já osobně úplnou sračku nečekal, ale trailery dobré nejsou a prý se to ve finále zvrhne do CG bordelu. A pak samozřejmě záleží i na sympatiích k tomu obsazení. Plus stačí se podívat na procenta pozitivních recenzí třeba u The Heat (65%), je zřejmý, že ve Státech Feiga žerou podstatně víc než kdekoliv jinde no. :)
651840
Tak kritici ve Státech jsou magoři, ti pořád hledají ve filmech nějaký komentář ke společnosti, politice a podobným hovadinám a potřebují se s filmem nějak zosobňovat. Já osobně úplnou sračku nečekal, ale trailery dobré nejsou a prý se to ve finále zvrhne do CG bordelu. A pak samozřejmě záleží i na sympatiích k tomu obsazení. Plus stačí se podívat na procenta pozitivních recenzí třeba u The Heat (65%), je zřejmý, že ve Státech Feiga žerou podstatně víc než kdekoliv jinde no. :)
0 0
reagovat
Procházet se mi to fakt nechce, abych si to potvrdil, ale většina "oslavných" recenzí je prý z webů nebo přímo od autorů, kteří film už před vydáním obhajovali proti "sexistickým útokům fousatých nerdů žijících u maminky ve sklepě". Protože komu jinému se to přece nemůže líbit, že jo :-
651838
Procházet se mi to fakt nechce, abych si to potvrdil, ale většina "oslavných" recenzí je prý z webů nebo přímo od autorů, kteří film už před vydáním obhajovali proti "sexistickým útokům fousatých nerdů žijících u maminky ve sklepě". Protože komu jinému se to přece nemůže líbit, že jo *:-*
0 0
reagovat

kubqo

nie, že to bude neškodný priemer8)
651832
nie, že to bude neškodný priemer*8)*
kubqo
0 0
reagovat

pepo

čo? že RT je i naďalej irelevantné?
651830
čo? že RT je i naďalej irelevantné?
pepo
0 0
reagovat
vravel som to od začiatku :D link
651829
vravel som to od začiatku *:D* http://www.rottentomatoes.com/m/ghostbusters_2016/
0 0
reagovat

Trumbo

Viděl jsem to už někdy těšně po oscarech a trochu mě to zklamalo. Přišlo mi to poměrně nevýrazný a chyběl mi širší politickej a společnejskej kontext. Už si z toho ani moc nepamatuju.
651827
Viděl jsem to už někdy těšně po oscarech a trochu mě to zklamalo. Přišlo mi to poměrně nevýrazný a chyběl mi širší politickej a společnejskej kontext. Už si z toho ani moc nepamatuju.
Trumbo
0 0
reagovat

Keanu

Tak zatiaľ komédia roka a absolútne nechápem jej absenciu v našich kinách. 9/10
651806
Tak zatiaľ komédia roka a absolútne nechápem jej absenciu v našich kinách. 9/10
Keanu
0 0
reagovat
Klasiky nestárnou. A na toho Trumba jste mě docela nalákali.
651805
Klasiky nestárnou. A na toho Trumba jste mě docela nalákali.
0 0
reagovat
Základný inštinkt je aj po takmer 25 rokoch a asi 50. pozretiach nechutne dokonalý. Rovnako ako Čeľuste, ktoré som si opäť tradične ako každé leto zopakoval
651804
Základný inštinkt je aj po takmer 25 rokoch a asi 50. pozretiach nechutne dokonalý. Rovnako ako Čeľuste, ktoré som si opäť tradične ako každé leto zopakoval
0 0
reagovat

Gods of Egypt

tak parádní obsazení, efekty lepší než to působilo z trailerů a přesto tak nehorázná nuda, kterou jsem ani nedokázal dokoukat. Buttler se tváří naštvaně a zabíjí všechny na potkání. Super, ale po hodině pořád toho samýho dokola jsem to dojel na rychlovku. Zíííív.

Režie ani cast, ani efekty nejsou problém tohohle filmu. Problém je, že si scénář asi domešleli za pochodu.
4/10
651789
tak parádní obsazení, efekty lepší než to působilo z trailerů a přesto tak nehorázná nuda, kterou jsem ani nedokázal dokoukat. Buttler se tváří naštvaně a zabíjí všechny na potkání. Super, ale po hodině pořád toho samýho dokola jsem to dojel na rychlovku. Zíííív. Režie ani cast, ani efekty nejsou problém tohohle filmu. Problém je, že si scénář asi domešleli za pochodu. 4/10
Gods of Egypt
0 0
reagovat

Trumbo

Díky Johnymu za připomenutí, na tohle jsem se chtěl podívat už pár týdnů... Moc povedené, Cranston i herci ve vedlejších rolích super a překvapivě to má v sobě i dost humoru a lehkosti, žádný těžkopádný životopis. 8/10
651784
Díky Johnymu za připomenutí, na tohle jsem se chtěl podívat už pár týdnů... Moc povedené, Cranston i herci ve vedlejších rolích super a překvapivě to má v sobě i dost humoru a lehkosti, žádný těžkopádný životopis. [b]8/10[/b]
Trumbo
0 0
reagovat

Osamělý jezdec (2013)

Gore Verbinski natočil western revidující neblahou minulost osidlování Ameriky, čili něco, na co si v Hollywoodu troufne jen ten největší odvážlivec nebo Quentin Tarantino. Po technické stránce jde o naprosto špičkové řemeslo hodné ocenění (především geniální kamera Bojana Bazelliho), po obsahové stránce jde o hrané navázání na Verbinskiho předchozího Ranga, což je další unikátní snímek. Herci jsou vynikající, především dva hlavní záporáci byli ztvárněni fantasticky. Kladná dvojice Armie Hammer a Johnny Depp je taktéž bezchybná a je mezi nimi báječná interakce. Navíc Verbinski miluje odkazování, což tady zúročil neskutečným způsobem, hlavně v dechberoucí scéně zvané "Tonto na mašině". Osamělý jezdec ve své době zapadl, prodělal šílené peníze. Inu, to už tak někdy bývá, že některé filmy docení až budoucí divácká generace. Zaplaťpánbu za tyto filmy a ochotu některých tvůrců riskovat nejen vlastní kariéru.
651783
Gore Verbinski natočil western revidující neblahou minulost osidlování Ameriky, čili něco, na co si v Hollywoodu troufne jen ten největší odvážlivec nebo Quentin Tarantino. Po technické stránce jde o naprosto špičkové řemeslo hodné ocenění (především geniální kamera Bojana Bazelliho), po obsahové stránce jde o hrané navázání na Verbinskiho předchozího Ranga, což je další unikátní snímek. Herci jsou vynikající, především dva hlavní záporáci byli ztvárněni fantasticky. Kladná dvojice Armie Hammer a Johnny Depp je taktéž bezchybná a je mezi nimi báječná interakce. Navíc Verbinski miluje odkazování, což tady zúročil neskutečným způsobem, hlavně v dechberoucí scéně zvané "Tonto na mašině". Osamělý jezdec ve své době zapadl, prodělal šílené peníze. Inu, to už tak někdy bývá, že některé filmy docení až budoucí divácká generace. Zaplaťpánbu za tyto filmy a ochotu některých tvůrců riskovat nejen vlastní kariéru.
Osamělý jezdec (2013)
0 0
reagovat

Galaxy Quest

nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale Sigourney dokáže bejt HOT. Celý je to takový family friendly hloupočký, ale je to celkem zábavný. O to zábavnější je sledovat, kdo všechno v tom hraje. Je to nejlepší film na světě? Ani omylem. Je to nejlepší film Tima Allana. Asi jo. Bavilo mě to, ale zas moc nechápu ten kultovní status. Znovu to vidět nepotřebuju, narozdíl od tuny jinejch komedií, který točím pravidelně dokola.

A pořád je to lepší než ST Into Darkness :)

7/10
651782
nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale Sigourney dokáže bejt HOT. Celý je to takový family friendly hloupočký, ale je to celkem zábavný. O to zábavnější je sledovat, kdo všechno v tom hraje. Je to nejlepší film na světě? Ani omylem. Je to nejlepší film Tima Allana. Asi jo. Bavilo mě to, ale zas moc nechápu ten kultovní status. Znovu to vidět nepotřebuju, narozdíl od tuny jinejch komedií, který točím pravidelně dokola. A pořád je to lepší než ST Into Darkness :) 7/10
Galaxy Quest
0 0
reagovat

Trumbo (2015)

Skvelý Cranston (nominácia zaslúžená), nádherná Fanning, dokonalá mrcha Miren a ďaľší skvelý prídavok z obdobia Mccarthizmu :+

8/10 8)
651769
Skvelý Cranston (nominácia zaslúžená), nádherná Fanning, dokonalá mrcha Miren a ďaľší skvelý prídavok z obdobia Mccarthizmu *:+* 8/10 *8)*
Trumbo (2015)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se