Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30961 - 30980 Napsat příspěvek

Arrival podruhe doma

... a jeste lepsi, Boha to je filmarina! Jeste ze mam platno s projektorem. Jde to do me TOP 20ky urcite a s nadeji jit vys. :o
657931
... a jeste lepsi, Boha to je filmarina! Jeste ze mam platno s projektorem. Jde to do me TOP 20ky urcite a s nadeji jit vys. *:o*
Arrival podruhe doma
0 0
reagovat

Hidden (2015)

Predtym nez sa preslavili so Stranger Things si Duffer Brothers napisali a natocili komorny postapokalypticky minihoror o mladej rodinke, ktora sa skryva pred tajomnou hrozbou v protiatomovom kryte.

Je to samozrejme lacne, ale kratucke (cca 80 m) a velmi slusne natocene (scena s babikou fantasticka:) s vybornym zaverom. Chlapci ukazali talent. Nic viac o tom bez spoilerovania nepotrebujete a ani nechcite vediet.
Nejde o ziadnu instant classic zanru, ale podobnych filmov je ako safranu.

Jo a ma to dost slusne obsadenie (Andrea Riseborough z Oblivionu + Alexander Skarsgård z Tarzana + povinna otravna holcicka, ale pripomenula mi Aliens:)
657928
Predtym nez sa preslavili so Stranger Things si Duffer Brothers napisali a natocili komorny postapokalypticky minihoror o mladej rodinke, ktora sa skryva pred tajomnou hrozbou v protiatomovom kryte. Je to samozrejme lacne, ale kratucke (cca 80 m) a velmi slusne natocene (scena s babikou fantasticka:) s vybornym zaverom. Chlapci ukazali talent. Nic viac o tom bez spoilerovania nepotrebujete a ani nechcite vediet. Nejde o ziadnu instant classic zanru, ale podobnych filmov je ako safranu. Jo a ma to dost slusne obsadenie (Andrea Riseborough z Oblivionu + Alexander Skarsgård z Tarzana + povinna otravna holcicka, ale pripomenula mi Aliens:)
Hidden (2015)
0 0
reagovat

Disketa1

:+
657925
*:+*
Disketa1
0 0
reagovat

Ranhojič (2013)

Tento historický snímek na motivy románu Noaha Gordona mi hodně sedl. Naprosto dokonalé herecké obsazení, funkční scénář, absolutně skvostná výprava a výborná režie, která perfektně utáhne delší stopáž, již si diváci a divačky ani nestačí uvědomit. A že jde o nízkorozpočtový snímek? Není to nijak poznat, tvůrčí vynalézavost je zde nekonečná. 9/10
657924
Tento historický snímek na motivy románu Noaha Gordona mi hodně sedl. Naprosto dokonalé herecké obsazení, funkční scénář, absolutně skvostná výprava a výborná režie, která perfektně utáhne delší stopáž, již si diváci a divačky ani nestačí uvědomit. A že jde o nízkorozpočtový snímek? Není to nijak poznat, tvůrčí vynalézavost je zde nekonečná. 9/10
Ranhojič (2013)
0 0
reagovat
:D
657917
*:D*
0 0
reagovat

pepo

Tak, mezi náma, ona je to úplně stejná ztráta času jako třeba knížky nebo filmy ;)
657916
Tak, mezi náma, ona je to úplně stejná ztráta času jako třeba knížky nebo filmy *;)*
pepo
0 0
reagovat

Ben Hur (2016)

Oproti Pompejom alebo Harlinovmu Herculovi je to ok. A to je asi tak najlepšie čo sa dá o tom napísať. To, že je to skratkovité sa možno dá prežiť, ale to že tomu chýbajú srdce, emócie a charizmatické postavy už nie. A ten WTF koniec to celé úplne zaklicoval 4/10
657915
Oproti Pompejom alebo Harlinovmu Herculovi je to ok. A to je asi tak najlepšie čo sa dá o tom napísať. To, že je to skratkovité sa možno dá prežiť, ale to že tomu chýbajú srdce, emócie a charizmatické postavy už nie. A ten WTF koniec to celé úplne zaklicoval 4/10
Ben Hur (2016)
0 0
reagovat

Axis,okkac

môže byť. ja hry nehrávam, lebo to považujem ešte za väčšiu stratu času než seriály :D:D:D
657914
môže byť. ja hry nehrávam, lebo to považujem ešte za väčšiu stratu času než seriály *:D**:D**:D*
Axis,okkac
0 0
reagovat

Bad Moms (2016)

Ak si odmyslím to, že každý chlap ktorý nevyzerá tak, že sa práve vrátil z fotenia reklamy na spodné prádlo je vykreslený ako totálny hňup a hovado, tak je to prekvapivo veľmi milé a sympatické. A takisto je veľká škoda tej dementnej zápletky s voľbami, ktorá to strašne brzdila. Inak fakt príjemna oddychovka so super castingom. Vo svojom žánri a súčasnej konkurenci v pohode 7/10 P.S. Má to veľmi pekné záverečné titulky, ktoroé mi to hodnotenie v poslednej chvíli vytiahlo tak vysoko. Ale to tvrdím ako človek, ktroému prišiel dojímavý Martha twist v BVS :)
657913
Ak si odmyslím to, že každý chlap ktorý nevyzerá tak, že sa práve vrátil z fotenia reklamy na spodné prádlo je vykreslený ako totálny hňup a hovado, tak je to prekvapivo veľmi milé a sympatické. A takisto je veľká škoda tej dementnej zápletky s voľbami, ktorá to strašne brzdila. Inak fakt príjemna oddychovka so super castingom. Vo svojom žánri a súčasnej konkurenci v pohode 7/10 P.S. Má to veľmi pekné záverečné titulky, ktoroé mi to hodnotenie v poslednej chvíli vytiahlo tak vysoko. Ale to tvrdím ako človek, ktroému prišiel dojímavý Martha twist v BVS :)
Bad Moms (2016)
0 0
reagovat

pepo

Prdlajs Wolfenstein. Commandos přeci.
657912
Prdlajs Wolfenstein. Commandos přeci.
pepo
0 0
reagovat

pepo

Wolfenstein?
657911
Wolfenstein?
pepo
0 0
reagovat

Where Eagles Dare (1968)

Keď niekto vedľa seba postaví Richarda Burtona a Clinta Eastwooda kosiacich náckov po stovkách, ten film proste musí byť skvelý. Keby sa ešte trochu popracovalo na charakteroch a ubralo na "videohernosti" (vážne žiadna podľa tohto filmu nevznikla?) mohlo to byť dokonalé. Záverečná takmer hodinová akčná scéna je aj po rokoch cool 9/10 P.S. teším sa na soundtrack, vo filme znel parádne
657910
Keď niekto vedľa seba postaví Richarda Burtona a Clinta Eastwooda kosiacich náckov po stovkách, ten film proste musí byť skvelý. Keby sa ešte trochu popracovalo na charakteroch a ubralo na "videohernosti" (vážne žiadna podľa tohto filmu nevznikla?) mohlo to byť dokonalé. Záverečná takmer hodinová akčná scéna je aj po rokoch cool 9/10 P.S. teším sa na soundtrack, vo filme znel parádne
Where Eagles Dare (1968)
0 0
reagovat

Creepy (2016)

Název nekecá, většinu času je to naprosto creepy. Trochu pomalejší thriller, ale neskutečná atmosféra a posledních třicet minut jsem nedejchal. Stačí omluvit přehnanou neschopnost policie a fakt, že je to v pár částech trochu zkratkovitý. Tak za 8/10
657817
Název nekecá, většinu času je to naprosto creepy. Trochu pomalejší thriller, ale neskutečná atmosféra a posledních třicet minut jsem nedejchal. Stačí omluvit přehnanou neschopnost policie a fakt, že je to v pár částech trochu zkratkovitý. Tak za 8/10
Creepy (2016)
0 0
reagovat
the infiltrator (2016)
70% - ten film bych asi neuvidel nemit tata narozeniny. naposledy sme zirali na the white ribbon. tohle je podfinancovana kejda zrala tak akorat do televize, ale jelikoz me nezajima serialovej narcos, tak sem si tuhle dost chutnou limonadu vychutnal. funguje tam takovy to "we hustle to survive". ignatiy to zase perfektne zrecenzoval a snad pokazdy ho napadnou stejny odkazy. je to muj soulmate akorat nemam potrebu bejt k tomuhle filmu prisnej.
657809
the infiltrator (2016) 70% - ten film bych asi neuvidel nemit tata narozeniny. naposledy sme zirali na [link="https://ruthlessculture.files.wordpress.com/2009/11/the-white-ribbon2.jpg"]the white ribbon[/link]. tohle je podfinancovana kejda zrala tak akorat do televize, ale jelikoz me nezajima serialovej narcos, tak sem si tuhle dost chutnou limonadu vychutnal. funguje tam takovy to "we hustle to survive". [link="http://www.avclub.com/review/infiltrator-undercover-drama-phonier-its-subject-239428"]ignatiy[/link] to zase perfektne zrecenzoval a snad pokazdy ho napadnou stejny odkazy. je to muj soulmate akorat nemam potrebu bejt k tomuhle filmu prisnej.
0 0
reagovat
Jackie
Trailery jsou neskutečně prolhaný. Stejně jako je většina těch slibných scén utnutých v ukázce, jsou utnuté i ve filmu. Herci ve vedlejších rolích nevyužití, o první dáme jsem se nedozvěděl vůbec nic nečekaného, navíc to ubíjí nevyrovnaný tempo a divnej střih. Zklamání a zahraniční recenze totálně mimo. 5/10

Moonlight
Tohle mi sedlo. Výborní herci, každý ze tří aktů naprosto precizně vygradovaný, k tomu padnoucí hudba a fakt výborná kamera no a já z kina vycházel hodně spokojený. Řeči, že je to nedivácký vůbec nechápu. Tématem mi to sice nebylo tak blízký, ale překvapivě bych to klidně někdy viděl znova. 8/10
657802
[b]Jackie[/b] Trailery jsou neskutečně prolhaný. Stejně jako je většina těch slibných scén utnutých v ukázce, jsou utnuté i ve filmu. Herci ve vedlejších rolích nevyužití, o první dáme jsem se nedozvěděl vůbec nic nečekaného, navíc to ubíjí nevyrovnaný tempo a divnej střih. Zklamání a zahraniční recenze totálně mimo. 5/10 [b]Moonlight[/b] Tohle mi sedlo. Výborní herci, každý ze tří aktů naprosto precizně vygradovaný, k tomu padnoucí hudba a fakt výborná kamera no a já z kina vycházel hodně spokojený. Řeči, že je to nedivácký vůbec nechápu. Tématem mi to sice nebylo tak blízký, ale překvapivě bych to klidně někdy viděl znova. 8/10
0 0
reagovat
pepo
Fakt? Asi nejses sam, ale me to nejakym podivnym zpusobem sedlo celkem hodne. Co se ti na tom nelibilo?
657796
[b]pepo[/b] Fakt? Asi nejses sam, ale me to nejakym podivnym zpusobem sedlo celkem hodne. Co se ti na tom nelibilo?
0 0
reagovat
stanley kubrick:
barry lyndon > a clockwork orange > the shining > paths of glory > eyes wide shut > full metal jacket > the killing > dr. strangelove > lolita > 2001: a space odyssey > spartacus
657795
stanley kubrick: barry lyndon > a clockwork orange > the shining > paths of glory > eyes wide shut > full metal jacket > the killing > dr. strangelove > lolita > 2001: a space odyssey > spartacus
0 0
reagovat
marathon man (1976) - 55%
lo and behold, reveries of the connected world (2016) - 70%
the purple rose of cairo (1985) - 85%
paths of glory (1957) - 90%
657794
marathon man (1976) - 55% lo and behold, reveries of the connected world (2016) - 70% the purple rose of cairo (1985) - 85% paths of glory (1957) - 90%
0 0
reagovat

Vincent

videl som a bolelo to
657792
videl som a bolelo to
Vincent
0 0
reagovat
Jackie uz je v domacich kinech.
657759
Jackie uz je v domacich kinech.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se