Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30181 - 30200 Napsat příspěvek
Ak je nejaky film dokonale imunny voci starnutiu (po vsetkych formalnych aj neformalnych strankach), tak je to prave T2. Sorry, si totalne mimo.
661477
Ak je nejaky film dokonale imunny voci starnutiu (po vsetkych formalnych aj neformalnych strankach), tak je to prave T2. Sorry, si totalne mimo.
0 0
reagovat

Terminator 2 - 6/10

Jsou filmy, které znám z mládí a které jsou objektivně geniální doteď. Terminator 2 to ale není. Myslím, že narozdíl od jiných dokážu oddělit nostalgii od přímého současného požitku z filmu. Nelze Cameronovi upřít totální režijní nasazení. Jednotlivé přímo hororové scéný jsou fantastické. Otcovská figura s dětskou naivitou a arzenálem také. Kultovní scény a hlášky jsou nezapomenutelné a nostalgie vyvolá úsměv na tváři. Ale k čemu to všechno je, když je to nuda k posrání. Nedivím se, že jsem neměl potřebu to 15 let vidět.
661476
Jsou filmy, které znám z mládí a které jsou objektivně geniální doteď. Terminator 2 to ale není. Myslím, že narozdíl od jiných dokážu oddělit nostalgii od přímého současného požitku z filmu. Nelze Cameronovi upřít totální režijní nasazení. Jednotlivé přímo hororové scéný jsou fantastické. Otcovská figura s dětskou naivitou a arzenálem také. Kultovní scény a hlášky jsou nezapomenutelné a nostalgie vyvolá úsměv na tváři. Ale k čemu to všechno je, když je to nuda k posrání. Nedivím se, že jsem neměl potřebu to 15 let vidět.
Terminator 2 - 6/10
0 0
reagovat

Free Fire (2016)

Pamatujete si ještě na ten parádní trailer, ve kterým hrála Stranglehold a kterej sliboval akční nářez? Tak místo Teda Nugenta ve filmu zní John Denver. Takže asi tak. :D

Ale přes pomalejší tempo je to furt pecka, kterou by byla škoda minout. Má to libovou hereckou sestavu, která si evidentně užívala každej den na place a díky který nevíte, komu víc držet palce — Sharlto zase jednou vládne, bavil mě ale i Hammer nebo Murphy. Jediná větší vítka směřuje na Wheatleyho práci s kamerou a příliš velkou snahu vyhýbat se celkům. Takže trpí divákův přehled o tom, kde se zrova kdo schovává. Nicméně film příjemně graduje, zejména co se týče brutality. Po High Rise druhá Wheatleyho trefa do černýho. 80 %
661474
Pamatujete si ještě na ten parádní [url=https://www.youtube.com/watch?v=bqw4aTbK4P4]trailer[/url], ve kterým hrála [url=https://www.youtube.com/watch?v=0c3d7QgZr7g]Stranglehold[/url] a kterej sliboval akční nářez? Tak místo Teda Nugenta ve filmu zní [url=https://www.youtube.com/watch?v=RNOTF-znQyw]John[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=gA0XzrbEshI]Denver[/url]. Takže asi tak. *:D* Ale přes pomalejší tempo je to furt pecka, kterou by byla škoda minout. Má to libovou hereckou sestavu, která si evidentně užívala každej den na place a díky který nevíte, komu víc držet palce — Sharlto zase jednou vládne, bavil mě ale i Hammer nebo Murphy. Jediná větší vítka směřuje na Wheatleyho práci s kamerou a příliš velkou snahu vyhýbat se celkům. Takže trpí divákův přehled o tom, kde se zrova kdo schovává. Nicméně film příjemně graduje, zejména co se týče brutality. Po High Rise druhá Wheatleyho trefa do černýho. [b]80 %[/b]
Free Fire (2016)
0 0
reagovat

IMAX

Po pokusech v bližších řadách jsem dlouhodobě věřný šesté řadě. To samé platí i příští týden u Dunkerku ;)
661470
Po pokusech v bližších řadách jsem dlouhodobě věřný šesté řadě. To samé platí i příští týden u Dunkerku *;)*
IMAX
0 0
reagovat
Díky všem. :+

KARLOS
Ohledně zpracování bych tomu leccos odpustil, kdyby hlavní hrdina všechny námitky nesmet ze stolu jednou větou. Žádná z myšlenek nebyla pořádně rozvinutá a všechny ty historický reference mi přišli dost vágní. A ne, "bylo to dávno, nic si nepamatuju" mi jako vysvětlení nestačí. Tenhle námět si vyloženě říkal o daleko odvázanější scénář. Na druhou stranu, takhle tam vlastně film nechává dost prostoru na nějakej ať už přiznanej nebo nepřiznanej remake.
661469
Díky všem. *:+* [b]KARLOS[/b] Ohledně zpracování bych tomu leccos odpustil, kdyby hlavní hrdina všechny námitky nesmet ze stolu jednou větou. Žádná z myšlenek nebyla pořádně rozvinutá a všechny ty historický reference mi přišli dost vágní. A ne, "bylo to dávno, nic si nepamatuju" mi jako vysvětlení nestačí. Tenhle námět si vyloženě říkal o daleko odvázanější scénář. Na druhou stranu, takhle tam vlastně film nechává dost prostoru na nějakej ať už přiznanej nebo nepřiznanej remake.
0 0
reagovat
Imo čtyřka už je "jen" pro trénované, osobně už nesedám nikde jinde, jak do páté (když jsem v Praze a jdu do IMAXu).
Šestá je ideál pro nováčky, sedmá už "hodně" daleko a pamatuju, že už jsem v ní neměl vykryto stoprocentně.
661465
Imo čtyřka už je "jen" pro trénované, osobně už nesedám nikde jinde, jak do páté (když jsem v Praze a jdu do IMAXu). Šestá je ideál pro nováčky, sedmá už "hodně" daleko a pamatuju, že už jsem v ní neměl vykryto stoprocentně.
0 0
reagovat
:+
661464
7 *:+*
0 0
reagovat
IMAX jedině 7. řada 8)
661462
IMAX jedině 7. řada *8)*
0 0
reagovat

IMAX

taky si myslím, že 6 řada je ideální :)
661460
taky si myslím, že 6 řada je ideální :)
IMAX
0 0
reagovat

IMAX

imho hodně. Ideální 7-6, maximálně 5, ale to už zvedám dost hlavu.
661459
imho hodně. Ideální 7-6, maximálně 5, ale to už zvedám dost hlavu.
IMAX
0 0
reagovat

SteKi

Ak si fanda toho programu, jednoznacne odporucam ultimatnu miniseriu From the Earth to the Moon.
661458
Ak si fanda toho programu, jednoznacne odporucam ultimatnu miniseriu From the Earth to the Moon.
SteKi
0 0
reagovat

IMAX

Přátelé, jaká je 4. řada v IMAXu? Je to už moc blízko?
661457
Přátelé, jaká je 4. řada v IMAXu? Je to už moc blízko?
IMAX
0 0
reagovat

SteKi

O žádném filmu nebo seriálu asi nevím, ale rozhodně dost povedený byl asi čtyřdílný polohraný dokument. Ale bohužel sivůbec nepamatuju, jak se to jmenovalo.
661456
O žádném filmu nebo seriálu asi nevím, ale rozhodně dost povedený byl asi čtyřdílný polohraný dokument. Ale bohužel sivůbec nepamatuju, jak se to jmenovalo.
SteKi
0 0
reagovat
neviem o tom, ale existuje right stuff
661453
neviem o tom, ale existuje right stuff
0 0
reagovat
vcera som pozeral Hidden Figures, dnes sa chystam si zopakovat Apollo 13 a tak ma napadlo, existuje taky film o vesmirnom programe ze tej doby z pohladu Ruska? Fakt by ma zaujimalo ako to dokazali oni.
661452
vcera som pozeral Hidden Figures, dnes sa chystam si zopakovat Apollo 13 a tak ma napadlo, existuje taky film o vesmirnom programe ze tej doby z pohladu Ruska? Fakt by ma zaujimalo ako to dokazali oni.
0 0
reagovat
Memphis: IMO to vnímáš přesně v tom světle, ve kterém to být vnímáno spíš nemá. Je to vysloveně divadelní hra distribuovaná zkrze film. Sedí teatrálnost herecká i scénáristická, režijně jde čistě o další formování divadelnosti do filmu.
Samozřejmě to není "omluva" a moc dobře rozumím tomu, co píšeš. S jiným uchopením a stylizací by to zase bylo úplně někde jinde, vlastně dost přesně vystihuješ mé pocity.
661449
Memphis: IMO to vnímáš přesně v tom světle, ve kterém to být vnímáno spíš nemá. Je to vysloveně divadelní hra distribuovaná zkrze film. Sedí teatrálnost herecká i scénáristická, režijně jde čistě o další formování divadelnosti do filmu. Samozřejmě to není "omluva" a moc dobře rozumím tomu, co píšeš. S jiným uchopením a stylizací by to zase bylo úplně někde jinde, vlastně dost přesně vystihuješ mé pocity.
0 0
reagovat

Repo Men 9/10

Zapomenutý klenot. Sice mám trochu problém s nedomyšlením morální stránky věci, ale kašlat na to. Skvělá režie, podpořená působivou komorní kamerou a skvělým Forestem.
661447
Zapomenutý klenot. Sice mám trochu problém s nedomyšlením morální stránky věci, ale kašlat na to. Skvělá režie, podpořená působivou komorní kamerou a skvělým Forestem.
Repo Men 9/10
0 0
reagovat

The Man from Earth (2007)

Bylo to přesně takový, jaký jsem čekal. Scénář bohužel není tak chytrej, jak by si asi přál, dialogy často šustí papírem, postavy se nechovají úplně přirozeně a ke konci se debata stočí přesně tím směrem, kterým si přejete, aby se nestočila. Pozemšťan je zajímavý stylistický cvičení, u kterýho zamrzí zejména nevyužitej potenciál. Nicméně námět je naštěstí dostatečně nosnej, aby film během svý střídmý stopáže nezačal nudit. 70 %

P.S. Vědeli jste, že se kutí pokračování (a dost možná rovnou seriál)?
661446
Bylo to přesně takový, jaký jsem čekal. Scénář bohužel není tak chytrej, jak by si asi přál, dialogy často šustí papírem, postavy se nechovají úplně přirozeně a ke konci se debata stočí přesně tím směrem, kterým si přejete, aby se nestočila. Pozemšťan je zajímavý stylistický cvičení, u kterýho zamrzí zejména nevyužitej potenciál. Nicméně námět je naštěstí dostatečně nosnej, aby film během svý střídmý stopáže nezačal nudit. [b]70 %[/b] P.S. Vědeli jste, že se kutí [url=https://en.wikipedia.org/wiki/The_Man_from_Earth:_Holocene]pokračování[/url] (a dost možná rovnou seriál)?
The Man from Earth (2007)
0 0
reagovat
Musím říct, že mě to z Wrightových filmů bavilo asi nejvíc a hlavně na rozdíl od většiny hned na první dobrou. Uvidíme, jak to bude po dalších projekcích.

Každopádně zážitek z velkýho sálu v Thermalu jaxviňa. Nepamatuju se, že bych někdy kromě IMAXu seděl před takhle velkým plátnem, a konečně po dlouhý době jsem měl v kině adekvátně ohulenej zvuk. Při přestřelkách to skoro rvalo uši a já jsem si říkal, jak by tamtéž asi zněl například Heat. Seděl jsem v šestý řadě, čili dost blízko, což možná taky hrálo roli.

Těch pár lidí, který tam byli se mnou a se kterýma jsem se pak o filmu bavil, byli nadšený podobně jako já. Takže nevím, na čem ta naše redakce jede... :D Já jsem v tomhle se zámořskou kritikou.
661435
Musím říct, že mě to z Wrightových filmů bavilo asi nejvíc a hlavně na rozdíl od většiny hned na první dobrou. Uvidíme, jak to bude po dalších projekcích. Každopádně zážitek z velkýho sálu v Thermalu jaxviňa. Nepamatuju se, že bych někdy kromě IMAXu seděl před takhle velkým plátnem, a konečně po dlouhý době jsem měl v kině adekvátně ohulenej zvuk. Při přestřelkách to skoro rvalo uši a já jsem si říkal, jak by tamtéž asi zněl například Heat. Seděl jsem v šestý řadě, čili dost blízko, což možná taky hrálo roli. Těch pár lidí, který tam byli se mnou a se kterýma jsem se pak o filmu bavil, byli nadšený podobně jako já. Takže nevím, na čem ta naše redakce jede... *:D* Já jsem v tomhle se zámořskou kritikou.
0 0
reagovat
mario bava - z tohodle sem uplne udelanej. giallo je muj nejoblibenejsi zanr vubec. nemam rad hitchcocka. moc suchej anglican. zato dario argento je moje zlaticko a de palma (70% - dokument) je taky borec.
661431
[url=https://youtu.be/NXiG_UIi2cY]mario bava[/url] - z tohodle sem uplne udelanej. giallo je muj nejoblibenejsi zanr vubec. nemam rad hitchcocka. moc suchej anglican. zato dario argento je moje zlaticko a de palma (70% - dokument) je taky borec.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se