Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 29921 - 29940 Napsat příspěvek

anubiskt

:+:+
662280
*:+**:+*
anubiskt
0 0
reagovat

Gran Torino

Ten film ve mně neskutečně dozrál, takhle by měla vypadat ryzí filmařina. A Clint Eastwood? To je kapitola sama pro sebe. 10/10
662278
Ten film ve mně neskutečně dozrál, takhle by měla vypadat ryzí filmařina. A Clint Eastwood? To je kapitola sama pro sebe. 10/10
Gran Torino
0 0
reagovat

Wakefield 2017

Největší filmový podvod od... nevimčeho. Into the wild přetransformovaný do Into the garage s Heisenbergem, kterýho už nebavil konvenční život manžela od bývalé tanečnice s tváří (a tělem) Jennifer Garner a dvou dcer, takže se odstěhoval zhruba pět metrů od baráku a začal žít jako bezďák. A proč podvod? Na to přijdete, až si tuhle podivnou charakterovou studii nesympatickýho, arogantního a vyloženě zlýho chlapa pustíte. Kvalitních 8/10
662276
Největší filmový podvod od... nevimčeho. Into the wild přetransformovaný do Into the garage s Heisenbergem, kterýho už nebavil konvenční život manžela od bývalé tanečnice s tváří (a tělem) Jennifer Garner a dvou dcer, takže se odstěhoval zhruba pět metrů od baráku a začal žít jako bezďák. A proč podvod? Na to přijdete, až si tuhle podivnou charakterovou studii nesympatickýho, arogantního a vyloženě zlýho chlapa pustíte. Kvalitních 8/10
Wakefield 2017
0 0
reagovat

Life 6/10

Slušná vykrá...jednohubka. Ze začátku se to chytá, ale od první prasknuté kosti to nabírá na spádu a závěr je přesně takový, jaký jsem chtěl. Nejslabším článkem je však absence jakékoli chemie mezi postavami.
662274
Slušná vykrá...jednohubka. Ze začátku se to chytá, ale od první prasknuté kosti to nabírá na spádu a závěr je přesně takový, jaký jsem chtěl. Nejslabším článkem je však absence jakékoli chemie mezi postavami.
Life 6/10
0 0
reagovat

Emoji film

Je to farebné a hýbe sa to. A to je asi tak všetko. Nie je to vtipné, napínavé, dojímavé ani vizuálne pôsobivé. A snaží sa to o všetko, nie že nie. Proste predražená reklama na appky bez akéhokoľvek srdca alebo nebodaj nápaditosti. Ale inak to nie je nijako agresívne nepríjemne, takže sa to dá prežiť. 3/10

P.S. ten film je strašná sračka, ale už som videl omnoho horšie animáky resp. mnoho animákov sa mi páčilo menej

P.S. Bol som na tom s požičaným dieťaťom a tomu sa to páčilo. 
662272
Je to farebné a hýbe sa to. A to je asi tak všetko. Nie je to vtipné, napínavé, dojímavé ani vizuálne pôsobivé. A snaží sa to o všetko, nie že nie. Proste predražená reklama na appky bez akéhokoľvek srdca alebo nebodaj nápaditosti. Ale inak to nie je nijako agresívne nepríjemne, takže sa to dá prežiť. 3/10 P.S. ten film je strašná sračka, ale už som videl omnoho horšie animáky resp. mnoho animákov sa mi páčilo menej P.S. Bol som na tom s požičaným dieťaťom a tomu sa to páčilo. 
Emoji film
0 0
reagovat

Shot Caller

Je to hodně dobré, ale po ohlasech zde jsem to čekal ještě lepší. Pomalejší tempo mě sedlo, a i výstavba příběhu měla svou pointu. Herci jsou přesný a hlavně Nicolaj Coster-Waldau si to neskutečně dává a ten jeho přerod je uvěřitelný. Ale i tak mě tam něco chybělo. 7-8/10
662271
Je to hodně dobré, ale po ohlasech zde jsem to čekal ještě lepší. Pomalejší tempo mě sedlo, a i výstavba příběhu měla svou pointu. Herci jsou přesný a hlavně Nicolaj Coster-Waldau si to neskutečně dává a ten jeho přerod je uvěřitelný. Ale i tak mě tam něco chybělo. 7-8/10
Shot Caller
0 0
reagovat

Gifted

V tom filme sa sice nedeje nic svetoborne, dej je naozaj velmi jednoduchy, ale myslim, ze v tom je jeho sila. Je to skratka pekny film :) 
662269
V tom filme sa sice nedeje nic svetoborne, dej je naozaj velmi jednoduchy, ale myslim, ze v tom je jeho sila. Je to skratka pekny film *:)* 
Gifted
0 0
reagovat

Shot Caller

Já se s tím nějak minul. Čekal jsem hlavně detailní přerod z rodinnýho týpka na psycho gangstera a ten byl teda hodně letmo načrtnutej. Až po titulcích jsem si uvědomil, že po Heisenbergově eposu na tomhle poli jde už těžko skórovat.

Jo a otřesná hudba. Slyšel jsem tu nějaký smělce vykládat, jak jim Zimmer zkazil Dunkirk - přál bych jim slyšet tohle dvouhodinový trápení kontrabasu na třech tónech... :-
662268
Já se s tím nějak minul. Čekal jsem hlavně detailní přerod z rodinnýho týpka na psycho gangstera a ten byl teda hodně letmo načrtnutej. Až po titulcích jsem si uvědomil, že po Heisenbergově eposu na tomhle poli jde už těžko skórovat.  Jo a otřesná hudba. Slyšel jsem tu nějaký smělce vykládat, jak jim Zimmer zkazil Dunkirk - přál bych jim slyšet tohle dvouhodinový trápení kontrabasu na třech tónech... *:-*
Shot Caller
0 0
reagovat
Ja som reval ako male decko. Viackrat:D:D:D mne klise nevadi ak je funkcne. A parkrat to aj celkom prekvapilo
662264
Ja som reval ako male decko. Viackrat*:D**:D**:D* mne klise nevadi ak je funkcne. A parkrat to aj celkom prekvapilo
0 0
reagovat

Gifted (2017)

Souhlas s pepem, ale za mě teda max 7/10. Bylo to dobrý, toho klišé tam ale na můj vkus bylo až moc, navíc je to od začátku do konce strašně průhledný, takže ani nejde počítat s nějakým těžším emocionálním dopadem. Na nedělní odpoledne v televizi tak akorát.

Chris Evans ale samozřejmě geniální a na Kapitána ho je strašná škoda. 
662263
Souhlas s pepem, ale za mě teda max 7/10. Bylo to dobrý, toho klišé tam ale na můj vkus bylo až moc, navíc je to od začátku do konce strašně průhledný, takže ani nejde počítat s nějakým těžším emocionálním dopadem. Na nedělní odpoledne v televizi tak akorát. Chris Evans ale samozřejmě geniální a na Kapitána ho je strašná škoda. 
Gifted (2017)
0 0
reagovat

Gifted (2017)

Univerzálne prístupná pecka pre každého človeka (snobov tam samozrejme nerátam). 500 dní so Summer to síce nie je ale aj tak veľká škoda, že si Webb Spidermanom tak pošramotil povesť. Najlepšia klišovitá žmýkačka sĺz za veeeeeľmi dlhú dobu. A nepotrebuje k tomu vozíčkarov, gayov, mŕtve zvieratá alebo francúzštinu (prípadne iné barličky). Stačí dobrý príbeh, sympatické postavy a profesionálne uchopenie. 9/10
662262
Univerzálne prístupná pecka pre každého človeka (snobov tam samozrejme nerátam). 500 dní so Summer to síce nie je ale aj tak veľká škoda, že si Webb Spidermanom tak pošramotil povesť. Najlepšia klišovitá žmýkačka sĺz za veeeeeľmi dlhú dobu. A nepotrebuje k tomu vozíčkarov, gayov, mŕtve zvieratá alebo francúzštinu (prípadne iné barličky). Stačí dobrý príbeh, sympatické postavy a profesionálne uchopenie. 9/10
Gifted (2017)
0 0
reagovat

Inferno

Četl jsem všechno od Dana Browna krom Inferna. A po přijetí filmu se mi do knížky a ani do filmu moc nechtělo. Jenže jsem vrátil z dovolené z Itálie, a zjistil jsem, že se děj odehrává v Benátkách a ve Florencii. A tak jsem se chtěl kouknout, jak tvůrci využívají místa, které jsem naživo viděl. A jsem z toho dost zklamaný, ale to jsem měl po "kvalitách" Šifry mistra Leonarda a Andělů a démonů čekat. Howard jede na neutrál, herce to evidentně moc nebavilo a celé to bylo až moc překombinované a to co mělo působit vážně bylo spíše k smíchu. Jediné co, tak jsem si užíval krásné záběry na Itálii a pár zajímavých momentů, a kupodivu docela slušné tempo. I tak to nic nemění na tom, že je to blbost, kterou kdybych neviděl, tak bych o nic nepřišel. 4-5/10
662257
Četl jsem všechno od Dana Browna krom Inferna. A po přijetí filmu se mi do knížky a ani do filmu moc nechtělo. Jenže jsem vrátil z dovolené z Itálie, a zjistil jsem, že se děj odehrává v Benátkách a ve Florencii. A tak jsem se chtěl kouknout, jak tvůrci využívají místa, které jsem naživo viděl. A jsem z toho dost zklamaný, ale to jsem měl po "kvalitách" Šifry mistra Leonarda a Andělů a démonů čekat. Howard jede na neutrál, herce to evidentně moc nebavilo a celé to bylo až moc překombinované a to co mělo působit vážně bylo spíše k smíchu. Jediné co, tak jsem si užíval krásné záběry na Itálii a pár zajímavých momentů, a kupodivu docela slušné tempo. I tak to nic nemění na tom, že je to blbost, kterou kdybych neviděl, tak bych o nic nepřišel. 4-5/10
Inferno
0 0
reagovat

Mary (2005)

Vzhladom k papierovym predpokladom, peklo biblickych rozmerov. 1/10
662247
Vzhladom k papierovym predpokladom, peklo biblickych rozmerov. 1/10
Mary (2005)
0 0
reagovat
shot caller (2017)
70% - ale jooo. slo to.
662241
shot caller (2017) 70% - ale jooo. slo to.
0 0
reagovat

Po strništi bos (2017)

Silné zklamání. Bohužel jsem nucen s lítostí konstatovat, že Jan Svěrák upadl do uměleckého kómatu a svým nejnovějším snímkem nepřináší nic nového. Líbivé obrázky, ale jinak kolem toho všeho dost prázdno. Atmosféra protektorátu prakticky nulová, děj totálně rozpadlý a herecké výkony s výjimkou fantastického Oldřicha Kaisera takové nijaké. Problém je taky v humoru - je dost nucený a používaný na sílu, aby tam byly jakože vtipné situace. Přitom jiný Svěrákův film z druhé světové války Tmavomodrý svět (2001) patří k tomu nejlepšímu, co od roku 1990 v naší kinematografii vzniklo. O to je to zklamání bohužel větší. (Viděno v podobě předpremiéry na LFŠ v Uherském Hradišti.)
662239
Silné zklamání. Bohužel jsem nucen s lítostí konstatovat, že Jan Svěrák upadl do uměleckého kómatu a svým nejnovějším snímkem nepřináší nic nového. Líbivé obrázky, ale jinak kolem toho všeho dost prázdno. Atmosféra protektorátu prakticky nulová, děj totálně rozpadlý a herecké výkony s výjimkou fantastického Oldřicha Kaisera takové nijaké. Problém je taky v humoru - je dost nucený a používaný na sílu, aby tam byly jakože vtipné situace. Přitom jiný Svěrákův film z druhé světové války Tmavomodrý svět (2001) patří k tomu nejlepšímu, co od roku 1990 v naší kinematografii vzniklo. O to je to zklamání bohužel větší. (Viděno v podobě předpremiéry na LFŠ v Uherském Hradišti.)
Po strništi bos (2017)
0 0
reagovat

leto

popcorn
662237
popcorn
leto
0 0
reagovat

Brolin je bůh

ou yeaaaah baby!!! link
662235
ou yeaaaah baby!!! [url=https://www.instagram.com/p/BXf2zL8BJ9F/?taken-by=joshbrolin]link[/url]
Brolin je bůh
0 0
reagovat

Shot caller

Kde jste to viděli? Na csfd to nemá uvedené žádné datum premiéry. 
662233
Kde jste to viděli? Na csfd to nemá uvedené žádné datum premiéry. 
Shot caller
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Prvního Terminátora.
662231
Prvního Terminátora.
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Ma tam neco od Camerona?
662230
Ma tam neco od Camerona?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se