Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 29901 - 29920 Napsat příspěvek

(=LIFTY=)

mmm nee, to není ono. Ale možná že si to pletu s tím Poulterem... zapomněl jsem ještě dodat, že to někdo z redakce dal i na fb. Jenže už je to tak... možná rok a to už se mi tam ani příspěvky nezobrazují tak daleko.:D
662363
mmm nee, to není ono. Ale možná že si to pletu s tím Poulterem... zapomněl jsem ještě dodat, že to někdo z redakce dal i na fb. Jenže už je to tak... možná rok a to už se mi tam ani příspěvky nezobrazují tak daleko.*:D*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat

Gorecki

Mel, ale cele to padlo vymenou rezisera.
662362
Mel, ale cele to padlo vymenou rezisera.
Gorecki
0 0
reagovat

Que Dios non perdone

Doprdele to bylo dobry :o
662361
Doprdele to bylo dobry *:o*
Que Dios non perdone
0 0
reagovat

Pain & Gain 9/10

Moje guilty pleasure. Proste ten film žeru. Už jsem ho viděl tak 4x a tam, kde jiní vidí chaos a nesoudržnost (klasická poučka o jednom vypravěči) já vidím odvahu. Tu bandu kreténů si prostě zamilujete, ale zároveň jim přejete, aby dopadli špatně, protože jak řekl Ed Harris, jsou vinni jen tím, jací jsou to stupidní ču...ci. Hláška střídá hlášku, neuvěřitelné scény se trumfují v neuvěřitelnosti a vše je doplněné rozjuchaným Bay stylem, který se se možná vůbec nehodí. Možná. Miami Bitch!
662360
Moje guilty pleasure. Proste ten film žeru. Už jsem ho viděl tak 4x a tam, kde jiní vidí chaos a nesoudržnost (klasická poučka o jednom vypravěči) já vidím odvahu. Tu bandu kreténů si prostě zamilujete, ale zároveň jim přejete, aby dopadli špatně, protože jak řekl Ed Harris, jsou vinni jen tím, jací jsou to stupidní ču...ci. Hláška střídá hlášku, neuvěřitelné scény se trumfují v neuvěřitelnosti a vše je doplněné rozjuchaným Bay stylem, který se se možná vůbec nehodí. Možná. Miami Bitch!
Pain & Gain 9/10
0 0
reagovat

Pennywise

Nechcel nahodou Fukunaga, aby ho hral Will Poulter? Ktory nakoniec vycuval kvoli vytazenosti.
662356
Nechcel nahodou Fukunaga, aby ho hral Will Poulter? Ktory nakoniec vycuval kvoli vytazenosti.
Pennywise
0 0
reagovat
Nejsem si jistý, ale pamatuji si jen tento concept art...
BTW až teď jsem se dozvěděl, že ho měl hrát původně agent Smith. Skarsgard mi pořád přijde nejlepší verze...
662355
Nejsem si jistý, ale pamatuji si jen [url=https://cdn.flickeringmyth.com/wp-content/uploads/2015/06/it-4.jpg]tento[/url] concept art... BTW až teď jsem se dozvěděl, že ho měl hrát původně agent Smith. Skarsgard mi pořád přijde nejlepší verze...
0 0
reagovat
Už jsem se tady ptal jednou, ale pak na to zapomněl a už je to "zaházeny" (pokud mi to někdo odpověděl vůbec:D) A tak se zeptám znovu - Měl by někdo link na artworky na původní vzhled It (To) když ho měl hrát Ben Mendhelson a točit Fukunaga? Googlie jsem a Gooooglil, ale nic:-
díky
662343
Už jsem se tady ptal jednou, ale pak na to zapomněl a už je to "zaházeny" (pokud mi to někdo odpověděl vůbec*:D*) A tak se zeptám znovu - Měl by někdo link na artworky na původní vzhled It (To) když ho měl hrát Ben Mendhelson a točit Fukunaga? Googlie jsem a Gooooglil, ale nic*:-* díky
0 0
reagovat

popik

Killer ground

Hodně velká psycho pecka! :+
662334
Killer ground Hodně velká psycho pecka! *:+*
popik
0 0
reagovat

Backcountry 6/10

Nějak mi nepřijde,že by se takhle z plezíru choval medvěd v relativně volné přírodě. Ale co já vím o medvědech, že. Slušná jednohubka, s nepřehlednými scéna způsobenými "uměleckým" rozhodnutím vše natáčet v polodetailu...
662325
Nějak mi nepřijde,že by se takhle z plezíru choval medvěd v relativně volné přírodě. Ale co já vím o medvědech, že. Slušná jednohubka, s nepřehlednými scéna způsobenými "uměleckým" rozhodnutím vše natáčet v polodetailu...
Backcountry 6/10
0 0
reagovat
Skoda. Doomsday byl jeden z nejlepsich kinozazitku co jsme meli. Vsichni jsme se smali skoro v krecich co chvili a ostatni obecenstvo jen zarazene hledelo na platno nechapajice, co se pred nimi odehrava :D
662321
Skoda. Doomsday byl jeden z nejlepsich kinozazitku co jsme meli. Vsichni jsme se smali skoro v krecich co chvili a ostatni obecenstvo jen zarazene hledelo na platno nechapajice, co se pred nimi odehrava *:D*
0 0
reagovat
Doomsday som dvakrat nevladal dokukat. A tie 2 spomenute filmy milujem
662320
Doomsday som dvakrat nevladal dokukat. A tie 2 spomenute filmy milujem
0 0
reagovat

pepo

-Ku*va, mám venku střeva!
-No tak je nacpem zpátky!
-Aaa, nebudou tam držet!

-Dochází mi sprej, Coopere!

-Pěstní souboj s vlkodlakem a spousta dalších malých vtípků.

Jinak pokud jsi neviděl Doomsday, tak naprav. Nutno předtím vidět Escape From Ney York od Carpentera a Mad Max:Road Warrior aby si to člověk užil ještě více.
662319
-Ku*va, mám venku střeva! -No tak je nacpem zpátky! -Aaa, nebudou tam držet! -Dochází mi sprej, Coopere! -Pěstní souboj s vlkodlakem a spousta dalších malých vtípků. Jinak pokud jsi neviděl Doomsday, tak naprav. Nutno předtím vidět Escape From Ney York od Carpentera a Mad Max:Road Warrior aby si to člověk užil ještě více.
pepo
0 0
reagovat

Dog Soldiers (2002)

Milé B- čko. Takmer každá veta alebo čin zo scenára sú na facepalm. Takisto to nie je ani moc dobre natočené (tá nenáväznosť záberov kole oči viac než moja gramatika). Má to však nejakým záhadným spôsobom čaro vďaka ktorému to príliš nenudí a občas aj baví. 6/10
662316
Milé B- čko. Takmer každá veta alebo čin zo scenára sú na facepalm. Takisto to nie je ani moc dobre natočené (tá nenáväznosť záberov kole oči viac než moja gramatika). Má to však nejakým záhadným spôsobom čaro vďaka ktorému to príliš nenudí a občas aj baví. 6/10
Dog Soldiers (2002)
0 0
reagovat

okkac

Takže je to evidentne chyba prepisu. v tom linku to vyzerá normálne:-
662312
Takže je to evidentne chyba prepisu. v tom linku to vyzerá normálne*:-*
okkac
0 0
reagovat
Tanec je skvelá uťahaná klasika, ktorú som už dlho nevidel.  8)
662310
Tanec je skvelá uťahaná klasika, ktorú som už dlho nevidel.  *8)*
0 0
reagovat

Tanec s vlkmi

Asi desat rokov som to nevidel, no je to stale absolutne uchvatne. Kto nevidel doplnit. Viem, ze tu su taky jedinci:D:D:D a aspon sa bude pre zmenu frflat, ze avatar je vykradacka niecoho ineho, nez pocahontas 8)
662309
Asi desat rokov som to nevidel, no je to stale absolutne uchvatne. Kto nevidel doplnit. Viem, ze tu su taky jedinci*:D**:D**:D* a aspon sa bude pre zmenu frflat, ze avatar je vykradacka niecoho ineho, nez pocahontas *8)*
Tanec s vlkmi
0 0
reagovat
dog soldiers je perfektni horrorova komedie a uz sem ji videl snad trikrat.
662308
[url=https://thedissolve.com/reviews/1704-dog-soldiers/]dog soldiers[/url] je perfektni horrorova komedie a uz sem ji videl snad trikrat.
0 0
reagovat
Ja mam tiez to trafikove dvd. A pride mi to upne tv. Skusim stiahnut. Dikes
662307
Ja mam tiez to trafikove dvd. A pride mi to upne tv. Skusim stiahnut. Dikes
0 0
reagovat

pepo

Mám ještě originální DVD, které se kdysi prodávalo v trafice, takže buď mám taky to vadné DVD nebo ne. Co si pomatuju, tak obraz nebyl vizuálně skvost, ale jako totálně TV obraz mi to taky nepřišlo, takže těžko porovnat ten subjektivní dojem, ale je pravda, že ta pošetková DVD byla často dost zprasená.

Taky je část na Youtube, tka porovnej při největším rozlišení link
Ad film. Já ho mám dost rád, jelikož jak v originále tak i dabingu, který se dost povedl. Ty hlášky jsou tam super.
662306
Mám ještě originální DVD, které se kdysi prodávalo v trafice, takže buď mám taky to vadné DVD nebo ne. Co si pomatuju, tak obraz nebyl vizuálně skvost, ale jako totálně TV obraz mi to taky nepřišlo, takže těžko porovnat ten subjektivní dojem, ale je pravda, že ta pošetková DVD byla často dost zprasená. Taky je část na Youtube, tka porovnej při největším rozlišení https://www.youtube.com/watch?v=FlRO7Hulb4w  Ad film. Já ho mám dost rád, jelikož jak v originále tak i dabingu, který se dost povedl. Ty hlášky jsou tam super.
pepo
0 0
reagovat
Videl niekto z vás Marshallov Dog Soldiers? Ten film vážne vyzerá vizuálne ako nemecký seriál alebo je iba zlý prepis na DVD? Nestalo by sa to totiž prvýkrát (napr. Cliffhanger) dik
662305
Videl niekto z vás Marshallov Dog Soldiers? Ten film vážne vyzerá vizuálne ako nemecký seriál alebo je iba zlý prepis na DVD? Nestalo by sa to totiž prvýkrát (napr. Cliffhanger) dik
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se