|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 29961 - 29980
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1498
- 1499
- 1500
- .
- 2956
- 2957
reaguje na:
Carlito
za mě vždy musí být Pelíšky, Sám doma 1 a Mrazík.
A k tomu samozřejmě hromada pohádek. Ještě jsem neviděl Anděla páně 2, tak se na večer těším
A k tomu samozřejmě hromada pohádek. Ještě jsem neviděl Anděla páně 2, tak se na večer těším
|
reagovat
|
reaguje na:
Carlito
Určitě Lady a Trump. Začátek a konec této dokonalé klasické disneyovky se totiž odehrává během rozbalování vánočních dárků. Dokonalá atmosféra.
|
reagovat
|
obligátní dotaz - filmové vánoce
Chalani, jaké filmy si pouštíte na vánoce ?
Láska nebeská zkouknuta, už mě ani nebaví, jak jí znám nazpaměť , s Die Hard to je podobný a dál mě nic nenapadá. Před lety jsem dával něco od TIma Burtona , to se taky docela osvědčilo. Co by jste doporučily vy ?
Láska nebeská zkouknuta, už mě ani nebaví, jak jí znám nazpaměť , s Die Hard to je podobný a dál mě nic nenapadá. Před lety jsem dával něco od TIma Burtona , to se taky docela osvědčilo. Co by jste doporučily vy ?

|
reagovat
|
Justice League
prislo mi to naprosto v pohode, o level lepsi nez BvS. Bavilo me to vic nez Spiderman i Strange a i kdyz to neni dokonaly, dalsi dil si klidne dam taky.
Nicmene, z fleku bych schvalil Conana + Red Sonyu film. Momoa a Gadotka pri epizodce "sezeni na lase" meli neskutecnou chemii.
7/10
Nicmene, z fleku bych schvalil Conana + Red Sonyu film. Momoa a Gadotka pri epizodce "sezeni na lase" meli neskutecnou chemii.
7/10
|
reagují:
do_Od
|
reagovat
|
Call Me by Your Name (2017)
Pověsti nelhaly. Vedle God's Own Country je Call Me by Your Name dalším letošním fantastickým snímkem o dospívání a hledání vlastní identity, tentokrát ze slunné Itálie 80. let. Opět výtečná chemie mezi oběma protagonisty, kteří tvoří nádherný pár, k tomu skvělá práce s kamerou a dobovými písněmi. Díky precizní režii skvěle zobrazené plynutí času, přesné vedení herců (absolutně nádherný a v jednom kuse do půli těla odhalený Timothée Chalamet bude minimálně nominován na Oscara) a dokonalý závěr jsou důkazem, že zde máme po mnoha letech další možnou queer klasiku (vedle zmíněné God's Own Country). Vskutku silný a velmi nevšední divácký zážitek.
|
reagovat
|
RT poskladali zebricek 200 filmu, ktere musi spravny filmovy fanousek videt: link. Ja musim dohnat 23.
KarelR urcite intenzivne pracuje na pokracovani clanku, ktery nesmime jmenovat.
KarelR urcite intenzivne pracuje na pokracovani clanku, ktery nesmime jmenovat.

|
reagovat
|
Will Smith is finally again Will Smith.
To me na redditu pobavilo. Kde je sakra Bad Boys III ?
To me na redditu pobavilo. Kde je sakra Bad Boys III ?|
reagovat
|
TOP Diskuze
16imf vs Hollywood #166: Je Spasitel opravdu hit, proč se vrací cigarety a kdo brojí proti Supergirl? 15Mortal Kombat 2: Trailer 3 14Super megahitový Mario drancuje kina po celém světě, sci-fi Spasitel nadále táhne 13Balada bratrů Daltonů: V.I.M. 12Michael: Final Trailer 11The Invite: Trailer 13Víkendový výplach #866 o Duně a Supergirl 8Mutiny: Necenzurovaný trailer 8Krvavá nevěsta: Hra začíná: Recenze 51Supergirl: Trailer

8/10*