Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2781 - 2800 Napsat příspěvek
reaguje na: fabec
JoP, je to Vojta ;)
942238
JoP, je to Vojta *;)*
942237
0 0
reagovat
reaguje na: Sub-Zero
Pěkný:+ Akorát ten Kája tam vypadá dost wtf (kdo ho to hraje, to je Kotek??). Škoda, že o něm se takového filmu asi nikdy nedočkáme.
942237
Pěkný*:+* Akorát ten Kája tam vypadá dost wtf (kdo ho to hraje, to je Kotek??). Škoda, že o něm se takového filmu asi nikdy nedočkáme.
942235
0 0
reagují: Sub-Zero
reagovat

Duchoň

942235
[url=https://www.youtube.com/watch?v=RAhQPPfDtAw&ab_channel=CONTINENTALFILM]trailer[/url]
Duchoň
4 0
reagovat

Jurský svět

942224
[url=https://www.youtube.com/watch?v=6m1eOoUoVao]trailer[/url]
Jurský svět
4 -1
reagovat

Odvážná Vaiana 1 a 2

Viděno poprve. Tím odkazem na Fury Road si mě jednička získala:+ Hlavně je to vlastně moc hezky komorní v tom, že je to o dvou postavách a jednom debilnim Kohoutovi (tady si to zase získalo Teda)
Dvojka je všeho víc (hlavně otravnych a zbytecnych postav posádky) z pr.ele vytahly pribeh, jen aby se na to nabalil film, který vydela miliardu.
Potitulková scéna mě vyděsila v tom smyslu, jak hrozně se to teď bude dojit.. 
942152
Viděno poprve. Tím odkazem na Fury Road si mě jednička získala*:+* Hlavně je to vlastně moc hezky komorní v tom, že je to o dvou postavách a jednom debilnim Kohoutovi (tady si to zase získalo Teda) Dvojka je všeho víc (hlavně otravnych a zbytecnych postav posádky) z pr.ele vytahly pribeh, jen aby se na to nabalil film, který vydela miliardu. Potitulková scéna mě vyděsila v tom smyslu, jak hrozně se to teď bude dojit.. 
Odvážná Vaiana 1 a 2
1 0
reagovat
reaguje na: RingMan
Ten by jako Magneto byl bez debat dokonalý. Podobné by to bylo i u toho Profesora X. Ale ta Storm opravdu ne. Třeba taková Ella Balinska je celkem sympatická. I když zatím nehrála v ničem povedeném.  
942150
Ten by jako Magneto byl bez debat dokonalý. Podobné by to bylo i u toho Profesora X. Ale ta Storm opravdu ne. Třeba taková Ella Balinska je celkem sympatická. I když zatím nehrála v ničem povedeném.  
942111
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten typ filmu, kdy vidím upoutávku = hned bych si šel pustit film. I po letech pro mě naprosto strhující audiovizuální podívaná, která působí pořád stylově. Mám od Krammera rád i Pawn Shop Chronicles, i když už je to oproti útěku podstatně volnější. Jak jsi to sem hodil, tak mě zároveň napadlo, kam Krammer vlastně „zmizel“ a dohledal jsem leda rozhovor z roku 2018, kde mluví o složitosti prosadit svoje nápady/sehnat na ně peníze + chystání filmu z prostředí lovců lvů v Africe, ale ... plán z roku 2018, no.
942147
Ten typ filmu, kdy vidím upoutávku = hned bych si šel pustit film. I po letech pro mě naprosto strhující audiovizuální podívaná, která působí pořád stylově. Mám od Krammera rád i Pawn Shop Chronicles, i když už je to oproti útěku podstatně volnější. Jak jsi to sem hodil, tak mě zároveň napadlo, kam Krammer vlastně „zmizel“ a dohledal jsem leda rozhovor z roku 2018, kde mluví o složitosti prosadit svoje nápady/sehnat na ně peníze + chystání filmu z prostředí lovců lvů v Africe, ale ... plán z roku 2018, no.
942141
2 0
reagovat
Jen si tady odlozim trailer, který jsem ve sve době viděl tak padesátkrát, objevil díky tomu Muse a musím si tu zapadnutou pecku brzy zase pustit. 
To byly krásné časy. 
942141
Jen si tady [url=https://youtu.be/bBboyvN3s-o?si=v5btA26P4sJR-rx4]odlozim trailer[/url], který jsem ve sve době viděl tak padesátkrát, objevil díky tomu Muse a musím si tu zapadnutou pecku brzy zase pustit.  To byly krásné časy. 
4 0
reagují: Ash_Black
reagovat
We really got DDL in Marvel before GTA VI.
942137
We really got [spoiler]DDL[/spoiler] in Marvel before GTA VI.
942111
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
One can dream. :D
942119
One can dream. *:D*
942118
0 0
reagovat
Ještě k tomu dodat že to bude režírovat PTA a začnu se těšit :))
942118
Ještě k tomu dodat že to bude režírovat PTA a začnu se těšit *:))*
942111
1 0
reagují: Memphis
reagovat
Jo hned si to jdu objednat na 4K protože to musim mít doma ve sbírce, fakt to bylo moc dobrý, dokonce sem myslel, že ji to zapálil ten Rockwell a ono ne, rád bych veděl, jestli byl ten vrah fakt ten chlap z toho baru, protože podle DNA ne, ale muže člověk upustit fantazii :D
942117
Jo hned si to jdu objednat na 4K protože to musim mít doma ve sbírce, fakt to bylo moc dobrý, dokonce sem myslel, že ji to zapálil ten Rockwell a ono ne, rád bych veděl, jestli byl ten vrah fakt ten chlap z toho baru, protože podle DNA ne, ale muže člověk upustit fantazii *:D*
2 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Za mě nejlepší McDonagh, ani Víly nebo opěvované Bruggy mi nesedli tak moc, jako tahle pecka...
942116
Za mě nejlepší McDonagh, ani Víly nebo opěvované Bruggy mi nesedli tak moc, jako tahle pecka...
942113
3 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Já ho kdysi viděl nelegálně doma a pak jsem na něho šel hned do kina, protože takový film se musí podpořit.
Nejlepší Rockwell a hlavně prohození oknem a na to navazující naprosto dojemná scéna s "džusem" z nemocnice.
Pro mě je to nejlepší McDonagh.
942115
Já ho kdysi viděl nelegálně doma a pak jsem na něho šel hned do kina, protože takový film se musí podpořit. Nejlepší Rockwell a hlavně prohození oknem a na to navazující naprosto dojemná scéna s "džusem" z nemocnice. Pro mě je to nejlepší McDonagh.
942113
6 0
reagovat
Cynthia Erivo jako Storm snad nedopadne
942114
Cynthia Erivo jako Storm snad nedopadne
942111
1 0
reagovat

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017)

Tohle byl krásnej film, o tom jak chce matka donutit policii dělat jejich práci, jak to tak bývá, ne vždy se vše daří, jak by mělo, perfektní Sam Rockwell a Woody Harrelson ale i Frances McDormand, mladička Samara a velký / malý Peter Dinklage. Jeden z těch životních příběhů matky, co se postaví ruce zákona. Moc se mi to líbilo:+
942113
Tohle byl krásnej film, o tom jak chce matka donutit policii dělat jejich práci, jak to tak bývá, ne vždy se vše daří, jak by mělo, perfektní Sam Rockwell a Woody Harrelson ale i Frances McDormand, mladička Samara a velký / malý Peter Dinklage. Jeden z těch životních příběhů matky, co se postaví ruce zákona. Moc se mi to líbilo*:+*
Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017)
15 0
reagují: Leefko, (=LIFTY=)
reagovat
Na jednu stranu doufám že ne. Dost by se tím nejen u mne shodil. 

Na druhou stranu by to vystrihnul jak Bůh , je to spolu s Doomem jedna z nejlepších marvelovských postav.
942112
Na jednu stranu doufám že ne. Dost by se tím nejen u mne shodil.  Na druhou stranu by to vystrihnul jak Bůh , je to spolu s Doomem jedna z nejlepších marvelovských postav.
942111
1 0
reagovat

castingová marvel pikoška

link
link

potenciálně spoiler, ale je to taková pi....., že to je spíš humor
942111
https://xcancel.com/Austin_Medzz/status/1923557953791021148 https://xcancel.com/thediegoandaluz/status/1923543098665357682 potenciálně spoiler, ale je to taková pi....., že to je spíš humor
castingová marvel pikoška
3 0
reagovat

Jersey Girl (2004)

8/10
Nedocenený snímok Kevina Smitha a povinnosť pre každého mladého rodiča, pokiaľ cíti akékoľvek vnútorné váhanie nad zmenou svojich životných priorít. 

Hviezdne osadenstvo tu ide do sympatického kontrastu so Smithovou až poloamatérskou réžiou a celkovým minimalizmom, ktorý aspoň u mňa paradoxne vždy pomáhal k cíteniu väčšej autenticity. 

Príbeh je vo svojej podstate totálne jednoduchý a na nejaké zvraty tu nedôjde.  Problémy a konflikty sa tu vyriešia prakticky z minúty na minútu, avšak vzhľadom k tomu že sa jedná o feel good komédiu to nevidím ako problém. 

V čom film exceluje je naozaj hlavne v citlivom a dojemnom  predaní jednoduchého posolstva, že rodičovstvo aj keď prevráti život naruby a isté aspekty dosavadnej existencie  môžu utrpieť ranu, je to všetko hlavne o nastavení priorít. 
A že v bývaní v rodičovskom dome nie je žiadna hanba.
Naopak niekedy starý rodič väčšiu blízkosť svojho potomstva vlastne potrebuje. 
942093
[b]8/10[/b] Nedocenený snímok Kevina Smitha a povinnosť pre každého mladého rodiča, pokiaľ cíti akékoľvek vnútorné váhanie nad zmenou svojich životných priorít.  Hviezdne osadenstvo tu ide do sympatického kontrastu so Smithovou až poloamatérskou réžiou a celkovým minimalizmom, ktorý aspoň u mňa paradoxne vždy pomáhal k cíteniu väčšej autenticity.  Príbeh je vo svojej podstate totálne jednoduchý a na nejaké zvraty tu nedôjde.  Problémy a konflikty sa tu vyriešia prakticky z minúty na minútu, avšak vzhľadom k tomu že sa jedná o feel good komédiu to nevidím ako problém.  V čom film exceluje je naozaj hlavne v citlivom a dojemnom  predaní jednoduchého posolstva, že rodičovstvo aj keď prevráti život naruby a isté aspekty dosavadnej existencie  môžu utrpieť ranu, je to všetko hlavne o nastavení priorít.  A že v bývaní v rodičovskom dome nie je žiadna hanba. Naopak niekedy starý rodič väčšiu blízkosť svojho potomstva vlastne potrebuje. 
Jersey Girl (2004)
5 0
reagovat
reaguje na: Leefko
A teraz už len počkať na úspech/neúspech Gunnovho Supermana. ?) 
942090
A teraz už len počkať na úspech/neúspech Gunnovho Supermana. *?)* 
942079
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se