Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2821 - 2840 Napsat příspěvek
reaguje na: MarvinP
Super, snad jsem nekoupil domu 2 drahé plyšové pedofily. 
Plus je tam znepokojivý vztah s Hrobem světlušek.
948557
Super, snad jsem nekoupil domu 2 drahé plyšové pedofily.  Plus je tam znepokojivý vztah s Hrobem světlušek.
948551
3 0
reagovat
Vydal jsem se králičí norou, teorie sice zajímavé, ale pro mě je to pohádka, tečka:D
948555
Vydal jsem se králičí norou, teorie sice zajímavé, ale pro mě je to pohádka, tečka*:D*
948551
3 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Klidně začni tou Mononoke. 
948554
Klidně začni tou Mononoke. 
948553
5 0
reagovat
Takže kdybych si sypal na hlavu, že jsem od Mistra doteď nic neviděl, leda dokumenty o tvorbě Ghibli, tak ... mám se stydět a co jako první vidět? Mononoke? Nebo začít prostě od začátku, Naušikou, potažmo Lupinem? Dlouho mám ty filmy na seznamu, obdobně jako dílo Satošiho Kona. U něj jsem zatím viděl jen Perfect Blue a pak díky zdejší film výzvě pro mě naprosto uzemňující Tokijské kmotry.
948553
Takže kdybych si sypal na hlavu, že jsem od Mistra doteď nic neviděl, leda dokumenty o tvorbě Ghibli, tak ... mám se stydět a co jako první vidět? Mononoke? Nebo začít prostě od začátku, Naušikou, potažmo Lupinem? Dlouho mám ty filmy na seznamu, obdobně jako dílo Satošiho Kona. U něj jsem zatím viděl jen Perfect Blue a pak díky zdejší film výzvě pro mě naprosto uzemňující Tokijské kmotry.
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
"Příběh je sice jednodušší, ale co jsem pochopil, tak tohle je vyloženě pohádka pro menší děti"

...až na to, že v tom filmu je schováno pár velmi znepokojivých věcí pro dospělé. Celá ekapáda se ztracenou mladší sestrou a botičkou v rybníce, fakt, že v happyendu s maminkou figuruje fantastický kočičí autobus atd. Možná to vůbec není tak sluníčkový a roztomilý film, respektive je, pokud jsi ochoten věřit na Totory a kočičí autobusy, pokud ne, zbude ti velmi drsná a krutá dospělácká realita... a kdyby ses chtěl vydat králičí norou, tak si vygoogli tu konspiraci okolo Totora a Sayama incidentu. 

PS: ano, koukni se na Mononoke Hime. 
948551
"Příběh je sice jednodušší, ale co jsem pochopil, tak tohle je vyloženě pohádka pro menší děti" ...až na to, že v tom filmu je schováno pár velmi znepokojivých věcí pro dospělé. Celá ekapáda se ztracenou mladší sestrou a botičkou v rybníce, fakt, že v happyendu s maminkou figuruje fantastický kočičí autobus atd. Možná to vůbec není tak sluníčkový a roztomilý film, respektive je, pokud jsi ochoten věřit na Totory a kočičí autobusy, pokud ne, zbude ti velmi drsná a krutá dospělácká realita... a kdyby ses chtěl vydat králičí norou, tak si vygoogli tu konspiraci okolo Totora a[b] [/b]Sayama incidentu.  PS: ano, koukni se na Mononoke Hime. 
948540
6 0
reagují: AndyKaufman, (=LIFTY=)
reagovat
Rad bych, aby to tu ve světle nedávných diskuzí nezapadlo - Ghibli movies miluju. Jen v rychlosti top 3:
Mononoke je totální a naprostá pecka.
Cesta do Fantazie geniální.
Totoro strašně moc moc moc srdeční záležitost. 

všechno 10/10
948550
Rad bych, aby to tu ve světle nedávných diskuzí nezapadlo - Ghibli movies miluju. Jen v rychlosti top 3: Mononoke je totální a naprostá pecka. Cesta do Fantazie geniální. Totoro strašně moc moc moc srdeční záležitost.  všechno 10/10
8 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Do konce příštího týdne, slibuju:))
948547
Do konce příštího týdne, slibuju*:))*
948545
1 0
reagovat
ja poslednych par mesiacov tiez idem Ghibli (tak nejak 'postupne') najblizsie Ocean Waves, Whisper of the Heart a potom Mononoke. Tak sa podelim o dojmy 'onedlho'.

Totoro zatial 4ta najlepsia Ghibliovka :)
948546
ja poslednych par mesiacov tiez idem Ghibli (tak nejak 'postupne') najblizsie Ocean Waves, Whisper of the Heart a potom Mononoke. Tak sa podelim o dojmy 'onedlho'. Totoro zatial 4ta najlepsia Ghibliovka :)
3 0
reagovat
Ok, ale Mononoke fakt musíš vidět ASAP.
948545
Ok, ale Mononoke fakt musíš vidět ASAP.
948544
10 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: SteKi
Na Netflixu je to komplet, mám v plánu ho celého dohnat:)
Ale jako další se chystám na Cestu do Fantazie, protože ta na mě vyskakuje už od dob, kdy jsem kupoval Premiere.
948544
Na Netflixu je to komplet, mám v plánu ho celého dohnat*:)* Ale jako další se chystám na Cestu do Fantazie, protože ta na mě vyskakuje už od dob, kdy jsem kupoval Premiere.
948543
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
POZRI SI PRINCEZNU MONONOKE!!!!!!! :o:o:o
948543
POZRI SI PRINCEZNU MONONOKE!!!!!!! *:o**:o**:o*
948540
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Můj soused Totoro

Vzhledem k tomu, v jaké komunitě se díky ženě pohybuju, byla dost ostuda, že jsem od Miyazakyho nikdy nic neviděl. 
Tak už konečně můžu mít čistější svědomí. 
A fascinuje mě, jak ten film díky animaci vůbec nezestárnul.
Kdyby mi někdo řekl, že je to film z minulého roku, tak nemám problém mu to věřit. 
Přitom je ten film starší! než já.
Popularitu Totora teď uz naprosto chápu. Ta scéna na autobusové zastávce je naprosto kouzelná.
Příběh je sice jednodušší, ale co jsem pochopil, tak tohle je vyloženě pohádka pro menší děti a jiné Miyzakiho filmy už tak pro děti nejsou.
Moje děti na tomto budou vyrůstat, o to se postarám 8)
948540
Vzhledem k tomu, v jaké komunitě se díky ženě pohybuju, byla dost ostuda, že jsem od Miyazakyho nikdy nic neviděl.  Tak už konečně můžu mít čistější svědomí.  A fascinuje mě, jak ten film díky animaci vůbec nezestárnul. Kdyby mi někdo řekl, že je to film z minulého roku, tak nemám problém mu to věřit.  Přitom je ten film starší! než já. Popularitu Totora teď uz naprosto chápu. Ta scéna na autobusové zastávce je naprosto kouzelná. Příběh je sice jednodušší, ale co jsem pochopil, tak tohle je vyloženě pohádka pro menší děti a jiné Miyzakiho filmy už tak pro děti nejsou. Moje děti na tomto budou vyrůstat, o to se postarám *8)*
Můj soused Totoro
14 0
reagují: MarvinP, SteKi
reagovat
Jo no já jsem to viděl tak ….no jako od ty stovky nebudu daleko  spíš z dřívějška teď už si to dávám jen jednou za rok až dva, ale přesně s tím medem, pokaždé jsem tam našel něco čeho jsem si předtím nevšimnul
948539
Jo no já jsem to viděl tak ….no jako od ty stovky nebudu daleko  spíš z dřívějška teď už si to dávám jen jednou za rok až dva, ale přesně s tím medem, pokaždé jsem tam našel něco čeho jsem si předtím nevšimnul
948483
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Final Cut verze i díky analogovým trikům a remasteru  je furt i dnešním okem pecka, co by za to některé předražené digitální blockbustery daly
948537
Final Cut verze i díky analogovým trikům a remasteru  je furt i dnešním okem pecka, co by za to některé předražené digitální blockbustery daly
948486
2 0
reagovat

Blade Runner - Sni androidi o elektrických ovečkách

Blade Runner je pro mě nedostižný kult, už od 12 co jsem to poprvé viděl, pak jsem si přečetl knížku, kde je ten lore toho světa tak obrovský, že Ridley použil jen část, několikrát dohrál výbornou adventuru od Westwood studio, přečetl pokračování Blade Runnera od K. W. Jetera a pak přes 20 let čekal na pokračování  filmu 2049,  které mě k mému údivu nezklamalo, ale byl jsem nadšený. Komiksy, animovaný seriál a teď se nemůžu dočkat minisérie Blade Runner 2099. Viděl jsem sety a je to nádhera. Mají tam i detaily fakt pro ultrageeky, jako věci které na sobe mají nápisy názvů ostatních románů od P. K. Dicka - jo toho mám načteného téměř vše co od něj tady vyšlo 😀 chybí mi si ještě zahrát tu deskovou hru, a rad slyším, že to IMF, Hlad, Crom a Filip Brouk vychvalují do nebes 
948534
Blade Runner je pro mě nedostižný kult, už od 12 co jsem to poprvé viděl, pak jsem si přečetl knížku, kde je ten lore toho světa tak obrovský, že Ridley použil jen část, několikrát dohrál výbornou adventuru od Westwood studio, přečetl pokračování Blade Runnera od K. W. Jetera a pak přes 20 let čekal na pokračování  filmu 2049,  které mě k mému údivu nezklamalo, ale byl jsem nadšený. Komiksy, animovaný seriál a teď se nemůžu dočkat minisérie Blade Runner 2099. Viděl jsem sety a je to nádhera. Mají tam i detaily fakt pro ultrageeky, jako věci které na sobe mají nápisy názvů ostatních románů od P. K. Dicka - jo toho mám načteného téměř vše co od něj tady vyšlo 😀 chybí mi si ještě zahrát tu deskovou hru, a rad slyším, že to IMF, Hlad, Crom a Filip Brouk vychvalují do nebes 
Blade Runner - Sni androidi o elektrických ovečkách
3 0
reagovat
Mě se BR i dvojka líbila opravdu hodně, byť doma (jednička).
Je to ale jeden z mála filmů, ke kterým se nemám i přes nepochybné kvality a oblibu potřebu opět vracet (a to k oběma dílům).
948503
Mě se BR i dvojka líbila opravdu hodně, byť doma (jednička). Je to ale jeden z mála filmů, ke kterým se nemám i přes nepochybné kvality a oblibu potřebu opět vracet (a to k oběma dílům).
3 0
reagovat
Mně Blade Runner vůbec nesedl, ale vím, že si někdy zaslouží druhou šanci. 
Naopak z pokračování jsem sbíral hubu ze země a je to jedno z mála Blu-Ray, co jsem si musel koupit.
948498
Mně Blade Runner vůbec nesedl, ale vím, že si někdy zaslouží druhou šanci.  Naopak z pokračování jsem sbíral hubu ze země a je to jedno z mála Blu-Ray, co jsem si musel koupit.
3 0
reagovat
No za mňa som zrovna tomu vizuálu absolútne naproti ísť nemusel. Naopak mi to pripomenulo akú mám chuť na nejakú audiovizuálne vymazlenú scifárnu plnú lietajúcich áut, hologramov,  kilometre vysokých mrakodrapov a ďalších  nápadov. Od piateho elementu, Valeriana alebo aj toho Star treku už ubehol nejaký ten piatok?)
948493
No za mňa som zrovna tomu vizuálu absolútne naproti ísť nemusel. Naopak mi to pripomenulo akú mám chuť na nejakú audiovizuálne vymazlenú scifárnu plnú lietajúcich áut, hologramov,  kilometre vysokých mrakodrapov a ďalších  nápadov. Od piateho elementu, Valeriana alebo aj toho Star treku už ubehol nejaký ten piatok*?)*
948486
0 0
reagovat
Se vším souhlas. Mě jenom fakt strašně překvalilo, že film, který jsem znal doslova zpaměti, na mě v tom kině zapůsobil jako úplně, ale úplně novej zážitek. Fakt se to těžko popisuje, ale až to zas budou dávat, doporučuju všem, který ten film neštve, ať na to jdou. 
948487
Se vším souhlas. Mě jenom fakt strašně překvalilo, že film, který jsem znal doslova zpaměti, na mě v tom kině zapůsobil jako úplně, ale úplně novej zážitek. Fakt se to těžko popisuje, ale až to zas budou dávat, doporučuju všem, který ten film neštve, ať na to jdou. 
948486
4 0
reagovat
Tak mi přijde, že píšete totéž, s tím, že jej (nebo třeba mě) "pomalá, dějově poloprázdná, poloabstraktní improvizace" prostě nebaví. IMHO nic proti ničemu.

A druhá věc: člověk to nemusí vidět v kině. Kino je (i tady, z x diskuzí) hlavně o mentalitě (že sedím a dívám se, neřeším chod domácnosti, nečumím na mobil) a ono není zas takové scifi dělat totéž doma, svým způsobem i u toho monitoru. Zvlášť s ohledem na to, že ten domácí zážitek dnes může snadno předčit kino tehdy.

Plus je to teda 40 let staré, bylo by extrémně naivní si nepřipouštět, že tomu vizuálu dnes člověk musí jít naproti. 
948486
Tak mi přijde, že píšete totéž, s tím, že jej (nebo třeba mě) [i]"pomalá, dějově poloprázdná, poloabstraktní improvizace"[/i] prostě nebaví. IMHO nic proti ničemu. A druhá věc: člověk to nemusí vidět v kině. Kino je (i tady, z x diskuzí) hlavně o mentalitě (že sedím a dívám se, neřeším chod domácnosti, nečumím na mobil) a ono není zas takové scifi dělat totéž doma, svým způsobem i u toho monitoru. Zvlášť s ohledem na to, že ten domácí zážitek dnes může snadno předčit kino tehdy. Plus je to teda 40 let staré, bylo by extrémně naivní si nepřipouštět, že tomu vizuálu dnes člověk musí jít naproti. 
948483
6 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se