Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2801 - 2820 Napsat příspěvek
reaguje na: Leefko
Haleluja :+
942082
Haleluja *:+*
942079
0 0
reagovat
First full script for #TheBatman2 is reportedly expected to be turned in this month
Matt Reeves has been sending in pages to DC for half a year
(via The Wrap)

Heuréka!
942079
First full script for #TheBatman2 is reportedly expected to be turned in this month Matt Reeves has been sending in pages to DC for half a year (via The Wrap) Heuréka!
4 0
reagují: Tyller, Gacy
reagovat

MI8

Tak toto sa mi ťažko píše. Je to celkom fajn rozlúčka s Ethanom Huntom. Bohužiaľ, "iba fajn" a zaradil by som to hneď k tým najslabším dielom série. Vlastne horšia bola imho asi len dvojka, ktorú pri maratónoch vynechávam a obávam sa, že to isté budem musieť spraviť aj s týmto filmom, čím rovnaký osud nevyhnutne postihne aj jeho prvú časť (Dead Reckoning), ktorá sama o sebe asi nemá moc zmysel, aj keď je to stále určite lepší a zábavnejší film ako Final Reckoning.

Najviac na mňa zapôsobila sekvencia s ponorkou a pokiaľ ide o postavy, tak najviac ma bavil ten agent z jednotky (rozumeno z úplne prvej MI), čo asi nie je úplne dobrá vizitka pre film samotný.

Chýbala mi lepšia akcia. Bolo to všetko také nejaké nijaké, bez nápadu. Finále ako slabšia kopírka Falloutu bez Cavilla a inak tam vlastne nejaká výraznejšia akčná scéna ani nie je (ponorku ako akčnú scénu nepočítam).

Prvá hodina je plná vysvetľovania a flashbackov akoby sa automaticky počítalo s tým, že takmer nikto z divákov predošlé filmy nevidel (da fuck?). Zápletka a misia ako taká je už tak strašne prešpekulovaná, že nemá cenu sa v tom snažiť zorientovať, lebo to asi aj tak nedáva moc zmysel. Celé mi to dosť pripomínalo bondovky (tie slabšie) a vlastne vôbec som z toho filmu nemal pocit, že sledujem ďalšiu Mission Impossible, čo je dosť zlé.

Chlapci (Cruise a McQ) by mali znova začať písať scenáre predtým ako začnú niečo natáčať, lebo ten ich systém točenia bez scenára sa im tu imho už definitívne komplet celý rozpadol. 6/10
941943
Tak toto sa mi ťažko píše. Je to celkom fajn rozlúčka s Ethanom Huntom. Bohužiaľ, "iba fajn" a zaradil by som to hneď k tým najslabším dielom série. Vlastne horšia bola imho asi len dvojka, ktorú pri maratónoch vynechávam a obávam sa, že to isté budem musieť spraviť aj s týmto filmom, čím rovnaký osud nevyhnutne postihne aj jeho prvú časť (Dead Reckoning), ktorá sama o sebe asi nemá moc zmysel, aj keď je to stále určite lepší a zábavnejší film ako Final Reckoning. Najviac na mňa zapôsobila sekvencia s ponorkou a pokiaľ ide o postavy, tak najviac ma bavil ten agent z jednotky (rozumeno z úplne prvej MI), čo asi nie je úplne dobrá vizitka pre film samotný. Chýbala mi lepšia akcia. Bolo to všetko také nejaké nijaké, bez nápadu. Finále ako slabšia kopírka Falloutu bez Cavilla a inak tam vlastne nejaká výraznejšia akčná scéna ani nie je (ponorku ako akčnú scénu nepočítam). Prvá hodina je plná vysvetľovania a flashbackov akoby sa automaticky počítalo s tým, že takmer nikto z divákov predošlé filmy nevidel (da fuck?). Zápletka a misia ako taká je už tak strašne prešpekulovaná, že nemá cenu sa v tom snažiť zorientovať, lebo to asi aj tak nedáva moc zmysel. Celé mi to dosť pripomínalo bondovky (tie slabšie) a vlastne vôbec som z toho filmu nemal pocit, že sledujem ďalšiu Mission Impossible, čo je dosť zlé. Chlapci (Cruise a McQ) by mali znova začať písať scenáre predtým ako začnú niečo natáčať, lebo ten ich systém točenia bez scenára sa im tu imho už definitívne komplet celý rozpadol. 6/10
MI8
5 0
reagovat

M:I8

Zprvu hodně překombinovaný, protože to musí hrát s kartama rozdanými v 7, a taky místy až zbrkle sestříhaný, od půlky to ale už slape, jak má a dává vzpomenout na to nejlepší ze 7, což není žádný sarkasmus.

Líp to asi dopadnout nemohlo, to by série musela završit Falloutem. Spíš to mohlo dopadnout o mnoho hůř. Cruise se rozloučil jednou z nejlepších akčních scén série. Jednou budiž vzpomenuto jako jeden z nejdůstojnějších závěrů vůbec.
7-8/10
941942
Zprvu hodně překombinovaný, protože to musí hrát s kartama rozdanými v 7, a taky místy až zbrkle sestříhaný, od půlky to ale už slape, jak má a dává vzpomenout na to nejlepší ze 7, což není žádný sarkasmus. Líp to asi dopadnout nemohlo, to by série musela završit Falloutem. Spíš to mohlo dopadnout o mnoho hůř. Cruise se rozloučil jednou z nejlepších akčních scén série. Jednou budiž vzpomenuto jako jeden z nejdůstojnějších závěrů vůbec. 7-8/10
M:I8
5 0
reagovat

MI 8

Dokonalý v jednotlivých momentech. Jako celek trochu kulhá. Přesto to má obrovské srdíčko a výborně finále. 7,5/10

PS: Pochopím když to někomu výrazně nesedne. 
941936
Dokonalý v jednotlivých momentech. Jako celek trochu kulhá. Přesto to má obrovské srdíčko a výborně finále. 7,5/10 PS: Pochopím když to někomu výrazně nesedne. 
MI 8
8 0
reagovat

M:I

Je to dobrý, ne dokonalý. Film dvou polovin. Ale určitě dobrý. Spektákl jak hovado.:+
941931
Je to dobrý, ne dokonalý. Film dvou polovin. Ale určitě dobrý. Spektákl jak hovado.*:+*
M:I
6 0
reagovat
Nový trailer na Juráč v úterý.
941927
Nový trailer na Juráč v [url=https://www.youtube.com/watch?v=x22S64eUMZo]úterý[/url].
2 0
reagovat

Black Bag

Fajn žánrovka na večer na streamu, jako byl třeba režisérův predchozi film KIMI.
Takže si za týden ani nevzpomenu, o čem to bylo...
Maximálně na tu japonskou specialitu.
Proč to cpali do kin fakt nechápu, bylo to předurčeno k tržební zkáze.
941917
Fajn žánrovka na večer na streamu, jako byl třeba režisérův predchozi film KIMI. Takže si za týden ani nevzpomenu, o čem to bylo... Maximálně na tu japonskou specialitu. Proč to cpali do kin fakt nechápu, bylo to předurčeno k tržební zkáze.
Black Bag
1 -3
reagovat
reaguje na: Demonic8
Obsazeni luxusní včetně indiána z Farga a Bone Tiomahawk👍
941916
Obsazeni luxusní včetně indiána z Farga a Bone Tiomahawk👍
941838
0 0
reagovat

Rogue One / Nová Naděje večerní double feature

Po dokoukání luxusního Andora zcela logický krok. Rogue One se mi líbilo už při vydání a beru ho jako nejlepší SW film, co Disney vyprodukovalo. Má to svoje nedostatky, hlavně ze začátku příběh skáče dost rychle z jednoho místa na druhé a úplně nedokáže prodat postavy v něm. Cassiana jsem si dokázal oblíbit díky seriálu, ale Jyn takovou péči nedostala, a proto mě vlastně nijak zvlášť nezajímala. Technicky je to až na digi Tarkina špičková práce a kouká se na to krásně. Plus to skvěle graduje a závěrečná třetina jsou pořádné akční hody s výborným bonbónkem v podobě Vaderovy vyvražďovačky. 8/10

Nová Naděje je láska už od dětství. Spousta věcí objektivně hodně zestárla, ale má to takové srdíčko, že u toho sedím pokaždé s úsměvem od ucha k uchu, jako by mi bylo znovu 10 a viděl to poprvý. Kultovka a jeden z nejdůležitějších filmů všech dob. 9,5/10

Za mě ideální večer 
941879
Po dokoukání luxusního Andora zcela logický krok. Rogue One se mi líbilo už při vydání a beru ho jako nejlepší SW film, co Disney vyprodukovalo. Má to svoje nedostatky, hlavně ze začátku příběh skáče dost rychle z jednoho místa na druhé a úplně nedokáže prodat postavy v něm. Cassiana jsem si dokázal oblíbit díky seriálu, ale Jyn takovou péči nedostala, a proto mě vlastně nijak zvlášť nezajímala. Technicky je to až na digi Tarkina špičková práce a kouká se na to krásně. Plus to skvěle graduje a závěrečná třetina jsou pořádné akční hody s výborným bonbónkem v podobě Vaderovy vyvražďovačky. [b]8/10 [/b] Nová Naděje je láska už od dětství. Spousta věcí objektivně hodně zestárla, ale má to takové srdíčko, že u toho sedím pokaždé s úsměvem od ucha k uchu, jako by mi bylo znovu 10 a viděl to poprvý. Kultovka a jeden z nejdůležitějších filmů všech dob. [b]9,5/10 [/b] Za mě ideální večer 
Rogue One / Nová Naděje večerní double feature
10 0
reagovat
Wow, ten trailer je vynikajuci. Zda sa, ze material je fajn. Na toto sa tesim :+
941860
Wow, ten trailer je vynikajuci. Zda sa, ze material je fajn. Na toto sa tesim *:+*
941838
0 0
reagovat
Já nejsem zrovna fanda Sydney, ačkoliv je to hezká ženská, ten námět po přečtení je zvláštní, ale trailer se za mě velmi povedl a na film mě to nalákalo. :)
941855
Já nejsem zrovna fanda Sydney, ačkoliv je to hezká ženská, ten námět po přečtení je zvláštní, ale trailer se za mě velmi povedl a na film mě to nalákalo. *:)*
2 0
reagovat
Rezisersky celovecerni debut asi slusneho scenaristy, muze dopadnout jakkoli. :+
941851
Rezisersky celovecerni debut asi slusneho scenaristy, muze dopadnout jakkoli. *:+*
941838
1 0
reagovat
Jo, tohle vypadá hodně zábavně. A jako bonus roztomilá jižanská vesničanka Sydney. :D
941842
Jo, tohle vypadá hodně zábavně. A jako bonus roztomilá jižanská vesničanka Sydney. *:D*
941838
1 0
reagovat
941838
[url=https://youtu.be/ulZoLec80fs?si=u0McsKb9JUGQRe1I]Americana[/url]
6 0
reagovat

MI 5,6,7

MI 5

Blockbuster vysoustružený k dokonalosti.  Ten film u mě roste s každou další projekcí. Christopher McQuarrie naprosto vystihl esenci tohoto čím by měla být tahle série. Napínavá, působivá, hravá, inteligentní, sexy a hlavně zábavná. V tomto případě se to povedlo namixovat skvěle a všechno funguje na výbornou. Akční úvod, zvraty, představování nových postav, zápletka, akce - opera a sexy Rebecca jsou výborné. Každá akční scéna parádně graduje a nikdy to nenudí. Osobně jsem si neskutečně užil na tuhle sérii komornější finále, kde se více sází na intelekt, než na hrubou sílu. Výborný blockbuster. Stále se nemohu rozhodnout jestli je tohle nejlepší nebo ne. 9/10

MI 6

Opět výborně natočený blockbuster. Sázka na větší osudovost parádně funguje. Máme tu zápletku, která krásně graduje, protože to je zase osobní. Líbilo se mi, že se McQuarrie jako režisér posouvá a jeho režie je ještě lepší, než minule. Úžasné záběry a kaskadérské kousky. Parádní Cavill, co si svou roli neskutečně užívá. Honička v Paříží je esence akční scény, líbilo se mi  ultimatní akční finále, kde se tým rozdělí a musí spolupracovat. Po asi osmé projekci to není za čistých 9/10, ale velmi silných 8,5/10 to je. Až to uvidím někdy znovu, tak tam těch 9/10 bude.

MI 7

Nadstandartní blockbuster, který mě nenudil a užil jsem si ho. Tenhle film má dva velké problémy. Část scénáře a záporáka. Ta zápletka je překombinovaná až hanba. Dialogy jsou jalové, hlavně ty co musí říkat Luther. Záporák nemá na Cavilla, Harrise a už vůbec ne na vynikajícího Hoffmana. Nicméně to se ve filmu děje, je fakt moc hezky natočené, je to zábavné, nenudí to, a umí to být osudové. Některé momenty jsou opět pastva pro oči a akční scény jsou výborné, i přestože je tam dost cítit digi triky. Za mě pořád dobrý a neurážející film. 7,5/10

MI nejlepší díly jsou 5 a 3 ty jsou na stejné úrovni, 6,1,4,7 a 2. Tak schválně, kde bude díl osmý???
941737
[b]MI 5 [/b]Blockbuster vysoustružený k dokonalosti.  Ten film u mě roste s každou další projekcí. Christopher McQuarrie naprosto vystihl esenci tohoto čím by měla být tahle série. Napínavá, působivá, hravá, inteligentní, sexy a hlavně zábavná. V tomto případě se to povedlo namixovat skvěle a všechno funguje na výbornou. Akční úvod, zvraty, představování nových postav, zápletka, akce - opera a sexy Rebecca jsou výborné. Každá akční scéna parádně graduje a nikdy to nenudí. Osobně jsem si neskutečně užil na tuhle sérii komornější finále, kde se více sází na intelekt, než na hrubou sílu. Výborný blockbuster. Stále se nemohu rozhodnout jestli je tohle nejlepší nebo ne. [b]9/10 MI 6 [/b]Opět výborně natočený blockbuster. Sázka na větší osudovost parádně funguje. Máme tu zápletku, která krásně graduje, protože to je zase osobní. Líbilo se mi, že se McQuarrie jako režisér posouvá a jeho režie je ještě lepší, než minule. Úžasné záběry a kaskadérské kousky. Parádní Cavill, co si svou roli neskutečně užívá. Honička v Paříží je esence akční scény, líbilo se mi  ultimatní akční finále, kde se tým rozdělí a musí spolupracovat. Po asi osmé projekci to není za čistých 9/10, ale velmi silných 8,5/10 to je. Až to uvidím někdy znovu, tak tam těch 9/10 bude. [b] MI 7 [/b]Nadstandartní blockbuster, který mě nenudil a užil jsem si ho. Tenhle film má dva velké problémy. Část scénáře a záporáka. Ta zápletka je překombinovaná až hanba. Dialogy jsou jalové, hlavně ty co musí říkat Luther. Záporák nemá na Cavilla, Harrise a už vůbec ne na vynikajícího Hoffmana. Nicméně to se ve filmu děje, je fakt moc hezky natočené, je to zábavné, nenudí to, a umí to být osudové. Některé momenty jsou opět pastva pro oči a akční scény jsou výborné, i přestože je tam dost cítit digi triky. Za mě pořád dobrý a neurážející film. [b]7,5/10 [/b]MI nejlepší díly jsou 5 a 3 ty jsou na stejné úrovni, 6,1,4,7 a 2. Tak schválně, kde bude díl osmý???
MI 5,6,7
3 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Souhlas. Minisérie o třech hodinových dílech s tímto obsazení by byla super. 
941605
Souhlas. Minisérie o třech hodinových dílech s tímto obsazení by byla super. 
941591
1 0
reagovat

Operace Black Bag

Špionážní konverzačka, kterou se Soderbergh s Koeppem pokouší natočit zase málo akční thriller, kde se jmenovaný "thrill" odehrává vlastně jen skrz kecání na snad třech lokacích. Je to velmi pěkně natočené, má to parádní hudbu a casting nabízí spoustu kvality (hlavně mnou doteď neznámý Regé-Jean Page na mě dost zapůsobil a rozumím, odkud jsou ty tendence ho obsadit jako Bonda). Bohužel jednoznačně nejslabším článkem je pro mě právě Koeppův scénář. Ten je totiž v hodně věcech a vysvětlovačkách dost skromný, a v hodně věcech nejde divákovi naproti. To by asi samostatně moc nevadilo, ale tento neduh zabíjí další špatná stránka filmu: tempo. Často mám tendenci říkat, že "film Z by zasloužil pokrátit", "sedla by tomu spíš minisérie" atd. Tady je to obráceně, ta věc má hoďku a půl, a dle mého by tomu další půlhodina jenom prospěla. Tady tedy všichni střílí kulometné dialogy, rychle se tu prezentují postavy, odhalení a twisty nemají čas usednout a zasáhnout, postavy a jejich vztahy jsou zpočátku dost nepřehledné, a co je nejhorší: k hlavním hrdinům (a vůbec komukoliv) si tu nestihnete udělat vztah, takže do jisté míry katarzní konec padne na neúrodnou půdu. Není to špatné, na večer s polovičkou je to dokonce velmi fajn, ale přeci jen tvůrčí tým, cast a premisa slibovali o úroveň lepší biják...
7/10
941591
Špionážní konverzačka, kterou se Soderbergh s Koeppem pokouší natočit zase málo akční thriller, kde se jmenovaný "thrill" odehrává vlastně jen skrz kecání na snad třech lokacích. Je to velmi pěkně natočené, má to parádní hudbu a casting nabízí spoustu kvality (hlavně mnou doteď neznámý Regé-Jean Page na mě dost zapůsobil a rozumím, odkud jsou ty tendence ho obsadit jako Bonda). Bohužel jednoznačně nejslabším článkem je pro mě právě Koeppův scénář. Ten je totiž v hodně věcech a vysvětlovačkách dost skromný, a v hodně věcech nejde divákovi naproti. To by asi samostatně moc nevadilo, ale tento neduh zabíjí další špatná stránka filmu: tempo. Často mám tendenci říkat, že "film Z by zasloužil pokrátit", "sedla by tomu spíš minisérie" atd. Tady je to obráceně, ta věc má hoďku a půl, a dle mého by tomu další půlhodina jenom prospěla. Tady tedy všichni střílí kulometné dialogy, rychle se tu prezentují postavy, odhalení a twisty nemají čas usednout a zasáhnout, postavy a jejich vztahy jsou zpočátku dost nepřehledné, a co je nejhorší: k hlavním hrdinům (a vůbec komukoliv) si tu nestihnete udělat vztah, takže do jisté míry katarzní konec padne na neúrodnou půdu. Není to špatné, na večer s polovičkou je to dokonce velmi fajn, ale přeci jen tvůrčí tým, cast a premisa slibovali o úroveň lepší biják... [b]7/10[/b]
Operace Black Bag
2 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: SteKi
Už sa teším na ďalší nával hejtu od redakcie. :D

Inak, vyzerá to good. :+
941512
Už sa teším na ďalší nával hejtu od redakcie. *:D* Inak, vyzerá to good. *:+*
941505
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
Mám z toho rovnaký pocit. Neviem aká bude stopáž, ale toto nemôže mať pod dve hodiny ani náhodou.
941511
Mám z toho rovnaký pocit. Neviem aká bude stopáž, ale toto nemôže mať pod dve hodiny ani náhodou.
941510
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se