Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2741 - 2760 Napsat příspěvek

Better man ?/10

Jako... Tech prvnich 15 mimut je takove scenaristicko-klisoidni peklo, ze jestli je to parodie, tak to mozna dokoukam. Ale zena to nedala 8):D 

Tzn otazka: dela si to z klise prdel a pak to i prizna, nebo je to brane vazne?
942659
Jako... Tech prvnich 15 mimut je takove scenaristicko-klisoidni peklo, ze jestli je to parodie, tak to mozna dokoukam. Ale zena to nedala *8)**:D*  Tzn otazka: dela si to z klise prdel a pak to i prizna, nebo je to brane vazne?
Better man ?/10
2 -6
reagují: The Joker, Ash_Black
reagovat
reaguje na: Disketa1
Já ty hry hrál a Uncharted mě bavilo. Teda, ne že bych to označil za veledílo, ale jejich finále (když už nic jiného) bylo alespoň velmi originální, vzalo si daný set piece a vytěžilo z něj maximum. V tomto směru je to jedna z nejzajímavějších akčních scén, i když přepálená.
Je ale pravda, že je to jako celek 6/10 film a při nejlepším 8/10 horská dráha.
942645
Já ty hry hrál a Uncharted mě bavilo. Teda, ne že bych to označil za veledílo, ale jejich finále (když už nic jiného) bylo alespoň velmi originální, vzalo si daný set piece a vytěžilo z něj maximum. V tomto směru je to jedna z nejzajímavějších akčních scén, i když přepálená. Je ale pravda, že je to jako celek 6/10 film a při nejlepším 8/10 horská dráha.
942644
5 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Jasně, nehrál jsem ty hry. Ale možná právě proto jsem si  tenkrát ten film šel do kina užít bez jakýchkoli obav a byl jsem z toho nadšený. Bavil jsem se a to bylo hlavní. To, že jsem nehrál hry, byla podle mě velká výhoda. :+
942644
Jasně, nehrál jsem ty hry. Ale možná právě proto jsem si  tenkrát ten film šel do kina užít bez jakýchkoli obav a byl jsem z toho nadšený. Bavil jsem se a to bylo hlavní. To, že jsem nehrál hry, byla podle mě velká výhoda. *:+*
942641
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
Já ten první trailer docela obhajoval, ale jestli je to ještě horší než Poštmistr, tak potěš koště. Ten film mě v půlce absolutně přestal zajímat 
942643
Já ten první trailer docela obhajoval, ale jestli je to ještě horší než Poštmistr, tak potěš koště. Ten film mě v půlce absolutně přestal zajímat 
942640
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Trošku silný názor. Ale beru to, protože jsi nehrál hry. Jakmile si hrál hry, tak ten film prostě nelze moc moc chválit. 
942641
Trošku silný názor. Ale beru to, protože jsi nehrál hry. Jakmile si hrál hry, tak ten film prostě nelze moc moc chválit. 
942635
3 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Poštmistr měl lepší akci a cool hrdiny. Tady není ani jedno. 
942640
Poštmistr měl lepší akci a cool hrdiny. Tady není ani jedno. 
942630
1 0
reagují: holub109
reagovat
Uncharted je velká pecka a nepřestává mě udivovat, že se vůbec nepracuje na druhém dílu. :o 
942635
Uncharted je velká pecka a nepřestává mě udivovat, že se vůbec nepracuje na druhém dílu. *:o* 
0 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Je to horší než Poštmistr. Hollandovo Uncharted je proti tomu veledílo. Já tomu na ČSFD dal jednu hvězdu, a to jen kvůli Eize Gonzalez a tomu, že to narozdíl od podobných Netflixovin nesmrdí green screenem v každé scéně. Trailery na film nebyly o ničem, protože si s nima jen dali málo práce, v tom filmu není jediná scéna nebo dialog, který by byl jakkoliv zábavný/zajímavý a který bys do toho traileru mohl dát.
942631
Je to horší než Poštmistr. Hollandovo Uncharted je proti tomu veledílo. Já tomu na ČSFD dal jednu hvězdu, a to jen kvůli Eize Gonzalez a tomu, že to narozdíl od podobných Netflixovin nesmrdí green screenem v každé scéně. Trailery na film nebyly o ničem, protože si s nima jen dali málo práce, v tom filmu není jediná scéna nebo dialog, který by byl jakkoliv zábavný/zajímavý a který bys do toho traileru mohl dát.
942630
2 0
reagovat
Takže něco podobného jak Poštmistr proste film bez duše, já to teda ani nedokoukal vzdal jsem to v pulce myslim Poštmistra, bo tech restu  filmových mám hodně a někdy je fakt lepší to dropnout, když člověk ví kam se to ubírá 
942630
Takže něco podobného jak Poštmistr proste film bez duše, já to teda ani nedokoukal vzdal jsem to v pulce myslim Poštmistra, bo tech restu  filmových mám hodně a někdy je fakt lepší to dropnout, když člověk ví kam se to ubírá 
942622
2 0
reagují: hroubek, Papricek
reagovat

Pramen mládí

Je to fajn oddychovka na páteční večer, ale tím to bohužel končí. Nechtěl jsem svůj text začínat negativně, ale bohužel to jinak nejde. Trailer se mi líbil, a věřil jsem, že mi Guy Ritchie dá hodně zábavnou a svěží podívanou, u které si vzpomenu třeba na Indyho nebo na nejlepší momenty z Uncharted. Jenže Ritchie zas jede na půl plynu a je to takové nijaké.

Objektivně film po audiovizuální stránce vypadá velmi pěkně. Jenže k čemu to je, že na filmu vidím peníze a poctivou řemeslnou práci, když mě to po příběhové stránce nedokáže zaujmout a strhnout. A co hůře, nebavili mě ani postavy a dialogy, které mezi sebou vedli. Neříkám, že všechno je špatné, jen jsem se opravdu nemohl zbavit pocitu, že tohle jen typ filmu, který je dělaný na zakázku, a Ritchie a spol. do toho nedávají nic ze sebe. Filmu chybí srdíčko. A je to obrovská škoda, protože kvalitních dobrodružných filmů v posledních letech moc nevzniklo.

Ritchie si do svého filmu sehnal velmi slušné obsazení, a to více jsem překvapený, že jsem tam neviděl vzájemnou chemii. John Krasinski je slušný herec, bohužel má tady opravdu špatně napsanou postavu, takže se půlku filmu chová jako debil, který by si za své chovaní zasloužil pár facek. Natalie Portman umí moc dobře hrát, ale tady jsem jí to moc nevěřil. Eiza González si svou roli užívá a ze všech herců mě nejvíce bavila. Domhnall Gleeson mi tady vůbec nesedl a má tu reálně asi dvě dobré scény.

Ve filmu se střídají lokace, je tu pár zajímavých scén a momentů, a také lehce vidím, že tady původně byla nějaká snaha, aby film šel ve stopách Tomb Raidera nebo Uncharted. Jenže to by to Ritchie musel pojmout o dost jinak. Více agresivně, napínavě nebo zajímavě. Takhle je to opravdu místy bez jakéhokoliv zápalu pro věc. Pramen mládí je film, co výrazně neurazí, ale rozhodně nenadchne, a už vůbec si nedovedu představit, že bych ho chtěl někdo vidět znovu. 5,5/10
942622
Je to fajn oddychovka na páteční večer, ale tím to bohužel končí. Nechtěl jsem svůj text začínat negativně, ale bohužel to jinak nejde. Trailer se mi líbil, a věřil jsem, že mi Guy Ritchie dá hodně zábavnou a svěží podívanou, u které si vzpomenu třeba na Indyho nebo na nejlepší momenty z Uncharted. Jenže Ritchie zas jede na půl plynu a je to takové nijaké. Objektivně film po audiovizuální stránce vypadá velmi pěkně. Jenže k čemu to je, že na filmu vidím peníze a poctivou řemeslnou práci, když mě to po příběhové stránce nedokáže zaujmout a strhnout. A co hůře, nebavili mě ani postavy a dialogy, které mezi sebou vedli. Neříkám, že všechno je špatné, jen jsem se opravdu nemohl zbavit pocitu, že tohle jen typ filmu, který je dělaný na zakázku, a Ritchie a spol. do toho nedávají nic ze sebe. Filmu chybí srdíčko. A je to obrovská škoda, protože kvalitních dobrodružných filmů v posledních letech moc nevzniklo. Ritchie si do svého filmu sehnal velmi slušné obsazení, a to více jsem překvapený, že jsem tam neviděl vzájemnou chemii. John Krasinski je slušný herec, bohužel má tady opravdu špatně napsanou postavu, takže se půlku filmu chová jako debil, který by si za své chovaní zasloužil pár facek. Natalie Portman umí moc dobře hrát, ale tady jsem jí to moc nevěřil. Eiza González si svou roli užívá a ze všech herců mě nejvíce bavila. Domhnall Gleeson mi tady vůbec nesedl a má tu reálně asi dvě dobré scény. Ve filmu se střídají lokace, je tu pár zajímavých scén a momentů, a také lehce vidím, že tady původně byla nějaká snaha, aby film šel ve stopách Tomb Raidera nebo Uncharted. Jenže to by to Ritchie musel pojmout o dost jinak. Více agresivně, napínavě nebo zajímavě. Takhle je to opravdu místy bez jakéhokoliv zápalu pro věc. Pramen mládí je film, co výrazně neurazí, ale rozhodně nenadchne, a už vůbec si nedovedu představit, že bych ho chtěl někdo vidět znovu. [b]5,5/10[/b]
Pramen mládí
4 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat

Ulice strachu: Královna plesu

Nejsem velký odborník na horory a jejich subžánry. Ale mohu o sobě prohlásit, že mám alespoň trochu nakoukáno, abych mohl prohlásit, že je to kvalitně natočený horor nebo ne. Trilogii Ulice strachu jsem si celkem užil, a na Královnu plesu jsem se těšil, jelikož jsem doufal, že dostanu přepálený hororový výplach, co se nebude brát moc vážně. A to jsem ve výsledku dostal, ale bohužel je film mnohem hloupější a nudnější, než jsem čekal.

Největší problém filmu je ten, že nefunguje jako horor. Není napínavý, není strašidelný, chybí zde zajímavý a děsivý zabiják, a celkově jsem se nemohl zbavit pocitu, že celá zápletka je dost nevyužitá a tvůrci nevědí jestli mají tlačit na pilu nebo jít více do komediální roviny. Je fajn, že se tvůrci snaží pracovat s odkazy na hororové pravidla, narážky na trilogii, a zkouší budovat poctivou atmosféru. To jsou všechno plusové body, nicméně pokud se váš film profiluje jako horor, a vy nepřijdete ani s jednou napínavou nebo děsivou scénou, tak děláte něco špatně. 

Osobně se mi hodně moc líbila retro atmosféra a celková stylizace. V tomto ohledu se na film dobře kouká, a díky výbornému výběru písniček to audiovizuálně hezky šlape. Další věc, která si zaslouží pochválit je práce s charaktery. Tady tvůrci odvedli velmi pěknou práci a já jsem hlavní hrdince a její kamarádce fandil od začátku až do konce. Film má hodně super obsazení, které to táhne nahoru a ústřední trio (India Fowler, Suzanna Son a Fina Strazza) podalo velmi hezký a zábavný výkon.

Ulice strachu: Královna plesu není špatný film. Je to špatný horor, ale naštěstí film dokáže nabídnou jiné věci, které kupodivu dělá opravdu hodně dobře. 5/10
942619
Nejsem velký odborník na horory a jejich subžánry. Ale mohu o sobě prohlásit, že mám alespoň trochu nakoukáno, abych mohl prohlásit, že je to kvalitně natočený horor nebo ne. Trilogii Ulice strachu jsem si celkem užil, a na Královnu plesu jsem se těšil, jelikož jsem doufal, že dostanu přepálený hororový výplach, co se nebude brát moc vážně. A to jsem ve výsledku dostal, ale bohužel je film mnohem hloupější a nudnější, než jsem čekal. Největší problém filmu je ten, že nefunguje jako horor. Není napínavý, není strašidelný, chybí zde zajímavý a děsivý zabiják, a celkově jsem se nemohl zbavit pocitu, že celá zápletka je dost nevyužitá a tvůrci nevědí jestli mají tlačit na pilu nebo jít více do komediální roviny. Je fajn, že se tvůrci snaží pracovat s odkazy na hororové pravidla, narážky na trilogii, a zkouší budovat poctivou atmosféru. To jsou všechno plusové body, nicméně pokud se váš film profiluje jako horor, a vy nepřijdete ani s jednou napínavou nebo děsivou scénou, tak děláte něco špatně.  Osobně se mi hodně moc líbila retro atmosféra a celková stylizace. V tomto ohledu se na film dobře kouká, a díky výbornému výběru písniček to audiovizuálně hezky šlape. Další věc, která si zaslouží pochválit je práce s charaktery. Tady tvůrci odvedli velmi pěknou práci a já jsem hlavní hrdince a její kamarádce fandil od začátku až do konce. Film má hodně super obsazení, které to táhne nahoru a ústřední trio (India Fowler, Suzanna Son a Fina Strazza) podalo velmi hezký a zábavný výkon. Ulice strachu: Královna plesu není špatný film. Je to špatný horor, ale naštěstí film dokáže nabídnou jiné věci, které kupodivu dělá opravdu hodně dobře. [b]5/10[/b]
Ulice strachu: Královna plesu
2 0
reagovat

Challengers

... jsou tak nekonzistentní film, co jsem z poslední doby viděl, až je to právě svým způsobem to, co ho z jisté části ozvláštňuje.

Přebíhání mezi časovými linkami si člověk v hlavě zorganizuje už po první třetině filmu, stejně tak jako se naladí na chemii a vztahy mezi ústředním triem (které navíc podávají chválihodné výkony - cítil jsem jak buddy vibe, tak i onu rivalitu).

Hudba člověka naladí skoro až do tanečního módu 🕺🪩, avšak jenom zda-li hudba sedí i s kontextem scény, protože jakmile ne, tak i přestože je stále dravá, ruší atmosféru kompozice a přehlušuje konverzace postav.

Film sám o sobě by byl o dost kratší, kdyby se tak často nepoužívaly slow-mo záběry, s tím, že v match pointu už to i trochu rušilo, gradace v záběrech zpomalila, jenže hudba jela stále rytmicky, ale neladilo to v kombu tak kulervoucně, jak to rejža nejspíš zamýšlel.

Na druhou stranu je tu víc než krásné množství zajímavých kamerových hrátek a prací se záběry, které oči vábily natolik, že se divák ponoří do scény daleko jednodušeji. 👌🏻
942609
... jsou tak nekonzistentní film, co jsem z poslední doby viděl, až je to právě svým způsobem to, co ho z jisté části ozvláštňuje. Přebíhání mezi časovými linkami si člověk v hlavě zorganizuje už po první třetině filmu, stejně tak jako se naladí na chemii a vztahy mezi ústředním triem [i](které navíc podávají chválihodné výkony - cítil jsem jak buddy vibe, tak i onu rivalitu)[/i]. Hudba člověka naladí skoro až do tanečního módu 🕺🪩, avšak jenom zda-li hudba sedí i s kontextem scény, protože jakmile ne, tak i přestože je stále dravá, ruší atmosféru kompozice a přehlušuje konverzace postav. Film sám o sobě by byl o dost kratší, kdyby se tak často nepoužívaly slow-mo záběry, s tím, že v match pointu už to i trochu rušilo, gradace v záběrech zpomalila, jenže hudba jela stále rytmicky, ale neladilo to v kombu tak kulervoucně, jak to rejža nejspíš zamýšlel. Na druhou stranu je tu víc než krásné množství zajímavých kamerových hrátek a prací se záběry, které oči vábily natolik, že se divák ponoří do scény daleko jednodušeji. 👌🏻
Challengers
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
U Elden Ringu bych ocekaval klidne min pribehovy :D ale Green Knight styl by byl super
942561
U Elden Ringu bych ocekaval klidne min pribehovy *:D* ale Green Knight styl by byl super
942514
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Asi jo. Možná by to Dunu čekalo tak jako tak.

Jinak Disney zrušil prázdnej slot v únoru 26 pro neohlášenou (=neexistující) marvelovku a neohlášený premiéry v listopadu 26 i 27 už nejsou Untitled Marvel, ale Untitled Disney. Jak těch filmů bylo jednu dobu moc, tak teď jich naopak začíná být málo.

A tímhle posunem se navíc zase mění pořadí filmů, Spider-Man teď bude dřív. Snad to neudělá neplechu jak posledně se Strangem a naopak to pomůže, když se jim podaří domluvit Hollanda do Doomsday.
942555
Asi jo. Možná by to Dunu čekalo tak jako tak. Jinak Disney zrušil prázdnej slot v únoru 26 pro neohlášenou (=neexistující) marvelovku a neohlášený premiéry v listopadu 26 i 27 už nejsou Untitled Marvel, ale Untitled Disney. Jak těch filmů bylo jednu dobu moc, tak teď jich naopak začíná být málo. A tímhle posunem se navíc zase mění pořadí filmů, Spider-Man teď bude dřív. Snad to neudělá neplechu jak posledně se Strangem a naopak to pomůže, když se jim podaří domluvit Hollanda do Doomsday.
942534
0 0
reagovat
reaguje na: Tyller
Nechtěli jít proti dvojce Ďábel nosí Pradu.
942551
Nechtěli jít proti dvojce Ďábel nosí Pradu.
942541
6 0
reagovat
reaguje na: Tyller
100% přetáčky, příp. nestíhají. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby si to v procesu natáčení začali mírně přepisovat a hned i přetáčet...
942543
100% přetáčky, příp. nestíhají. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby si to v procesu natáčení začali mírně přepisovat a hned i přetáčet...
942541
5 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Zaujímal by ma dôvod. Pretáčky? Alebo strach z GTA 6 ktorý má tiež vyjsť v máji? :D
942541
Zaujímal by ma dôvod. Pretáčky? Alebo strach z GTA 6 ktorý má tiež vyjsť v máji? *:D*
942522
2 0
reagují: Ex-SOLDIER, Leefko
reagovat
reaguje na: Attikus
WTF 
942540
WTF 
942525
0 0
reagovat
reaguje na: RingMan
To neudělají, má to podobné cílovky, nakonec imho uhnou s Dunou.
942534
To neudělají, má to podobné cílovky, nakonec imho uhnou s Dunou.
942533
7 0
reagují: RingMan
reagovat
reaguje na: Leefko
nebo z toho udělají Dunesday
942533
nebo z toho udělají Dunesday
942522
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se