Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2721 - 2740 Napsat příspěvek
reaguje na: RidleyCrowe
Úsvit byl také velmi kvalitní. 
942925
Úsvit byl také velmi kvalitní. 
942918
4 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Pridal by som k tvojmu zoznamu ešte Úsvit.
942918
Pridal by som k tvojmu zoznamu ešte Úsvit.
942916
7 -2
reagují: holub109, hroubek
reagovat
reaguje na: holub109
Podepisuji. Vlny, Němá tajemství, anna plus třeba ještě ten Bod obnovy a Party Harder. 
942916
Podepisuji. Vlny, Němá tajemství, anna plus třeba ještě ten Bod obnovy a Party Harder. 
942890
1 0
reagují: RidleyCrowe
reagovat

Pramen mládí

ještě větší nuda než postmistr..těch 54% co to teď má musí jeste spadnout, tohle už sou srackoidni vody.
Strašně to chce hrát na chemii mezi Krasinsky-Portman a Krasinsky-Gonzales ale tak nevtipnou křeč na sílu tlacenou sem dlouho neviděl 
Akce úplně zdechlá a naky kouzlo dobrodružství to nemá ani náznakem 
942910
ještě větší nuda než postmistr..těch 54% co to teď má musí jeste spadnout, tohle už sou srackoidni vody. Strašně to chce hrát na chemii mezi Krasinsky-Portman a Krasinsky-Gonzales ale tak nevtipnou křeč na sílu tlacenou sem dlouho neviděl  Akce úplně zdechlá a naky kouzlo dobrodružství to nemá ani náznakem 
Pramen mládí
2 0
reagovat
Budou v neděli večer na ČT1.
942892
Budou v neděli večer na ČT1.
942879
1 0
reagovat
Němá tajemství, #annaismissing a Vlny jsou za poslední dva roky skvělé filmy, které obnovují mojí víru v naší kinematografii a obstojí i v zahraniční konkurenci. Ještě se chystám dohnat Tancuj Matyldo:+
942890
Němá tajemství, #annaismissing a Vlny jsou za poslední dva roky skvělé filmy, které obnovují mojí víru v naší kinematografii a obstojí i v zahraniční konkurenci. Ještě se chystám dohnat Tancuj Matyldo*:+*
3 0
reagují: hroubek
reagovat
Všechna pozornost šla bohužel na režisérův druhy projekt Bratři. 
Tohle byla ale jina liga. Scénář zasloužený Zlatý lev.
942886
Všechna pozornost šla bohužel na režisérův druhy projekt Bratři.  Tohle byla ale jina liga. Scénář zasloužený Zlatý lev.
942879
2 0
reagovat

Police Story (1985)

Pro mě nejlepší Jackie Chan a nejlepší akční film, nejde o Jackieho herectví ani o příběh, ale o souboje a kaskadérský kousky, v tomhle filmu je jich hodně a jsou fakt neskutečně šílený, je vidět že Jackie tohle prostě uměl, názorná ukázka je tu i to, že Jackie bojuje s přesilou, nikdo nečeká, souboje jsou drsný, brutální a končí většinou se sklem v prdeli, taky musím pochválit meho oblíbence a jednoho z nejlepších záporáku, stejně jako Dick Wei, Johny Wang Lui Wei a to Fung Hak On, který už bohužel zemřel, ale jeho tvář, umění a schopnost hrát záporáky zůstane navždy, celá tahle trilogie je výjmečná a dechberoucí, co se New Police Story týče, řadim ji k tomuhle, protože patří mezi super filmy, Jackie tu dokonce i skutečně hraje a souboje jsou ještě hodně tvrdý, promyšlený, ale Police Story první část zůstane jako můj nejoblíbenější film Jackieho Chana a určitě bude i nadále inspirovat budoucí generaci filmařu 👊
942883
Pro mě nejlepší Jackie Chan a nejlepší akční film, nejde o Jackieho herectví ani o příběh, ale o souboje a kaskadérský kousky, v tomhle filmu je jich hodně a jsou fakt neskutečně šílený, je vidět že Jackie tohle prostě uměl, názorná ukázka je tu i to, že Jackie bojuje s přesilou, nikdo nečeká, souboje jsou drsný, brutální a končí většinou se sklem v prdeli, taky musím pochválit meho oblíbence a jednoho z nejlepších záporáku, stejně jako Dick Wei, Johny Wang Lui Wei a to Fung Hak On, který už bohužel zemřel, ale jeho tvář, umění a schopnost hrát záporáky zůstane navždy, celá tahle trilogie je výjmečná a dechberoucí, co se New Police Story týče, řadim ji k tomuhle, protože patří mezi super filmy, Jackie tu dokonce i skutečně hraje a souboje jsou ještě hodně tvrdý, promyšlený, ale Police Story první část zůstane jako můj nejoblíbenější film Jackieho Chana a určitě bude i nadále inspirovat budoucí generaci filmařu 👊
Police Story (1985)
4 0
reagovat
Jeden z nejsilnějších českých filmů za několik let. 
942881
Jeden z nejsilnějších českých filmů za několik let. 
942879
3 0
reagovat

Němá tajemství (2023)

Nevím, zda se hodí napsat příjemné překvapení, protože téma filmu není vůbec příjemné. Nejen na poměry české tvorby velmi kvalitní film o následcích nehody, po které veterinář Martin skončí ochrnutý a neschopný komunikace. Herecky vynikající, skvěle napsaný a natočený film, co skončil trochu pod radarem a je to velká škoda. Pro fanoušky psychologických dramat rest, který by si na MAXu měli co nejdříve doplnit. 8/10
942879
Nevím, zda se hodí napsat příjemné překvapení, protože téma filmu není vůbec příjemné. Nejen na poměry české tvorby velmi kvalitní film o následcích nehody, po které veterinář Martin skončí ochrnutý a neschopný komunikace. Herecky vynikající, skvěle napsaný a natočený film, co skončil trochu pod radarem a je to velká škoda. Pro fanoušky psychologických dramat rest, který by si na MAXu měli co nejdříve doplnit. [b]8/10[/b]
Němá tajemství (2023)
5 0
reagují: Disketa1, (=LIFTY=), hroubek
reagovat
reaguje na: Gacy
Jop. 
942873
Jop. 
942799
1 0
reagovat
K včerejším hororům bych tu měl dva kousky za 3/5, kde pokaždé je nějaké ALE, takže spíš jen coby zajímavosti, než ultra tipy: Lekce umírání je jedna z posledních prací Stana Winstona, který film produkoval. Mladík jede z hokejového utkání, u vlakového přejezdu narazí na bezvládné tělo. Vzápětí se ukáže, že to cosi (těžko říct, zda to je vůbec člověk) je živé až moc. Mladíka to namáčkne na koleje a přijíždějící vlak to těžko dobrzdí. Avšak následuje střih a on sedí v kanceláři, nemá ani škrábnutí. Ta, co byla před pár minutami jeho holkou je pouze kolegyně a hokej zřejmě nikdy nehrál. Zajímavě rozehraná partička mysteriózních karet doplácí na dvě věci, kdy jsem s těmi 3/5 dle čsfd ještě jeden z těch hodnějších. Že Vám je v patách cosi tajuplného nepochází úplně z tajemna, ale že na film asi nebylo moc dukátů a samozřejmě, co bychom to měli za závěr, kdyby se tu nezačalo na sílu vysvětlovat. Ale minimálně ta první polovina je celkem originální.

No a to druhé, to je spanilý výlet do Španělska, mezi zombie templáře -  Tombs of the Blind Dead. Tady mám problém, že skoro kdykoliv jsem v dnešní době doporučil někomu něco třeba z Itálie od Bavy, Lenziho, Fulciho ... poslal mě s tím nikam za tu „urputnou pomalost“. No a tady ani templáři nejsou zrovna Zátopci, stejně jako tempo filmu. Za neplechu v 13. století byli templáři patřičně potrestáni a teď pravidelně vstávají z hrobů v opuštěné ruině. Většinou se probudí, když třeba zabloudí turistka a pojme za bezpečné, v ruině přespat. A má to něco do sebe, potkáte tu přesně ty místní, co když jedou vlakem, sotva by o lokaci zavadili pohledem, i ta servírka v nedaleké restauraci radši nemluví a hoši pak na koních jedou vstříc dalším obětem.
942837
K včerejším hororům bych tu měl dva kousky za 3/5, kde pokaždé je nějaké ALE, takže spíš jen coby zajímavosti, než ultra tipy: [url=https://www.csfd.cz/film/227937-lekce-umirani/prehled/?pageRating=4]Lekce umírání[/url] je jedna z posledních prací Stana Winstona, který film produkoval. Mladík jede z hokejového utkání, u vlakového přejezdu narazí na bezvládné tělo. Vzápětí se ukáže, že to cosi (těžko říct, zda to je vůbec člověk) je živé až moc. Mladíka to namáčkne na koleje a přijíždějící vlak to těžko dobrzdí. Avšak následuje střih a on sedí v kanceláři, nemá ani škrábnutí. Ta, co byla před pár minutami jeho holkou je pouze kolegyně a hokej zřejmě nikdy nehrál. Zajímavě rozehraná partička mysteriózních karet doplácí na dvě věci, kdy jsem s těmi 3/5 dle čsfd ještě jeden z těch hodnějších. Že Vám je v patách cosi tajuplného nepochází úplně z tajemna, ale že na film asi nebylo moc dukátů a samozřejmě, co bychom to měli za závěr, kdyby se tu nezačalo na sílu vysvětlovat. Ale minimálně ta první polovina je celkem originální. No a to druhé, to je spanilý výlet do Španělska, mezi zombie templáře -  [url=https://www.csfd.cz/film/42467-la-noche-del-terror-ciego/prehled/]Tombs of the Blind Dead[/url]. Tady mám problém, že skoro kdykoliv jsem v dnešní době doporučil někomu něco třeba z Itálie od Bavy, Lenziho, Fulciho ... poslal mě s tím nikam za tu „urputnou pomalost“. No a tady ani templáři nejsou zrovna Zátopci, stejně jako tempo filmu. Za neplechu v 13. století byli templáři patřičně potrestáni a teď pravidelně vstávají z hrobů v opuštěné ruině. Většinou se probudí, když třeba zabloudí turistka a pojme za bezpečné, v ruině přespat. A má to něco do sebe, potkáte tu přesně ty místní, co když jedou vlakem, sotva by o lokaci zavadili pohledem, i ta servírka v nedaleké restauraci radši nemluví a hoši pak na koních jedou vstříc dalším obětem.
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No tak nic, tak si dám Jackieho a pak tu mám už dlouho připravené The Pack (2015)
942804
No tak nic, tak si dám Jackieho a pak tu mám už dlouho připravené The Pack (2015)
942800
0 0
reagovat
Ten díl totiž pro fanoušky oficiálně neexistuje.
Ale pokud si fanoušek Rytmuse, tak si aspoň 3 vteřiny užiješ.
942800
Ten díl totiž pro fanoušky oficiálně neexistuje. Ale pokud si fanoušek Rytmuse, tak si aspoň 3 vteřiny užiješ.
942784
0 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: hroubek
Až tak je to špatný? Au :o
942799
Až tak je to špatný? Au *:o*
942795
0 0
reagují: hroubek
reagovat
Existuje jednoduché řešení. Dělat, že ten film neexistuje. Věř mi, ušetříš si spoustu nervů. 
942795
Existuje jednoduché řešení. Dělat, že ten film neexistuje. Věř mi, ušetříš si spoustu nervů. 
942784
4 0
reagovat
reaguje na: verbst
Uvažoval jsem, že bych to dal dneska, ale odložím to, jelikož sem si koupil 4K Police Story a Jackie Chan bude jistě mnohem lepší zažitek :D
942794
Uvažoval jsem, že bych to dal dneska, ale odložím to, jelikož sem si koupil 4K Police Story a Jackie Chan bude jistě mnohem lepší zažitek *:D*
942791
1 0
reagovat
buď rád. PTSD je veliký :D
942791
buď rád. PTSD je veliký *:D*
942784
6 0
reagovat

Smrtonosná past: Opět v akci (2013)

Sem nikdy neviděl tenhle díl :D
942784
Sem nikdy neviděl tenhle díl *:D*
Smrtonosná past: Opět v akci (2013)
1 0
reagují: (=LIFTY=), hroubek, verbst
reagovat
reaguje na: Ash_Black
V dosahu bestie je taky luxusní záležitost :+
942768
V dosahu bestie je taky luxusní záležitost *:+*
942766
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se