|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 25981 - 26000
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1299
- 1300
- 1301
- .
- 2955
- 2956
Strážci galaxie (2014)
Pokračuji ve sledování autorských marvelovek. Strážci galaxie Jamese Gunna mají nejlepší marvelovskou partu, spoustu nápadů a zábavy. Ten sebeshazovačný Star-Lordův styl v kombinaci s retro soundtrackem je jednoduše boží. A navíc co si budeme povídat - na Chrise Pratta se tak krásně kouká. 

|
reagovat
|
reaguje na:
RainMakeR
Prave to se mi na filmu moc nelibilo. Ve skutecnosti byl Ted silenej hajzl a ve filmu je toho hodne malo uakazany z tyhle strany. Je az moc za "charizmatickyho hezouna." Film celkove dobrej jinak.
|
reagovat
|
Kapitán Amerika: The Winter Soldier (2014)
Pokračuji ve sledování několika autorských marvelovek. Winter Soldier je stále nádherná thrillerová pecka a pocta 70. letům a Robertu Redfordovi. 

|
reagují:
Mr.FREAKE
|
reagovat
|
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Efron si to tam neskutečně dával. Opravdu skvěle natočenej film.
A příjemný byli role známých osobností ( Malkovitch, Parsons, Hetfield)
Čekal jsem větší jatka. Ale ve finále bylo dobře že ty násilný scény neukazovali.
Mělo to tak víc dramatickej děj.
Velká spokojenost a opravdu hodně se těším na druhou sérii Mindhunters ....
A příjemný byli role známých osobností ( Malkovitch, Parsons, Hetfield)
Čekal jsem větší jatka. Ale ve finále bylo dobře že ty násilný scény neukazovali.
Mělo to tak víc dramatickej děj.
Velká spokojenost a opravdu hodně se těším na druhou sérii Mindhunters ....
|
reagují:
Vincent
|
reagovat
|
Samotne zabery super, hovorim o traileri, jeho strihu, tempe, ako su zabery poskladane a o hudbe, klidek vospolok:)
Teaser je dokonalost sama, toto meh.
Teaser je dokonalost sama, toto meh.
|
reagovat
|
fighting with my family (2019)
80% - obsazeni top. ma to srdicko. nedivim se ze je to tak vysoko.
80% - obsazeni top. ma to srdicko. nedivim se ze je to tak vysoko.
|
reagovat
|
Tarantino nějak omládl. Tvl, co tam dělá Tucker, toho jsem dlouho neviděl.

|
reagovat
|
Teaser byl o trochu lepší. Nicméně tenhle materiál je nádherný, atmosféra na mě dýchá, herci jsou skvělý a já se na to moc těším. A záběr jak Leo pálí plamenometem nácky je krásný. 

|
reagovat
|
Tarantino měl vždycky trochu rozpačitý trailery, ale tohle je nádhera. V druhý půlce to navozuje takovej zvláštně nepříjemnej a neklidnej pocit, i díky Mansonovi. Quentin ještě nezklamal, máločemu věřím víc.
|
reagovat
|
reaguje na:
gaboo
To bude strašná pecka, na mě funguje každý záběr. Ta atmosféra 60. let, Manson Family, Sharon a Roman, Bruce Lee, hollywoodské reálie. Prostě krása.
PS: Dávám Goreckimu palec dolů.
PS: Dávám Goreckimu palec dolů.

|
reagovat
|
TOP Diskuze
42Supergirl: Trailer 19Vládci vesmíru: Trailer 94Spasitel: Recenze 17Spasitel dál letí ke komerčním hvězdám, je z něj hit jara. Zdrtí ho Super Mario? 16Víkendový výplach #865 o Reacherovi a Bondovi 12Pokračování Pomocnice má datum premiéry i výraznou posilu. Postaví se Avengers! 10Backrooms: Trailer 10Tom Clancy´s Jack Ryan: Ghost War: Teaser 9Příběhy Kouzelného stromu: Český trailer 7imf vs Hollywood #165: A.I. kocovina u Disneyho, hvězdný Gosling a kojenci na tabletech

.