Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 17481 - 17500 Napsat příspěvek
dej pokoj sakra!:(

....

SAKRA!!!
a jak z trucu je pod tim i druha sezona....grrr. hellboy no comment ....ne, nesmim nakupovat, nesmim
prave ze tenhle rok sem to jeste neporusil
483688
dej pokoj sakra!*:(* .... SAKRA!!! a jak z trucu je pod tim i druha sezona....grrr. hellboy no comment ....ne, nesmim nakupovat, nesmim prave ze tenhle rok sem to jeste neporusil
0 0
reagovat
Ale už si to stejně porušil, ne?:D

Mě láká Hellboy, který má výbornou recenzi link , a Ryba, škoda, že je bez bonusů, ale za 14,50...
483687
Ale už si to stejně porušil, ne?*:D* Mě láká Hellboy, který má výbornou recenzi http://bluray.highdefdigest.com/797/hellboy.html , a Ryba, škoda, že je bez bonusů, ale za 14,50...
0 0
reagovat
haha, koukam ze mezi tema zlevnenejma bluckama je prvni sezona weeds za osmnact babek ... hmm, co ze sem si to rikal? Jo ze si nic neekouupiiiiiiimmmmmm ...........
483686
haha, koukam ze mezi tema zlevnenejma bluckama je prvni sezona weeds za osmnact babek ... hmm, co ze sem si to rikal? Jo ze si nic neekouupiiiiiiimmmmmm ...........
0 0
reagovat

Fluke

Uvidíme... 8)
483661
Uvidíme... *8)*
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

Tak...to sme kamarádi, viď? nehodláš oddělat další lidi?:)
483659
Tak...to sme kamarádi, viď? nehodláš oddělat další lidi?:)
rcorp
0 0
reagovat

Fluke

Jasně, a táhnout se s celým počítačem zase celou cestu zpátky... to jsem je radši oddělal. :)
483656
Jasně, a táhnout se s celým počítačem zase celou cestu zpátky... to jsem je radši oddělal. :)
Fluke
0 0
reagovat
Rozbitý dvířka..tos měl reklamovat;) nej dvířka má stejně model Tsunami, jsou hliníkový.
483655
Rozbitý dvířka..tos měl reklamovat*;)* nej dvířka má stejně model Tsunami, jsou hliníkový.
0 0
reagovat

Perry

Tak mám asi nějaký vadný kus, dvířka jsem měl taky rozbitý, takže bych se moc nedivil. :)
483654
Tak mám asi nějaký vadný kus, dvířka jsem měl taky rozbitý, takže bych se moc nedivil. :)
Perry
0 0
reagovat

rcorp

Já mám Thermaltake, USB a sluchátka zepředu a podobný problém nemám :)
483653
Já mám Thermaltake, USB a sluchátka zepředu a podobný problém nemám *:)*
rcorp
0 0
reagovat

Fluke

Já mám na stole akorát bordel, takže jsem to nějak vyšmoulit musel. :)
483652
Já mám na stole akorát bordel, takže jsem to nějak vyšmoulit musel. :)
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Není potřeba. :)Ten ovládací panel Realteku je hrozně zákeřnej. Ty přední konektory se dají nastavit i když tam nic není zapojeného, ale zadní ne (takže jsem myslel, že se konfigurovat nedají). Takže teď mám sluchátkový výstup vzadu a ty USBčka vepředu můžu používat. Ať žije výpočetní technika. :D
483651
Není potřeba. :)Ten ovládací panel Realteku je hrozně zákeřnej. Ty přední konektory se dají nastavit i když tam nic není zapojeného, ale zadní ne (takže jsem myslel, že se konfigurovat nedají). Takže teď mám sluchátkový výstup vzadu a ty USBčka vepředu můžu používat. Ať žije výpočetní technika. *:D*
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

Já mám Thermaltake Soprano a mám ty konektory na vrchu skřínš, zvuk sem ani nepřipojoval, nemám proč, mám tři sluchátkový výstupy na stole, ale USB jsem připojil, a jsou neustále přetížený:), ale taky je nepotřebuju, na stole mám HUB8)
483650
Já mám Thermaltake Soprano a mám ty konektory na vrchu skřínš, zvuk sem ani nepřipojoval, nemám proč, mám tři sluchátkový výstupy na stole, ale USB jsem připojil, a jsou neustále přetížený*:)*, ale taky je nepotřebuju, na stole mám HUB*8)*
rcorp
0 0
reagovat

rcorp

Tak investuj do PCI-e zvukovky:D
483649
Tak investuj do PCI-e zvukovky*:D*
rcorp
0 0
reagovat

LDK

PCI zvukovka by stejně nebyla možná, protože už mám volný jenom PCI-E sloty. :)

Aby to nevypadalo, že jsem tady trapčil zbytečně tak přidám malé ponaučení:
Nekupujte Thermaltake Mambo, pokud chcete využívat zároveň sluchátkový výstup a USB porty vepředu. :)
483648
PCI zvukovka by stejně nebyla možná, protože už mám volný jenom PCI-E sloty. :) Aby to nevypadalo, že jsem tady trapčil zbytečně tak přidám malé ponaučení: Nekupujte Thermaltake Mambo, pokud chcete využívat zároveň sluchátkový výstup a USB porty vepředu. :)
LDK
0 0
reagovat

rcorp

imho se toho nezbavis. integrovany zvukovky tohle delaji, protoze na desce je strasne moc jinych signalu a dokonale je odrusit by znamenalo navyseni ceny desky. na stare AC'97 zvukovce me sel do sluchatek neprijemny sum, kdyz CPU nebyl vytizeny. stacilo zatizit na 100% a bylo ticho. na nove desce, Realtec HD, to mam obracene, zatizeny cpu = sum. moje rada: investuj do pci zvukovky
483647
imho se toho nezbavis. integrovany zvukovky tohle delaji, protoze na desce je strasne moc jinych signalu a dokonale je odrusit by znamenalo navyseni ceny desky. na stare AC'97 zvukovce me sel do sluchatek neprijemny sum, kdyz CPU nebyl vytizeny. stacilo zatizit na 100% a bylo ticho. na nove desce, Realtec HD, to mam obracene, zatizeny cpu = sum. moje rada: investuj do pci zvukovky
rcorp
0 0
reagovat
Tak už jsem přišel na to, čim to je. Hned vedle těch audio konektorů jsou USB porty a když jsem je oba vypojil, tak to zmlklo. Že mě to nenapadlo hned. :)
483646
Tak už jsem přišel na to, čim to je. Hned vedle těch audio konektorů jsou USB porty a když jsem je oba vypojil, tak to zmlklo. Že mě to nenapadlo hned. :)
0 0
reagovat

rcorp

JJ, jak říká Karbous, spíš debilní přední konektory, jestli jsou ty vzadu v pohodě, tak zvukovka není vadná;)..tudíž chyba může být v konektoru přes kabel až k výstupu na desce, no a tam může být chyba v čemkoli8)
483645
JJ, jak říká Karbous, spíš debilní přední konektory, jestli jsou ty vzadu v pohodě, tak zvukovka není vadná*;)*..tudíž chyba může být v konektoru přes kabel až k výstupu na desce, no a tam může být chyba v čemkoli*8)*
rcorp
0 0
reagovat
A máš nejnovější ovladače? Pak bych teda zkusi, jestli to píská i v zadním výstupu, chyba může být právě v tom předním konektoru.
483644
A máš nejnovější ovladače? Pak bych teda zkusi, jestli to píská i v zadním výstupu, chyba může být právě v tom předním konektoru.
0 0
reagovat
A není to teda AC97, jak jsem zjistil, ale Realtek HD. Křáp jeden zatracenej. :)
483643
A není to teda AC97, jak jsem zjistil, ale Realtek HD. Křáp jeden zatracenej. :)
0 0
reagovat

Fluke

Jo, píská to furt. Ten výstup je vyvedenej dopředu na skříň (resp, tam jsou dva konektory, který se dají nastavit na různý vstupy/výstupy a pískaj oba), tak bůhví čím to je, každopádně se to nedá poslouchat. :)
483642
Jo, píská to furt. Ten výstup je vyvedenej dopředu na skříň (resp, tam jsou dva konektory, který se dají nastavit na různý vstupy/výstupy a pískaj oba), tak bůhví čím to je, každopádně se to nedá poslouchat. :)
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se