|
reagovat
|
Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO
příspěvky 13621 - 13640
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 681
- 682
- 683
- .
- 902
- 903
TeePee
Ale tak jo, najde se vyjímka u Toshiby a HP, kteří mají přesně 2.5, nechápu jak to udělali:)
|
reagovat
|
TeePee
Najdi někoho v USA a objednej si tam Asuse (mezinárodní záruka) a nech si ho tím někým poslat, aby si neplatil clo, DPH, a aby ti ho poslali
link tohle je žřádlo
btw 15.4" s váhou do 2.5KG v cenový relaci do 15K,- je pěkný scifi, keep the humor going

link tohle je žřádlo

btw 15.4" s váhou do 2.5KG v cenový relaci do 15K,- je pěkný scifi, keep the humor going

|
reagovat
|
Chlapy, nejlepší notebook do 15 tis. ? teď se čiňte, díky, z tý nabídky mi jde hlava kolem. Upozorňuju, že to nebude na hry. Požadavky skromné - 250 GB HDD, váha max. 2,5 kg. 4x USB, 15 palců, dvoujádrák, webka, výdrž alespoň 3 hod.
|
reagovat
|
Jo a jinak me nasr... amazon! Objednaval jsem si toto blucko link ktere bylo region free, mezitim vysla ale i nova verze, ktera ma na obalu nalepku region A, kterou mi samozrejme poslali a kdyz jsem objednaval tak nic... Takze zkusim stesti na hutu! 

|
reagovat
|
Tak to tak vypada, ze sterea videa s dalsim bluckem se jen tak nedockame... Jedno uz preskocili, po lete melo byt dalsi a nic, vypada to mozna az na Vanoce, udajne jsou naklady moc vysoke, ze by to museli zdrazit na 5 stovek a to by uz nikdo nekupoval...
|
reagovat
|
Že já se vám vůbec svěřuju. Jdu si radši pustit Trans... ne, Hluboký spánek 

|
reagovat
|
st39.6
No idea. Bylo to takový impulzivní. "Jé, jsem v Datartu, neměl bych si konečně koupit bednu?" (Neomdlévejte...) Na návodu je teda napsáno něco jako Grundig Vision 4 32-4830 T, snad to není moc lamoidní. Stejně k tomu ani neplánuju připojit televizi, je tam hooklej komp a šmitec 

|
reagovat
|
já bych si ji i koupil, ale za ty prachy by mi museli přibalit aspoň Bogartův klobouk.

|
reagovat
|
rcorp
Zrovna jsme o tom dneska se Psemou mluvili. Já jsem odpoledne konečně zakoupil velkou LCD televizi a pokřtil jsem ji Casablacou v HD (z, ehm, jiných zdrojů). Má HD cesta tedy lehce začala, ale 65 babek? Eh...|
reagovat
|
Cain
A copak je za CPU chladič? Abych to nějak porovnal:) Po kartě s Glaciatorem už pokukuju nějakou chvilku no, takže pokud není hlučnej, tak by to bylo báječný.
Rave: jo ty chladiče na 4850, za to by zasloužili pověsit;)
Rave: jo ty chladiče na 4850, za to by zasloužili pověsit;)
|
reagovat
|
Fluke
větráček od cpu je výrazně hlučnejší, glaciator jen tak tiše ševelí

|
reagovat
|
TOP Diskuze
97Téma: Výpravná fantasy Odyssea míří do kin, zvládne Nolan pokořit miliardu? 45Rychle a zběsile: Re-Release Trailer po 25 letech 33První reakce: Supergirl je prý fajn. A nebojí se být svá 31Ridley Scott se chce vrátit k Vetřelcům 28Spider-Man: Zbrusu nový den: Trailer 2 50Spielbergův Den odhalení kina nezválcoval, na rozdíl od hororů skončí ve ztrátě 15Sláva: V.I.M. 14Téma: Všechno, co víme o novém Spider-Manovi s Hulkem a Punisherem 14Téma: MovieZone vs. sci-fi od Spielberga aneb je Jurský park lepší než E.T.? 11Shrek 5: Teaser 2