Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12901 - 12920 Napsat příspěvek
rcorp: Aha... no já usoudil, že jsou to dvě libry po tom, co mi to ukázalo asi u deseti filmů, včetně některých starších titulů.. tak v tom případě je to ok... a ruším poplach. :)
509081
rcorp: Aha... no já usoudil, že jsou to dvě libry po tom, co mi to ukázalo asi u deseti filmů, včetně některých starších titulů.. tak v tom případě je to ok... a ruším poplach. :)
0 0
reagovat
Silence: je to pořád 1 libra, 2 to stojí jenom u některých filmů
509079
Silence: je to pořád 1 libra, 2 to stojí jenom u některých filmů
0 0
reagovat
Btw.: Fungujou předobjednávky na Hutu stejně jako na Amazonu, myslím tím, jestli konečná cena, která se mi odepíše bude ta nejnižší ode dne mé objednávky do vydání titulu...?
509078
Btw.: Fungujou předobjednávky na Hutu stejně jako na Amazonu, myslím tím, jestli konečná cena, která se mi odepíše bude ta nejnižší ode dne mé objednávky do vydání titulu...?
0 0
reagovat
Na 2 libry. ;))
509077
Na 2 libry. ;))
0 0
reagovat
na kolik?
509076
na kolik?
0 0
reagovat
Damn... zdražili mi na dvd.co.uk poštovný... tak teď už jim jako plus zbývá jen rychlá dodací lhůta... :(
509075
Damn... zdražili mi na dvd.co.uk poštovný... tak teď už jim jako plus zbývá jen rychlá dodací lhůta... :(
0 0
reagovat
terminator: Tak to bude spíš nějaké výjimka...
509171
terminator: Tak to bude spíš nějaké výjimka...
0 0
reagovat

Silence

Tak to jo, ja jen, ze ted to bylo poprve a jeste to trvalo 2xdele nez v ostatnich pripadech ;)
509138
Tak to jo, ja jen, ze ted to bylo poprve a jeste to trvalo 2xdele nez v ostatnich pripadech *;)*
Silence
0 0
reagovat
terminator: Mě Blučka objednávaná na dvd.co.uk taky chodí ze Švýcarska..
510394
terminator: Mě Blučka objednávaná na dvd.co.uk taky chodí ze Švýcarska..
0 0
reagovat
Tak konecne mi SW: Force Unleashed dorazilo! Co jsem koukal, jak blazen, na obalce uz neni UK, ale Swiss post Zurich, ze b to posilali odjinud nebo pres Svycarsko? Jo, jinak mate nekdo zkusenosti s timto shopem? link Ceny maji dobre, ale stranky nic moc, tak se radsi ptam ;)
510379
Tak konecne mi SW: Force Unleashed dorazilo! Co jsem koukal, jak blazen, na obalce uz neni UK, ale Swiss post Zurich, ze b to posilali odjinud nebo pres Svycarsko? Jo, jinak mate nekdo zkusenosti s timto shopem? http://www.exa.cz/ Ceny maji dobre, ale stranky nic moc, tak se radsi ptam *;)*
0 0
reagovat
Je to už skoro všude (WB, Disney, Fox, Lionsgate):-. Disney narozdíl od ostatních aspoň vydává blučka s i bez DC...
510226
Je to už skoro všude (WB, Disney, Fox, Lionsgate)*:-*. Disney narozdíl od ostatních aspoň vydává blučka s i bez DC...
0 0
reagovat
mihhi: Sem myslel, že tuhle zbytečnost vedou jenom warneri... Hmm, tak už budou z lidí tahat i jiná studia... (jako možná, že by jsem to pochopil u BRD, kde je konverze "nemožná", ale u dvd fakt nevidím jediný důvod:()
510225
mihhi: Sem myslel, že tuhle zbytečnost vedou jenom warneri... Hmm, tak už budou z lidí tahat i jiná studia... (jako možná, že by jsem to pochopil u BRD, kde je konverze "nemožná", ale u dvd fakt nevidím jediný důvod:()
0 0
reagovat
To je podvod;), 3. disk je digital copy.:-
510224
To je podvod*;)*, 3. disk je digital copy.*:-*
0 0
reagovat
To je hustý, sem se dočet, že Wall-E vyjde v USA v tří diskové edici. Opět můžu jen tiše závidět?)
510222
To je hustý, sem se dočet, že Wall-E vyjde v USA v tří diskové edici. Opět můžu jen tiše závidět*?)*
0 0
reagovat

Fluke

No jo, to je fakt hodně divný. No i kdyby neuvolnili, tak ta cena je hrozně přemrštěná. Mimochodem, bundle obou Maxů za $9 i s daní.
510211
No jo, to je fakt hodně divný. No i kdyby neuvolnili, tak ta cena je hrozně přemrštěná. Mimochodem, bundle obou Maxů za $9 i s daní.
Fluke
0 0
reagovat
Ten batpod je hustej8)

Karbous: jj, supr cena, ale jak jsem roloval dolů GTA a GTA2 po 14.99,-. Není trochu trapný chtít peníze za něco co se uvolnilo Rockstarem zdarma na internet?
510204
Ten batpod je hustej*8)* Karbous: jj, supr cena, ale jak jsem roloval dolů GTA a GTA2 po 14.99,-. Není trochu trapný chtít peníze za něco co se uvolnilo Rockstarem zdarma na internet?
0 0
reagovat
Není tam nějak málo bonusů? :o
510190
Není tam nějak málo bonusů? *:o*
0 0
reagovat
No ja nad tim batpodem premyslim ;)
510189
No ja nad tim batpodem premyslim *;)*
0 0
reagovat
toz ja bych si ho i koupil, ale nebyl by kam dat : (
510188
toz ja bych si ho i koupil, ale nebyl by kam dat : (
0 0
reagovat
ten obal k CE vypadá dost socansky. Asi zůstanu u klasiky. Ani na ten Batpod mě nedostanou.:D
510186
ten obal k CE vypadá dost socansky. Asi zůstanu u klasiky. Ani na ten Batpod mě nedostanou.*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se