Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12861 - 12880 Napsat příspěvek
stéčko má pravdu. Jedině americká R1 verze měla tvrdé desky:)
509753
stéčko má pravdu. Jedině americká R1 verze měla tvrdé desky:)
0 0
reagovat
nope, nebyly
509750
nope, nebyly
0 0
reagovat
Fluke: Tvrdý desky byly i v té jednotné edici ;)... Včetně společenstva, pro který to bylo myslím spešl vyrobeno kvůli tamté edici :)
509748
Fluke: Tvrdý desky byly i v té jednotné edici ;)... Včetně společenstva, pro který to bylo myslím spešl vyrobeno kvůli tamté edici :)
0 0
reagovat
Ale měli tvrdý desky:+, doufám, že na Blu bude něco stejně vypečenýho, protože jestli LotR vyjde na Blu v obyč modrých plasťácích, tak osobně zapálím veškerý dodávky do čech:D
509747
Ale měli tvrdý desky*:+*, doufám, že na Blu bude něco stejně vypečenýho, protože jestli LotR vyjde na Blu v obyč modrých plasťácích, tak osobně zapálím veškerý dodávky do čech*:D*
0 0
reagovat
Bagr: To mě zase ani tak enmrzí, vzhledek k tomu, že by jsem ty sošky neměl kam dát ;)....
510092
Bagr: To mě zase ani tak enmrzí, vzhledek k tomu, že by jsem ty sošky neměl kam dát ;)....
0 0
reagovat
Dodnes mě mrzí, že jsem si 2ku a 3ku nekoupil v tom dárkovým balení se soškama Gluma a Minas Tirith. :(
510091
Dodnes mě mrzí, že jsem si 2ku a 3ku nekoupil v tom dárkovým balení se soškama Gluma a Minas Tirith. *:(*
0 0
reagovat
KARLOS: no moje hloupost:) Budu si muset počkat na BRka:)
510089
KARLOS: no moje hloupost:) Budu si muset počkat na BRka*:)*
0 0
reagovat
Jo aha, to je brickej... Tak reg 2, ale český titule mít nebudeš ani tak ;)...
510087
Jo aha, to je brickej... Tak reg 2, ale český titule mít nebudeš ani tak ;)...
0 0
reagovat
:D:D:D Na americkým amazonu??? To je reg 1 ;)...
Hohužel už se tahle edice neprodává, neprodává se ani její následovnice v podobě šesti disku, na kterém byla možnost pustit si kino i EE verzi...
Takže půjčovna....
510086
:D:D:D Na americkým amazonu??? To je reg 1 ;)... Hohužel už se tahle edice neprodává, neprodává se ani její následovnice v podobě šesti disku, na kterém byla možnost pustit si kino i EE verzi... Takže půjčovna....
0 0
reagovat
KARLOS: no já se přiznám, že v té době u mě panavaly mírné porti-LotRovské nálady?) Teď se snažím dohnat to, co jsem zaspal. Tohle asi není s CZ titulkama?
510084
KARLOS: no já se přiznám, že v té době u mě panavaly mírné porti-LotRovské nálady*?)* Teď se snažím dohnat to, co jsem zaspal. Tohle asi není s CZ titulkama?
0 0
reagovat
sohaj: Asi tolik, že to u nás v březnu léta páně 2004 vyšlo i u nás, s cz titulema a veškerou výbavou, jaká byla u samostatných vydání EE verzí ;)... Jsem šťastným majitelem ;):).....
510078
sohaj: Asi tolik, že to u nás v březnu léta páně 2004 vyšlo i u nás, s cz titulema a veškerou výbavou, jaká byla u samostatných vydání EE verzí ;)... Jsem šťastným majitelem ;):).....
0 0
reagovat
Co říkáte na toto: link
510076
Co říkáte na toto: http://www.amazon.co.uk/Lord-Rings-Trilogy-Extended-Box/dp/B0002VJT2C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1223247282&sr=8-1
0 0
reagovat
tak konečně sem objevil kouzlo HD 1080p s novým počítačem:+:+:+:+
510033
tak konečně sem objevil kouzlo HD 1080p s novým počítačem*:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
mam z nemecka, funguje. vsechny jsou stejny
509852
mam z nemecka, funguje. vsechny jsou stejny
0 0
reagovat

PlayTV

Chci se zeptat, už má někdo tady osobní zkušenosti s PlayTV? Ujištění o bezchybném provozu českého pozemního digitálního vysílání by mě docela potěšilo.

btw. Ještě jedna malá otázka, která se už trošku opakuje. Kde jste ho přesně koupili?
Za všechny rozumné odpovědi předem děkuju. :)
509848
Chci se zeptat, už má někdo tady osobní zkušenosti s PlayTV? Ujištění o bezchybném provozu českého pozemního digitálního vysílání by mě docela potěšilo. btw. Ještě jedna malá otázka, která se už trošku opakuje. Kde jste ho přesně koupili? Za všechny rozumné odpovědi předem děkuju. *:)*
PlayTV
0 0
reagovat

Silence

:D
509780
*:D*
Silence
0 0
reagovat

Silence

Můžeš... třeba ho můžeš pustit z okna, nebo jenom na podlahu z ruky 8)
510133
Můžeš... třeba ho můžeš pustit z okna, nebo jenom na podlahu z ruky *8)*
Silence
0 0
reagovat
terminator007: Na Batpod kašlu, ten si nemůžu pustit... :D
510130
terminator007: Na Batpod kašlu, ten si nemůžu pustit... *:D*
0 0
reagovat

Fluke

:D :+
510113
*:D* *:+*
Fluke
0 0
reagovat

Silence

Jo, tak nad nim jsem take premyslel a asi do nej pujdu, ikdyz ten batpod vypadal zajimave ;)
510104
Jo, tak nad nim jsem take premyslel a asi do nej pujdu, ikdyz ten batpod vypadal zajimave *;)*
Silence
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se