Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12781 - 12800 Napsat příspěvek

HAL

Ještě že ty přehrávače používám minimálně. Downgrade bych fakt potřeboval jako osinu v pr... :)
508874
Ještě že ty přehrávače používám minimálně. Downgrade bych fakt potřeboval jako osinu v pr... :)
HAL
0 0
reagovat
Myslel jsem dovoz ze států
508870
Myslel jsem dovoz ze států
0 0
reagovat

deiwi

Downgrade na XP :))
508868
Downgrade na XP *:))*
deiwi
0 0
reagovat
KPlayer a VLC mi občas rozhasí schéma ve Vistách. :) Ví někdo jak na to?
508866
KPlayer a VLC mi občas rozhasí schéma ve Vistách. :) Ví někdo jak na to?
0 0
reagovat
KPlayer je vynikající, VLC Player hned po něm, ten první vede díky lepší uživatelské přívětivosti, na BSplayer nedám dopustit, ale mám starou verzi a stačí mi, nedokončené soubory většinou nepouštím...:))
508849
KPlayer je vynikající, VLC Player hned po něm, ten první vede díky lepší uživatelské přívětivosti, na BSplayer nedám dopustit, ale mám starou verzi a stačí mi, nedokončené soubory většinou nepouštím...*:))*
0 0
reagovat
Na přehrávání většiny videa používám BSPlayer - není dokonalý, (asi) není nejrychlejší, ale nemám s ním většinou nejmenší problém, funguje jednoduše a nabízí výbornou práci s titulky.
508847
Na přehrávání většiny videa používám BSPlayer - není dokonalý, (asi) není nejrychlejší, ale nemám s ním většinou nejmenší problém, funguje jednoduše a nabízí výbornou práci s titulky.
0 0
reagovat
stčko: yep, taky dneska dorazil. Ale jako obal teda zklamání. Kam se hrabou na Warneří special edice aka Dirty Harry, Casablanca nebo brzo Notebook.
508845
stčko: yep, taky dneska dorazil. Ale jako obal teda zklamání. Kam se hrabou na Warneří special edice aka Dirty Harry, Casablanca nebo brzo Notebook.
0 0
reagovat

Fluke

Supr, přesně to sem chtěl slyšet!:))
508839
Supr, přesně to sem chtěl slyšet!*:))*
Fluke
0 0
reagovat
KMPlayer da best, používám ho už půl roku minimálně a jen nejlepší zkušenosti a vlastní kodeky:+ nejsou potřeba nějaký kodekový balíky a na HD absolutně super.
508837
KMPlayer da best, používám ho už půl roku minimálně a jen nejlepší zkušenosti a vlastní kodeky*:+* nejsou potřeba nějaký kodekový balíky a na HD absolutně super.
0 0
reagovat
Oke, díky za názory. Zkusim, jestli se teda KMP bude sekat a když jo, tak zkusim ten ľubův MPC home cinema
508836
Oke, díky za názory. Zkusim, jestli se teda KMP bude sekat a když jo, tak zkusim ten ľubův MPC home cinema
0 0
reagovat
v tom pripade se omlouvam. pamatuju si jen to, ze jsem jednou instaloval neco s podobne hloupym nazvem a mel jsem s tim same problemy (a bylo to taky sama ruda). doufam, ze jsem se te nijak nedotknul . kazdopadne se zrejme shodneme, ze KMP neni spravna cesta (ackoliv jsem to take zkousel nekdy ... pred rokem)
508835
v tom pripade se omlouvam. pamatuju si jen to, ze jsem jednou instaloval neco s podobne hloupym nazvem a mel jsem s tim same problemy (a bylo to taky sama ruda). doufam, ze jsem se te nijak nedotknul . kazdopadne se zrejme shodneme, ze KMP neni spravna cesta (ackoliv jsem to take zkousel nekdy ... pred rokem)
0 0
reagovat

st39.6

Nemám šajnu, s čím si to mýliš, ale CCCP odkedy ja pamätám (a používam ho už dosť dlho) NIKDY nebol balík zbytočných kódekov (ak zoberieme slovo kódek v jeho pôvodnom význame, tak to dokonca nikdy ani nebol balík kódekov). CCCP je zložený z: Media Player Classic, FFDShow Video, FFDShow Audio, VSFilter (na titulky) a Hlaali Splitter (čo mimochodom asi bude tá tvoja "vychytávka" na mkv). Defakto si napísal "MPC bez podelanyho CCCP, staci to, co CCCP obsahuje" ;)
508834
Nemám šajnu, s čím si to mýliš, ale CCCP odkedy ja pamätám (a používam ho už dosť dlho) NIKDY nebol balík zbytočných kódekov (ak zoberieme slovo kódek v jeho pôvodnom význame, tak to dokonca nikdy ani nebol balík kódekov). CCCP je zložený z: Media Player Classic, FFDShow Video, FFDShow Audio, VSFilter (na titulky) a Hlaali Splitter (čo mimochodom asi bude tá tvoja "vychytávka" na mkv). Defakto si napísal "MPC bez podelanyho CCCP, staci to, co CCCP obsahuje" *;)*
st39.6
0 0
reagovat
kdyz jsem s tim mel naposledy co docineni, byl to balik uplne zbytecnych kodeku. predpokladam, ze v soucasnosti je to stale balik kodeku? ...
508832
kdyz jsem s tim mel naposledy co docineni, byl to balik uplne zbytecnych kodeku. predpokladam, ze v soucasnosti je to stale balik kodeku? ...
0 0
reagovat

st39.6

Vieš ty vôbec, ČO to ten cccp vlastne je ;)
508831
Vieš ty vôbec, ČO to ten cccp vlastne je *;)*
st39.6
0 0
reagovat
teda k tematu > KMP jsem zkousel, libilo se mi, ale porad se sekalo ... takze jsem ho poslal na vecna loviste : )
508830
teda k tematu > KMP jsem zkousel, libilo se mi, ale porad se sekalo ... takze jsem ho poslal na vecna loviste : )
0 0
reagovat
MPC bez podelanyho CCCP, staci ffdshow, qt alt. a nejaka vychytavka na mkv, na jejiz jmeno si ted bohuzel nevzpomenu
508828
MPC bez podelanyho CCCP, staci ffdshow, qt alt. a nejaka vychytavka na mkv, na jejiz jmeno si ted bohuzel nevzpomenu
0 0
reagovat

ľubo

MPC sem měl doteďka, ale ten KMP se mi líbí, protože nepotřebuje žádný kodeky, ani CCCP. Ale ten MPC Home cinema zní zajímavě.
Nikdo nemáte zkušenosti s KMP?
508817
MPC sem měl doteďka, ale ten KMP se mi líbí, protože nepotřebuje žádný kodeky, ani CCCP. Ale ten MPC Home cinema zní zajímavě. Nikdo nemáte zkušenosti s KMP?
ľubo
0 0
reagovat

fingolfincz

VLC player, ktorý spomína Luc, je tiež dobrá alternatíva. Nie je totiž závislý na fltroch v systéme, ale použivá svoje vlastné vnútorné (osobne mám ako VLC, tak aj MPC).
508816
VLC player, ktorý spomína Luc, je tiež dobrá alternatíva. Nie je totiž závislý na fltroch v systéme, ale použivá svoje vlastné vnútorné (osobne mám ako VLC, tak aj MPC).
fingolfincz
0 0
reagovat
Já VLC nemám moc rád. Přijde mi takovej trochu nešikovnej. Ale dík:+
Někdo nějakej jinej názor?:)
508815
Já VLC nemám moc rád. Přijde mi takovej trochu nešikovnej. Ale dík*:+* Někdo nějakej jinej názor?*:)*
0 0
reagovat

fingolfcz

Media Player Classic (ideálne vrámci CCCP - link). Odinštaluj všetky kódeky a podobné somariny, ktoré hyzdia tvoj počítač a nainštaluj toto. MPC home cinema (je vnútri najnovšieho CCCP) dokáže dokonca sám akcelerovať HD video pomocou grafiky (u bežných prehrávačov na to potrebuješ externý filter napríklad od cyberlinku (=PowerDVD)).
508814
Media Player Classic (ideálne vrámci CCCP - [link="http://www.cccp-project.net/"]link[/link]). Odinštaluj všetky kódeky a podobné somariny, ktoré hyzdia tvoj počítač a nainštaluj toto. MPC home cinema (je vnútri najnovšieho CCCP) dokáže dokonca sám akcelerovať HD video pomocou grafiky (u bežných prehrávačov na to potrebuješ externý filter napríklad od cyberlinku (=PowerDVD)).
fingolfcz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se