Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12761 - 12780 Napsat příspěvek
Nevím kam jinam s tím, ale máte někdo zkušenost s nákupem software multilicencí? Potřebuju si ujasnit jak se ta cena počítá :)
505919
Nevím kam jinam s tím, ale máte někdo zkušenost s nákupem software multilicencí? Potřebuju si ujasnit jak se ta cena počítá :)
0 0
reagovat
Taky mě zase potěšilo dvd.co.uk, když jsem ve čtvrtek objednal jiné blučko a dneska mi dorazilo do práce! 8)
505867
Taky mě zase potěšilo dvd.co.uk, když jsem ve čtvrtek objednal jiné blučko a dneska mi dorazilo do práce! *8)*
0 0
reagovat
ja ho objednal teprve vcera, kazdopadne ze soucasnych releasu me zajima skoro nejmin : )
505858
ja ho objednal teprve vcera, kazdopadne ze soucasnych releasu me zajima skoro nejmin : )
0 0
reagovat
Sakra... proč jsem musel čekat na UK verzi :- (Nechtělo se mi objednávat jedno Blučko z US (Iron Man) a jedno z UK (Starsky a Hutch).. takže si počkám)
505844
Sakra... proč jsem musel čekat na UK verzi *:-* (Nechtělo se mi objednávat jedno Blučko z US (Iron Man) a jedno z UK (Starsky a Hutch).. takže si počkám)
0 0
reagovat
Silence: to mi povídej, kdybych nemusel do školy, už koukám i na to, co je uvnitř.:D
505841
Silence: to mi povídej, kdybych nemusel do školy, už koukám i na to, co je uvnitř.*:D*
0 0
reagovat
US
505836
US
0 0
reagovat

Silence

UK or US? ;)
505835
UK or US? *;)*
Silence
0 0
reagovat
Blu Iron Man je doma... a vypadá zatraceně cool!! :D
505833
Blu Iron Man je doma... a vypadá zatraceně cool!! *:D*
0 0
reagovat
Já používám FFShow + MPC a VLC a jsem spokojen (za to může st39.6 a to myslím v tom dobrém :D).

Jinak sám mám Visty skoro rok a jsem s nimi spokojen. I když jsem měl 2GB tak to bylo ok a teď co mám 4 GB tak si už vůbec nestežuju. Jo jedinou věc co jsem nějak nepochopil, je jak nastavit nějaké nastaví všech slošek v počítači napevno podle sebe, protože každou chvíli se mi to samo mění a to ještě k tomu různě v různých složkách. To jediné jsem oproti XP nepochopil. Neví někdo jak na to?
505792
Já používám FFShow + MPC a VLC a jsem spokojen (za to může st39.6 a to myslím v tom dobrém *:D*). Jinak sám mám Visty skoro rok a jsem s nimi spokojen. I když jsem měl 2GB tak to bylo ok a teď co mám 4 GB tak si už vůbec nestežuju. Jo jedinou věc co jsem nějak nepochopil, je jak nastavit nějaké nastaví všech slošek v počítači napevno podle sebe, protože každou chvíli se mi to samo mění a to ještě k tomu různě v různých složkách. To jediné jsem oproti XP nepochopil. Neví někdo jak na to?
0 0
reagovat
Jo, jinak nedávno se tady někdo ptal na pc řešení prostorového zvuku pro hd ... Tohle: link je myslím přesně to, co potřebují... Podrobnější info i ve SaV 9/08...
505742
Jo, jinak nedávno se tady někdo ptal na pc řešení prostorového zvuku pro hd ... Tohle: http://www.hdmag.cz/clanek/onkyo-htx-22hd-sks-11-prostorova-senzace-dts-profil je myslím přesně to, co potřebují... Podrobnější info i ve SaV 9/08...
0 0
reagovat
jj, to co říká Fluke mi zní povědomě ;)... Ale asi to bude ta podmínka hdcp...
508648
jj, to co říká Fluke mi zní povědomě ;)... Ale asi to bude ta podmínka hdcp...
0 0
reagovat

Fluke

U neúplnýho HDCP to ale myslím dělají i XPcka... no a i kdyby, je tu soft od Slysoftu ;):)
508869
U neúplnýho HDCP to ale myslím dělají i XPcka... no a i kdyby, je tu soft od Slysoftu *;)**:)*
Fluke
0 0
reagovat

cabal

Použij KMPlayer a tuhle kravinu neřeš;)

Perry: dokáže to, ale jedná se o grabnutý BD, ale v jakých případech přesně musíš najít na internetu..jo a dokáže to i v případě, že nemáš plnej HDCP, čili grafika->monitor.
508893
Použij KMPlayer a tuhle kravinu neřeš;) Perry: dokáže to, ale jedná se o grabnutý BD, ale v jakých případech přesně musíš najít na internetu..jo a dokáže to i v případě, že nemáš plnej HDCP, čili grafika->monitor.
cabal
0 0
reagovat
Kde se da stahnout KPlayer pro Windows XP?
508892
Kde se da stahnout KPlayer pro Windows XP?
0 0
reagovat

KARLOS

Tak to si asi slyšel nějakou kravinu :D Ne, podle mě je to blbost. Nikdy jsem o tom neslyšel ani jsem to neviděl
508891
Tak to si asi slyšel nějakou kravinu *:D* Ne, podle mě je to blbost. Nikdy jsem o tom neslyšel ani jsem to neviděl
KARLOS
0 0
reagovat
Já slyšel, že Vista způsobuje rakovinu konečníku, je to pravda? :o
508889
Já slyšel, že Vista způsobuje rakovinu konečníku, je to pravda? *:o*
0 0
reagovat
Perry: Slyšel jsem, že Vista snižuje rozlišení u BD... Je to pravda???
508888
Perry: Slyšel jsem, že Vista snižuje rozlišení u BD... Je to pravda???
0 0
reagovat

deiwi

Já taky ne... používal jsem jak XP tak Visty a nemůžu si stěžovat. Jsem s nimi spokojený. Že to žere o dost víc paměti než XP je sice fakt, ale MB sem, MB tam mě fakt moc netrápí :)
508887
Já taky ne... používal jsem jak XP tak Visty a nemůžu si stěžovat. Jsem s nimi spokojený. Že to žere o dost víc paměti než XP je sice fakt, ale MB sem, MB tam mě fakt moc netrápí *:)*
deiwi
0 0
reagovat

Perry-

Přesně tak, nemluvě o požadavcích pracovního software 8)
Tu hysterii a kampaň proti Vistám tak trochu nechápu.
508886
Přesně tak, nemluvě o požadavcích pracovního software *8)* Tu hysterii a kampaň proti Vistám tak trochu nechápu.
Perry-
0 0
reagovat
Downgrade na XP na noteboocích, na kterých byla primárně Vista, silně nedoporučuji.... časem by mohl začít problém s ovladači od výrobce, který je pro XP dělat nebude :)
508885
Downgrade na XP na noteboocích, na kterých byla primárně Vista, silně nedoporučuji.... časem by mohl začít problém s ovladači od výrobce, který je pro XP dělat nebude *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se