Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12201 - 12220 Napsat příspěvek
Hmm, já si to myslel :D.... Ono ten vegas by mě vyšel ještě líp jak ten pinacle.... Mno, asi se připravím na budoucnost v podobě vegasu.... A do vánoc to snad vydrží a možná pak budu chytřejší, ale díky za rady pánové ;):)
505328
Hmm, já si to myslel :D.... Ono ten vegas by mě vyšel ještě líp jak ten pinacle.... Mno, asi se připravím na budoucnost v podobě vegasu.... A do vánoc to snad vydrží a možná pak budu chytřejší, ale díky za rady pánové ;):)
0 0
reagovat
Premiere i Vegas lze vyuzit velmi pohodlne i na klasicky cut and paste strih. Lidi se toho boji, ale zaroven pouzivaji Photoshop na resize obrazku. ;) Ty programy nejsou slozitejsi nez ty zakladni, jen maji MNOHEM vic funkci a... ted prijde to hlavni... jsou ergonomictejsi. Zatimco ty dalsi funkce nemusis vyuzit a neprekazi, ergonomicky interface prijde k duhu a jakmile se s nim naucis, uz neni navratu k "plastovym hrackam". ;)
505324
Premiere i Vegas lze vyuzit velmi pohodlne i na klasicky cut and paste strih. Lidi se toho boji, ale zaroven pouzivaji Photoshop na resize obrazku. ;) Ty programy nejsou slozitejsi nez ty zakladni, jen maji MNOHEM vic funkci a... ted prijde to hlavni... jsou ergonomictejsi. Zatimco ty dalsi funkce nemusis vyuzit a neprekazi, ergonomicky interface prijde k duhu a jakmile se s nim naucis, uz neni navratu k "plastovym hrackam". ;)
0 0
reagovat
No, tam už ti poradí spíš Silence, protože já se Vegasu bojím dodnes. Vypadá... tak složitě! :D Pinnacle je fakt jenom na to nahodit-sestříhat-dohodit song-poslat ven, takže jestli plánuješ blbnout s obrazovejma filmtrama atd, budeš asi muset jít vejš.
505326
No, tam už ti poradí spíš Silence, protože já se Vegasu bojím dodnes. Vypadá... tak složitě! *:D* Pinnacle je fakt jenom na to nahodit-sestříhat-dohodit song-poslat ven, takže jestli plánuješ blbnout s obrazovejma filmtrama atd, budeš asi muset jít vejš.
0 0
reagovat
KarelR: Já se hlavně bojím, že ten pinacle bude mít stovky nepotřebnejch přechodů, ale šikovný efekt na vyladění kontrastu či barev už tam chybět bude....
Do premiery jít nechci, teda alespoň zatím ne.... A omezení stop? Ty čtyři deklarované ve vegas mi stačit bohatě budou ;):D
505323
KarelR: Já se hlavně bojím, že ten pinacle bude mít stovky nepotřebnejch přechodů, ale šikovný efekt na vyladění kontrastu či barev už tam chybět bude.... Do premiery jít nechci, teda alespoň zatím ne.... A omezení stop? Ty čtyři deklarované ve vegas mi stačit bohatě budou ;):D
0 0
reagovat
Podle popisu by ti měl Pinnacle stačit, ale mně se celkem vyplatil přechod na Premiere, kterej tě hlavně neomezuje v obrazovejch a zvukovejch stopách. A naučil jsem se s ním celkem rychle ;)
505321
Podle popisu by ti měl Pinnacle stačit, ale mně se celkem vyplatil přechod na Premiere, kterej tě hlavně neomezuje v obrazovejch a zvukovejch stopách. A naučil jsem se s ním celkem rychle ;)
0 0
reagovat

dotaz na imfa a všem podobně znalým softwarového střihu :)

Potřeboval by jsem radu od střihačů ;)....
Chci pořídit střihový program ve rerzi pro domácí uživatele.... Jakožto člověk, který dělal/dělá jenom v Pinacle studio 9, se trochu bojí poloprofesionálních řešení, na druhou stranu nevyužiju přechodové efekty nového Pinaclu....

Takže vlastní dotaz: Bude pro mě velkým oříškem Sony Vegas (pro domácí užití - čili okleštění o některé fce), navíc jakožto člověk, který se neřadí do sorty plně anglicky komunikujícím (jistě, tohle je nejmenší problém, na druhou stranu odborné výrazivo, co se ttřihu a podrobných nastavení týče nemám v merku)....
Zajímal by mě názor, jestli se dá i v tom pinaclu udělat solidní střih....
Nebojím se nových programů, ale zase znalost předchozích verzí mi příjde velkou výhodou....

Pro hnidopichy (a nechci ukazovat na ehm.... Vaška ;) chci jenom konstatovat, že se to bude používat jako občasný editor pro home video (natáhnutí z pásky, nahození titulku s popiskem a přímé vypálení na médium - žádná drbárna, rodiče by mě za vystřižený materiál zabili ;) a pak vlastní plnohodnotné stříhání vlastního projektu, který chci realizovat, ale nejde o žádnou profesionální produkci ;):)
505727
Potřeboval by jsem radu od střihačů ;).... Chci pořídit střihový program ve rerzi pro domácí uživatele.... Jakožto člověk, který dělal/dělá jenom v Pinacle studio 9, se trochu bojí poloprofesionálních řešení, na druhou stranu nevyužiju přechodové efekty nového Pinaclu.... Takže vlastní dotaz: Bude pro mě velkým oříškem Sony Vegas (pro domácí užití - čili okleštění o některé fce), navíc jakožto člověk, který se neřadí do sorty plně anglicky komunikujícím (jistě, tohle je nejmenší problém, na druhou stranu odborné výrazivo, co se ttřihu a podrobných nastavení týče nemám v merku).... Zajímal by mě názor, jestli se dá i v tom pinaclu udělat solidní střih.... Nebojím se nových programů, ale zase znalost předchozích verzí mi příjde velkou výhodou.... Pro hnidopichy (a nechci ukazovat na ehm.... Vaška ;) chci jenom konstatovat, že se to bude používat jako občasný editor pro home video (natáhnutí z pásky, nahození titulku s popiskem a přímé vypálení na médium - žádná drbárna, rodiče by mě za vystřižený materiál zabili ;) a pak vlastní plnohodnotné stříhání vlastního projektu, který chci realizovat, ale nejde o žádnou profesionální produkci ;):)
dotaz na imfa a všem podobně znalým softwarového střihu :)
0 0
reagovat

Fluke

Aha, diky za info, no ja to nechci jako herni delo, ale budu to pouzivat na strih HD videa a rikal jsem si, ze tech 4200ot je dost malo... Jdu jeste koukat a kdyztak se vecer opet ozvu :D
505714
Aha, diky za info, no ja to nechci jako herni delo, ale budu to pouzivat na strih HD videa a rikal jsem si, ze tech 4200ot je dost malo... Jdu jeste koukat a kdyztak se vecer opet ozvu *:D*
Fluke
0 0
reagovat

t007

S 4200ot nejsou žádný problémy, když máš 2GB a více ramky, rozdíly jsou minimální, ale už se dávají vyjímečně.
A 7200ot..no nevím jestli má smysl, víc otáček, více tepla, více námahy, více spotřeby, více hluku, logicky méně výdrže (i když do té doby si koupíš nový:)).
Chci tím říct, že ty rozdíly nejsou bůhví jaký a nevidím důvod proč si do notebooku cpát něco rychlejšího než 5400ot., leda by to bylo nějaký herní dělo.
505713
S 4200ot nejsou žádný problémy, když máš 2GB a více ramky, rozdíly jsou minimální, ale už se dávají vyjímečně. A 7200ot..no nevím jestli má smysl, víc otáček, více tepla, více námahy, více spotřeby, více hluku, logicky méně výdrže (i když do té doby si koupíš nový*:)*). Chci tím říct, že ty rozdíly nejsou bůhví jaký a nevidím důvod proč si do notebooku cpát něco rychlejšího než 5400ot., leda by to bylo nějaký herní dělo.
t007
0 0
reagovat
Panove, dotaz na drzitele notesu... Mam v planu si koupit notes (nekteri uz vedi), pevny disk ma pouze 4200ot. Planuji si do nej dat rovnou 7200ot a na to mam nasledujici dotaz. Mate nekdo tento rychlejsi? Docetl jsem se, ze se to muze prehrivat a byt to hlucnejsi naopak nekdo si to nemuze vynachvalit. Diky Jarda
505712
Panove, dotaz na drzitele notesu... Mam v planu si koupit notes (nekteri uz vedi), pevny disk ma pouze 4200ot. Planuji si do nej dat rovnou 7200ot a na to mam nasledujici dotaz. Mate nekdo tento rychlejsi? Docetl jsem se, ze se to muze prehrivat a byt to hlucnejsi naopak nekdo si to nemuze vynachvalit. Diky Jarda
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Dobra volba ;)
505710
Dobra volba *;)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
To mě štve, A656 teď stojí tolik co mě před půl rokem A559?)
505702
To mě štve, A656 teď stojí tolik co mě před půl rokem A559*?)*
0 0
reagovat
:+
505698
*:+*
0 0
reagovat
Ok ok, díky všem za doporučení, vidím to tak že počkám do ledna a pořídím si LE40A656 + PS3... 8)
505696
Ok ok, díky všem za doporučení, vidím to tak že počkám do ledna a pořídím si LE40A656 + PS3... *8)*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Souhlas s imfem, Samsung LE40A656 ;)
505695
Souhlas s imfem, Samsung LE40A656 *;)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Já na tom hodlám primárně hrát a koukat na seriály, ale taky o něm přemýšlím. Ale asi počkám až po vánocích. Tedy hlavně záleží kdy se objeví novoroční prémie v práci :)
505684
Já na tom hodlám primárně hrát a koukat na seriály, ale taky o něm přemýšlím. Ale asi počkám až po vánocích. Tedy hlavně záleží kdy se objeví novoroční prémie v práci :)
0 0
reagovat
Pro mě bude primární přehrávání BR, takže Samsung LE40A656 je tedy co tak googlim jasná volba 8)
504897
Pro mě bude primární přehrávání BR, takže Samsung LE40A656 je tedy co tak googlim jasná volba *8)*
0 0
reagovat
Toshibe a LG bych moc neveril. Sharp je dobra znacka, ale kvalitni panely a kontrast ma az u AQUOS modelu. Nejsem PR Samsungu a nepropagoval bych je tak vehementne, ale dodavaji panely Sony a ta vyrabi porad jeste nejlepsi LCD. Samsung se s nimi drzi na spicce a tu sestku doporucuju z vlastni zkusenosti. Tika nam v redakci a beha na ni skvele vsechno, jen to DVB je samozrejme trochu maznuty (ze dvou a pul metru je to ale velmi, velmi snesitelne)
504894
Toshibe a LG bych moc neveril. Sharp je dobra znacka, ale kvalitni panely a kontrast ma az u AQUOS modelu. Nejsem PR Samsungu a nepropagoval bych je tak vehementne, ale dodavaji panely Sony a ta vyrabi porad jeste nejlepsi LCD. Samsung se s nimi drzi na spicce a tu sestku doporucuju z vlastni zkusenosti. Tika nam v redakci a beha na ni skvele vsechno, jen to DVB je samozrejme trochu maznuty (ze dvou a pul metru je to ale velmi, velmi snesitelne)
0 0
reagovat
Samsung šestka je celkem jasná volba, ale koukal jsem zběžně na modely od Toshiby, Sharpu nebo LG, parametry vypadají srovnatelně, ale stojí mnohem míň, něco v tom bude (horší panel?). Já taky půjdu asi do Samsungu 6.

BTW mechanika je nejlevnější pokud máš slušné PC s GK schopnou akcelerovat dekódování, nejlépe s integrovanou zvukovkou a HDMI výstupem. Pak to je 1/4 ceny PS3. Pokud bys musel stavět nové PC tak to samo levnější nebude :D.
504021
Samsung šestka je celkem jasná volba, ale koukal jsem zběžně na modely od Toshiby, Sharpu nebo LG, parametry vypadají srovnatelně, ale stojí mnohem míň, něco v tom bude (horší panel?). Já taky půjdu asi do Samsungu 6. BTW mechanika je nejlevnější pokud máš slušné PC s GK schopnou akcelerovat dekódování, nejlépe s integrovanou zvukovkou a HDMI výstupem. Pak to je 1/4 ceny PS3. Pokud bys musel stavět nové PC tak to samo levnější nebude :D.
0 0
reagovat
504017
http://blogy.moviezone.cz/imf/moviezone-filmtech/1970/01/01/proklate-samolepky/
0 0
reagovat

imf

Po tý jsem pokukoval, akorát mě stále mate, proč má přímo na sobě logo HD-Ready a ne HD-Full, přitom to HD-Full TV to je, ty určitě jsi v tomhle žánru vždělanější, takže žádám vysvětlení :)...
504013
Po tý jsem pokukoval, akorát mě stále mate, proč má přímo na sobě logo HD-Ready a ne HD-Full, přitom to HD-Full TV to je, ty určitě jsi v tomhle žánru vždělanější, takže žádám vysvětlení *:)*...
imf
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se