Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12161 - 12180 Napsat příspěvek
Já to řeším doma tím stolním 4G normálně napojeným na WiFi router, mimo Prahu jezdím zásadně do míst, kde 4G není, takže tam přes mobil s bluetooth, což je dost nepohodlný... ale zase výhoda, že netahám nic než mobil...
chce to porovnat tu mapu mapu pokrytí, ve větších městech je signál snad všude?)
518974
Já to řeším doma tím stolním 4G normálně napojeným na WiFi router, mimo Prahu jezdím zásadně do míst, kde 4G není, takže tam přes mobil s bluetooth, což je dost nepohodlný... ale zase výhoda, že netahám nic než mobil... chce to porovnat tu mapu mapu pokrytí, ve větších městech je signál snad všude*?)*
0 0
reagovat

téčko

Ten chlapík by potřeboval brejle na dálku, všecko, co je dál než tři metry, má rozmazaný...
518973
Ten chlapík by potřeboval brejle na dálku, všecko, co je dál než tři metry, má rozmazaný...
téčko
0 0
reagovat
Jednim slovem - WOW! link
518971
Jednim slovem - WOW! http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30712&r=top
0 0
reagovat
tombac: mapa pokrytí B-)
518966
tombac: [link="http://t-mobile.cz/Web/Residential/TarifySluzby/MapaPokrytiCR.aspx"]mapa pokrytí[/link] B-)
0 0
reagovat
Ma nekdo zkusenost s mobilnim netem 4G a 4G USB od T-Mobile? Koumam, zda staci k netbooku to prvni, nebo pokud nebudu chtit byt online jen v Praze a vetsich mestech, budu si muset poridit o dost drazsi USB modem... Nevim presne, jak je to s konektivitou na uzemi CR...

518964
Ma nekdo zkusenost s mobilnim netem 4G a 4G USB od T-Mobile? Koumam, zda staci k netbooku to prvni, nebo pokud nebudu chtit byt online jen v Praze a vetsich mestech, budu si muset poridit o dost drazsi USB modem... Nevim presne, jak je to s konektivitou na uzemi CR...
0 0
reagovat
Matrix mi taky dorazil, ale hodim si ho pod strom a budu dělat překvapenýho, to samý platí o Casablance (nesmějte se) která mi leží na poště, a Prince of Persia. Všechno ostatní už je dávno doma a chytá prach, protože prostě není čas. Aspoň že ten Statham v životní velikosti se na mě nabroušeně kouká. Asi ho imfovi jen tak nepředám... :D
518956
Matrix mi taky dorazil, ale hodim si ho pod strom a budu dělat překvapenýho, to samý platí o Casablance (nesmějte se) která mi leží na poště, a Prince of Persia. Všechno ostatní už je dávno doma a chytá prach, protože prostě není čas. Aspoň že ten Statham v životní velikosti se na mě nabroušeně kouká. Asi ho imfovi jen tak nepředám... *:D*
0 0
reagovat

Karlos

Nj. české titulky se hodí. Dabing mi je ukradenej.

Když já chtěl vzít jen jeden Blu-ray a takhle to skončilo.
518949
Nj. české titulky se hodí. Dabing mi je ukradenej. Když já chtěl vzít jen jeden Blu-ray a takhle to skončilo.
Karlos
0 0
reagovat
ja si udelal radost o neco driv. matrix uz je doma davno, priobjednal sem hellboye, wanted, futuramu a baraku a prijde mi to skoro pod stromecek (jeste s littlebigplanet). dk je doma nejaky tri ctyri dny a vzhledem k tomu, ze jsem z nich byl doma jen jeden a kousinek, je skore "videno dvakrat" imo celkem obdivuhodny. ikdyz trochu uncool :D
518947
ja si udelal radost o neco driv. matrix uz je doma davno, priobjednal sem hellboye, wanted, futuramu a baraku a prijde mi to skoro pod stromecek (jeste s littlebigplanet). dk je doma nejaky tri ctyri dny a vzhledem k tomu, ze jsem z nich byl doma jen jeden a kousinek, je skore "videno dvakrat" imo celkem obdivuhodny. ikdyz trochu uncool *:D*
0 0
reagovat
Co chcete, česká podpora ;):D....
Rave: Sem si to myslel :D
518918
Co chcete, česká podpora ;):D.... Rave: Sem si to myslel :D
0 0
reagovat
Nejlepší je Ultimátní Trilogie Matrix 10DVD za v přepočtu 650 Kč, kupováno před měsícem ... Jo, zlatý HMV 8):+
518917
Nejlepší je Ultimátní Trilogie Matrix 10DVD za v přepočtu 650 Kč, kupováno před měsícem ... Jo, zlatý HMV *8)**:+*
0 0
reagovat
Já vám to řeknu.

Zvítězila celá trilogie Matrix Tj. 2400 Kč v prd.... Ale mám to doma zabalený a nějak se bojí ty obaly strhnout a otevřít a strčit to do mechaniky. :D
518916
Já vám to řeknu. Zvítězila celá trilogie Matrix Tj. 2400 Kč v prd.... Ale mám to doma zabalený a nějak se bojí ty obaly strhnout a otevřít a strčit to do mechaniky. *:D*
0 0
reagovat
Matrix 1. díl .
....
899 ;)))
518912
Matrix 1. díl . .... 899 ;)))
0 0
reagovat
Co to je proboha za cenu?? :o
518911
Co to je proboha za cenu?? *:o*
0 0
reagovat
Hm, za tuhle cenu by u mě nezvítězilo teda nic. :-
518910
Hm, za tuhle cenu by u mě nezvítězilo teda nic. *:-*
0 0
reagovat
Rave: Jak tě znám, tak zvítězil Matrix ;)
518909
Rave: Jak tě znám, tak zvítězil Matrix ;)
0 0
reagovat
Dnes jsem v obchode koukal na Blu-ray Dark Knight a Matrix 1. 899 kč vs 799 kč.

Co myslíte co vyšlo vítězně?
518907
Dnes jsem v obchode koukal na Blu-ray Dark Knight a Matrix 1. 899 kč vs 799 kč. Co myslíte co vyšlo vítězně?
0 0
reagovat
Tak nejvíc mě určitě dostalo God Of War 3, Kratos je prostě takovej Vin Diesel herního světa, drsnej a nehorázně cool 8):
God Of War 3 Trailer
518886
Tak nejvíc mě určitě dostalo God Of War 3, Kratos je prostě takovej Vin Diesel herního světa, drsnej a nehorázně cool *8)*: [link="http://www.gametrailers.com/player/43622.html"]God Of War 3 Trailer[/link]
0 0
reagovat

xMort

No to ja takhle do detailu zatim neresil :D
518884
No to ja takhle do detailu zatim neresil *:D*
xMort
0 0
reagovat

terminator007

V té Mafii je na začátku brněnský červený kostel, co je blízko české :) Porovnával jsem obrázky a je stejný do nejmenších podrobností.
518876
V té Mafii je na začátku brněnský červený kostel, co je blízko české :) Porovnával jsem obrázky a je stejný do nejmenších podrobností.
terminator007
0 0
reagovat
Par hernich pecek roku 2009 z VGA konecne v ukazkach na link
518857
Par hernich pecek roku 2009 z VGA konecne v ukazkach na http://www.gametrailers.com/
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se