Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12161 - 12180 Napsat příspěvek

TrDLo

;)
518553
*;)*
TrDLo
0 0
reagovat
Kdysi jsem měl choutky přehrávat si divXy, tak jsem vyzkoušel nejdřív Xoro a o něco později polskou Mantu. Never more :)
V září ji nahradila 54ka od Panasonic a od té doby si jenom spokojeně vrním.

Poučil jsem se a teď už vím, že nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levé věci.
518552
Kdysi jsem měl choutky přehrávat si divXy, tak jsem vyzkoušel nejdřív Xoro a o něco později polskou Mantu. Never more :) V září ji nahradila 54ka od Panasonic a od té doby si jenom spokojeně vrním. Poučil jsem se a teď už vím, že [b]nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levé věci.[/b]
0 0
reagovat

RainMakeR

Já bych si teda koupil DVD přehrávač od zavedený značky než od čajmanů s nápisem Xoro8)
518551
Já bych si teda koupil DVD přehrávač od zavedený značky než od čajmanů s nápisem Xoro*8)*
RainMakeR
0 0
reagovat

RainMakeR

Já kupoval před půl rokem tenhle: Link">link Teď už by mohl být levnější...
518548
Já kupoval před půl rokem tenhle: [link="http://www.video-eshop.com/index.php?show=detail&prn=EC-34156http://www.video-eshop.com/index.php?show=detail&prn=EC-34156"]Link[/link] Teď už by mohl být levnější...
RainMakeR
0 0
reagovat
potřebuju poradit s nákupem stolního DVDčka.
zatím mám vybráno xoro 8430 link

je nějakej lepší ekvivalent v téhle cenové relaci ?
máte s ním někdo zkušenosti je ta mechanika vpohodě nepo**** po pár měsících ?
518546
potřebuju poradit s nákupem stolního DVDčka. zatím mám vybráno xoro 8430 http://cybex.cz/Audio-Video/DVD-BD-a-DivX/XORO-HSD-8430-HDMI-USB-DivX/produkt=8313568/kategorie=473/ je nějakej lepší ekvivalent v téhle cenové relaci ? máte s ním někdo zkušenosti je ta mechanika vpohodě nepo**** po pár měsících ?
0 0
reagovat
Tak jsem to taky vyhrabal Allsop ClearView Gel
518525
Tak jsem to taky vyhrabal [link="http://www.c-shop.cz/foto-video/prislusenstvi/allsop-clearview-gel-cistici-gel-na-lcd-plasma-tv-150ml-205620.html"]Allsop ClearView Gel[/link]
0 0
reagovat

2 xMort

Gold účet mi vypršel před půl rokem a při tak občasném hraní se mi fakt prodlužovat nevyplatí...:-
518523
Gold účet mi vypršel před půl rokem a při tak občasném hraní se mi fakt prodlužovat nevyplatí...*:-*
2 xMort
0 0
reagovat
no to ja taky, ale stejne pouzivam ten na brejle :D
518522
no to ja taky, ale stejne pouzivam ten na brejle *:D*
0 0
reagovat
Jo, taky jsem dostal nějaký spešl hadřík, ale zatím jsem ho nepoužil. :)
518520
Jo, taky jsem dostal nějaký spešl hadřík, ale zatím jsem ho nepoužil. *:)*
0 0
reagovat
karlos, já dostal k tv rovnou hadřík:)
518505
karlos, já dostal k tv rovnou hadřík:)
0 0
reagovat
Tak PS3 už mi přijde ve čtvrtek 8)
518501
Tak PS3 už mi přijde ve čtvrtek *8)*
0 0
reagovat

tombac

Teď jsme to dali s kamarádem coop a je to hodně dobré i tak. Už to není tak strašidelné, ale jako kooperační akce je to hodně dobré. A hodně tuhé. Až to vyjde tak si to dam určitě nejdřív sám a pak s kamarádem.
Jaký máš gamertag? A ty Xatrixi?
518500
Teď jsme to dali s kamarádem coop a je to hodně dobré i tak. Už to není tak strašidelné, ale jako kooperační akce je to hodně dobré. A hodně tuhé. Až to vyjde tak si to dam určitě nejdřív sám a pak s kamarádem. Jaký máš gamertag? A ty Xatrixi?
tombac
0 0
reagovat
KARLOS, vypadá, že se to sehnat dá asi za 2 kila :) link
518485
KARLOS, vypadá, že se to sehnat dá asi za 2 kila :) http://www.zpatkydoskol.cz/site/cs/product/detail/?id=19736
0 0
reagovat
kdy se objevi (nebo objevil) TDK v supermarketech??;)
518484
kdy se objevi (nebo objevil) TDK v supermarketech??*;)*
0 0
reagovat
Já kupoval nějakou sadu v CZC, ale už ji nemají v nabídce. Asi to bylo něco toxického a museli to stáhnout. :)
518483
Já kupoval nějakou sadu v CZC, ale už ji nemají v nabídce. Asi to bylo něco toxického a museli to stáhnout. :)
0 0
reagovat
xMort: Parada. Dik za tip! Resident Evil je moje herni srdecni zalezitost a na petku se tesim ukrutne. Zitra budu stepovat u PC a Xboxu, dokud si to nekolikrat nezahraju...
518482
xMort: Parada. Dik za tip! Resident Evil je moje herni srdecni zalezitost a na petku se tesim ukrutne. Zitra budu stepovat u PC a Xboxu, dokud si to nekolikrat nezahraju...
0 0
reagovat
Já mám nějaký Screen-Clene :) (ne není to překlep :))), ale je to hodně staré, takže netuším kde/jestli se to dá sehnat
518479
Já mám nějaký Screen-Clene :) (ne není to překlep :))), ale je to hodně staré, takže netuším kde/jestli se to dá sehnat
0 0
reagovat
deiwi: ŠIKULA :).... Přesně něco takovýho jsem měl na moje matný lcdčko na mysli ;).... Takže čekám na massage ;):)
518475
deiwi: ŠIKULA :).... Přesně něco takovýho jsem měl na moje matný lcdčko na mysli ;).... Takže čekám na massage ;):)
0 0
reagovat
Hadříkem na brejle imho nevyčistíš flek od jídla (citrusové plody a ovoce obecně, prskance, atd.). Mám na to takovej forichtung v kanclu. Nevzpomínám si na název, ale zejtra se mrknu a napíšu do vzkazníku. Dá se to běžně koupit v IT/for office krámech za cca 2 kila. Platí hlavně na matný LCD panely. 8)
518474
Hadříkem na brejle imho nevyčistíš flek od jídla (citrusové plody a ovoce obecně, prskance, atd.). Mám na to takovej forichtung v kanclu. Nevzpomínám si na název, ale zejtra se mrknu a napíšu do vzkazníku. Dá se to běžně koupit v IT/for office krámech za cca 2 kila. Platí hlavně na matný LCD panely. *8)*
0 0
reagovat
stčko: Díky. Jen se bojím, že až budu příště utírat ten maglajs, co na něm vždycky bude, jen ho víc rozetřu a nevyčistím :D.... Ale vyzkoušíme ;)....
518473
stčko: Díky. Jen se bojím, že až budu příště utírat ten maglajs, co na něm vždycky bude, jen ho víc rozetřu a nevyčistím :D.... Ale vyzkoušíme ;)....
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se